Борисов пак призова чуждия бизнес да спазва правилата

Премиерът Бойко Борисов за пореден път заяви, че германските инвеститорите у нас трябва да спазват правилата, така, както ги спазват в собствените си страни.

Обратно в новината

Коментари - Борисов пак призова чуждия бизнес да спазва правилата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама бате Бобчо - какви чужди компании и/или техен бизнес у нас !? Те всички (които все още се мандахерцат у нас) са си напълно отделени, т.е. български ! (и всички знаем чии са, нали ? ) .... Да не говорим, че всички (ама наистина всички !) бяха отрязани на отделен бюджет/сметки .... та даже и на авансови плащания (от/към носителите на търговските им марки) ! (а такива стъпки - всеки знае кога/защо се предприемат)

какво да спазват чуждите фирми,като първо чиновници и политици погазват законите ни,колко разрешителни режима трябва да прескочи всеки решил да си вложи парите в нашето блато наречено българска икономика.

срещу българите си голяма работа,срещу чуждия си мек като рибарски х.....

БОГ да пази премиера на Република България-Бойко Борисов, бъди жив и здрав.

дето чуждият бизнес в най -скоро ще му друсне текмето предполагам)))))

Не става тоя Б.Б,Надут балон ше се спука от хвалебство.

пак не си вземал хапчето си за деня!

ББ а защо не изискваш и банките да спазват правилата както техните майк централи!!!

даваите г-н БОРИСОВ. БЪЛГАРИЯ Е С ВАС

Ами така е в България. За справка - БТК ( Виваком). Докато там управляваха англичани, нещата като че ли бяха наред. Заминаха си англичаните и "нашите" момчета и момичета побългариха всичко. Приятелски и роднински назначения и всичко друго, което ни е до болка познато. Та Бойко - не са ни виновни германците, виновни са българските мениджъри. Те побългаряват нещата : -))))

Стига пл'ли по Бойко бе тапири - гледайте че човекът иска да промени нещо към по-добро!

големите печалби на Си банк - това е добре, ноооо - малко!!! тъпанар!!!

В Германия има така наречената Verbrauchenzentrale, която защитава потребителите от всякакви незаконни посегателства над обикновиния потребител. Кога и ву нас ще доживеем да видим такова (удо деъднващо така ефективно като немската централа.

Туй нещо в БГ нивгаш няма да стане!

Само така Бойко! Подкрепям те с двете ръце.

а така, он че те подкрепи со среднийо си крак!

Искам да споделя, че съм очарован от резултатите от предупрежденията на Борисов към тези мошеници. Обадих се за това, че ми гасен компютъра и явно е слаб токът. Обаждането ми беше към 7 часа. След 45 минути кола с 2-ма души беше на адреса ми и мереха напрежението. Такова не бях виждал, мног оми хареса! Браво на първия български Премиер - патриот, за който знам не от учебниците, а на живо! Вече съм му голям фен!

Ти си пълен идиот, бе!!! Мнооого голем е резултатът, бре, цели двама души от енергото, па чак и замервали!!!! От такива идиоти като успеха да ни докарат до това робско дередже.

такива и при Тато нямаше подлизурковци !!!!

Тя и жената има страх от Боко! Откак той дойде на власт кат й кажа "леги тука и вири краци" тя по навик вика първо "Амаа...", ама кат й рекна: "А бойчо искаш ли... " и да видиш как се кротва! Та дерзай Бойко, оправи на народа тока, оправи и жената, та - успехи в оправянето, начи!

Така ще бъдеш очарован и към нова година, когато кумира ти с другите некъдърници от ГЕРБ опоскат резерва и ще стане по-зле от Виденовата зима! И какво толкова е направил Пожарникаря-вместо да се показва по телевизията си е изпълнил едно от конституционалните си задължения, а ти и такива като теб го зяпате с телешки възторг!!!!!

Много сте ми интересен господин Борисов. Защо очаквате от германците да спазват правила, които нито вие, нито правителствата преди вас не спазвахте? Мислите ги за такива будали като обикновенният българин? Те да спазват правилата за да можете вие и такива елементи като вас да имат повече за грабене?

дай пример кои правила не е спазил ако обичаш....? предните дори не повдигаха въпроса, тук имаме желание нещата да са променят, чудно ми е какво друго очакваш да стори човека, да ги събере и пребие ли какво

НЕ ТИ ЛИ СЕ ИЗТЪРКА ЕЗИКЪТ ОТ ЛИЗАНЕ БРЕ САМСАР:????

Проблемът е че фирмите са от Германия а работещите вътре от България. Имам над 10 години опит и зная кой е проводник на лошите практики като подкуп на държавен служител за да изтече информация, да се нагласи спецификация за да останат двама или трима на финала на търга и т.н Това сме самите ние, българите работещи в тези фирми. Чужденците нито имат нужните връзки нито знаят езика:)))

Ти да не си мислиш, че подкупът е измислен в България? Аз също имам опит (даже малко повече от теб) и мога да ти кажа, че чуждите фирми се държат както им позволят властите на съответната държава. Сименс съвсем наскоро гръмнаха из цяла Европа с корупционните си практики, подкупвали правителства (даже някое от нашите е сред тях, според мен), Шнайдер и те, преди няколко години, Либхер също не са света вода ненапита, и още много, много... И това са големи фирми, какво да говорим за малките шмекери... Истината е, че всички тези фирми са тук, поради възможността да реализират с малки усилия големи печалби, имено на наш гръб, толерирани от подкупни висши чиновници и политици. Я при следващото нарушение да отнемат лиценза на ЕРП-тата, да видиш колко бързо ще започнат да работят по европейски... ама ДКВР само ги гали с перце и нашите си развяват конете... Такива ми ти работи, Госте, виновни сме си ние, че им разрешаваме да се държат по балкански...

И кой ги ориентира в обстановката???? НИЕ:)))) Това се опитвам да ти обясня.Шефове чуждениц, търговски директори българи, финансови също, търговци също.И не знаеш какъв опит имам и от къде съм минал за да казваш че "твоят е по-голям" сега да си ги мерим ли??:))))))))За Сименс се знае.... и кой изхвърча от Сименс в БГ ???? Българския шеф:))))) Хайде да не продължавам .....

Прав си, по солени глобо трябва да се налагат. Обаче нали царя каза да не се закачаме със Сименс, та виж сега как се правят паспорти и лич.карти, няма нищо че и с чужди снимки ги издават.

Аз пък знам също от личен опит как големи концерни с германски централи имат утвърдени черни бюджетни каси, с които да се плащат рушвети, да се правят извън счетоводни разходи за подаръци, екскурзии и т.н. Рушветът може да е турска дума, ама не е измислен по тези земи... А и който смята, че фирмите от т.нар. "бели" държави са дошли тук, за да ни оправят положението, е доста наивен те са тук, за да печелят! И няма как да го правят освен по тукашните правила. Това е, за съжаление.