Новоизбраният управител на БНБ ще започва нов мандат

Ако управителят или подуправител на БНБ прекрати предсрочно мандата си, то наследникът му да започва нов пълен мандат, а не да изкарва остатъка от предишния.

Обратно в новината

Коментари - Новоизбраният управител на БНБ ще започва нов мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига вече с тоя Радев.не виждам нито опита му,нито идеите му.трябва ни кадърно лице, на което за знаем и опита и професионализма в банковата сфера.

Питайте Г-н Григорий какво знае за заема даден от БНБ на Кирил Дунев срещу менителници и върнат ли е или го платхме ние !!!

Мента Стоянова прави изявление... А то е предписано в закона..... Изглежда богатите имат изсквания техните кукли да бълват купища глупости, за да протича по безболезнен начин ограбването на народа. Определено в политиката на ГЕРБ виждам почерк, който се повтаря този мандат и подсказва, че краят на ГЕРБ ще е подобен на първия път. Верно е, че са махнали хора като Ципов,който си се върна в МВР, но политиката към монополите е абсолютно същата. Те отново ни грабят. Какво да си мислим за бъдещия управител на БНБ, след като КТБ безчинстваше на всички търгове и всички си затваряха очите? А когато някой партньори са казали, че това не може да продължава повече и компетентните власти директно и махнаха главата- както трябваше да се случи по- рано с КТБ! Изкривената държавна власт води изкривена политика и довежда до изкривен начин на живот на народа. Такава власт не може да бъде успешна. За да тръгнем нагоре е необходима чистка с кадри от ЕС, които да изгонят местните кадри. Такава е ситуацията в правосъдието и в банковата система. Трябват съдии от ЕС, които да работят според закона и да не пускат аванта на местните полицаи и престъпници от най- високо ниво.

Григорий Вазов уреждаше изпитите на сина си. Бяхме колеги в УНСС тогава. Момчето е добро и умно, просто таткото не е почтен човек. Мисля, че не е добър избор за БНБ.

Дедо Вазов да си гледа внуците и масонството

Менда Стоянова заяви, че е реалистично на 10 юли да бъде избран наследник на Иван Искров Стрина Менда щеше да "съветва" Искров , ако не си подаде оставката до 19 юни, ама явно съветите не са били приети.

Така е - за "нашите" хора трябва пълен мандат!