Бизнесът ще осигури напитки за Европредседателството

Бизнесът ще осигури напитките за официалните обеди и вечери по време на българското председателство на ЕС, което започва на 1 януари 2018 г.

Обратно в новината

Коментари - Бизнесът ще осигури напитки за Европредседателството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СВИНЕТКА СИ Е КУПИЛА НЯКОЛКАО ЧАНТИ ПО 5 БОНА , А ОСТАНАЛИТЕ ПАРИ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО СА ГИ СВИЛИ.

Ами суджука от къде?

Пускайте снимките на Дебелото Лиле във формат 16:9, не се побира вече в кадър.

"Когато падне химикалка върху масата или стола, не трябва да се чува звук" Подсигурила се като пръдне, да не се чува, ама то и мирише, айде сега и едни абсорбатори за столовете, от "наша" фирма, разбира се ;-)

Щели да потърсят производители?!?!? Глупости! Сега ще се регистрират няколко фирми от депутатски роднини, които с политически чадър ще започнат да извиват ръцете на производителите да им продават продукцията за стотинки, а после те да я доставят на хиляди пъти по-висока цена!

..... от мен са суджуците и сланината.

Задача, "достойна" за министър ! :) :) Слагачи, сър !

Значи първото свършено за подготовката е да се осигури папото?

И то без пари, пък парите ще се откраднат.

"Имахме и инспекция от органите на Съвета и Европейската комисия за това дали самите условия, които сме предоставили отговарят на МИНИМАЛНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ, тъй като те са много стриктни", каза Павлова.'' - Както ясно се вижда , не сте останали нито гладни - нито жадни , вече трети мандат , и пак С ГОЛЕМИ УСИЛИЯ постигаме МИНИМАЛНИТЕ КРИТЕРИЙ ?! НЕ ВИ Е СРАМ - че то политик срам има ли ?!

А суджука кой ще го осигури?

А яденето от Вас - така ли ?!

Все повече заприличват на кърлежи!

АА НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД - ЯДЕШ, ПИЕШ - ПЛАЩАШШШ !!!!!!! ПОПУЛЯРИЗИРАНЕТО ДРУГ ПЪТ !!!!

все по-голяма става

Изяли са всички запаси и сега им се налага да просят. Личи си по фигурата.

Форма на рекет си е откъдето и да го погледнеш,иначе е вярно ,че е традиция.

Явно по време на българското председателство официалните обеди и вечери ще се правят по следния начин - ще има едно салонче в НДК, където ще има обособен кухненски кът и Лилето и екипа ще приготвят и сервират дарените от българския бизнес храни и напитки, че иначе нещо не ми идва на ум как в един (или много) ресторанти ще се внася многото дарени храни и напитки и ще се поднасят на участващите в официалните обеди и вечери. Има какво да научат европейците от нас, имааа ...!!!

Ще осигури бизнеса, що да не осигури. След като ви осигури четири тона суджук, сега по същата схема ще ви "подари" и няколко цистерни вино и ракия.

Браво за идеята. Това си е направо безплатна реклама за РОДНИТЕ производители, реклама атакуваща най-платежната таргет група в Европа.

И да не забравите да изкрънкате още суджук, че и той се нуждае от популяризиране!!!

Окрадоха парите за европредседателството и сега просят от бизнеса безплатно. Безплатен обяд няма и по килата на Свинетка си личи колко са опукали наглите терберасти

И най-вече напитката "двоен джаз". Като в един стар виц. Нашите фирмички, нашите!!!

Ъхъм. Спонсорство викаш, а Лиленце наше ненагледно?! Пък аз на това му викам официален държавен рекет от управляващите. Щото, който не "споснсорира" гостите от ЕС, ще посреща "скъпи гости" от НАП. Толкова скъпи, толкова много и толкова начесто, че ще му изгори бизнеса.

Споко, то само "наши" фирми ще са измежду спонсорите, че да завъртят повечко оборот ;)

"Бизнесът ще осигури напитките за официалните обеди и вечери по време на българското председателство на ЕС, което започва на 1 януари 2018 г. Това съобщи в интервю за БНТ ресорният министър Лиляна Павлова. " А ти ще им осигуриш в(м)инетките!

"Целта е първо да представим България такава, каквато не е позната" Значи ще кажете, че България е правова държава, в която се зачита върховенството на закона, а законодателната, съдебната и изпълнителната власти работят усърдно и съвместно, за да гарантират спазването на реда, сигурността и законността на всички нива и от всички граждани. Споменете нещо и за отличната образователна и здравна система, за просперитета на хората и високите доходи. Споменете за почти липсващата безработица и професионалната реализация на младите хора. След всичко написано освен едно "амин" да добавя...

Ето за къде бил суджука с еленско месо.

А ракията - от цар Киро!

Това не е ли форма на подкуп? Ние ви даваме напитки, а вие ни давате ...

Бизнесът ще осигури напитки за Европредседателството - ГЕРП пък ще отговаря за суджуците.

И един тон суджук може да осигури бизнесът независимо дали му се иска или не. Всичко за Герб. Лилито лично пък ще осигури мляко за всички

Бизнесът щял да осигури напитките за европредседателството... То хубаво, ама да не стане после "Ракиягейт" - те си мислели, че за председателството, то се оказало че лично за...?;)) Та в тази връзка вземи уточни поне прогнозните количества;))

С рекет са захранени герберомутрите и с рекет ще продължават.. При толкова милиони за това ''председателство'' стигнаха до там ''бизнеса'' да осигурява нещата за угояването им..защото ако не го сторят дупе да им е яко от толкова ''институции'' дето ще ги навестяват..

Ела да те заведа на гости на един мой приятел. Да видиш как хубаво посреща.

"каза Павлова като допълни, че заедно със земеделския министър Румен Порожанов ще потърсят срещи и с производители на месни и млечни продукти " ...... Ще ви дам списък с интересуващите ме месопреработватели :)

Тези хора всичките вече нямат нужда от карикатури. Само снимкиите са достатъчни.

Гледам снимката и се сещам за вица за радио Ереван и "Сакън! Не разваляйте хубавата жена!";))))

Ами то затова набляга на суджуците, а не на доматите :)))

"В България няма традиция за такъв тип спонсорство?!" Айде бе, госпожицата да не би да се е опитала да вложи малко ирония в изказването си;)

Абе ДИРа!това на снимката "годзила" ли е?чак се сепнах!!!!!!!!!!