Блъснатото от полицай момиче е в кома и се бори за живот

24-годишният униформен е блъснал и лек автомобил по време на гонка с нарушител

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

институциите у нас са недосегаеми, дано детето да се оправи

Гарантирам, че полицията е виновна, особено след като видях улицата сутринта. Няма начин да блъснеш някой на тази улица, ако си с включена сирена и лампа. Пък ако ще и слушалките да са за хиляди левове, каквито 100 процента не са!!!

Детето е виновно-а ченгето му липсва сивото в главата.

кактпо казват в полицията, има ли жертва, тряба да има и нарушител. В случая водача на автомобила

Проблем ли е жеръвата да е нарушител.? НЕ ВИЗИРАМ СЛУЧАЯ!

кактпо казват в полицията, има ли жертва, тряба да има и нарушител. В случая водача на автомобила

Естествено полицаите са невинни. Те никога не грешат. Ако кажат че са били с включени светлини, трябва да им вярваме, нищо че само те го твърдят, а свидетели няма. Иначе момичето сигурно е цигане- е много важно, едно цигане. А тази болнична стая на снимката едва ли е в мизерната габровска болница.

снимката не е от БГ болница, стаите в БГ са комфортни колкото на село свинарника....

Няма да е първия нито последния път в който някой полицай се измъква с помощ от колегите. С буркан, със сирена, даже и със слушалки било детето. Няма свидетели, пък и друга кола ударил. Даже била искочила на пътя. Съжалявам за черногледието, но много такива случаи има вече. А че децата са забили погледите в телефоните е абсолютно така.

тя и България се скапа.... имало е да се скапва... тц..тц...тц...

до вчера извършителя беше 24годишен полицай а днес извършителя е патрулен автомобил...

"извършителя беше 24годишен полицай" , който според думите на колегите му ДЪЛГО работил в полицията.

Жалко за хлапето, ама някой трябва да им обясни, че се пресича когато се огледаш, още повече ако слушаш музика и то силно. Глупави деца ...

ужас, горкото момиче, дано да стане чудо и да оживее. сутринта очевидец каза, че колата на полицията не е била със включени лампи и сирени... Полицията лъже, освен това днес вече полицията мисли, че момичето е имало слушалки в ушите и е слушало музика, затова не чуло колата... Понеже детето е в кома, сега полицая може да лъже колкото си иска.. горкото дете, дано да оживее. Много тежко и е счупен черепа, увреден е мозъка, тоз кретен как е карал.

кво д априаш в БГ има много висока сигурност,осигурена от полицията з аграждани..който неми верва да пита цвъки и боки!

Дано Бог и помогне да се управи.

Оправи, не Управи... ама от неграмотен народ, масово пишат У там, където трябва О

Със съжаление мога да кажа, че ходенето със забит в телефона поглед и слушалки в ушите е масово сред младите. Без да се замислят, че пресичат пътно платно. Дори и на пешеходна пътека пак е необходимо да се огледаш. Все пак касае се за собствената ти сигурност. И това е резултат най-вече на възпитанието в къщи - ти, мама, няма защо да мислиш. Той, шофьорът, да му мисли. Той е ДЛЪЖЕН да те пази и т.н. Дано детето се оправи, но обществото трябва да се замисли. Ние трябва да се замислим как възпитаваме децата си.

Да, прав си, но така е по цял свят. Даже в Сингапур, където това е даже още по масово. Телефоните се гледат в метрото, по ескалаторите и по пешеходните пътеки. Но там има ред и нещата са много по безопасни от тук.

Не знам за Сингапур, но в Сърбия също си гледат телефоните и слушат със слушалки в ушите. Само че стигне ли до платното спира и се оглежда. И, забележете, ако приближаващият автомобил е опасно близко не стъпва на платното, не се завира пред него щото е с предимство и трябва да го пазят, а сам се пази. Съвсем близко е, не е Сингапур и може да се види.

"в кома и се бори за живота си..." Няма как човек да е в кома и в същото време активно и дейно да се бори за живота си. Дир, това е неудачно клише, както е неудачно и онова така любимо ви за плащането на "кръвнина". Дано момичето да оцелее, ще бъде много нелепо така да си замине. А слушащите музика в движение е по добре да използват слушалки отворен тип. По скъпи са, но те им позволяват да чуват и околния шум. Преди време имаше подобен случай на ученик със слушалки, блъснат от влак. Нито той е чувал свирката на локомотива, нито това момиче сирената на полицейската кола. Затова слушалки отворен тип и музиката не толкова силно, иначе става опасно за живота.

И кво? Начи 14г. се шматка по улиците с тапи на ушите и сега Полицаите, които са си вършили работата ще гризнат дървото? Ай стига глупости моля ви се! Дано се оправи детето, но това трябва да е обица на ухото за всички "тийнейджъри": Щом си на улицата - никви слушалки и телефони!

Слушалките са само в устите на полицаите, както и включените сирени и лампи!

Жалко за девойката, но тя е виновна на 100%!