Блъсков дължи на МК близо 236 000 лева, "Труд" се мести на нов адрес

От вестника се правят на жертва, а свободата на словото не предполага държавни привилегии за определени медии, сочи позицията на Асоциацията на европейските журналисти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Блъсков направо яко си блъснат айде скрий се някъде че такива като теб влияят много зле на някои нехпозорливи хора.Затова сме на това дередже от такива вечно плюещи журналисти.... Айде ако обичаш плати си сметката и отивай в ПИК.........къш

Чудно ми е колко от драскащите тук, прочетоха статията от началото до края ?? Как така задълженията се трупали от 2012г., а фактурата е само за 2 месеца от 2021г. И как така нахлува полиция, след като е в ход предварително производство ?? Най-малкото им съдия изпълнител, който има последната дума. Ковчежникът и осквернител на културни забележителности и издател на неграмотно написани грамоти, Минеков, днес не чух да отговаря на тези два въпроса ????

Сумата, равна на наема за два месеца е санкция/неустойка, глупако!

Това е вестник и се работи с текстове, не е като да садиш домати, та да трябва да идеш до нивата, затова Труд е крайно време да осъзнаят, че офиси не им трябват, щом като има толкова начини да работиш дистанционно. Да ходиш сутрин в еди-колко си часа някъде е инерция от миналото, която трябва да се преодолее.

И доколкото разбрах, единственият, който заради обвързаността си с гербаджиите, е решил да се прави на защитник на Блъсков е някакъв, самообявил се за писател Христо Стоянов! Поразровех се за него и установих, че е автор на пасквили, включително и срещу Васил Левски, обявявайки го за долен детеубиец и рушител на законната османска власт! Сложи да него подлогата и бивш комсомолски секретар в Университета и доносник на ДС Любен Дилов и веднага ще ти стане ясно що за "праведник" е и самия П.Блъсков!

номенклатурката Блъсков да си плати 236-те хилки и да заминава да си движи клюките от мазетата на Слави. Имат еднаква медийна проекция.

Вестник Труд вече нормален човек не го чете, освен това хартията на която се печати е с отвратително качество, не става за кенефа..

Шепа красавци, наричани гербери , плачат над своето творение наричано Труд. Тяхният труд отиде по дяволите.От многото крадене и корупция , не им остана време да си платят версиите.

Като видя длъжника П.Блъсков да си прибира кашоните в Мерцедес GLE /последен модел/ ,се сещам за лудия и баницата. Та що чак сега му вземате баницата?

Кога? Нали предните управляващи са му дали баницата

Е да ще останат само спонсорираните от Черепа медии , те нали си плащат макар и не дотам редовно. Смрадлива територия.

Андрей Райчев да бе по-различен? Нали и него го изхвърлиха, защото не си е плащал режиините?

Тва са пари за пури само за една година.Айде

за правото на строеж на блокове - замесен е и синът му!

Натиснах ма Рем - плюс . Заслужава го . Пише истини . Обаче да попитам - как фк Левски София дължи милиони на НАП и играе на стадиона си а труд за 200-300 хиляди вън ? Вие как мислите ? Имали политическа поръчка или не ?

Следващите излъгани ще бъдат хамалите. Този П Блъсков от котилото на ДС е крайно време да носи камъни до края на дните си. Га краде народни пари покрай ПЧБ и нейния фалит му беше точно. Когато СДС през 1990 г беше кауза той беше пас. Много от по младите не помнят, но този си беше кръстил тузарския мерцедес 600cel "Ссинята идея" и вс му беше много смешно. До стената! На никого няма да липсва!

В статйката да фигурира и позицията на Труд...

Да си чул в позицията на ююТруз да присъства истината!?

Той лъже 32 г, позицията му щ ебъде пределно ясна. Най мрази да плаща, не познаваш ли такива хора. Бас залагам, че журналистите си плащат кафето в редакцията му. Завлякал е хиляди хора, разбил е семейства. Половината им гилдия беше пропищяла от неплащеното му. Разстрел с арбалет ще е добро решение.

