Коментари - Биячите от Габрово остават в ареста, но ще лежат във Велико Търново | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е западнала Чехия, порноиндустрията в това опасявам се предградие на Европа вече е на Европейско ниво..

Добре че не са намушкали момчето,че тия боклуци се разхождат повечето пъти с ножове

30-годишен има брат на 20 г. и племенник на 21 г. Значи племенникът, който е внук на майката на братята е една година по-голям от чичо си. Т.е. майката /на братята/ ражда и след като стане баба с внуци, а чичото вика "батко" на племенника си.

“ обосновано предположение” ?????? А не е ли видно от камерите, че е факт? И най-лошото е, че адвокатите са българи!!!!

Гледащите боя в магазина, тренирали карате. Не се намесили защото били обучени само да се намесват при нападение над тях. На 18-19 години, са. Лично тяхният трньр направи изявление в тяхна защита в Групата Нарушителите в Габрово. Всички се възмущаваха на бездействието на каратистите...

А защо другите стоят и ГЛЕДАТ - Толкова ли ви е куража бе ''Българи юнаци'' ????? ''Юнаци сте само на маса и пред жените и децата си в къщи , а иначе - МИШОЦИ - Топки нямате за две пари !!!!

Тъй тъй ... осъждани за кражби и после ... нямало да се повтори. Живеем във време, в което технологията е толкова напреднала, че може тия да ги следят по всяко време. След третото провинение ги чипираш като животните и им даваш право да живеят само в резервата си. Всяко нарушение - месец принудителен труд! Веднъж на две години събеседване, и ако са решили да стават хора, да учат, да си вземат живота в ръце - чудесно, да им се даде. Няма по-лошо нещо от безизходицата. Но тая свободия дава на подчовеци усещането, че са недосегаеми. Това трябва да се промени!

Какво гледаха тези зяпачи чакат меншите да приключат с брата им българин и да дойдат да ги запукат и тях ли?Как може такова падение на тази велика нация да се докара до там.И сега се събрали 100 човека един чете другите пляскат.Срам.Позор.

Срам ме е че съм българин.2 менша бият друг българин и 10 българи стоят и гледат.Какво гледате бе вашта мама боклуци.

Мисля да сменя вярата с юдаизма. Ако циганин набие християнин няма последствия. Ако българин ступа манго всички нпо и еврейски джендър организации скачат. НО ако манго се отнесе така към евреин и случаят се прикрие както в Габрово не ми се мисли докъде ще отекне сигнала.

Аре , боляри , вие сте на ход !!!! Другата седмица ги чакаме в София , за конфорт може да ги вътворят в парламата , при избранниците им . С един куршум - два заека :))))

Какво нещо е интернет. Биячите тъкмо ги бяха пуснали, още малко медал да им дадат за бабаитлъка и хоп - пак ги опандизиха. Разбрахте ли сега колко е важна гражданската ви позиция? Ако сте разбрали, надявам се, нямате планове пак да заспите дълбок сън!

Лошото е, че манго-джери не прави връзка, действие-противодействие, деяние-последствие .. няма такова нещо, не вързва 2+2 добичето и не помни. Затова не суровите наказания (които ги няма де) ами постоянно вилата на врата трябва да е.

ЦИГАНИ.

Това да не е курорт! Трябва всеки ден по десет яки гьостерици на голо на всеки! Аман се каза!

айде и началника на полицията на Габрово в ареста. защо са ги освободили без им повдигне об1инение след като има доказателства за побой. да му проверят и на него и семейството му апартаментите. сигурно са му обещали някоя циганки да го направи щастлив. колкото са виновни циганите, толкова са виновни политиците и началниците на полицията. как си представяте да се случи нещо и полицията да не знае. винаги има замесен подкупен началник. няма как един полицай с 1000 лв. заплата да кара джип за 100 000 лв. и да има няколко апартамента и в същото време неговия началник да не забележи че подчинения му идва с нови коли. може би трябва районното в Габворо да го вкарат в затвора заедно с ромите.

Ма много ги пазят тез тарамбуки бе.

Ами ИЗБИРАТЕЛИ са им, затова.

обичам да бия българи ското ще видите

Тъпак.

