Бившият шеф на СОС: Не с грил, а с клон ще дойде някой татко в общината (видео)

"Спасителите в кишата" да се задействат, столицата е затрупана от паднали клони и на места от цели дървета, предупреди Георги Георгиев от ГЕРБ-СДС

Обратно в новината

Коментари - Бившият шеф на СОС: Не с грил, а с клон ще дойде някой татко в общината (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Де, сопа, де! Колко години безхаберно си джиткахте да събирате процент от фирмите за джоб парасъ в чекмеджета и сейфове, сега други са ви виновни. Я да взема едно дърво, че да ви почна всичките „бивши", на.рали се пак там!

Пред нашия вход имаше счупемс огромнс стръка нс ьърво -висеше. Ьойдоха, отрязаха я, взеха си дебелата част, а клоните оставиха на пътя. И в допълнение - нямой виждал ли е труженичките на фирмите за почистване с които СО има договор , да работят след 22 ч на обед? От 9 до 12 им е раб време. КЪДЕ ДРЕМЕ ИНСПЕКТОРАТЪТ И ЗА КАКВО ПЛАЩАМЕ?

Спри се гербераст, все едно лятото бурята нямаше паднали дървета

Имаше, обаче бързичко ги събраха за камините на герберастите!

у двора имам дрян тънки шибалки да доди тоя шоп и да му резна една и да улиза да ги шибъ

София от една седмица е като изоставена.Какво се случва.Ако не знаете какво се прави в този град си вървете.

София е изоставена повече от 20 години! Вие знаехте само да крадете! Тези дървета не са изгнили да седмица!

В кв. Младост има паднал кипарис около 7 м. прекършен на 50 см. от почвата.Сега сме четвъртък,а той все още е паднал на пътеката.Дървото е здраво.

Преди 30мин.зад блок 126 ж.к Илинден дойде едно камион че от което слязоха двама мургави работника.Срязаха едно дърво паднало на тротоара, хвърлиха го в тревната площ и си заминаха а тук има доста паднали клони. Трудно можеш да накараш циганин да работи.

Това гласуваха софиянци, това си го получиха. И никой да не казва, че имаме кмет от 1 седмица. Има община с цяла армия общинари. От първия ден носи вина.

Ситуацията е такава защото така са си свършили работата в последните 12г Фандъка и ГЕРБ ! Ако се грижеха за дърветата сега това нямаше да го има ! Тези клони не са пораснало за една вечер !

направо кажи, че Баце пак е виновен... тая мантра ще ви остане :) аматьори

Даааа - партизаните са виновни!

Първо трябва да се изрежат всички гербаджииски саботьори в общината и след това съдете новия кмет. На всякъде по света дават на новата власт 100 дни и след това се дават оценки. Но сега изплуват всякакви плужеци които 18 години са живуркали под крилото на ГЕРБ и се чудят как на нагнитяват обстановката.... Истината е че ГЕРБ сключиха(разбирай откраднаха) договора за почистване и сега се правят на ощипани моми. Много ги боли от загубата, но да го духат!

А бе, Овньо! Кой ще ги чака тези писарушки 100 дни да чистят клони от улицата? И ти, с двете си леви ръце, можеш да го направиш вместо тях. Или вече лапаш от новата хранилка........

като розов сън ми е спомена за безбрежните сънища при бойко , ток си имаше винаги и по 2 ст. на киловат , а това тротоари , като версайските градини.... хем чистота и енергото на наште сикаджии се грижат .

ПеПенцата не дават да се издума нищо против Терзиев. Защо ли?

Ами вече са ги извикали за вечеря.....

На това адвокатче му спря кранчето с паричките и сега плаче ли плаче.

Тоя много да не говори, щото Терзиев от една седмица е кмет, ама ако някой е трябвало да обследва и изреже опасните клони, това е старият общински съвет още през лятото или ранната есен.

ама то интернет кмет не се става :) трябва и акъл

Спасявайте се сами...

Доста нахално, като не работи СОС точно заради ГЕРБ.

нали имаме кмет? Какво само се оплаква. Кмет ли е или лукова глава? май май лукче нещо :) с това ще го запомним де-се милионерчето. С куфарите от родата и с педалското му мрънкане, че все някой друг му е виновен

Нещо се случва и крои за държавата, което не предвижда да сме живи и тука до края на 2025...

Къде е Борис Бонев? Няма ли да критикува и да дава съвети? Или вече всичко е на ред. София никога не е била толкова мръсна и кална.

Какво предлагаш ? Снежинките да ги лови още във въздуха ли ? Ще си понамокриш малко чипиците за 3-4 дни, нищо няма да ти стане.

Така се случва, когато либералния педералитет управлява София. Такава кочина не сме виждали и при най-корумпираните кметове. Вече четвърти ден централните градски улици не се почистват от клони и листа. С един камион и двама асеновци работата можеше вече да бъде свършена. Иначе ни вземат по хиляда и петстотин лева годишно за данъци и такси. От понеделник нито един служител на общината или съответната фирма по поддръжка, която корумпираните общинари са избрали не пипват нищо. Мазният боклук, ФЕДЕраст и кмет на "Средец" Трътко Трътков си пи чая в кабинета. Срам за вас.....

... от най-долните!

Поредният които вместо да си изпълнява задълженията си по каналният ред, предприема да информира и призовава всичко и всеки по Фейсбук. Нима на един общински съветник чиято месторабота е в Общината толкова не може да информира колегите си или кмета, че "Х" задача не е изпълнена/ не се изпълнява, че да прибягва до Фейсбук?

А дали пък не се е уморил от каналния ред? По този ред от 3 години подаваме сигнали за опасно дърво до блока и нищо не става. Единственото което направиха е да дойдат двама апапи с една резачка и да окастрят ниските клони. Високите не можели а да отрежата дървото не смеели щото било силно наклонено към блока и можело да падне върху него. И толкоз. А така по - има ефект. Като го налазят през медиите и почва да действа за ПР. Вчера на улицата до офиса се пръкнаха 5 паяка начело с кмета и ударно раздигаха паркиралите коли. Не съм ги виждал така да вдигат от една година. Вероятно и в следващата една няма да се появят. След десетки жалби до общината се появява през 2-3 месеца един униформен и лепи глоби по стъклата и това е.

съветник вместо да алармира да зима резачката и да почва да помага при разчистването,а не да клечи у фейса и да дава никому ненужните си съвети че тоя с клоня пръво него ще изпаше през гръбината

С клона - в дирника на кметчето първо......

няма да уплаши кмета,требва си як боабаб със черен трион