Ако носещият ковчези и настоящ нинистър на културата обяви, че Труд не си е платил наема, това не означава че не лъже като колегите си дамаджанов, Кирето измамника и кой ли не още от бандата на резидента, но дори и да казва истината, изпращането на полиция в медията е незаконно и в случая си е чисто деребейство, да не кажа башибозущина. За неплатени наеми и други задължения съществува законова процедура и ако Съдът е отхвърлил искането спиране на предварителното изпълнение, то разбира се следва да продължи, но полицията може да участва само и единствено ако е повикана от съответния съдебен изпълнител, за който обаче изобщо не се споменава да е присъствали, въпреки че само той е с правомощия за изпълнителни действия, а полицията само за охрана. „Изчегъртвачите” начело с резидента непрекъснато престъпват Закона, което е фактическо поругаване на българската държавност. Жалко за сънародниците ни, които не проумяват същността на тези закононарушения, представляващи фактическо унижение на България чрез действията на тези марионетки на чужди антибългарски сили и интереси и лекомислено им ръкопляскат, ама то, както е казал великият Монтескьо, „Всеки народ заслужава съдбата си.”

Ако беше прочел написаното, вместо да дрънкаш глупости на 20 реда, щеше да разбереш какъв ред е спазен - след като до 26.11.2021г не са напуснали доброволно, съдът е постановил принудително освобождаване на имота на 06.12 от 10ч. В този случай, как предлагаш да стане без полиция, велики Монтескьо?

Със съдебен изпълнител, държавен или частен, който единствен решава дали да повика полиция или не и тя е само за охрана, велики другарю!

Засегнали са егото на вожда Радев и сега ги преследва.Каквото и да прави няма да промени факта,че е прост,а Десислава се е снимала в клип на Сашо Романа.Не можеш да станеш по хубав като счупиш огледалото./вестника/

Засегнали са законите, щом има съдебно решение. Явно на гербопитеците интересите им са засегнати, щом вият на умряло, че Блъсков сега ще трябва да си плаща задълженията, хи хи хи!

Съдебно решение другарю, се изпълнява от съдебен изпълнител, а не от полиция, която може да е само за охрана!

Защото фатмаковче, съдебното решение се изпълнява ако го има, а ако го има, едва след като влезе в сила!

Е спомням си как дълги тодини подред, може би до 2008год. труд беше най-четения вестинк в страната. Въпреки че нашата фамилия не го четеше, ние винаги четяхме само "демокрация". Една от причините вече да не се четат вестници е че има интернет и това бяха по стари поколения с вестниците.

ПЕТЬО, АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ ДЪРЖИШ КАТО КАНДИДАТ НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЩЕ ПУБЛИКУВАМ СНИМКИ ОТ "БИБЛИОТЕКАТА"---- ЧАТ ЛИ СИ !

Значи Блъсков с чужда пита помен прави и се жалва от репресии

Асоциация на Европейски Журналисти = Сорос.

Съдът намира, че нито едно от твърденията, с които се иска спиране на предварителното производство, не е подкрепено с доказателства и с две определения отхвърля искането на ,,Южен кръст" за спиране на предварителното изпълнение!

кога ще ги изкарат от сградата на Позитано заради неплатени 280 000 лева наеми?

Верно ли Теменуга Петкова и комедианата Биков са протестирали пред редакцията на в-к Труд ? хаха да му се невиди от трагедия това се превърна в комедия

Издайте фактура, съгласно ЗСЧ. Или частен съдебен изпълнител за запор, какви са тези полицаи и слугинаж незаконен?????

Това си е прикрита репресия. Иначе и БСП дължи 280 хиляди за наем на Позитано 20, но там копои няма.

БСП си платиха наема. Пропуснал си го в инфо потока...

захлебили са значи!

