Поптодорова: Спрях узаконяване на бизнес групи в САЩ

Бизнес интереси, на които попречих в САЩ, стоят зад поредицата лъжи срещу мен, заяви Елена Поптодорова, която отрича да е крала козметика от варшавското летище.

Обратно в новината

Коментари - Поптодорова: Спрях узаконяване на бизнес групи в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази смени 3 версии за 2 седмици. Сега ни залива с информация колко и какви неща била направила и сълзливи истории за болната и майка и прочие. Айде няма нужда. Хванаха ли я с крадена стока - хванаха я. Сега мутрите я били сложили, евреите я оклеветили и българите я плюели. Ами.. така е, като краде.

Да и се даде орден за борбата и срещу тези никому неизвестни и много опасни бизнес групи !

за такъв "консул", закърмен с "идеалите" на постком обществото: може би пък е Снасяла "яйца" на някои кръгове...представете си, като Ко Ко Консул :- Иначе се вклчих със закъснение само защото и аз исках да разбера АДЖЕБА, кви са тези БОМБАСТИЧНИ приказки и ЗАЩО преди /тази случка/ не ги изговори тая патка. Но казват, човек се изпитва в критични ситуации - хаха

Имаше една приказка за едно врабче: когато си н...о не чуруликай !!!!

Еее Ленче, стига вече с тия евреи ! Колегата Тодор ако знае какви ги вършиш, в гроба ще се обърне ! То и ние попипваме по малко, ама ти направо си се уляла и все другите са ти виновни . . . .

да и дадем нови възможности за крадене.

Показа и доказа, каква си. Не ни се натрапвай повече.

Е,сгрешила си,както мнозина от нас!Просто се извини и понеси с достойнство загубата !Какво го усукваш по килифарски?

Когато се изтъкваш какво си дал е добре да отчетеш и какво си получил. А когато говориш за престъпници и не ги споменаваш, то или ги прикриваш, или ги изнудваш или просто си с тях и премълчаваш услужливо.

Крадеш като комунде от ГРОБСП! Машаллах!

Как ги спря ма, крадло? Като им открадна кремчето ли? Или хайверчето (семенната течност) им открадна, а? :D Като беше посланничка във ФАЩ, я ни припомни, как Шеврон ти спонсорираше празнуването на 3-март, а? Ние помним, крадло!

Едно време комунистите обичаха така да си взимат без да плащат, това сигурно и останало като навик...гепи без мъни!

Дойде време да се види истинското лице на тази метреса!!!

А бе Ленче, защо занимаваш целия български народ с твоите глупости, тях ги разправяй на майка ти!

Тая гнус ако случаино се появи пак по телевизиите да я попитат за кражбата и от хранителен магазин в Америка на 2 април 1991 г. Нашата героиня пак е опитала да обясни на собственика на магазина че е български дипломат и има имунитет ....само са я изхвърлили като мръсен парцал без да викат полиция

И на тази ДС и е виновна. И тя плюе по ДС. Боже ,Боже, виждащ ли какво става. Прости и ,тя не зна е, какво говори и какво върши. Тази паразитна паплач, руши, руши, руши и руши, защото е зависима и изпитва животински страх от възмездие. А то ще дойде,обективно и със силата на правдата и истината.

А ТАЯ ЖЕНА ЗАЩО НЕ Е В ПСИХИАТРИЯ А Е НА СВОБОДА ?

Паси не е глупак. Отлично разбира,че вземайки я при него се компрометира. Интересно кой го е натиснал за това, защото без сериозен натиск не би го направил.

Едно обикновено ченге срам за България

СРАМ И РЕЗИЛ ПЛЮС ГЬОНСУРАТ.ДЪРТА ТЕТКА СЪС КОКОШКАРСКИ АДЕТИ

За откраднат кашкавал и сирене /грамчета/ скоро един го вкараха в дранголника, хайде и тази красавица там...............!И два пъти повече срок, че излага България навънка! Да подскажа- в Сливен в женския.............!

симо

Майчицее,бабоо,дядоо!!!!!Щом до тях опря значи духна супата.....Е то,,синята обувка и вратовръзка,,/понеже няма синя кръв/ ще ти намери ,,работа,,--да си ревете заедно!!!

Най добрият Ви ход другарке е да млъкнеш!!!

да, да мафия срещу баба ми-нали ти го взе крема, МА -многото ти бръчки не са проблем, но гадния стил-комунистически .............

друго - как ще имаш ХУБАВО ЛИЦЕ без КАЧЕСТВЕНИ кремове, а?? Да не би да си прави парни бани или да се маже с крем Здраве...или ще ми кажете, че е от Гена? Да, може да е и от Гена, но от Крокодила!

