Чуждият бизнес до Борисов: Няма реформи, няма инвестиции

10 смесени търговски камари в България излязоха с позиция до премиера, президента, председателя на НС и правосъдния министър в подкрепа на съдебната реформа.

Обратно в новината

Коментари - Чуждият бизнес до Борисов: Няма реформи, няма инвестиции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези т.н. инвеститори нищо не инвестират, само крадат. Те са ненужни и да не дигат много шум, да се махат ама не искат тук им е келепира. И политиците и магистратите им сгодни и послушни, играят им по свирката и ги слушкат. След появата на чужди електроразпределителни дружества цените се вдигнаха, а качеството рязко спадна, защото нахалните инвеститори не инвестират, а използуват харизаната база от държавата.

достатъчно -то се вижда и от снимката. Не става така бате, направо да каже че е готов да изплащаме репарации за студената война.

ПРЕГРЪДКИ, ЦЕЛУВКИ, САМООЦЕНКИ, И НАКРАЯ УДАР ПО ГЛАВАТА. КАКВО ОЧАКВА ДА ПОЛУЧИ ЕДИН САМОВЛЮБИЛ СЕ ИЗМАМНИК, УПРАВЛЯВАЩ ЕДНА ПСЕВДО ДЪРЖАВА. БЕЗ ПОЛИТИКА ПО СНОВНИТЕ ВЪПРОСИ. НЯМА БУНАК ДОРИ ОТ ЕКЗОТИЧНА АФРИКА КОЙТО ДА ВЛОЖИ И 1 ЛЕВ В ИКОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВАТА НИ. ЖАЛКО! ЖАЛКО! МНОГО МНОГО ЖАЛКО! КАКВО ЛИ ПРАВИМ НИЕ ТУК?

Тази Дама , както и всички останали "благоразположени чуждестранни наблюдатели" няма как да помогнат за в бъдеще на този Премиер , който иска да се хареса на всички ..Идват трудни моменти ...и Те го знаят много добре ..

Б.Б. не желае реформи, защото тогава винаги има недоволни, той ще се радва да не управлява с истински десни партии, които искат да си върви към промяна, независима външна политика и възход.

Вие,чуждите инвеститори,си пишете каквото си искате,не ме занимавайте с глупости-Колко да сте ивеститори,да сте отрязали като мен поне 4 500 лентички за нови обекти???Не сте ама сте искали да инвестрирате някакви си милиони ,без да Ви отрежа лентата-АЙдеее отрезал съм Ви лентата,ама а сега ивестирайте

Чуждия бизнес не идва за да дава, а да взема.

на теб специално, може да ти вземе дедовия, нали?

Какъв бизнес при наличие на офшорки, бе глупак? От 1000 до 3500 долара е годишната такса за регистрация на офшорна фирма, показа проверка на "24 часа" чрез обявени в интернет телефони и имейли. Те се оказват или на адвокатски кантори или на специализирани в тази дейност компании. Срещу таксата всеки клиент може да стане собственик на офшорна компания, а след това да я използва в схеми за източване на ДДС и укриване на данък печалба.

...и Боко си го примести от левия крачол в десния.

Чуждия бизнес до България: Няма реформи - няма инвестиции! Ако: 1. Не си промените съдебната система така, че да няма власт над компаниите ни. 2. Не ни подарите безплатно всичките си ресурси срещу наше "обещание" за инвестиции. 3. Не ни гарантирате, че предварително ще ни изплатите инвестициите, които ви "обещаем" да направим. и 4. Не ни дадете пълна свобода за безнаказан грабеж над местното население... ...то инвестиции няма да има! Може дори да ви бомбардираме! Или ще запалим етническа война - току виж ИД цъфне и у Вас!

Пеев ти ли си бе? :)

Не! Куневица съм!

Дреме му на сайдера на Борисов. Той внимава балансът му да е с уклон към руския бизнес. И, тъй като от там няма субсидии, имитира прозападна ориентация за заблуда на наивниците.