Обръщам внимание на Редактора - етническа заплаха! Ако сайтът се следи от службите да се проследи IP-то. Действието е подсъдимо по два параграфа.

разизмът и етническите заплахи срещу българи не са подсъдни в България.

тук всичко може, само срещу евреите да не се пише.

Такива Мангасари във казармата преди много години ги спуквахме от бой,та чак се напикаваха във гащите си от страх,полагахме ги яко зад врата,и когато ги правихме стари кучета,ги биехме със колани,нареждахме се старите във един дълъг коридор,и който преминеше през него жив след боя със коланите ставаше като нас,а който не си оставаше същият новобранец.Та исках да ви кажа,че циганина разбира само от бой,нищо друго.

Щом си имал цигани в казармата "едно време", значи си служил в Строителни войски и съответно и ти си доста мургав екземпляр..

Той самия е неграмотен циганин. Виж му само писането.

Баце не е вярно, че требе да си циганин за да си служил в СВ, мен ме пратиха там щот бех ОГВС (Ограничено Годен за Военна Служба) демек болен ама не съвсем :-)

Циганите не служеха в редовните части. КЕЧ и Строителни.

gangnam style

Не казвам че са били болшинство,но ги имаше по няколко такива,поне където съм Бил във Банско новобранският център,и след това във София Суходол,иначе знам че циганите ги пращаха във Плевен във КЕЧА

АРе, Атанасов, признай си, че това не е тен, а етнос. Няма срамно.

Колко пари ни струват циганите? Като изчислим загубите от неработене, невнасяне на данъци и осигуровки, всички видове помощи в брой, щетите от безбройните кражби и покриването им, разходи за арести, следствия и дела, престоя им в затвора, гледането на изоставените им деца, болничното им лечение, разнасянето на болести, неплащането на ток и вода, програмите за интеграция, делата в Страсбург и т.н. Сметката от преките и косвени разходи за издръжката им е на стойност милиарди лева на година. За нас това е двойна загуба, защото тези пари вместо да се добавят към стандарта ни, те излизат от джоба ни.

Първата присъда на един човек (освен ако не е за убийство) трябва да е условни или по-ниска. Всеки може да изперка, да сбърка. Но втората присъда трябва да е тежка. Защото тя доказва, че ти си идиот и нямаш намерение да се поправиш. Тези мангали вече са осъждани. Никаква милост и да благодарят на Бога, че не сме Щатите, където щяха да ги линчуват на улицата.

Уважаеми управляващи и опозиционери, Освен да се дърляте за имоти и апартаменти, да вземете и да свършите нещи и за държавата, АА? Например леко да пипнете НК, или леко да пипнете съдрбната систем, в смисъл на по-бързо и адекватно правосъдие. За всички ще има полза, даже и за българските граждани от цигански произход. Като не могат да се погрижат за себе си, да минат на държавна издръжка, топло и с три хранения на ден...

Законите са си добре, проблемът е в Съда и прилагането на законите. А там полето е на независимата Съдебна власт. Дори ниски присъди, ако са напълно неизбежни, имат по-голям ефект от високи присъди, които се избягват.

Някъде четох в един коментар днес, че изкуствения интелект трябва да бъде използван в съда и съм много съгласен с това, поне ще мери според аршина. Направил си еди какво си - присъдата за това е 3 години лишаване от свобода и заминаваш, без много приказки.

