Катарският бизнес пропусна срещата с българския

На българо-катарския бизнес форум, който беше открит днес сутринта от икономическия министър Трайчо Трайков в столицата Доха, не дойдоха бизнесмени от Катар.

Обратно в новината

Коментари - Катарският бизнес пропусна срещата с българския | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно от кого е трябвало да бъде организирана тази среща? Според мен от Мин. на външните работи!!! А вместо това на снимките видяхме министъра на вътрешните работи и разни други лица, които въобще не е ясно защо са там (ако целта не е била екскурзия до Катар , между другото нито един тупоператор не предлага дестинация до там)? И сега министъра на икономиката виновен ?! За какво е виновен - че катарските шейхове не дават пари на българските шейхове? Ами не дават - като ни видят екипа от външно министерство пък хептен...

Супер проектът на века било летище Балчик! Това само болен бозък може да го измисли, или тарикат, който иска частно летище и приватна митница за канализиране на далавери и контрабанда. Дори в Европески столици и хипер агломераци с над 20 млн. жители има по едно летище, а ако са две и повече - разтоянията между тях са над 80 км. И се използвата целогодишно с 2-3 полоси за излитане и кацане и десетки милиони пътници. Разтоянието Варна-Балкик е 40 км, като и път няма като хората. Може би Балкик ще бъде летище на Букурещ. Унищохиа истински авиобази със цялостна инфраструктура (Видин-Монтана/Габровница-Горна Оряховица и т.н. ) . Големи проекти!!!!

Напипал си посоката, на нас ни трябва някой да финансира проекта "летище балчик" , а след това ще се намери начин да се предаде летището за стопанисване на нашите момчета- мутрите и да се извършва по леко контрабандата , защото от ЕС вече ни дишат във врата и започнаха да се досещат за какво става на въпрос!

А някой от Външно поканил ли е все пак Катарците ? Щото Никой да не отиде ... Не вярвам емирите на Катар да замислят преврат в България, за разлика от намесатав нежните революцийки около тях :) Ционистът Младенов следва да буде натирен с много звънци накичен

Смешници и некадърници,и в третия свят не ви зачитат,да ви бяха опънали там поне ония с пижамите барем бунат малко надолу бензина и дизела,поне нещо полезно да свършите за данъкоплатеца!

Едно управление е лесно, когато разполага със стълбове за/на управление. просто. Колкото по-прости са стълбовете на едно управление, толкова то е по-просто! В България достигнахме рекорд по просто управление. Затова покрихме и други рекорди - корупция, купуване на медии, организиране на бизнес-срещи в непознати страни, безочливост на депутатски изказвания. дори МВР най-после каза какъв е неговия сегашен приоритет в работата. Това не е борбата с престъпността и защита правата на гражданите. А борбата с полицейското насилие. Вие го казахте наскоро. Нищо лично, господин Цветанов.

юли

Толко ли немаше двайсетина нашенци обичащи ББ да навлечат по една бела ношница /евала за коментара по-долу/ и да решат проблема. Трайчо чеше да си каже сичко по протокол на английски. Никой немаше да го разбере, ама поне тука у БГ-то сичко чеше да е наред.

Ибаф маа му. Бива ли тея катарчета такъв келепир да пропускат!

има един зад Трайчо в ляво...ама той е още по пижама!

Не е по пижама, а по нощница... и ти да имаш петролен кладенец в двора, ще може да не ставаш от леглото...

Всички циркаджии накуп, отидоха на екзотична разходка платена от нас. Пожелах им дано си донесат и поне по един бактериален скоротечен катар, та да ги лекува след това здравният ни министър по неговата си специалност.

Ха-ха-хаа! Ходете в Китай бе шматароци! В Индия, Русия! Катар е с население колкото в Пловдив и тези нашенци там отишли, ха-ха-ха!

От часовата разлика ще да е разминаването. Объркването било и заради името на залата ''Цюрих" - катарските бизнесмени отлетяли предишния ден натам!