Слушах Борисов пред парламента. За сериозното му поведение и грижа за България, за спасението на енергийните проекти и гафове, за умните му гео-стратегически ходове... Четох и величествените изказвания на Плевнелиев за големия възход на Българската икономика! Нашите политици, обществени рупори и медии, просто не искат да прозрат, че по света, управленческата класа, политици, и интелектуалци, изхождат от основната главна линия, която е грижата за Благоденствието и достойното протичане на живота на населението ! На запад, преди да се хвалят с построена инфраструктура и с проценти и печалби, политици и анализатори работят и говорят за работната заетост, доходите, здравеопазването и борбата за намаляване на битовата престъпност.Иначе, като гледам ставащото в Европа и света, се сещам за написаното някога от Ницше: "Всеки член на която и да е партия е враг на народа, защото никога целият народ не е член на една и съща партия, та да може да защити правата и свободите на всички!

Ама, има спокойствие в блатото БГ - това е важното... друго не ни требе

Дрън-дрън. Със или без реформи пак няма да има инвестиции. България не ги интересува. Интереса им е от типа на Гат Зееви Балкан, Мариците и т. н. (далаверите на Костов) или в недвижимости (холандците). Време е прокуратурата да направи ревизия на всички концесии в държавата. За което се иска и политическа воля.

Колко да е чуждият бизнес това. Вижте кой им е директор и после генерализирайте, че това е чуждият бизнес - през юли 2014 г. Ян Аронов става съдружник в предприятие с украинецът Юрий Литвиненко и Валентин Димитров - "Българска източна търговска компания" ООД. Както Литвинено, така и Димитров имат стара предистория с "Химко". Общо взето са спомогнали за ликвидацията на Химко по времето на Костов и не са никакъв чужд бизнес, а съмнителни лица, чието мнение няма стойност. Дир.бг е сериозен интернет портал, проверявайте информацията.

CONGRATULATIONS,бойко!този път ти го казаха в прав текст,явно им писна да бъдат дипломатични,те дебелите ви крадливи глави и без това абер си нямат от дипломация!

Ами сега?! Вижда се ,че само с полагане на асфалт няма да минем!?

опааа.... "Нито една реформа на правосъдната система не би била възможна без политическа воля за прилагане на закона" та значи, вината не е в съдебната система а е у политиците -- значи у парламента, политическите партии, боико, росен и т.н., нещо което българскя народ си знае много добре.

Думата "реформи" се използва като мантра-тоест "някакво изменение ", като всяка партия го разбира по своему. Важно е не "изменение" въобще , а конкретно, което да подобри правораздаването.Нека почнат от качеството на назначаваните съдии и прокурори. Та там са накацали едни младоци, без стаж и компетенции, чиято цел изначално е да се пооблажат чрез подкупчета по всяко от делата. Всеки подсъдим, който може да плати ( съдията и прокурора по делото са в комбина) - излиза невинен ! Няма ли да светнете, най сетне, че тука е заровено кучето!?

"Старичоците" пък са от времето на комунистическата номенклатура и така до края на светаааааааа . . . . . . . .

ама не така, моля Ви драги инвеститори, не обиждайте държавата ни в лицето на премиера й, ами направо засилвайте всичките си инвестиции веднага към Абсурдистания, докато е премиер....иначе няма бизнес драги...

Барабата ББ всичко прави както трябва, ама те съдиите все не си вършат работата. А защо все корумпирани и некомпетентни съдии съдят е мистерия.

Това което искат тези е да бъдат над закона. В ущърб на бългаските фирми и потребителите. В ущърб на природата и държавата. И блъфират. Като се махнат американските централи, дето ги смятат за инвестиция ще стане по-зле? Ами да се махат бе. Вече видяхме на шантажа как се действа. Като не им харесва държава с 10% плосък данък и заплати наполовина на европейските, да вървят в държави със 35% и двойни заплати че да печелят повече. Не може бизнеса да иска да се поставя извън закона. Щом извиват ръце правилното е да бъдат санкционирани. Има правила кой може да предлага промено в законите и това не е бизнеса. Ама то нали е Боко послушко, кво да го правим: ще се обади Меркел по смс и ще се изкашля и Боко ще търчи да подписва и да ни предава.

Има една английска пословица - може да закараш коня до реката, може да го вкараш във водата, може да му отвориш устата, но не можеш да го накараш да пие. Същото е и с нашата "правосъдна" система. Ако работещите в нея не желаят да работят, няма сила, която да го промени. И най-съвършени закони да имаме - което само по себе си е невъзможно, като зная какви седят в парламента - пак нищо няма да се промени.

