Катар иска да инвестира в туризъм и недвижими имоти у нас

Катар има силен интерес за инвестиции в България в областите на земеделието и производството на храни, недвижимите имоти и туризма, както и на търговията.

Обратно в новината

Коментари - Катар иска да инвестира в туризъм и недвижими имоти у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пухльо, а колко ти е комисионната?

и да развъждат катъри :)

От къде става ясно, червени троле? Това ли са новите инструкции от Позитано? Някъде другаде ли са правили така? Само питам!

Кой нормален предлага ей така земя и то в центъра на столицата, а що се касае до т.н. измишльотина Тех Парк, май само Чехъла не знае, че там нищо не се случва няма и да се случи.

Земеделие и животновъдство на терен на 4-и километър ;)

Ама как така Роско предлага ей така некви си парцели за частни фирми ?

На Сидеров това със златото няма да му хареса. Хвърля големи обвинения за това, че са дедени за използване на такива мини. Че самото злато е по-скъпо.

Айде депутатееееее на тлъстите комисионнниииии!Днеска има утре немааааа!

Ами то по време на предното правителство Роско се съгласи за огромния ислямски център в София. Тогава пак ли БСП е било виновно? Щото тогава май и премиера беше от герб и кмета на София и президента ... (последните двама още са такива).

стига с тези офиси стоят празни правете цехове

Православна Русия ни е най големия враг, а арабите най големите приятели, все пак те са били част от нашите поробители. Да припомня нар. песен "Чер арапин бял кон язде а зад него бяла българка........."

ееееееее ти сега като издаваш тайните, искаш да изгониш инвеститорите от България ли? Ами една джамия ако е 500К , значи хиляда джамии 500М, ето на това му се казва инвестиция. По 4-5 идиота обслужващ персонал ето ти още едни 5000 безработни резаняци на хранилката. Не е важна парата, важно е че се осигуряват работни места ...

Хубаво е да се случва нещо и без това гега сме в абсолютен застой. Вместо да чакаме да падне нещо от небето ,по -добре да се действа!!!

Роска, още утре ти пращам 1000 талибански учени да се настанят в кармите до хай - тека ти. Оръдията не ги вади от там, че ще им потрябват за хай тек експерименти.

Бат му Боко "направи" 1 милион километра магистрали с катарците, сега тоя идиот започна парели да раздава. Оставка на това комунистичско недоразумение Плевнюл Офшор Ага.

За какво са ни разни араби, като си имаме майка Русия. Излизаме от фашисткия ЕС и ставаме членове на Евроазиатския Съюз. Руските ни братя ще ни дават петрол и газ на преференциални цени, а също и ще плащат по 10 долара месечна надбавка за всички пенсионери. Русия има най-големите валутни и златни резерви, така че и инвестициите от руска страна няма да закъснеят. А и пазар има там за всички български стоки.

"Специален интерес има в минната индустрия. Може да е мед, може да е злато, може да са други метали... а може и да са на Роско тъпотиите измислени!

при реституцията беше обяснено на хората, че не могат да им върнат имотите, които се намират на територията на 4-ти км., защото били в полза на държавата и обезщетение никакво. Сега при това положение какви земи предлага Роско! Да ги върнат на първоначалните им собствениците и то в реални граници.

Пак ли си спрял да си пиеш хапчетата ...

От тая напаст няма оттърване. За какъв чеп ще продаваме ресурси - защото ги имаме в изобилие ли? Тия кашкавали, сирена и пилешко, ако изобщо стане нещо, ще ни ги върнат - не са идиоти като нас да консумират боклуци. А родни суровини за производството им нямаме, т.е. не достигат. А защо трябва да продаваме земя, след като може да я отдаваме под наем? Аман от тая напаст - български политик...

Хората искат да правят бизнес и работни места ама нашите форумкни кратуни недоволни. ако бяха мръсни руски олигарси вместо шейхове щяха да са хепи :D

Не прочете ли,че правителството го е дало?

До кога ще лижат задниците на тия мазни арабели ?

Абе, по-добре застой, отколкото пропадане. А, в условията на новия световен ред, не се надявам на въздигане.

Дааа, "кармите" не прощават!

Това недоразумение от БКП освен далавери с Бизнес паркове и саниране нищо друго не знае, а има толкова сферти на сътрудничество, където Бълагрия на истина да има полза.

Клоуна Плевнелиев за пореден път се доказва , като едно смачкано комсомолче неспособно да направи , каквото и да е за Родината си , защото това което прочетох е в статията говори именно за това . Смотан "президент" , скапана президентска ПР пропаганда и накрая от всичкото това произлиза едно Голямо нищо . Плевнелиев е един смешник и нищо повече

Докато ги търпим да ни управляват или докато ни унищожат докрай.

Точно така! Може даже майка Русия да даде територия на тия, които искат да ползват нейните благини, примерно в Крим, а глупаците да си седят тука. Във 'фашисткия' ЕС и гнилия западен капитализъм!

Тука положението е неспасяемо...Хапчета едва ли ще помогнат.Най-вероятно,лекарите са вдиганали ръце и са го отвързали..

Чакай бе ей това да не ви е бащиния. Предоставили терена на Катар????? Що не го продадат на търг пък тия ако искат да надават. Кой идиот го е измислил това!

step by step ...имаше такава песничка...накъде ...може би към ада.С такъв народ - толкова

Защо бе, мамин Роско, отново ни заблуждаваш. Даваш огромен парцел в центъра на София не за "офиси", а за мюсюлмански център, където ще има джамии и жилища за мюфтиите. Отдавнашна мечта ти е да възникне такъв център в София. Ти си по-опасен дори от ДПС.

Я просвети моето невежество какъв точно бизнес ги интересува в непроизвеждаща нищо България??? Освен проститутки и джамии, тук нищо ново няма от години

Хей, съкварталци от СЛАТИНА, дядовите и бащините ни имоти на катарци! Да ни ги върнат! Роско с чужди имоти се презентира къде ли не.

Не Роско,а правителството ги предлага.

Президента няма правомощия да раздава терени.

и прозявки, за нищо от тия глупости никой не го е упълномощявал и слава богу.

Роско,Роско.И в Китай големи локуми разтягаше. И накрая какво? Напънала се планината и родила мишка.

С тези талибани е почти невъзможно да се прави бизнес. Знам го от личен опит.

Джамията там ли ще бъде също ?

Егати комуноидните фигури... в статията ясно е казано, че НЕ Плевнелиев а българското правителство е предложило част от парцела на военния комплекс на 4-ти километър в София да бъде предоставен на катарската страна!!! Така че другари, обърнете се към др. Ореховски за изясняване на въпроса!!

Не искаха ли те голям терен в София за строеж на ислямски център с огромна джамия?

Е, че то бива ли офиси без джамия. Най-голямата на Балканский полуостров.

не ни трябват 'инвестиции' в недвижими имоти и туризъм. то голям прогрес ще е да си продадем супер евтината земя и развием слугинажа.

Дори руските ни братя са готови да ни дават пари и без да се наложи да работим, защото мислят за славянските си събратя. А не като западните колонизатори да ни експлоатират като роби. България може да просперира само ако е част от великата Руска Федерация.

Абсолютно си прав! 100 пъти по-добре руски олигарси, отколкото мазни гнусни араби! Ама от помак президент какво друго да очакваш...

Пилета и шилета даваме, но педя земя не трябва да даваме.ТАМ СЪМ СЛУЖИЛ ВОЙНИК.