И какво са предложили на Катар: - електрокари; - мотокари; -агънца с главички между предните крачета; - селскостопански произведения; - производства на химическата ни промишленост; - производства на българската електроника, на българската консервена промишленост и т.н. и т.н. -

КОГА БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИНВЕСТИРА В СЕБЕ СИ . ДО СЕГА СИ ПРОДАВАМЕ ИМУЩЕСТВОТО . АМА ТО ЩЕ СВЪРШИ ,,,ПОСЛЕ КАКВО, ЩЕ ТЪРСЕМ ОБЕТОВАНАТА ЗЕМЯ

Ами, ще го пропусне, 'щото времето на такива седянки като начин на правене на бизнес отдавна е преминало. И пхозата да протягаш ръка, за да ти пуснат някой бизнес, е вече абсолютно непродуктивна. Но... М-во на икономиката нехае за тези неща - те не са му приоритет. Въобще, не е хич ясно какви приоритети има - като гледаме какви циркове се вихрят в икономическата и стопанската сфера.

Нек си дойдат живи и здрави без катари! И без фурмите им ще преживеем я !

Не знам какво са пропуснали назначените капиталисти от Партията Майка-БКП/БСП,ама наш Трайчо въобще не ев час горкият....кой те излъга че ставаш за министър нещастнико??????

лошото е, че ние пропуснахме да хванем влака през 1989, останахме на тази гара,за да ни управляват такива смешници. Кой е луд да дойде тук да си дава парите,за да осигури бонуси и стандарт на крадци и мошеници. Арабите не са глупави както някой дето отидоха там си мислят.За какво им е да инвестират, те пари и нефт си имат, векове ще живеят без да работят.

Излиза, че Арабите сме ние, нашата делегация.

СРЕЩАТА Е ОГРОМЕН УСПЕХ ЗА БЪЛГАРСКАТА ВЪНШНА ПОЛИТИКА!!!ТО КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ КЪДЕ ЛИ ВЕЧЕ НИ КАНЯТ,ПЪК И КОЙ ЛИ ИДВА.....????

За добре свършената работа тези хора заслужават едини гоооолееееми бонуси.БРАВО!И Огнян Донев в делегацията?И там търси почва да пробутва продуктите си на по-ниски цени и ние да му плащаме разликите.Но не навсякъде тези нагледци могат да пробият!Просто Боко ги заведе на една екскурзия.

+1 ! А едноседмичната екскурзия до Япония помни ли някой? Колко японци инвестираха оттогава в страната ни? 0000000

браво на вас форумци,няма ли кои да заштити боко,какви бълга ри сте вие.че тои боко велики само за вашето благоденствие мисли.погледнете се и се засрамете,вие само да мързелувате и да преяждате за друго не ставате,а царя-слънце не спи по 24 часа и мисли как да ви подобри живота.и сега какво ще пишат другарите-журналисти и как ще изкарат 50% одобрение за боко маисъла.за умрелите или добро или нищо,в случая нищо.

Г-н Премиер, г-да Минситри, г-жо Фандъкова, НЕ ПРОДАВАЙТЕ ЗАМЯТА БЪЛГАРСКА! Долу ръцете от безценната плодородна БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ и собствености (красивата централна баня в София)! Нашите деди са жертвали живота си, пролели са кръвта си, за да опазят тази земя, а Вие насила я тикате в ръцете на друговерци от далечна държава! Нима искате да отнемете едничкото, което остана на българина - ЗЕМЯТА му. Та в съседна Гърция, въпреки кризата и огромните й дългове никой от политиците не посмисли да разпродава земя или острови, за да погаси тези дългове!!! За това ли гласувахме за Вас, за да ни разпродавате земята на парче?!

Бизнесмените платиха екскурзията и на делегацията, организирана от Външно

Глупаво е в 21 век да противопоставяш арабите на на "нормалните бели хора". Цвета на кожата им или различната им култура, не ги прави по-лоши или по-глупави от нас. Просто не ги познаваме достатъчно...

Арабите са жилав и умен народ. Това , че не са сред водещите нации в света причината е пустинята и религията им. Тези отрицателни дадености до голяма степен се компенсират от петрола. Който и да е инвеститор ако прочете нещо от форумите няма да стъпи в България. Ние сме нещо като европейския Авганистан и то благодарение на нашите медии. Отворете който и да е масов вестник и ще видите образа на народ изрод - бивши "комунисти" изедници, бивши ченгета бизнесмени, бивши спортисти мутри, корумпирани управляващи, студенти затъпели алкохолици и убийци, и огромната маса с 300 левови заплати(какъв пазар) и в същото време ние се имаме за бели, а всички останали по на юг от нас чернилки. Трябва да те е таковал луд за да дойдеш да инвестираш тук.