Е нали Яне Янев ги разработва със своите източници , нали им влияе благотворно ,нали всичко му донасят доносниците , нали отговаря по линия на маймунското развитие за съдебната система, и ся , квооо искате ? Еми хайде Яне ,Цецо, Буда да са едновременно и стражари и съдии и прокурори и тъмничари и да се оправи работата. Ако и това не оправи работата , тогава си вземете османците, да ви владичестват пак още 500 години и толкоз. На роба му требва ярем, не му требва Паисии !

"Лесните" пари свършиха. Скъпия ток от американските ТЕЦ, високите цени в "европейските" хипермаркети, ниските доходи, безкрайните комисионери в енергетиката, чуждия банков сектор с високите лихви и т.н. Няма ниша , която да не е изпразнена. Идващите февруарски протести отново за надути сметки - това не ви ли е познато. Толкова са елементарни управляващите, че никаква мисъл не ги спохожда. С целенасоченото затъпяване на нацията и утвърждаването на чалга културата се търсят тъпи овчици да слушкат. С празни джобове всичко е далече, дори и фурната за хляб.

напускайте! Не пишете писма, а се изнасяйте! Тази територия е определена за изпразнения пожарникарски маркуч, който между другото след месец-два ще има и допълнителен мотив да ощави раята, раждало му се внуче, което трябва да бъде осигурено отсега. Поне още милиард ще е необходим...

Никакви,ама никакви инвестиции в бананова Вулгария! Племето или ще се цивилизова, или ще заминава към бунищетото на историята. По-вероятно второто.

А бе миндил! От много "цивилизация" западняците обърнаха резбата и вкараха вълка в кошарата. Нещата не са така прости, като теб.

Пеевски само преди няколко години декларира двадесетина хиляди лева и стара петнадесетгодишна кола - КАК СЕГА СЕ ОКАЗА СОБСТВЕНИК НА АКТИВИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ? Като не включвам имотите и офотрните му сметки асд граница, като например тези в Дубай и Люксембург? Ахмед Доган още преди повече от десет години се изока в един момент, че БИЛ СТАНАЛ МИЛИОНЕР, И ТО В ЗЕЛЕНО - а не бе декларирал никакви доходи, И БЕ ... ПОЛИТИК И ДЕПУТАТ САМО!?!?! А по думите и признанията не на някой друг, а на премиера на Република България, който се предполага, че знае и разбира какво говори, особено публично, ТОЧНО ТОЗИ, ДОГАН УПРАВЛЯВАЛ БЪЛГАРИЯ И РЕДЕЛ И СВАЛЯЛ ПРАВИТЕЛСТВА, И ТО ГОДИНИ НАРЕД, вкл чрез ОПГ Д(П)С!?!? Защо не коментират тези бизнесмени и камари КАК СЕ ПРАВЯТ ЛЕГАЛНО И ЗАКОННО, СЪС ЗАКОНЕН БИЗНЕС ПОДОБНИ ПАРИ И ИМА ЛИ ПОДОБЕН ПРЕЦЕДЕНТ НА ТАКАВА НОРМА НА ПЕЧАЛБА В СВЕТА ОТ ЗАКОНЕН БИЗНЕС? Защото ако твърдят и проемат, че всичко при Делян Пеевски и Доган си е наред, ТО ТЕ ТРЯБВА ДА ГИ ПРИЕМАТ И НАЗНАЧАТ ТЕЗИ ДВАМАТА НАЧЕЛО НА ВСИЧКИТЕ ИМ ОРГАНИЗАЦИИ, КАМАРИ И ФОНДАЦИИ, ЗАЩОТО СА НЕВЕРОЯТНО ТАЛАНТЛИВИ БИЗНЕСМЕНИ И ИНВЕСТИТОРИ!

info, хубаво си редиш словата, ама защо се правиш на ударен и не сложиш последното парченце от пъзела- бога ти Буда, за да стане пълна картинката! Иначе - напразно е словоблудството ти!

