Катар иска да инвестира в туризъм и недвижими имоти у нас

Катар има силен интерес за инвестиции в България в областите на земеделието и производството на храни, недвижимите имоти и туризма, както и на търговията.

Обратно в новината

Коментари - Катар иска да инвестира в туризъм и недвижими имоти у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-голямата частна ферма в Австралия е притежание на Катар, за да си отглеждат агнета за консумация. Учудвам се, че не им стигат и искат български агнета. Дали Европейският съюз ей така ще ни разреши да изнасяме? Дали това с агнетата не е прах в очите на българите, понеже е много съмнително, когато големците посещават Катар. Знаем, че са нещо като Швейцария за арабския свят, но на този етап имат много по-сигурни трезори от швейцарските банки. Швейцарците се издъниха, а може би бяха принудени, да разкрият тайната на влога на някои международни престъпници. В тая връзка какъв е тоя юруш към Катар? Много ми е чудно!

Плевнелиев още не е в затвора?

Имам гадното предчувствие,че ще си дадем и минералните извори на концесия както Соф.вода на безценица и накрая и цяла България ще я дадем на концесия.А само вода да продаваме ще бъдем добре,ама такива са ни управляващите.

Май се канят да продават на катареца земята и всичко, което е на и под нея.

Ей така ще ви завладеем.Като ви правим инвестиции.Ама ние не ви караме насила - обратното,вие сами ни се натискате.

Е нали в силно безработни райони щяха да развиват дейност катарци.А сега ще им дадат най-хубава земя в София.Нещо гнило има тук, пак тайни мисии, пак пране или що ли.

Абе тоя Плевнелиев президент ли е, или продавач на женския пазар. От всичко изброено се разбра, че той е отишъл там само като търговец - да предлага пилешко и магданоз. Сега да оставим официалните глупости и да погледнем сериозно. Роско не е в Катар заради пилешкото. То и Бойко им отиде на крака и каза куп глупости за инвестиции, капитали и други фантасмагории, от които абсолютно нищо не е станало и няма да става. Има някаква друга скрита мисия, ама още не съм я разузнал. А за Катар: знаем, че в Сирия има 100000 бунтовници, от които 75000 са наемници с минимална заплата 5000 долара. Тия пари се плащат от Катар и Саудитска Арабия по поръка на САЩ. Та чини ми се, че главната тема не е пилешкото !

Правилно, едва ли главната приказка е била за пилета и агнета. Катар е креатура на САЩ и на фона на украинските майдани и сирийските бунтовници... за какво ли са се разбрали, че си стискат ръцете?

мразят Плевнелиев комуниста, за катарците не знам.

+1

Е нали щеше да е Тех Парк цялото. Да строят офисчета като искат но кой ще ги напълни. И в момента града е пълен с празни офиси. Не мисля, че ще си оправиме икономиката само със строене на офисчета и апартаментчета...

Алоо, медиите измекяри - нали тия "новини" ги пуснахте кога Тикваров се върна от Катар бе?! Поне да бяхте променили словореда, а то - копипействате едно към едно!!

А защо не си предложихте имота в Халкидики, за да има къде да разтоварват газта?

Хайде пак си предложихме медта и златото! За нас изобщо ще остане ли нещо?

За нас е 20 лв. за празника надбавка

Аз предлагам да проведем референдум със следният въпрос: "Кой да отиде на 4-ти километър? ----Президентът или катарците?

За референдума съм съгласен но за "укопатор" не и то не за друго, а защото идва от окупирам.

Спомни си за едни, които направиха УкОпация в СУ. Много ми хареса лозунга на умните!

Чудя се с какво Катар толкова заслужи, та да им се мазним, г-н Президент. Сигурно го намирате за нормално при такова усърдие да сме срещу руснаците, защото голямата част от народа, на който сте президент е за добри отношения с Русия.

Плевнелиев отбеляза, че българското правителство е предложило част от парцела на военния комплекс на 4-ти километър в София да бъде предоставен на катарската страна, ако решат да инвестират в Психодиспансер за членовете на президентството с отделна килия за Плевнелиев.