Бе то къде ли не беше!! Само напишете в Google "Цигани пребиха". - Шокираща агресия в денонощен магазин. Трима цигани пребиха служител на супермаркет в Габрово. - Цигани пребиха семейство на Бъдни вечер (Свиленград). - Подивели цигани пребиха Иван Пилето (Обединение); - Цигани пребиха активист на АТАКА във Варна; - Цигани пребиха и ограбиха тежко болен човек (София); - Цигани пребиха старец в къщата му за 15 лева (Градна, неделинско); - Цигани пребиха шофьор и възрастен човек на кръстовище в София; - Двама цигани пребиха и ограбиха 82-годишен пенсионер в бургаския квартал Победа; - Цигани пребиха зверски българче в Пловдив; - Цигани пребиха публично полицай след засада в хранителен магазин (Борован); - Цигани пребиха старец заради 5 кг захар в Казанлък ; - Цигани пребиха и ограбиха възрастен мъж (квартал "Васил Левски“ в Казанлък); - Цигани пребиха и заплашиха със смърт лекари (Русе); - Пияни цигани пребиха две жени в Смолян ; - Цигани пребиха до безобразие Пламен, оставиха го да лежи в локва кръв насред пътя (Айтос); - Цигани пребиха охранител в София; - Цигани пребиха мъж с прътове заради забележка (Русе); - Цигани пребиха племенник на Венета Райкова(София); - Цигани пребиха баща и син (Благоевград) И ТАКА 10 (ДЕСЕТ) СТРАНИЦИ! АБЕ, БОРИСОВ, ТИ КАК СИ Я ПРАВИШ СМЕТКАТА?!

не само ще ви биемем

... нощна лампа от обработена циганска кожа ... по тертипа на СС ...

Е, да ама ,не 10, а 100 страници да излязят, циганските адвокати ще кажат, че за това не са виновни циганите,а ....GOOGLE...

Май ни е време да направим партия на Поручиците. Иначе няма да се оправи работата. :–))

Там е работата, че тая сметка не е погледната въобщеееее!

Някой да знае,какво стана със Случая във Дупница ли беше или Кюстендил,където Гальовците ило Гольовците не знам как бяха този цигански клан,убиха от бой един Български гражданин пред една дискотека рано сутринта отивайки на работа,а тези мангасари цяла вечер били пили и се дрогирали,и не помнели нищо а???дАЛИ ВЕЕ СА ОСЪДЕНИ,ИЛИ СА НА СВОБОДА А???

гяури играте си с огъна

ШОПАР ! СУЗ !

Даже не знаеш да пишеш и на български, резняк скапан. НА САПУН!!!

що страх ли те е,ем страшно е тази земя е платена с кръв и нали се сещаш че с писане у дира няма как да стане

Жалко че адвокатите са получили само заплахи

Краят на Циганските набези ще престанат,чак тогава,когато се обединят футболните запалянковци,рокери,скинари,металисти,културисти,ММА бойци,боксжори,каратисти,Мутри,всичките тези ако се обединят във едно,на циганите им е спукана работата,ще ядат бой на почивки.

Циганите ясно. Въпроса е как да се отървем после от всички тези, които ти ги изброи?

Никово лежане ! ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА !

БОЙ И ПРИНУДИТЕЛЕН ТРУД В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА !

защо никой не казва другия факт - ако не бяха цигани, нямаше да бъдат преместени в ареста във Велико Търново

ако не бяха нямаше да са други не са българи.......некви други претенции имаш ли викаш ;)

Преместили са ги, че да не стане някой сакатлък.

Най-отвратителният нагон на това малцинство е , че никога не излизат един срещу един, а винаги на глутници. И че дори когато обират, не се задоволяват с откраднатото, а винаги нараняват. Това ги прави особено опасни и трябва веднъж завинаги да разберат, че така няма да продължи. На народа му писна хем да ги дундурка, хем да го крадат, насилват и убиват даже. Време е това да го разберат и политиците, иначе вкупом ще отечат в канала.

Много моля, какво е това "ЩЕ ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА"??? Да стоят прави, а и докога ще ни се катерят по главите подобни

Защо не ги пусна? Ей така, на свобода, да видим колко бързо и колко дълго могат да бягат!

Не, бе. Защитник на животните.

Все тая дали сега остават в ареста, ако след това не получат ефективни присъди.

Ако записът от камерите не е пуснат, днес нямаше да сме в тази зала, каза един от защитниците на тримата обвиняеми. Е за какво са тогава тия камери бе галфони задръстени?! Това е единствената държава в света в която запис от камера не е доказателство в съда. Е кое тогава да е диказателство!?

бой на българите това ще ви правиме

Бие има на мястото на точките! Не се надявай на нещо друго, смръдлив бангладешецо!

Аз пък на снимката виждам четирима габровци да стоят и зяпат и нищо да не правят?!