Лумпен, аз когато обяснявах още преди години кой е точно Борисов, кой и защо го е създал - т.н. ДС-КГБ кукловоди, и какво има да стане и ще стане и докъде ще стигнем - че ще стигнем точно дотук, ТИ КЪДЕ БЕШЕ, БЕ БОКЛУК И НЕГРАМОТЕН И ПРОЗРАЧЕН ТРОЛ?

Хвърлих едно око на статията, не съм преглеждал постингите, но ми се ще да попитам тези търговски камари и организации, едри и други бизнесмени и браншови организации, да им задам един много прост въпрос с еднозначен отговор кото обаче води до интересни размисли и изводи, и той е: А ТЕЗИ ВСИЧКИТЕ БИНЗЕМЕНИ, КАМАРИ И ОРГАНИЗАЦИИ ЕДВА СЕГА ЛИ ВИДЯХА ВСИЧКО ТОВА? ТЕ ОТ МАРС ЛИ ПАДАТ, ВСИЧКО ТОВА СТАВА И СТАВАШЕ ОТ ДЪЛГО ВРЕМЕ ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ, ЗАЩО ВСИЧКИ ТЕЗИ СИ ЗАТВАРЯХА ОЧИТЕ ДОСЕГА И ТРЯБВАШЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДОТУК? И защо не визират конкретно лицето на мафията в България и в едрия бизнес, зад когото очевадно се крият един куп ЕДРИ КУКЛОВОДИ НА БЪЛГАРСКИЯ БИЗНЕС И ПОЛИТИКА, НА ЦЕЛИЯ НА ПРАКТИКА ЖИВОТ В БЪЛГАРИЯ, ЗАЕДНО С ХИДРОМЕЛИОРАТОРА и ДС доносник и всеизвестен национален предател Ахмед Доган, който ОТ ГОДИНИ КУПУВА С ДЕСЕТКИ И СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДЕ ЩО ИМА В БЪЛГАРИЯ, И НИКОЙ НЕ ГО ПИТА ОТ КЪДЕ СА ТЕЗИ СРЕДСТВА, и това в светлината на откраднати ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ОТ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 2-3 ДЕСЕТИЛЕТИЯ, вкл. 4 милиарда само от една банка - КТБ!?!

Защото чуждите бизнесмени умишлено раззориха промишлеността и селското стопанство на България, за да нямат конкуренция, да заграбят каквото могат. Чрез приватизация и пр. реформи. Сега искат и да могат да използват обезлюдяващата територия.

Ако от картинката за КТБ изключваш ББ, това е дезинформация!

Ако хората можеха да са добри един към друг и правителствените служители можеха да имат достойнство и чест, нравствеността би била част от ежедневието и няма да има нужда тя да се насърчава !

pompai

:)

2009-та - ВКАРАНИ ОТ БЮДЖЕТА 100%. Върнати от ЕС - 75%. 20% е САМОУЧАСТИЕТО НИ, 5% - НЕПРИЗНАТИ от ЕС РАЗХОДИ; 2010-та: БЮДЖЕТ - 75%, ВЪРНАТИ - 50%; 2011-та: БЮДЖЕТ - 50%, ВЪРНАТИ - 25%;

Трябва ясно и точно да се каже - че държавата се управлява от мафия в лицето на Бойко Борисов.Трябва да са ясни исканията от тук нататък и начина на изпълнение. 1.Оставка на Бойко. 2.Оставка на Президента - карикатура. 3.Доброволни дружини и отряди за проблема с арабските пришълци и циганските набези. 4.Забрана на всички НПО- та За да отговарят пред народа трябва изненадваща и взезапна политическа промяна.т.е. с подкрепата на ПП Атака - последната крепост на България.

Какво стана с делото срещу Сидеров?

Настъпи време да цепим ТИКВИТЕ и ДЕФОРМАТОРСКАТА ФАШИСТКА КЛИКА!!!! Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

И аз се обръщам към държавата . Няма реформи няма данъци . И незнам във кой момент ще взема сопата.Волен един тупаник отнесе и се кротна , май и на другите така трябва!

А българския бизнес къде е , защо мълчи ? Ааа сетих се, за да няма финансови ревизии за 10 години назад. Че ,то у нас е така :бизнеса лъже държавата ,а държавата като няма от кой , тегли милиарди евро заем.

