Бившият офицер Любен Григоров е задържаният за шпионаж българин в Сърбия

По време на войната в бивша Югославия е бил в армията, след което е започнал да се занимава с бизнес, оттам е преминал към културния център в Босилеград

Обратно в новината

Коментари - Бившият офицер Любен Григоров е задържаният за шпионаж българин в Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Сърбия щом си българин или унгарец си чужд агент. Титовистите не могат да се разделят с комунистическото си мислене. Англия им подари земи от всички съседи. Територии които нямат нищо общо с Белград.

Трудно ми е да повярвам, че някъде в България има някаква служба/отдел/агенция, която поддържа някакви шпиони/агенти в други държави и събира някаква информация. Просто корупцията е толкова повсеместна, че не си представям някой да се хване да шпионира под прикритие, знаейки, че утре някой срещу дребна почерпка ще го изпее на "враговете".

Самоличността на агента я знае само водещият офицер и шефа на секцията в която се съхраняват данните. Изключено е срещу почерпка да продадеш тази информация. Та това го знаят няколко човека. При теч тези хора горят на мига. Прав сте,че има такива случаи,но те не са мотивирани финансово. Сноудън напр. При нас военният министър ЛуЖев подари агентурната ни мрежа на Англия и Турция. А това с почерпката е несериозно.

Абе аз първо да попитам. В коя армия е бил офицер? В българската, в югославската или в сръбската? Щото хората на Моника С. така пишат, че нищо не се разбира.

Колкото този шпионин, толкова и руските попчета и журналист. Щом ние го правим , защо се чудим когато други го правят

Я прати информация за тези как са арестувани в България? Или лакърдии на едро, когато трябва да се защити някой враговете на България, при извършването му на враждебно действие към България?

Фашистка Сърбия арестува пенсионер, който се занимава с фолклорни танци. Човекът е напуснал армията преди 20 години, но видиш ли заплашил националната сигурност на фашистка Сърбия само защото е от български произход. Бахти фашистката държава. Малко ги бомби НАТО.

Най вероятно, човека свежда до нас, какво е отношението на сърбите към региона, който си е български. Реалната политика, не официалната.

Ти откъде си запознат с разработката на сръбските служби?? Брей....всичко знаеш!!

Дрогаре, българите-патриоти нападат Братска Сърбия. Всички амбразурата Сърбия ние също брат както и Русия. И те са нападали подлата България, въпреки че не са успели да ни окупират

Офицер, бизнесмен, деец на културата - невероятна комбинация А отгоре на всичко и шпионин - просто не е за вярване !!!! А отгоре на всичко и българин !!!

Всички шпиони са или културни аташета или търговски представители. А нашия естествено е чист като сълза:)

Нямам и какпа вяра на това, което приказват сърбите, чисто и просто това е организирана акция с цел компрометиране, набедяване и разпалване на напрежение. Май сърбите само с българската общност не са се били, въпреки десетките години репресия и асимилация. Денков и Габриел тук нищо няма да направят и защитят българският интерес, защото са сервилни кадри на едно Посолство и една Комисия!

При нас чуждите шпиони са на власт. Но назначават одобрени от посолството. На някой им се налага да ходят "сряда петък и понеделник" в посолството.

Кое посолство само не е ясно.

Сърбите са много тъпи копелета и затова винаги ядат големия хой като почнеш от 1885г. когато ни нападнаха. Умират от яд че сме влизали при тях много пъти с армия а те у нас нито веднъж и колкото и да са пробвали са яли пердаха и винаги великите сили са ги защитавали. 1885 Австроунгария ни попречи да влезем навътре в тяхна територия с ултиматум.

СЪрбите са КРАДЦИ и мошеници... Който ги ПОБЕДИ, после са с него... Би трябвало да ни ВЪРНАТ Западните Покрайнини !!!

Независимо дали Е или НЕ Е шпионин, той е БЪЛГАРСКИ гражданин, и оня плазмодий, дето са го назначили премиер, трябва да реагира доста по-остро.

В Сърбия и Македония, всички които са от бг културни клубове или от бг посолства са шпиони. Всички се следят от години. Как точно сега е шпионин. Лошото е, че сегашното външно министерство няма да си мръдне пръста. Шпионите в Бг биват екстрадирани. Но в Сърбия едва ли ще го върнат в Бг.

Културните центрове (например "Британският съвет", "Шалом", фондации "К. Аденауер", "Фр. Науман" ипр.) са прикритие за шпионска дейност! Българският такъв в Босилеград - също!

На тоз "офицер" само като му видиш "квалитетното" протрито сиво дънково сако и ти е ясно на кво дередже е бугарското "разминаване"

Напълно неоснователно задържане, в цял свят е известно, че българските военни са тясно свързани с културата и с бахура и с опрата и с опрертата и т.н.

А вие им ходите на пазар, плющите сръбска скара и слушате сръбска музика. Гнус.

Ще ходим, що не? Храните са естествени и вкусни, лекарствата евтини, хората - сърдечниэи естествени! Страна все още не е поразена от бацила ЕС!

Хората са естествени щот са българи. Сърбите там и една вода няма да ти продадат.

А нее..удри яко

Денков е най-нефелният премиер и изобщо полити на ръководна позиция, който сме имали. Чакайте вие на Денков да направи нещо. Козирува на Пеевски и след това мън-мън-мън, евроатлантизъм, мяу-мяу и загробват държавата и следващите поколения със заемите, които вземат.

някой настройва балканските държави една срещу друга вдигнахме таксите за газа за сърбите и унгарците под нечия диктовка това онова мдддаааа

се касае за неква кокошкарскаистория с този и сърбите да прикрият че са негодни го обниняват в шпионаж,или по точно казано по нашенски,някоя мома го е натопила заради пари,според мене тва е целата тупурдия,ама ме кефи как мнвр реагира и в частност кретена академик дето ни е премиер