БГ Президентската институция не е имала и няма да има, друг такъв шмульо, льольо, мижитурка, шушумига, смешник и клоун за президент! Росенчо чехълчето и пуделчето на Боко Тиквата!!!

върти сучи все на най-опасните "партньори" ни насаждат идиотите; или ще е Русия, която заселва Черномирието и изкупува сума ти неща в Б-я, а знаем как мужиците защитават сънародниците и инвестициите си или ще са редикалните уахабити от Катар, които ако след време не им угаждаме достатъчно ще запалят Б-я, така както запалиха Либия и Сирия (едни и същи наемници се биеха срещу правителствата на двете държави, спонсорирани и в двата случая от Катар); вместо да привличаме все повече западноевропейски инвеститори не за източване на ресурсите ни, а в производствените сектори, както правят Полша, Чехия, Словения, Словакия, трите Балтийски държави и дори Румъния, ние все на доказани дерибеи ги оставяме да ни насаждат, молоумниците, които ни управляват

Всички чужди инвестиции без изключение обезкървяват държавата. Ползата е работа за робите. Срещу комат хляб разбира се.

Едва ли пилетата с хормони и арсен ще стигнат до Катар Това бе мечтата и на Миро Мършата и на Ангелов от Градус

Долно лицемерно, хлъзгаво човече !

Бате каза го!

Браво сега ще лиже газа и на Катарците :X

Ей тези наши мерзавци управници ще се скапят да въртят блоу джоб на тези рязани мюсюлмани. Пък после дпс ви виновно, егати подлогите.

Сменете си заглавието с : "Майкопродавец в действие"

Ще инвестират в една ГОЛЯМА ДЖАМИЯ...

=На мисия= Мандата му на кантар, затуй търти до Катар, кошница да оплете, за...приятелите де! Ако власт не вземе Баце, ще го срита много в кратце, стола да освободи, докато брои до ..три!

Арабски страни отзоваха посланиците си от Катар Саудитска Арабия, Бахрейн и ОАЕ повикаха посланиците си от Катар и отправиха обвинения към държавата в намеса в регионалните дела. Този ход сигнализира за гнева на тези държави към катарската подкрепа за движението на сваления египетски президент Мохамед Морси "Мюсюлмански братя". Изтеглянето, съобщено едновременно от трите страни, е безпрецедентно в тридесетгодишната история на Съвета за сътрудничество в персийския залив. PS България => инвестиции => плацдарм на Мюсолмански братя !!!

Стига с туй пилешко месо,вече колко месеца го повтарят. Тези от Катар ядат пилешко само от KFC,сигурно има поне 100 от тях в Доха,нашите пилета са много анемични и ти хранят със свинско. Иначе почнат ли да строят у нас само мюсюлмани и бангладешчи ще наемат за работници,като турската компания коята беше започнала да строи магистрала люлин преди години. Иначе ако не са щатите и претродоларите + най-голямата военна база и логистика в Ср. Изток,отново ще се качат на камилите.

Кир Офшорляки и на тия камилари ли ни продаде задните части!?

ДИРниците пак ми преразказват полюциите от пресцентъра на това нищожество като някаква голяма работа. Иначе вчера имаше новина за това че Саудитска Арабия заплашва да блокира Катар по суша и море ама нищо не прочетох за това в този сайт.

Роската пак изпуснал сапуна :)

вместо да ни излага по света, е най-добре да направи едно добро за България и българите и да подаде незабавно оставка.

Роско ке падне скоро, както е тръгнал на вереф.

Абе, Росене, давай го по-наедро с катарците! Какви са тези бивши военни имоти на бившата българска армия на бившата българска държава?!!! Направо им връчвай Военното министерство, агенцията за бежанците и цялата пустееща земя в България, барабар със златото, среброто и урана! Ако искат, дай им и АЕЦ-а Козлодуй!!!Те имат пари и искат, а ние нямаме президент, нямаме нормални политици и даваме!!!