БЪЛГАРСКИЯТ БИЗНЕС се прибира по домовете си след 19ч, яде, вижда семейството си и новините през призмата на всички дертове и гладния януари, мисли за утре и апатичен си ляга, за да е сутрин рано за респект и проверка на персонала - кой нехаещ, кой крадлив. Кърши пръсти и се чуди как да плати лихвите, главницата, тока, телефоните, зимните аварии, не заработените заплати, осигуровки, ремонти и застраховки на транспортните средства, екскурзията или ските на щерката, на коя нотариална покана да отговори по-напред, коя стара сметка да погаси по-напред, как да дава аванси напред, за да запази работниците си, които в момента са на нула заради празници и сметки, кой адвокат какво ще му вземе, как да ремонтира или обнови базата и техниката си и .....

Малко са честните хора и знам ,че никак не им е лесно ,защото те носят товара на модерно облечените с хубавите коли, скъпите телефони и пилеещи пари подир леки жени . Това е положението в БГ , когато казваш истината никой не ти вярва,че работим и обедняваме , а други лъжат и крадът и са добре и са за пример и на почит.

Значи, коя държава в ЕС е най зле? Ние.А защо-ами защото сме единствената държава в която ДС си властва, няма закон за лустрация, няма пълно отваряне на досиета за да се разкрият всички доносници и техните командири, верни слуги на БКП и КГБ.

то бива простотия,но ти,,врач"надмина всички простаци.какво бкп?какво кгб? ,,врач""твоита работа е като на комунистите .при тях за всяка несполука ч5 години им бяха виновни фашистите и т.н. балгарски капиталисти ,доколкото ги е имало.явно е ,че простащината е в хората ,,врач",а не при животните.те са по умни от теб.

Оня ден нали се събираха с Премиера, говориха си и се мляскаха.Сега защо пискат?

Чуждия бизнес е грабителски. Аут!

българският? Свинята, майка му, Черепа, Кюлев, Павлов? Човеколюбци?

stan_posta@

Българският капитал или е криминален или е компрадорски. Има и честен, мога да посоча примери. Но 90% от капитала в България е чуждестранен. Нека поемат 90% от отговорността, с другите 10% ще се оправим.

"Мониторинговият доклад на Европейската комисия за България за 2015 година като цяло е добронамерен, съобщава БНТ. Очаква се документът да бъде оповестен в сряда и в него да има най-много критики към ВСС, но и да се отбележи напредъкът в съдебната реформа" Ха сега де................................... Те и в Европа са същите боклуци като тука

оти не писали са на Народното Събрание да оправат некой закон? нал сме парламентарна република..или не тъй е според тях? ша обижда значи...!

..или привичка?

ми вече не знам колко години чакаме чуждите инвеститори да ни опраят, то данъци ниски, то ДДС, то плосък данък, то лихвите паднаха, то магистрали се строят за пътя на произведената стока, пък ....... най-важното - корупция и съдебна система били причините , та се надигнаха всички западни търговски консулства. Явно чакат това нещо, за да свирнат "старт" към родния си бизнес за инвестиции тук. А дали ще е добре за нас ...??.. Да не стане като с ТЕЦ МАРИЦА, ЧЕЗ, ЗЛАТОДОБИВА за износ. Но за родната инициатива е жизнено необходимо

Че в света никой никого не оправя "безплатно" .. дори и отзад... На кой му дреме за нас , за да ни оправи бе ??? А и това с "оправянето" е пак стар комунистически израз . Защо ли никъде по света , от никого не съм чул да казва ": Тия ще ни оправят , а ония- не ..... :)))) Просто гледат кой какво прави в политиката , мислят и обмислят -и си правят изводите после пред урните на ИЗБОРИТЕ. А ние - нищо нито ГЛЕДАМЕ ОБЕКТИВНО , НИТО МИСЛИМ , А НАЙ-МАЛКОТО ИМАМЕМ НЯКАКЪВ ИЗБОР ПРЕД УРНИТЕ .. А ИНАЧЕ СЕ ВОДИМ , ЧЕ ХОДИМ НА ИЗБОРИ :)))