Питам за един приятел: Само в този офис ли в-к Труд може да бъде издаван ? В друг офис това не е възможно така ли ? Това е все едно аз да дам апартамента под наем после да разбера че наемателите са навъртяли една хубава сума за ток , която отказват да платят и аз като собственик да не мога да ги изгоня от моята частна собственост ?! Верно ли бе ?

е осъден да ги повтаря.

Пymьo Лъсков е събирателен образ на т.н. българска "журналистика" през годините на прехода!

няма я вече крадливата мутра боко да съпортва поредния пеефски парцал, за да му лъска имиджа пред идиотите!

Сега направо в бордовете джендьки развратни…

Нито е мутра,нито е крадлив.И скоро пак ще бъде начело на държавата,ако останала държава след сегашните

Герберасти, ако много сте се загрижили за свободата на словото, питайте съдия Съдия Мирослава Тодорова, осъдила герберастката държава точно за това. Или Иванчева, на която една от гешефтовите маскирани гавази ѝ запушваше устата да не говори с журналистите по време на показния ѝ арест. Или ако щете, питайте Боко с двете присъди за клевети, хи хи хи! Не питайте Блъсков, защото на него никой не му е отнел свободата на словото. Блъсков може да си издава парцала на воля и това никой не му го е забранил, само че очевидно на Блъсков му трябва не свобода на словото, ами сграда и електроснабдяване, за които да не си плаща, хи хи хи!

Дойде Видовден и Петьо чикиджиБлъсков, квичи яко на умряло! Няма я вече банкянската мутра да те спасява мекере долно, крадливо!

Злобар и мрьсник

Добре де, спокойно, бедност и репресии ше има за сички, нема да се карате , има време. Днеска за едни, утре-за други, тва е колелото на кармата. А тоя издател каза по тв-то, че имал два юл-а- с единия работел, а другия подписал договор с министеството . Демек, нема преотдаване на трети лица. Той си е с две лица самичък. А това е възможно, защото законите са ви такива. Пак такива закони да си направите. ае

И парапитеците гласуваха за Промяната и за това сега ще ги управляват Румен Гечев и Корнелия Нинова.

И КВО.... ТИ АКО НЕ СИ ПЛАТИШ ДАНЪКА НА КОЛАТА ЩЕ Я КАРАШ ЛИ, БЕЗ САНКЦИИ....>ЕТО ПИЧА НЕ ПЛАЩА И ГЕРБ СИ ТРАЙКАТ...........БАСТА ..СТИГА СА НИ КРАЛИ......

и хакерите не ми атакуват Фейса!

БСП кога ще си плати 280 000 лв борчове за Позитано 20? Борисов и това е проспал!

Съгласен съм и Бонго-Бонго да ме управлява, но Бибитко да е далеч.

За 10 години само 236000 лв. - няма и по 2000 лв. на месец. Кво му плащаш!!! Тия са живели като циганите - на гърба на народа. Яли, пили и се веселили. Блъсков е потънал в екскременти до ушите си.

Слугите на мутрите, ползвали" благинки" за да възпяват подвизите им, трябва да свикват, че авантата свършва..

Ако не беше хакерската атака още същата вечер,...... щях да си помисля, че не е Народния съд.

Ако беше Народният съд, днес мазното туловище на дс-гнидата лъсков щеше да се повява пред НС, а "компания" да му прави друго дебело банкянско туловище. И двете щяха да се повяват със замръзнали фекални крачоли... Уви, Народният съд не може да се повтори бе нова световна война... Факт. И аз мисля, че е много тъжно, че хиляди крадци и мошеници ще останат без възмездие...

А ония дето добиват нашето злато и ни оставят ЕДИН процент? Тях кога ще ги изгонят.

И замърсяват реките в добавка. Когато и да ги изгонят, ще е късно. Ама те си имат сключени едни договорчета с един друг любител на златцето, така че ако просто ги изгонят, ни чакат зверски обезщетения...