Нямало е жена затова, единствено касиерката е предприела нещо. Нашите лигльовци ги е страх от сянката ми, юнаци са само на две ракии и то пред жени и деца.

ТАКА ЩЕ Е ВЕЧЕ... КОГАТО ЦИГАНИТЕ СА МНОЗИНСТВОТО В ДЪРЖАВАТА, СЛЕД10-15 Г СИГУРНО ЩЕ ПРИКРИВАТ ТАКИВА ДЕЯНИЯ, ЗА ДА НЕ ПЛАШАТ МАЛЦИНСТВОТО БЪЛГАРИ В БГ И ДА ПРИКРИЯ БЕЗСИЛИЕТО СИ ДА СЕ СПРАВЯТ С МНОЗИНСТВОТО ГРАЖДАНИ НА СТРАНАТА ТОЕСТ С ЦИГАНИТЕ. А ПЪК МОЖЕ И ЦИГАНИ ПОЛИЦАИ ВЕЧЕ ДА ИМА В БЪДЕШЕ. АЙДЕ НЕ СЛЕД 15, АМА СЛЕД 30 ГОДИНИ СЪС СИГУРНОСТ

Aйдее, и този път циганите ще се измъкнат...ползвайки какви ли не обяснения.... Държава за пореден път НЯМА, законите са за баламите, Абе..да на си българин в България!!!! Въпреки всичко : БРАВО на Габровци!!!

Някой да обясни защо побойниците след като са били задържани са освободени веднага. Чак след като започват безредиците в Габрово се вземат мерки да бъдат отново задържани.

Ми щото полицията пази циганите ...друг отговор нужен ли е ?

Поне всички, които са за пандиза са тежко болни...

Гледахте ли видеото? Грозен, ненормален, отвратителен цигански побой , над един продавач в магазин. Пожелавам и на адвокатите и на съдиите и на началника на полицията в Габрово от същото.

Ужасно е, гнусно, но ще видите, че ще омаловажат побоя, момчето е на крака, все едно нищо му няма, адвокатите ще се възползват.

Държи се, защото е корав българин. Като повечето от останалите, дето ни бие държавата откато се родим докато умрем...

3 срещу 1. Очаквам условни, по традиция. Тия ще могат да се грижат за децата, лели и цялата им рода. Не си представям съдията да им даде ефективна и да предизвика тумба озверели пред съда, ревящи за дискриминация и несправедливост.

е на Търновци...

Никакво лежане! Само БОЙ за закуска после за обяд и за вечеря! Може и междинни порции! Само да са по хранителни!

Страховита наглост от страна на биячите.Сега се сетили и изтъкват причини поради които трябва да излязат от затвора.Когато хулиганстваха и биха човека къде им беше ъкъла.Независимо кой с какъв произход е щом е извършил престъпление от какъвто и да е характер трябва да си понесе отговорността.

Една засада на колата която ще ги вози и бесене на първото дърво.

Надушвам циклон от масови протести из цялата страна. Ще се пролее българско недоволство по централните улици с гръмотевично напрежение. Вятърът ще препуска със скороста на светлината от единия до другия край на България. Ще се надигат цунамите от мало до гоуемо. А на върхо на Мусала, от високо ще падат трупове на богове! Народо не се плаши от краля дето е гол.

Мангали по стълбове висят!

"Ако записът от камерите не е пуснат, днес нямаше да сме в тази зала, каза един от защитниците на тримата обвиняеми" Тоя чува ли се какво приказва или просто допуска,че всяко нещо колкото и малоумно да е стига да помогне и малко на обвиняемите може да се изрече!?Нима казва, че ако не беше записа криминално проявените нямаше да бъдат подведени под отговорност за побоя??? "Обвиняемите изтъкнаха, че съжаляват за случилото се и ?обвиха?, че няма да се повтори" Манталитета на малкото дете "казваш че съжаляваш и че повече няма да правиш подобни работи и ти бива простено",само дето тук не става дума за нещо случило се у дома с малко дете,а за побой в магазин от големи хора!Но видиш ли защото са Цигани трябва да се пренебрегне всичко,много важно кой как пострадал,кой как убит и т.н. стига индивидите да бъдат оставени на мира?!