Точно така! Прав си! Ходим на избори без да са ни предложени конкретни решения по отрасли в програма, обвързана с конкретни резултати. И ако не изпълняват - въпроси, обяснения... Но лошото е, че никога няма мнозинство и управление с една партия, която не може да увърта след обещаното, а винаги има коалиции и се оправдават с тях, със световната криза, със заварените невярно обявени дългове и т.н. и т.н. Много си прав, че няма държава в света, разчитаща отвън да я оправят, но ние, като стара Велика България, като империя в древността, като древен народ с космическо познание,, като най-интелигентния народ днес според изследвания, като разпространител на християнството и писмеността в православието, като народ с армия във всички векове с изключителна бойна тактика и дух, като успешен народ в социализма, като фактор в световния спорт и изкуство, като най-верния сателит на СССР в ерата на студената война, сме наказани и държани на сухо в ЕС - корупция? Добре, но селското стопанство - защо за един домат наш няма квоти да се продаде навън пред найлоновите такива от Италия, Холандия и Испания. Държат ни натясно, натискат ни, критикуват ни, съсипват ни. Не бяхме достойни за Шенген, за работа, а бежанците получиха всичко с магическа пръчка, след като откраднаха отгледаните, образованите чеда на България и заемат места в едни от най-специалните дялове в медицината и новите технологии. Да си чул официално признание от техни политици, социолози или предавания за това, освен за "лошите българи"??? Всеки век е обезкървявана българската нация чрез битики. Само в началото на 20 век има три войни -Балканска, Междусъюзническа, Първа световна, а след това и ВСВ. Кой мислиш е слаган най-отпред да вдига духа и да води? - най-смелото, най-хубавото, сръчно и обаятелно. Сега къде са същите?- в чужбина.

А защо ли сме на последно място по инвестиции?Защото някои условия са добри, но всъщност навсякъда мирише не гнило и нереформирано.А едно просто дело за нещо си се точи с десетилетия. Е, прави са хората.Ако бяха руски фирми щяха да си действат както винаги-с подкупи и връзки.

stan_posta@

Новата мантра - зле сме, защото ни е нереформиран съдът. Винаги ще има нещо, което ще се обяви за "нереформирано" и ще се сочи за причина за положението. А печалбите заминават, заминават на запад. Всеки месец се формира една кръгла принадена стойност и всека година един приличен баланс. 2 милиарда са нелегално изнесените печалби, всяка година. А легално изнесените ? Милиарди. Ние тука се избиваме за един sms за 12 ст.

ОЩЕ нещо ще ви кажа. Западните общества ги лъжат, че сме прости, необразовани, отъждествяват ни с циганите. Имал съм контакти със управляващи западни концерни, идвали тук. Първо казват, че сме малък пазар и нямаме пътища за износ към др. държави /преди/. Второ казват, че тук е несигурно - корупция и недисциплинирана и некфалифицирана работна ръка. Водил съм ги на срещи при кметове на големи градове за парцели с инфраструктура за строеж на завод - ако знаете какви яки цени им искат? Как да дойдат? Макар че в Европа цените на парцелите също са огромни. Но все пак почти милион за декар-два??? А в Пловдив халетата на бившите соц. заводи ги продавах бившите директори и зам. директори, които бяха приватизирали заводите и купили базите за жълти стотинки. Но с жадни очи оферираха милиони. Жалка картинка. Донякъде съм съгласен, че хале с платц, с излаз на ж.п. линия, с ток, вода, кран, над 8м височина, метални огради струва, но НА КОЛКО КУПИХА ТЕЗИ ТРУДА НА НАРОДА, НА БРИГАДИРСКОТО ДВИЖЕНИЕ, НА АРМИЯТА?

и вероятно си вконтакта, вместо в фейсбук. не че ги ползвам.. друг въпроса е що те ползват нерегистрирани..

Красная Кухая Лейка ( регистриран ) 25.01.2016 18:48 Справедливост? Правдини? Не мисля! Хората искат и тях да ги включат в далаверката. Каквато и да е тя. ....стават и грешки..

