Двамата, заляли студентките със сода каустик, остават в ареста

Районният съдия в Благоевград Владимир Пензов постанови постоянна мярка „задържане под стража” спрямо Венцислав Добрев и Калоян Гущеров, обвинени в поръчителство и извършване на заливането със сода каустик на момичетата от Гоце Делчев- Христина Колджиева и Мария Коемджиева, съобщи Дарик.

Обратно в новината

Коментари - Двамата, заляли студентките със сода каустик, остават в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pezsporni izvergi. Zatvor 15 godini bez pravo na objalvane i zadaljitelen tejak popravitelen trud, za da si izkarat parite za hrana koito pla6ta danakoplateza.

напротив- ДДС- то ще бръкне в моя джоб, а не в джоба на задържаните. Нали хем ще ми разпоредят да ги защитавам, хем ще трябва да им платя.....

Как ли са били предизвикани, за да извършат това чудовищно нещо.

спокойно,това всв пак е БЪЛГАИЯ.До ден два са на улицата и всичко ще отмине,както казват всяко чудо за 3 дни.Оба4е ми е много гадно за момичетата,все пак са това са хора.Дано се оправят,късмет

Тия двамата трябва да ги потопят до врата за няколко часа в каца с разредена солна киселина....

Тия двамата ако не платят ДДС на държавата за адвокат ,жална им майка. А служебния адвокат да не би да е длъжен да плаща ДДС от джоба си за да ги защитава. Така ,че виновни, невиновни да си ходят право в затвора. Ако нямат пари да платят ДДСто , изобщо да не си помислят ,че някой адвокат ще ги защитава и ще им се занимава с търсене на истината. Така ,че бате Бойко да дигне ДДСето не на 20 а на 200%. Така престъпниците, никой няма да може да ги защитава ,щото няма да имат пари да си платят ДДСето,камо ли хонорара на адвоката-кръвопиец. Ех,че веселба ! Мама да беше жива да ме види какъв герой съм ! Наздраве Бате Бойко ти си готин !!!

Тези момци трябва да положат много години обществено полезн труд, без право на никаква амнистия - който и да дойде на власт.

Nai-strogo nakazanie za tezi selqni,da ne si mislqt ,che shte im se razmine

Това не са мъже, това са мухльовци! Такива нямат право да имат жена в живота си.

Безусловно - тези гадняри не заслужават място под слънцето, нито обществото да ги храни. Като в Китай - да ги разтворят в киселина. Съчувствия към девойките и техните близки, за съжаление нищо за тях няма да е както преди. Не може непрекъснато да се толерира и подминава злото, има предели и лимит, мисля че отдавна те са изчерпани. Не може да крие страха в размита хуманност и съмнителни ценности - ние имаме крещяща необходимост от справедливост. Какво още трябва да се случи и докога ще се проявява търпимост!? За какво по дяволите са тези закони - ако те не могат да защитават нормалните и да всяват ужас в ненормалните, значи не вършат работа и отиват за скрап. Не ме интересува какво се случва в т.нар. цивилизовани държави - ние сме в България, много измет има тук, налага се спешно прочистване!!!

Тия двамата трябва да отнесат сурово наказание,за да се прекъсне тази заечстила практика от изоставени комплексари!

Абе къв арест бе? Направо да ги провесят за мъдята на простора. Такива изроди само това заслужават. А най-вече оня, който го е поръчал.

а то остава да ги пуснат да си ходят

тия двамата трябва да бъдат изгорени на КЛАДА публично за да видят и тези които могат да бъдат наети за такова деяние за какво става въпрос .

Ами те тия двете курвета какво са имали вземане даване с такива откачалки. Или докато са папкали кифтетата им е било хубаво, после резачка. Ами да са мислили с какви идиоти тръгват, да не мислят само с ония си работи. Както се казва каквото търсили това и намерили. Не че оправдавам тези ненормалници, защото аз лично бих им нацепил тиквите с теслата, но и курвите са си виновни.

Meni,As,moitu momi4entci,GENIFER4I e siga na 4 -moitu SUGAR-DARLINKK-BABY- takiva As bih gi iskarala od arista sas RUSHVET i setni moiti GAVAZI-ALBANTCITI da gi upravat Pu Shiptarski Ubi4ai......Shi si prurivat May4inutu MLJAKu ,tes 2-ta makidontci....

Чакаме ви в панделата, гответе халките, вазелин няма.....действайте!

Покажете им мутрите на тея ве, че да можем да ги полеем и тях, така подобаващо с катран и перушина.