БМВ изтегля 350 800 коли заради спирачки

Германският автомобилен концерн БМВ изтегля 350 800 коли в света заради "безопасен" проблем със спирачната система.

Обратно в новината

Коментари - БМВ изтегля 350 800 коли заради спирачки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

силата на големите е да си признаят грешките и да си поемат негативите. Това се нарича мъжество. Гледам, че тук са писали и малко по-големички - те ще разберат. Другите се учете от Тойота и БВМ. Големите фирми са преценили и са направили този жест за клиентите си, което там се оценя много високо. И аз бих се радвал, ако някой ми се обади и ми заяви, че ще ми смени някоя част за сметка на фирмата. Тук в България, обаче, се счита за проява на слабост да си признаем пропуска и особено да го обявим на всеослушание. Може би затова те са друго ниво, пък ние си стоим на нашето. Не се карайте за марки и модели. Нито сте собственици нито сте представители. Просто сте българи и използвате всеки случай да се нападате, и то злостно. По-стойностни неща не намирате ли? БМВ били така, пък Мерцедес незнам си как, а Тойота особено пък - абе я ги махни тия. Не ставайте смешни. Сигурно и трите фирми по отделно имат обороти колкото бюджета на малка държава.

Бих добавила още нещо: малко производители и изобретатели - мноооооого критици.

Не се опитвай да обясняваш на новото поколение, не ще те разберат. Разсъждават едностранчиво и в една плоскост. Не че са виновни, те са продукт на новата ни система.

Стискам палци, БМВ да си оправи бързо дефекта и да не изникват други подобни, и най-вече непредвидени проблеми! БМВ е много добра и качествена марка, и заслужава едно светло бъдеще!!!

Да казваш нещо различно от този, на когото опонираш???

айдее и тия почнаха като тойота със селски реклами на марката.

Хе, бая време им трябваше за да се усетят, че бмв си е един убиец на пътя!

Какво казват в Германия за бмв ха ха : Bringen zuM Werkstatt - Закарай ме в сервиза, или Beim Mercedes Wrack - От останките от Мерцедес, ха ха бмв е кола за комплексари, и сега като почне едно лаене от непълнолетните фенове с избушени тройки и петици ... все едно имат акции в тази фирма. Всяка автомобилна фирма е създадена с цел печалба - т.е. да произведе купчина пластмаси и ламарина възможно най-евтино и да ги продаде възможно най-скъпо ! Не разбирам как може да има имбецили, които да се взимат насериозно и да се отъждествяват с определена марка - няма съвършенни коли, защото са правени от несъвършенни хора ! Затова ги прибират - спирачки, двигатели и още каквото се сетите ще оправят, защото не смеят да си го признаят публично. Като гафовете на тойота - уж било само стелката, пък колата ми вися 4 часа в сервиза - за една стелка !?- айде бе !

абе то и ти маи не си наред :)

За психологията си прав и за човешките възможности ... но за това, което е постигнато БМВ не са никак зле - попитай някой инжинер механик, който разбира от двигатели. От друга страна спирачките не са точно двигатели, но ... лаф да става

Най-сетне нещо смислено! Но никога нямаше да ти го призная, ако не беше споделил, че си акостирал при Тойота...:)

Честито и на баварците, след тойота поредният надут производител се нааква ! ultimate driving machine - ха ха ... не злобея, и аз съм имал бмв-та, но са прехвалени коли - посредственост олбечена в реклама. Всичко е измама и тъпи маркетингови трикове - всички марк коли вече са щайги, едните обаче се опитват да ни ги продадат скъпо !

BMW правят много добри двигатели,за което имат редица международни награди,но кола като цяло не могат да направят.

ти си голяма работа сигурен сьм че си безработен