Банкенския толуп направи от България пробито корито, от което смучат герберастките мазни калинки и червеи.

не може да променя гена на крадливото население. Никой човек не може.

Боклук, доносник, лизач на мутрата.

Както каза Кирил Петков - годишно от държавата "изтичат" 7--8 милиарда лева. Това е едно от малките поточета. АМ "Хемус" е цяла река... Има доста течове... Ако искаме да се оправи положението в държавата, всички такива течове трябва да се спрат - и големите, и малките.

# При 280 хиляди лева задължения: БСП се размина от запечатване на централата, но не и „Труд“ # Преди два месеца БСП бе заплашена да бъде изгонена от централата си на „Позитано“. На 5.10.2021 година областният управител Митко Михайлов заяви, че социалистите имат близо 280 хиляди лева стари задължения за неплатен наем. Социалистите скочиха остро и поискаха оставката на Михайлов, който набързо бе смъмрен от назначилия го Румен Радев и темата приключи. # # Не само, че не потърси задълженията си, Михайлов дори се извини и обяви тиражираната от БСП информация за невярна и я определи като „интрига“. # # Истината около казуса с БСП бе потулен, както и това, че социалистите са забравили да поискат със заявление ползване на централата без пари, каквото е позволено по закон. Така бе издаден изпълнителен лист срещу червените заради неплатените наеми. Михайлов обаче реши, че може да си „затвори очите“ и седна да се договори с Нинова за разсрочено плащане. Социалистите са решили, че не е нужно да довършат процедурата по закон, за да могат да ползват централата си безвъзмездно, но и не бяха запечатани, както се случи с редакцията на в-к „Труд“ днес. # # Припомняме, че сутринта журналистите бяха изненадани от полицаи, а съветника на служебния министър на културата Велислав Минеков, Станислав Трайков бе изпратен, за да съблюдава изпълнението на областния управител, същият който се смили над БСП за стотици хиляди задължения. # # Журналистите и главният редактор Петьо Блъсков бяха предупредени, че ако не напуснат и не освободят офисите доброволно, то ще бъдат изведени с белезници, а техниката им изхвърлена на улицата. # # Казусът с „Труд“ пък стартира точно с този на БСП, но на журналистите бе отказано да си платят задълженията, защото не им се дават никакви фактури. Освен това тече обжалване на издадените заповеди и предстои съда да се произнесе. Наши и ваши хора, а Мунчо ??

А защо Тиквата за 12 години не направи нещо по въпроса?

Абе говно, на журналистите нищо не им е отказвано. Те нямат отношения с Министерството. Никакви. Те си работят в едно ЮЛ, а съвсем друго ЮЛ има наемни отношения с министерството, по договор, който изрично забранява преотдаване под наем на трети лица въпросната собственост. И какво правят журналистите с фирмата си там при тези обстоятелства? Блъсков навремето нарочно е сключил договор за наем така и сега целия му е вътре. Същата работа прави и с иматоте на СБЖ! И там дължи пари и е осъден! И не е в затвора?!

Спокойно, герберасти, не пръскайте лиги от бяс. Всички по реда си. Щом за БСП никой не е направил 12 години по въпроса, може да почака още малко. А впрочем що така БСП дължи наем за централата си, а ГРОБ - не за етажа в НДК?!

Ами че, министерство на културата, защо сега ? При три неплатени наема , трябва да изхвърчи. Но ок, ще кажете, връзки с Борисов. Блъсков че е мутра по душа, мутра по душа е, нищо ново. Айде да видим кога държавата ще си писка обезщетението за Варненската корабостроителница от Домусчиев ? Или само за едни ще сме справедливи, а за други не ?