Аз пък се питам не защо няма закони които да са валидни и железни и да се спазват от първия до последния човек в страната ни !? Знае ли НЯКОЙ ??? Лично аз си мисля , че законите които досега са "ковани" от законодателите ни , са били такива , че са с цел - единствено да доутвръждават властта на Политическата Мафия над останалите , да дават на тази мафия безпределни права и власт , а в същото време , да могат да си правят далавери с помоща на мутри и подизпълнители .. Целта е да ни се внуши , че в България , ако не си в "далаверата" си аутсайдер ... Е това успяха да ни внушат ... НО , питат ли се ако с такова темпо , продължава да се "изнизва' работоспособното население на България извън границата , какво накрая ще се случи ??? Просто освен братята роми , песионеритеи инвалидите (които все някой трябва да изхранва ) , и самите ТЕ- МАФИЯТА , в страната ни - НЯМА ДА ИМА ДРУГИ !!! Е тогава ще видят другата страна на делата си същите тия законотворци , влезли във политика и власт само заради ДАЛАВЕРАТА !!! А дотогава нека си крадат , поне от мене няма да могат !!!

Това "коване" се заложи с посткомунистическата конституця, за която гласува БКП, а истинските хора, които искаха промени тогава обявиха гладна стачка. Докато не се реформия МВР и правораздавателната система ще бъдем 6та колония на Русия и корупцията.

"Истинските хора" и сега гладуват яко, както тогава, кюфтета, кебапчета, пържоли, уиски, кола и каквото се сетите. Горките добре си гладуваха и гладуват, сега вече и в чужбина или в палатите построени за благото на народа.

всички са неграмотни комунисти , дори не знаят какво е професионализъм и почтеност

Изглежда на т.н.инвеститори им изглежда малка тази разруха,за която допринесоха значително!Не разбирам защо искат повече,може им им трябва вече само територията ,земята!...Всъщност,всичката Мара втасала ,та и съдебна реформа...

Ми , да разруха има , ама май не са я направли те , а политците ни , тяхното безхаберие , некомпетентност тяхната жажда да кРадат и трупат милиони ОТ ДАЛАВЕРИ . Чуждия бизнес в такава среда не вирее , И ОТ ТАКИВА НЕЩА НЯМА ПОЛЗА , но как да ти обясня на теб , след като на теб не ти е ясно дори какъв е смисъла на думата "БИЗНЕС"... !!!

както и на човешкия фактор! Безразличен, некомпетентен, вечно грешащ /същото е дори в дисциплинирана Германия/, махленско-родовия симптом "наш човек - за него всичко може", надничането в чинията на шефа и мерене на гребена с него /говоря за честния бизнес/, т.е. "аз защо да се напъвам за тоя", неразбирането, че частния честен бизнес от както съществува мина десетки кризи в отраслите и инфлацията, а не само световната икономическа+игрането на гол кючек пред банките с невъзможни лихви и ипотеки на 300% от заема. Но всички злобеят към шефа - ЗАЩО? - банките дават кредит на всеки, заложѝ си панелката и започвай бизнес! Ако не ти стиска - уважавай смелите и играещите по една унищожителна система на бизнес години наред, десетилетия. Това много добре го знаят всички дръзнали да отворят дюкянче, квартално или главно магазинче.

Със същият успех могат да напишат писмо и до бай Тошо.

на картелно споразумение.. уж са конкуренти и седат и пишат писмо за султана.. ша обижда тука наш Бойко на пощаджия! ай..!

Ами нормалните хора, които са свикнали да работят в една нормална обстанавко реагират.А нашенските милиционери и русофили реагират, така както им нареди Путин. Въпросът е нормалните българи да извоюват държавата си от олигарси.Кои са нашенските олигарси- ами основто това е кръга ДПС-БСП-ДС.

Е то се знае , че са само те ..Просто другите комунисти от ГЕРБ , АТАКА , Деформатори , ЕООД-то на Агент Гоце..ТЕ НЕ СА КОМУНИСТИ ..:))) ТЕ просто са партии съставени от комунисти които в другите партии нямат място и затова са създали тези партии...:))) Това са комунистите 2 и 3-ти ешелон нали ..:)))))))))))))))))))

Бацето мига на парцали и гризе нокти. Нещо спряха да идват и от Сикрет сървис, и от МИ56, и от ДЕА да го тупат него и Цвинокио по гърба. Всъщност това гнъсна провокация - 'нвеститорите са насъскани от РаданКънев и Христо Иванов да тормозят Бацето, нели?