Бившият шеф на "Вътрешна сигурност" в МВР: Дисциплинарката срещу мен е, за да променя показанията си

"Политици може би е подслушвал във виртуалните си мечти и сънища г-н Атанас Атанасов, но в дирекцията не сме правили такова нещо", заяви Стефан Банков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво го уволняват този от снимката,но е видно ,че е с отрицателно IQ.Гледах го по ТВ-не може да говори,само кърши с ръце.

Този и за пазач на АПК то не става. Жалка работа. Едно изречение не можа да състави правилно. Иначе с претенции. Не може ли да им дават различни опорки на боковчетата, всички едно и също говорят....като копирани са. Явно леля Севда няма въображение по темата

След като е в болнични как можа да отиде в БТВи да говори не свързани изречения и да лее крокодилски сълзи Преди проверката в Пловдив трябваше да бъде уволнен за изнесеното в социалните мрежи от АФЕРА как полицаи с патрулни коли му пренасят леминати и строителни материали при ремонта на жилището му . За подобно използване на подчинени ген Шивиков бе уволнен . Не трябва да изопачава и интепретира информацията че е бил обвиняван затова че превозва наркотици със сл.автомобил

Като не сте подлушвали вие, от къде излезе разговор с президента, който размятахте дни наред пред платените медии с внушението за заплаха за националната сигурност? Некадърни, алчни, продажни, нагли неграмотници сте всички в ГЕРБ, начело с мутрата.

Гледайки този, шефа на ДАНС, шефа на инспектор ата в МВР, шефа на трето РПУ в Пловдив стигам до обяснението на ниското качество на работа в МВР и службите на разузнаване и контраразузнаване.

Политици не сте ! Близки до политиците сте подслушвали ! Не всички ядем домати с колците , ГЕРБ-че !

Този и за чистач на тоалетни не става, камо ли за шеф на вътрешна сигурност!

Цецомобила бил на ремонт... нали, бе;)

Стефан Банков отново беше категоричен, че по времето, когато той е бил директор на „Вътрешна сигурност“, политици не са подслушвани Как се прай на хитър боковата подлога... А повремето, когато друг е подписвал от негово име оперативни закания на телефони? Нищо, че той се е водил шеф на Вътрешна сигурност... За тези моменти знае ли нещо или ще претендира, че не са се случвали, защото той не ги е подписал?...

В полицията е без контролен бардак и вътрешна сигурност не си е свършила работата.

Този не беше ли в тримесечен отпуск? Той ли се жалваше че получил мрачен кабинет с изглед към тоалетната. Тоя ли подобно на престъпниците получи хипертонична криза когато го погнаха? Изводите са очеизвадни.

Тия са в симбиоза с престъпността и служат на модела КОЙ. Жалко, че не може да си внесем полиции от другаде.

Имам чувството, че ако си отворя хладилника тази калинка ще изскочи и от там .

Защо на такива капути им се дава ефирно и медийно време, все едно от тях зависи спасението на света? Това е доказателство, че медиите са същите капути като тях, на същата хранилка и със същата ценностна система - башибозук!

Просто с две думи -имаме си СЛУГИНАЖНО правителство в момента ,съставено от родоотстъпника Румен радев

Ако не бяха модерните евро атлантически ценности, този щеше още да маа гащи по полигоните на кварталните отговорници! При тях е ,като по филмите на Чарли Чаплин. За да имаш работа- поставяне на стъкла , най напред трябва да изпратиш някой да ги счупи. Същото е и при бичкийте на гози шматарок и при него- назначават халяви недоправени индивиди на работа в МВР за да има такива МУШЕННИЦИ, та да ги " разследват". Интересно, как никой досега не се е сетил да пита Стефчо дали някога е издирвал престъпници, залавял ли е такива и изобщо виждал ли е отблизо, на живо истински , почти жив престъпник!

И къде е давал ''показания'' че трябва да ги променя защото ние чухме и видяхме един хленчещ ''мъж'' за кабинет, за пост. Такива нищожества са се подвизавали бая време из удобни за властващите постове и сега им се види нангорно че трябва да отговарят за действията си.. Този да беше показал какво е ''разкрила'' вътрешната ''сигурност'' за толкова време на подавани сигнали срещу ченгеджийска ОПГ в Пловдив и тогава да хленче за кресло и власт.

Един боклук по-малко в системата на МВР, какво толкова е станало? Пълна демонстрация на наглост, Регулировчик на кръстовище е трябвало да те направят, какъв кабинет за тебе бе лизач на потни мъдури.

Ти си един гербаджийски изрод Толуп Мисирка Полицейска мутра Престъпник Криминал На колене

Той твърдял че политици не се подслушвали... ахх ама как ти повярвахме.. АРЕ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ БЕ ГЕРБЕРСКИ ДЕБИЛИ

А викаш при мутрите е по добре, пари се раздават на НЕПРАВИЛНИТЕ ХОРА, а обикновения българин да мре

Колкото по-силно пищят некадърните калинки на Борисов, толкова по-добре се справя кабинета. За този боклук, дисциплинарно уволнение без право на 20 заплати!!! Ужким е деполитизиран, а си е подготвил изявленията пред няколко микрофона на кафявите медии чрез PR-a на ГЕРБ. И в службата по чистотата да работеше пак щеше да е уволнен за уронване престижа на компанията. Какво има толкова да се разследва?

Нека започнем с Цецомобила... Нека продължим с Барцелона Нека погледнем в чекмеджето Нека видим кой е Шиши Нека видим кой е ЧерепА Нека видим кой е каскета Нека видим коя е Атанасова, Петкова и Сачева Нека видим кой са висшите и нисшите магистрати По колко къщи и апартаменти имат у нас и чужбина Нека знаят , че всичко се знае Нека знаят че ще им дойде времето, като на Тиквочев

Момче с принципи и не търпящ да му се налага какво да прави и как да говори. Дано не го убият комунистическите боклуци, те така правят с несъгласните и позволяващите си да говорят против партийната линия.

Кога ще се вникне в в кадровата политика на РДГП при недостатъче дъ ржавен бюджет с ъ с ЗМВР Бъчварова дирекцията се напълни с АПЗ .вСЕКИ ПРИДОБИЛ право подава заявление за отпускане на пенсия Същевременно друго заявление за продължаване на заемата длъжност с което му се осигуряват още 45 години до навършване на пределната въздраст .Другия вариянт е след пределната въздраст в резуелтат на шуробаджинащината се назначава в ДА по ЗДС в мвр И ОТНОВО ПОДАРЪК 5ГОДИНИ ДО НАВЪРШВАНЕ ПАК ПРЕДЕЛНАТА ВЪЗДРАСТ .