с тези заглавия и тази Елена - тя не е от Троя! Разбрахме: не е КРАЛА, цял живот е ДАВАЛА на тая държава, но НЕ СТАВА за дипломат ! За майка или баба - си е нейна работа. Е да, има хубаво лице и знае езици, хм, интересно - как е СТАНаЛА ЛИЧНА ПРЕВОДАЧКА НА бай Тошо?

Както си карах с двеста километра по магистралата разбрах че случайно (без да искам) съм попаднал в чужд автомобил, чисто нов Мерцедес, последен модел.Реших че някога ще го върна на собствениците му и ще им се извиня ... какво да правя - имах труден телефонен разговор с пра - пра баба си и просто не съм забелязъл какво съм направил.

Тая не можа да измисли дори нещо толкова елементарно, като например, че някой умишлено е подхвърлил крема в чантата й, оплете се като циганин в бижутерия, и също като последния, вади на показ нещастията на децата си, за да предизвика съчувствие. За мен, си е обикновена крадла, но успешно се сложи на обамата. Там минават всякакви. Като гледам колко некадърници заминаха от България, а там се оказаха блестящи, ясно е нивото, спрямо което се оценяват.

Не може да измисли, че някой друг го е подхвърлил, защото на камерата се вижда как лекичко, технично си го набутва в дамската чанта, а не в кошницата за пазаруване . . . . Нали вече измисли, че веднага си е платила глобата и го е върнала, ама се оказа, че е станало чак след три дни и то след като са я арестували на летището, а и все още не го е върнала това кремче, защото го е забравила в София, за да няма преки доказателства . . .

Kакво значи: ти си елена поптодорова? Да не би нещо повече от другите? От циганите дето крадат? Ами мисли се за нещо много, а които се възгордява, барзо пада.

хай поспри се.Затъваш,затъваш,затъна.По-важно е ,че не представляваш ни на йота от това ,което се опитват да внушат за теб 40 години.Всички и "рейтинговата"сталина и ирина и всички подобни продукти на партията ви, сте меко казано ......абе не сте,това което сте

Никога не е късно да станеш за резил. От Елена Поптодорова политик и дипломат да се превърнеш в крадливото Ленче. После медийте и ДС са и били виновни.

Взела крема да го разгледа, но да го пъхне в чантата и да офейка?

Тая кифла продължава да баламосва с измишльотини - имала "документални доказателства" за това, че не са ѝ искали оставката.Какво ли може да бъде съдържанието на такъв документ? Голям смях!

Глупости! кой ли го и интересуват тия документи.

...и от всичко казано до тук, разбрахме единствено, че жената си е сложила "кремчето" САМА в чантата, а не е някаква "страшна конспирация", към която иска да наклони вината си, нали така? И след тази история е време да си остане в къщи, а не да крои планове за нови отговорни задачки, че вече ни дотегна от НАСРАНИ политици и мафиоти, за които само се говори, А В ЗАТВОРА НЕ Е НИТО ЕДИН от тях???

Крадливото Ленче обикаля телевизийте и плаче, че уж случайно взела крема. Напомня ми на една съседка, която случайно отишла за сол при съседа и когато се усетила, гащите и били вече на коленете. Как се случват такива работи?

ПИТАМ СЕ,АКО НЯКОЙ ОБИКНОВЕН ГРАЖДАНИН ЗАБРАВИ ДА СИ ПЛАТИ ВЗЕТА СТОКА ОТ МАГАЗИН,ДАЛИ ЩЕ МУ СЕ РАЗМИНЕ???

Ако извади дипломатически паспорт.

един път, защото принтера не работеше - без да искам,е хайде, без да иска този на касата не го видя и не го таксува, но на вратата ме спряха и щяха да го документират, ако...в момента принтера работеше...като че ли щяха да ми накривят капата...в работата надали това ги интересува, щот не взимам 1000, дори и не взимам 100...та всичко е въпрос на калкулация - ЗАГУБИ И ПРИХОДИ-СПЕЧЕЛЕНО

Стига толкова коментари. Ясна е работата. И преводаческата, и дипломатическата професия не са леки, напрежението е голямо. Преживяла е и тежки изпитания. Сега най-доброто е една дълга почивка сред близки хора.

какво работи паси, че предлага работа и на нея?

Паси работи следното - навсякъде се бърка(от всякъде взима пари) и за нищо не отговаря

на Бяла - хвалеше се преди като беше кмет, че не взима рушвет, но има много връзки, които НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ОТНЕМЕ, и ..........................................ХОП, отдавна вече не е кмет, но на мястото на старата му къша изникна хотел на четири етажа......като Гъбка след дъжд...