Браво , точно така е.

това е истинско признание за българското правителство и за българските (тъи наречени)бизнесмени и бизнес дами.да си спомним бизнес дамата и бизнесмена на 2011 за българия.ако не те покровителствува някои от гроб и нямаш зад гърба си някоя партия никакав бизнесмен не си,колкото и да си кадърен.трябва някои да ти подаде нещо и ти в знак на признателност(разбираи да му целунеш меките части)да му върнеш 50% от неговата инвестиция.това е истинското лице на българската политика,макроикономика и бизнес.никои не иска да има нищо общо с корумпирани мутри,дори и опушените ромчета от кувеит.

Направиха си разходка за наша сметка другарите бизнесмени хубав шамар за родните политици и храненици на държавната софра

До икара Тоя действително се опитва да направи нещо ДА Я УНИЩОЖИ

Катарците исак да имат работа с бизнесмени. Не с шайка офицери на Държавна сигурност - кредитни милионери. Не с обирджии на народа си. Не с мошеници и айдуци. Браво на арабите! Заедно с хорандците преподават уроци на нашите милиционери и доказани негодници. Така се прави политика!

Кои ти наричаш бизнесмени ? БСП или ГЕРБ или коя да е партийка стояща в НС?! На фона на другата Европа никой от тях не е бизнесмен, а шайка престъпници, които са добили началния си капитал и имотите си с ограбване на другите от обществото.

дори и при арабите думите морал,чест и достоинство имат смисъл .мутрите не ги разбират и си мислят че с изслути гащи всичко ще е наред.не става само с мас,иска се и акъл.мутрите просто няма какво да предложaт,освен себе си.

КОЛКО СТЕ НЕЩАСТНИ САМО ХА ХА ХА В МОМЕНТА ТАЯ ДЕЛЕГАЦИЯ Е КАТО БЕРБАТОВ ХА ХА ХА ДОБРЕ ПОНЕ ЧЕ СА ПОСРЕЩНАЛИ БОЙКО ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕШЕ ДА Е НАПРАВО ЖАЛКО

Тоя поне се опитва да прави нещо за държавата, а Станишев си крадеше без да прави нищо за държавата. Явно основната цел на БГ социалистите е да крадат и да дърпат държавата назад. Защо ли?

Ей, тъпоъгълник, с опити не става! Емпиричния метод не е подходящ при управление на държава! Точно тук се вижда липсата на ПР-а при подготовка на този "бизнес форум"! Ама какво ти разбира плоската главица от тези работи?!? Дай ти само да плюеш!

Огромната част от постовете са отрицателни, т.е. съответстващи на "резултатите" от авантюрата Катар. По интересното е ЗАЩО МЕДИИТЕ си траят като комунист на разпит??

не човек а желязо просъскал агента фашист,тихо мъртвия казал,не комунист.

Как така "си траят". БТВ казаха в централната емисия, че местните бизнесмени на са били на форума, защото им било много топло.

Бойко Борисов следва незбавно Н Е З А Б А В Н О да потърси отговорност от двамата си министри - Трайчо и Николайчо. Тези момченца освен че се хванаха като удавник за сламка за щуротията "ДС агенти" друго нищо не можаха да им родят главичките. На тези момченца никой не можа да им обясни, че арабските страни са много, ама много по-различни от страните в които можеш да сипеш мъдри мисли (разбирай щуротии), или да поемаш писмени ангажименти , а след това да търсиш как да се измъкнеш (примерно АКТА). Няма да говорим за намеренията и предложенията на тези двамката да бъдат назначени жени за посланици и търговски съветници в същите тези арабски страни. Това си е чиста проба подигравка с тези страни.

Ха ха ах, това е игра на хитрата БСБ. подхвърли мухата" Катар" на алчните герберисти да ходят и трошат народна пара, за да ги изложи. Така малко по малко бизнес мафиотския клан на БСП изтощава бизнес мафиотския клан на ГЕРБ докато сами ГЕРБ се откажат от властта като предадат сами властта на БСП, но да паднат на колене пред нея и я замолят да не пипа имотите и космите от техните олигарси, така както ГЕРБ не пипа имотите и космите от олигарсите на БСП ( и ДПС).

