Борисов предложи следващото НС да избира управител на БНБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предложи новото мнозинство след изборите да си избере управител и подуправител на БНБ.

Обратно в новината

Коментари - Борисов предложи следващото НС да избира управител на БНБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БНБ е сезирана от КТБ за назначаване на особен надзор. На каква база искат да прекратяват мандата на Иван Искров? Затова, че квесторите установиха липса на кинти? Ами покажете кинтите, че са в трезора и тогава кажете защо по време на проверката ги нямаше? Шепата мошеници от КТБ и политическите им бащици са за директен разстрел... ако бяха в Китай. Но е явно, че сега може да ги пратят посланици в някой тих кът, където идиотите се разхождат свободни от всякакви задължения. Монголия ви зове, драги "силни на деня"!

Как на каква? Тази мутра се готви пак да краде и ни яха барабар с ДПС-то! На оружие, братя българи (ако сме остснали такива люде все ощо) Бог да ни е на помощ!

Я да сложат Лъжливото Чобанче за управител ма БНБ!

Този противен крадец Боко се развихри отново на полето на безнаказания пладнешки айдуклък . Сред поставянето на президент на ГЕРБ, сега гласува увеличен бюджет за нови милиарди в джоба си, право на задаващото се собственото правителство да взема заеми без отчет, а последното изобретение на мошенника е да постави начело на БНБ подобни на него неграмотници. Задава се невиждана криза. Страната ще бъде смазана от протести и безредици. Чудим се на акъла на десните - сякаш не живеят в тази страна и тяхните деца няма да връщат тези заробващи заеми...

Бойко никой да не предлага, че май последния той го предложи... Бсп никой да не одобрява, че май последния те го одобриха...

господа Не разбрахте ли че този човек страда от интелектоална недостатачност което води до истеричен реваншизъм за власт.Това пагубно за държавата. Боже пази България.

Сезирам прокуратурата, че този разпространява заблуждаваща информация, като казва, че "банката няма да отвори". Не може ли да бъде поставен поне под домашен арест, да няма възможност да плещи глупости публично?

jingiby

"Само преди дни той предложи предложи Калин Христов за управител на БНБ." Добре де! Христов в момента е подуправител на БНБ. Той не носи ли отговорност за банковата криза?

Естествено, че носи - точно затова го повишават. Сещайте се.

Червените тролове пак налазиха форума. Много ясно, че следващият парламент ще смени управата на БНБ, която се компрометира с аферата КТБ.

иска да докопа и БНБ.....ненаял се ..

ИЗВИНЯВАЙ приятелю без да искам натиснах минус ........Напълно те подкрепям в изказването от мен имаш 10+

,,старият,, комунист пак се ,,исказа,,!!! колкото и да желая не мога да не го виждам като стар ,,партиен,, агитатор!!! да ме извинят ,,преродените,, партиици!!! как беше това за ,,вълкът и козината,,??? тези народни мъдрости!!! жалко за ,,вярващите,, или може би ,,новите,, службари!!!

Когато мутра говори за финанси, първото което трябва да се запитаме е колко процента е личнния и интерес от сделката. Трябва да знаем, че мутрите не делят на много. Те обичат да делят на едно (1), най-много на две (2), но второто го правят по принуда- отделят за кукловодите си. Затова Богомил Бонев направи страница във ФБ "Вън мутрите от властта", което означава "Вън БУДА и ГЕРБ от властта". Идват избори и всяка подкрепа на мутрата е вредна за държавата.

Вижте сама, сколка мила, Най- малката казленце Мая Патсмихва на предлажения на Бойко вълка Супер- простия бабачка Тадорачка, ведушчая канала бТТВ "Трътками вперйод"

Естествения идиот Борисов прави поредната услуга на тези с , които изобщо не е в коалиция ДПС ................Смешник

Фурнаджийската лопата отново се обърна ! Не че има значение, но го изтъквам като факт !

Не разбирам комунистите от БСП. Какво ще ги заболи, ако се актуализира бюджета? Дори и да не е необходимо, правителството ще разполага с резерв. И да попитам, тъй като се заканиха да спечелят и тези избори - предстоящите предсрочни, какво ще им стане ако когато дойдат да управляват, разполагат с един резерв?

Да актуализираш бюджет на комунист е все едно да вземеш на малко дете играчката. Започва един рев...

не комунистите ще ги заболи а болката ще усетят всички българи обитаващи все още тази територия и най- вече тези работщите и плащащи данъци. А парите вече са разпределени м/у обръчите на двете групировки на доганчо и бойко.

3евзек

Те от БСП-то ги подписаха на 30-и юни. Ден преди да влезе в сила собственият им закон за обществени поръчки.

" Аз съм прост и вий сте прости - затова се разбираме" Ама не искате да копате картофи и да пасете овце затова ще сте гладни а аз /ББ/ ще ви осигурявам зрелища . Пез това време ще дръпна едни пари и ще върна други на моите приятели /от КТБ / така че не една а две актуализации на бюджета ще има

големия 'експерт' икономически той :-))))))), позор за избирателите си.

Един вожд, една партия, едно обкръжение, едни и същи обръчи от фирми - завинаги ! И който не мисли така е враг - лош комунист ! Това е демокрация по милиционерски ! А, и никакви книги и образование - те са лоши, вожда не е чел нищо и няма образование, пък я го вижте сега ! Чалга и мускули !

И още нещо - избран за председател на Герб със 100% - нещо, на което Тодор Живков и Ким Чен Ур могат само да завиждат!

Я, Бойко прави метан на Местан...

Борисов първо да вкара отрепките в затворите където им е мястото, а после всичко останало !

Че той за 4 години не ги вкара, та сега ли ... А и вкарват ли се лесно бивши съдружници в затвора - за справка алексейчо петров, маргините, галевите - все бивши с вожда ! И опитай да мислиш - измисли си ник като за начало ... или питай някой в централата на герб - само те могат да взимат решения !

Брех, ТОЙ (Бойко) не мож схвана коги какво дума. Сега кацна на комунягите-следващите много дипутати да сменът тоя Управител. Боце-ее! сабуди се бре, чадо. Или си си такъв Лунатик-и ти не знаеш що и коги да хортуваш. И, аре да ти е честито ДПС-то. Не, че си забоварил коги си бехте дружинка.