Блинкън с обиколка в Южна Америка за срещи с левите лидери на Колумбия, Чили и Перу

Държавният секретар на САЩ ще обсъди демокрацията, имиграцията, правата на човека и борбата с изменението на климата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

SirBob

Хаха, американските фашисти ги е страх някой да не им организира цветна революцийка в задния двор. Боклуци, готино ли е с вашите камъни по вашата глава???

“Няма причина САЩ да стоят и да оставят някоя държава да стане комунистическа, позади безотговорността на собствените и граждани” След изборите в Чили. Гласували, безотговорните, без да питат САЩ! . Последва клането и фашистката хунта, та да им дойде акъла на безотговорните. Henry Kissinger “there was no reason for the US to sit around and let a country go communist - due to the irresponsibility of its own people (about Chile / Salvador Allende)

Сега ще им обясни че може да започват война помежду си!

Американските изроди сеят демокрация и зелени сделки по целия свят.... ще дойде и за тях видов ден.

SirBob

Дано и по-скоро!

Тези лидери говорят само с Путин. С американски кравари не разговарят.

Мдааа, психично болният отива да заплашва суверенни държави, да не правят коалиция с Русия. Стара тактика на шантаж, изнудване, заплахи и обещания. Дано не му се вържат на лъжите!

Демокрацията, имиграцията, правата на човека и борбата срещу изменението на климата са последните теми, които интересуват управляващите в САЩ.

ДА СЕ ЗАБРАНИ НА АМЕРИКАНЦИ ДА НАПУСКАТ АМЕРИКА

Правилните държави.... урежда бело за усраина.

Сега поставя условията, ако не искат, ще последва нещо като Северен поток.

Цитат: "Държавният секретар на САЩ ще обсъди демокрацията, имиграцията, правата на човека и борбата с изменението на климата". Дали за това отива или за да ги натисне за пореден път да подкрепят санкциите?

Американците прокламират години наред и се мъчат да насаждат своя модел на капиталистическо обществено устройство като най успешен в много страни особено сега в Източна Европа.Възниква въпросът -щом този модел е толкова успешен защо той не е внедрен в нито една латиноамериканска страна!?Защо?Нито в Африка ,Азия ...и където ида било!Демокрация , та демокрация , която обаче е обвивката ,опаковката на неоколониализма на САЩ!Причината е , че американското богатство се основава на ограбване богатствата на всички народи посвета!Те са като някакъв световен Моллох, който изсмуква жизнените сили на всички народи.чрез банките и военните бази и корумпираните правителства!Затова американския модел е неприложим,защото е експлоататорски,хищнически!

Като се среща с леви лидери що не иде до Венецуела или Куба ?!!

Дойде време да го лапаме и на левите....

И ще поставя ултиматуми за подкрепа!

изпраща чифутина си за да не купува Бразилия руски нефт Но народите там знаят отлично какви мръсници и убийци са американците Ще ги хване за ура

Щото следващата цел за поразяване е Венецуела…

Сетила се Мара да се побара.

Тоя украинец няма умора! Навсякъде сее само раздори!!!!

И сега какво - да чакаме цветна рЕВолюция или Чили да анексира част от Перу? Цццц Къде Пелоската,да не сте я пенсионирали?

Дъртата урвс

Киевският хазарски чифутин е найбтъчият нажтози пост Язък за велика Америка

Този ИДИОТ пак ли го дават

само краварите не осьзнават че света неиска тяхната"демонокрация".

Много добре осъзнават това,но са много нагли,жестоки и безпардонни,въобще мислят само за своите интереси по целия свят. И с тази жестокост,наглост всъщност се налагат. И трябва светът да им се опълчи ,защото са паразити.

кой свят ? на поднебесните ориZояди , на индийските факири , на южноафриканските гета коптори или на браZилските фавели ? само аборигените не искат демокрация , а се плодят кът Zайци , а после Zaпада им е виновен , че не могат да си иZхранват децата дет са ги нацвъкали беZ да мислят кой ше ги храни ?

Китай аборигени?!? Цивилизация на 3 хиляди години?!? Когато Китай са имали цивилизация англосаксонците са били дивашки племена. От къде ви намират такива смешници от АзБ?!?

Ааа, глобалистите взеха да вдяват, че почти цялата Южна Америка е зад Русия. Започвайки с икономически най силната - Бразилия, която е и член на БРИКС. И сега ще се опитат да ги вкарват в правилния път. Всъщност ето ви още един пример в какво тиранично чудовище са се превърнали Щатите. Опитват се да прекрояват всичко по света, така че на тях да са им изгодни нещата. Не подбират и средствата, а нещата винаги се мерят с двоен аршин, в който Щатите са абсолютно винаги правите. Нищо ново под слънцето, още от древността най тираничните империи са правели точно така. Просто на нас ни е малко трудно да осъзнаем, че в съвремието ни това отново е възможно.

Всъщност икономически най-силната е Чили. Това е най-богатата и индустриализирана държава. После следва Уругвай и Колумбия. Бразилия е бедна, корумпирана, а бандитските и групировки са 10 пъти по-добре въоръжени от армията на Бразилия. Непознаващите Латинска Америка, моля да не коментират.