Помните ли,че синчето на Калина и Китин Муньос е кръстено и на шейха на Катар,близък техен приятел.Сигурно дядото на Симеончо-Хасан е инспирирал тая излагация на бившия бодигард.

Симеон-Хасан е кръстен на краля на Мароко Хасан VI

и кава вяра ще изповядва Симеончо-Хасан ,мусолмансkо-християнска или мусиолманско-евреиска?

в Тунис беше същата жална родна картинка преди 1-2 месеца

По миналата година неуспешен "десант" на Боко в Катар, а сега... още по-неуспешен.

В Катар всичко се решава от Шейха. Няма друг бизнес. ББ си е опитал да си оправдае разходката за държавна сметка

Смешковци, в цял свят сигурно няма такава излагация. Тъй като кой малоумник и как реши, че някой в Катар ще ни обърне внимание и има ли интерес към нас или Катар има пари и хайде да просим.

Прошляци нещастни!!! Кой ще дойде да инвестира в България при такова управление, бе? Защо карате българите да умират от срам? Смотаняци изтрещели!!!

Мен ако ме питаш - не ни трябват такива инвеститори - мазни арабски шейхове от една средновековна деспотия. Не че обичам много правителството и Боко репата де...

Боко, тиквата и кампания отидоха и се оакъха в чужбина! Върнете се да ви избършем , ние сме свикнали!

Ето,ще рекат отново,че съм червена бабичка,ама ще ви разкрия една тайна на ушета на близо 400 - те форумци. Станишев е виновен- той е платил на катарските милиардери,да не отидат на тази продуктивна за бизнеса на Катар среща! А сега стягайте коланите, иде Великден! Шоколадови яйца, / нали герберите викаха,че като малки само в корекомите имало/, лапад и коприва,че е полезно и урааа..... да живее Вожда!

Тя дъртата съвсем изкукурига. Уж сарказъм, па си каза истината. Леле сега пак ще ми се карат в клуба. Добре че останахме малцина дърти пръча.

Много е добре, че има новини в интернет. Ако сте гледали днес, по нито една телевизия в новините не съобщиха "големия бизнес форумен успех" на Трайчовата и ББ инициатива в Катар. По БНТ съобщиха за договорки между вдете страни в областта на образованието и инвестициите! Позор за българските медии! Сякаш преди три години бяха по-обективни. Може и тях да ги е страх, както депутатите, от Бойко!

Те са се уплашили . С такъв предводител и антураж,където и да идат нашите жентълмени ще предизвикат само ехидни усмивки.То за тази работа, май се иска не само да говориш английски ами и акъл.

И аз мисля, че има гаф. Явно на срещата с шейха вчера някой яко се е издънил. Ако Бойко е дрънкал в любимия си стил шменти-капели или не е бил запознат с обичаите в страната, тия са се обидили яко. Наистина на наредили на бизнсмените да не идват. Иначе просто от кумова срама щяха да се появят. Кой знае какъв велик гаф са направили нашите управници.

"На българо-катарския бизнес форум...не дойдоха бизнесмени от Катар." Ами прекръстете събитието на "Български бизнес форум в Катар". Въпреки, че според мен можеха да си го спретнат и в Бългрия - така и така само наши хора се оказаха заинтересовани. Пък и народна пара нямаше да потрошат за транспорт и представителни...

КОЙ ЩЕ ПЛАТИ РАЗХОДИТЕ ЗА КОМАНДИРОВКА НА ТАЗИ МНОГОЛЮДНА ДЕЛЕГАЦИЯ ?-ОТГОВОРА Е ЯСЕН БЮДЖЕТА -НАШИТЕ ПАРИ. И ОТНОВО НИКОЙ НЯМА ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА,,, КАТАРСКИТЕ БИЗНЕСМЕНИ СЕ ИНТЕРЕСУВАЛИ ОТ ГОЛЕМИ ПРОЕКТИ КАКВИ ГЛУПАВИ ОПРАВДАНИЯ, А НИМА НЕ СА ЗНАЕЛИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ТОВА,НО КОЙ ТИ ДАВА БЕЗПЛАТНА ЕКСКУРЗИЯ.

Така е то с тези назначени за бизнесмени другари.....

Аве,кокошкари,с Катар ли ще просперираме,бе?Нема ли други държави като Индия,Китай,Япония-та се забихте в тая държава-джудже?Не,интересите са по-велико от всичко.Ясно е!