е ТИ, К.УР ЛИ ИМАШЕ ДОСЕГА В УСТАТА, ЧЕ НЕ ПИТА МАЗНАТА БАНКЯНСКА МУТРА ЗАЩО БЕ ЧАПКЪНИНО, ЗАЩО НЕ ПРЕДПРИЕ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ МАЗНИЯ РАЗГРАДСКИ ГЕЛ? Какво си се разврещял сега? Сега всеки ден, всеки час, навсякъде има матриал, както се казва. Където и да пипнеш вони на мърша и блато. Години ще трябва да се изчисти...

Питал съм бе, много пъти. Питал съм и за Бургаското пристанище, питал съм и за ниските заплати в Идеал Стандард. Щото да ти кажа тия света хиляди са нищо в сравнения с окрадените пари във Варна и Бургас. И наистина във Варна ще стане дебело. Като хората по морето не са като Софиянци - вресливи и красиви, по морето много си траят и накрая почват с пожарите. Ако Гелосания не почне да плаща, ще видиш напролет .

Тулупът Блъсков ще се намери майстора

Кога?!?

Толкова просТ човек не съм виждал скоро. Не плащал наем и другите задължения, защото не му ги искали. Нагъл наглец

Сега като почнат събиранията, всичко ще е политически натиск :) Сигрурно и барманите по чалготеките като ги ударят за осигуровки ще кажат, че е политическа поръчка хахахах

Яко са замалели герболигофрените! Почти не се чуват и виждат, тук-там само някой изскимти. Герберската сволоч се свлича с всеки изминал ден. Удоволствието е голямо :)

Ами съкращение им готвят може да са почнали и да работят,а колко може да работи една калинка е друг въпрос. :)

До NeXu s ОЩЕ ДНЕС ДА СРЕЩНЕШ ВЪПРОСНАТА МАРГАРЕТ!

И какво? Ти пак си същият прошляк с кредити, ако ще и Маргарет Т. Да управлява. Ако въобще знаеш коя е.

Ами кранчето вече не тече. За без пари малко се навиват да работят.

Тоя наглец са го чакали да натрупа 200 000, а нормалните хора още при 10 000 са запорирани!

_stankow

Блъсков 30 г. се правеше на голямата работа, даваше акъл как се прави капитализъм, накрая какво се оказва - фукара. Няма пари да си плати наема !? Разочарование !

Не са му ги искали, затова. Хаха

Сещам се за още една хипер-нагла случка от битието на Блъсков. Значи това е било преди около 25-30 години. Наша съседка работеше като готвач в сградата на редакцията на Блъсковите вестници. Един петък, Блъсков организирал купон с проститутки и много други от неговото обкръжение. Съседката беше стояла там до сутринта, след което Блъсков ги беше уволнил всичките от персонала, за да не го разнасят ... Случката е от първа ръка.

Иважаеми гербиджи и техните слуги, това, което вашата тиква е направила в ЕС се счита за неправомерна държавна помощ. И ако заради тази тулупска медийка се наложат глоби на България, лично ще ви набия шутовете и шамарите.

верно ли се нахлува в офис на вестник за някакви си 235 794,05? Че то централата на БСП на Позитано имаше неплатени 280 000 лева... там що никой не нахлу? цитати: 4.10.2021 - БСП не си плащала наема за "Позитано" 20, дължи 280 000 лв. с лихвите 5.10.2021 - Скандал със сградата на БСП на „Позитано“ 20 и т.н. и т.н. Много бързо изкарахте двойния аршин и силовите методи

И в президентството нахлуха когато Радев почна да задава въпроси за Пеевски и Доган.

И оставка на главния прокурор искат, когато подгони мафиотите...

Какви мафиоти е подгонил? Над двата милиона обезщетения от дела срещу прокуратурата ли имаш предвид!

Да му запорират и сметките. Така е редно. Държавата не е виме на крава. ГЕРБ много сбъркаха, че му се вързаха. Червен урод.

Кой тва, червен урод? лойко методиев борисов ли? Разбира се!

Така гущерчето си откъсва опашката, нали, герберастко мекотело?! П.П. Извинявам се на мекотелите за сравнението!