от писане файда няма, пред Дондуков 2 и искане на ОСТАВКА. Много се притеснява нашичкия комунистчо от тия работи.

деер

Турски роби, Гръцки роби, Немски работници, Катарски роби.... Измислете вариант, в който всичко да е българско в България!!! Стига с рушветите и далаверите и въртенето на парите. Правете българска икономика, че идва времето на на национализма с оръжие в ръка и тогава става страшно за 240-те проститутки + 2-те + 100-те - все на жълтите павета!

Ама, ама, ама, тва инвестициите, нали и тъковата, газа, и-и-и диверсификацията, и чакай да видя какво пише на листчетата, дето ми пишат соросоидите. Само не ми бийте чембери, молъ ви съ.

Какви са тия изцепки, каква е тая какфония бре, каква е тая селяния, от главата за краката, кой ги подготвя тия посещения дето мязат повече на махленски сбирки, кой го провежда. Тоя боклук Плевнелиев превърна президентството в чалгарийница, никакъво ниво, само резил.

а в същото време днес по новините на нова,съобщиха,че повечето страни от близкия изток са прекратили дипломат.отношения с Катар,поради тесни връзки с радикални ислямисти и терористи,и какъв го търсим ние....

Как се е ухилил на тази рязана карабаина, само за да му пуснат едно куфарче с доларчета (маймуна от бананова република) а иначе тази п-а говори на срещата на оон за световен мир, и не бил съгласен с референдума в крим. Нямам думи. Като стоим наведени ще ни е-т който стой изправен е по трудно да го уцепят отзаад

Гледам го тоя дето се ръкува с наш Офшорко на снимката, мустаци си пуснал пък рокля облекъл! Венерическа му работа!

Влезе им Чехльо в къщата и им скъсаха дипломат отношенията.Ако седи още мало ще им умрат камилите или ще им пресъхнат петролните кладенци,тъщите им накуп на гости ще им идат.....А ние държим кат хлебарки на всякакво облъчване.Кво се плашим от атомни войни?

Пинокио нали е майстор в тези сделки та предлага нещо дето не е негово. Изтрябвали са ни катарски жилищни инвеститори

Явно сме първокласни в продажбите на недвижими имоти

Арабски страни отзоваха посланиците си от Катар Пък Плевню Офшоркович днес преговаря в Катар за пилешко, злато и мед "Държавната ни глава" ходи без шапка по студовете в Русия. Но не се знае дали ще му е трябвала. Май се налага да питат булка росеновица дали е имал капа, щото глава ... йок.

И президента , и правителството ни са срам... Продажни хора. Оставка на президента и на правителството!!!! ОСТАВКА! ОСТАВКА!!!!!!!!!!!

Плевня, много лошо.

Миналата година некъв шеф от саудитското разузнаване беше на гости на Путин край Москва. Извадки от стенограмата беха пуснати след одобрение от Москва. Там между другото саудитецът разправяше, че ислямският фундаментализъм се крепи от Катар и търсеше одобрение за събитията в Египет и махане на Асад в Сирия. Разправяше му също за безопасността на олимпиадата в Сочи... Путин пък казваше, че знае за тия неща и е съгласен за Египет, но не и за Сирия. Все си се чудя що руснаците не вдигат повече шум около тия неща? В крайна сметка общественото мнение се обработва първо чрез информиране, после осъзнаване и накрая действия.

Абе братле ,тези за пет кила пилешко и майка си ще продадат.Питам се,коя е тази фирма за пилешко,която ще участва в доставките за Катар.Успяха да помогнат на бизнеса,ама кой бизнес????

Това "Катар" не беше ли венерическа болест? Затова пък наш Чехлю се набута там. Както и Вигенин се набута в Украйна, откъдето пък други бягат. Какъв е тоя наш късмет с тия управници все да се набутваме?

АААА сега бежанци от Катар ли ще приемаме тези са мюсюлмани

нали щяха работни места да откриват ,какви пак жилища и офиси бе кратуни прости