от край време комунистите пращаха по посолствата все "наши хора" и разни доносници от партийната агентура. какво друго може да се о4аква от надменни и мързеливи хрантутници, свикнали да полу4ават вси4ко наготово от държавата? тя затова и си е прибрала крема, без да се замисля, 4е този път е трябвало да си плати от джоба. същата комунисти4еска порода като бокова - все кадруват по партийна линия.

Тука някои другари, явно бесепари, ме обвиняват, че неправилно съм бил писал за тази другарка, че била бесепарка! Ами да кажат тогава как да не е бесепарка, след като: "...Политическа кариера[редактиране редактиране на кода] В периода юни 1990 - април 2001 г. е избрана за народен представител от листата на БСП, последователно в 7 Велико народно събрание, както и в 36-ото, 37-ото и 38-ото Народно събрание на Република България..." от Уикипедия, свободната енциклопедия Била значи другарката в 4 НС депутат на БСП, но не била бесепарка!!! Ама кажете ми моля, има ли по-лъжливо и по-крадливо племе от бесепарите, след като преди десетина години и шефът им Станишката се изтъпанчи по телевизията и каза да си сменим номерата на колите, щото било изискване на ЕС. Е, сменихме ги номерата за по 60лв., ама в Уикипедия пише, че във Франция още имат право да карат купените преди 2009 коли с номерата от 1950г., освен при промяна на собственост : "Plaque d'immatriculation française - Wikipédia Les véhicules achetés avant 2009 peuvent encore présenter des plaques de l'ancien format, datant de 1950, ..."

"ЛУМПЕН", ще си загубиш надницата заради тъпите коментари! Викаш,от американското посолство са забравили да напомнят на Борисов,че дамата е комунистка? И са се съгласили България да бъде представена от комунистка в САЩ. А тия будали Плевнелиев,Борисов и Митов дремят. Просто са пропуснали момента и са разрешили да имаме комунист посланик в САЩ. Това,че си ограничен си е твой проблем! Но защо смяташ,че всички трева пасем?

Вие фактически наричате "тъпите коментари" цитираното от уикипедия!? Ама да Ви цитирам и друго, за да Ви стане ясно кой кой е: ".... Не случайно 10 ноември завари Александър Лилов в Лондон. Вече му бяха напълнили чантата и тогава той дойде и приложи този модел за създаване на т.нар. Българска социалистическа партия. Тя въобще не е еквивалент на БКП...БСП беше заченато в американските политически лаборатории на Збигнев Бжежински и на Кисинджър. Това е един типичен съвременен американски политически хибрид..." Из интервю с Академик Борислав Йотов. "Костадин Чакъров: Костов беше експерт на БСП, Луканов го изпрати в СДС", 28 Септ. 2014, Blitz bg Според Вас тези изпълнения са на проруска пария, нали: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа). "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg. Има и още много, ама ако търсите истината, ще си я намерите сам!

"Имам документалните доказателства за това, че не са ми искали оставката." Това ще да е нотариално заверена декларация от евреите, че не са искали оставката ѝ. За друго аз не се сещам.

само това, че тайно е пренасяла до Брюксел документи за Хизбула, за да помогне на Израел достатъчно разкрива низостите, които е правила на гърба на България

Чрез тая откачалка са превърнали страната ни в изтривалка.

за затвора.

Колко трябва да си глупав, за да се хвалиш публично с пренасяне на доказателства за нечий тероризъм?! Тая овца дали има инстинкт за самосъхранение?

Твърде професионално звучи това "жертва на активно мероприятие", но с него госпожата нито потвърждава нито отрича изнесеното от полските власти!!!

Крадлива, продажна еврейска утрепка !

стига хленч,става смешна,че е крала се доказа,3 дни е държала скъпия крем у себе си.....,работила и за ДС и какво още иска,напечелила се ,подмладила си е лицето -стига вече

Смущава ме поведението и , крещя , крещя , после изведнъж започна да говори спокойно и тихо и пак крясъци с нападки срещу всички . Може ли някой психиатър да ми обясни това поведение нормално ли е , поне не звучеше така .

Тя не само крещи, ами се и блещи. Това отдавна ѝ е неприятен тик - когато говори, от време на време да се кокори.

Тази жалка креатура ли е представяла 10 години България в САЩ? Та тя е тежко болна и неадекватна. Крадлата се оправдава със смъртта на детето си, със световна конспирация срещу нея, с омъщение на ДС агенти, с международното положение...жалка картина, репортаж от лудницата с една психично болна жена, срам и позор за България че психично болна клептоманка ни е юредставлявала 10 години в Америка.