17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ми били американски, а най ми били индийски ефките :-) Ха честит трансатлантически избор :-)

Интересно какво друго, освен че изборът е чудесен, би казал натовският генерал! Него изобщо не го вълнува, че България е бедна, че липсват много пари за поддържане на приличен жизнен стандарт на българите. По-важно е да изпълняваме техните заповеди. Ако всеки от нас има по шест апарта мента добре, но повечето хора едва покриват елементарните си нужди. На този фон такива разходи са прекалени. Каза го и нашият президент - също натовски генерал, но кой го чу!

Айде стига вече с тая мантра за бедната България! Да, страната ни не е богата, но трябва ли сега да сведем целия живот на една многовековна държава само до помощите за пенсионери и инвалиди. Ами, в България има и млади, кадърни, амбициозни хора - те искат да работят, да се развиват във всяка една сфера, включително и в армията, в авиацията. Ако ние не се погрижим за нашата сигурност, за нашето образование, производство, инфраструктура, икономиката ни ще колабира, държавата ни ще бъде съсипана от външни и вътрешни врагове и тогава съвсем пък няма да има никакви средства за болните и бедните - как не можете да го проумеете това.

Явно наближава времето когато американците ще разберат че са заложили на куц кон и магаре.

До ХЪМ : Защото са разработвани преди 45 години. Трабанта колкото и да го модернизираш си остава трабант.

Разработвани са преди 45 години и са модернизирани постоянно.А съветските Миг-ве и Су-та са си все същите и нямат спечелена битка срещу F16

Е то и Форд чества 100 и кусур години, и БМВ, и Волво не знам колко и винаги са в крак с времето защото на база на старите модели се правят и внедряват нови разработки. Това разбира се не важи за кратуните - и стари и нови все кратуни си остават. Схващаш нали ?

Ами да купим 35, също са F, нали? Схващаш иронията, надявам се.

като толкова ни обичат пък да ни подарят тези антики

Ф-35 летя над Сирия преди година, та взе да се сблъска с щъркел/по официални данни Ф-35 е претърпял авария след сблъсък с птица/. Вероятно щъркелът не го е видял, все пак невидим самолет.

Няма как руски трол да знае летели ли са F35 над Сирия защото възрастното съветско ПВО в Сирия не може да ги засече.

"Щъркелът" се казваше С200, стар щъркел. А Израел свали машината от въоръжение - непоправима. Пробваха се лятото в Украйна срещу вехти модификации щъркели С300 и сега само с дъртите F-16 от територията на Ливан или от Средиземно море стрелят и обратно. Що така? :-)

Хубаво и успокоително е да обвиняваш другите са собствената си некадърност. Всъщност въпроса за закупуване на необходими самолети за нашите ВВС датира от 2008 г. и както се вижда проблема няма скоро да се реши. Дали са ни необходими ? Ами то остана ли нещо от което да се нуждаем ? Нито ток ни трябва, нито газ, нито армия, защото и народа ни вече почти го няма. А, истински политици нямаме отдавна.

Айде пак хамерикански боклуци да купуваме, оти в НАТО така било НАредено ...

и защо боклуци или просто така си приказваш от сутринта ?

F-16 „Fighting Falcon“ („боен сокол“) е американски боен самолет, разработен от General Dynamics през 70-те години на 20 век.

Прав си. Не са боклуци. Просто сме закъснели с покупката... 50 години.

Боклуците са подписалите многомилионният договор за подръжка на старите руски боклуци

Тъпите хора които сме избрали да ни управляват (не мога да ги нарека политици, защото нямат капацитет да са такива) да вземат пример от сърбите. Държат си на своите интереси и всички ги уважават.

Израелски самолети над Сирия вече не летят. Но пък евреите имат мощна пропагандна подкрепа на Запад. От 9 ракети попада 1. И шефа на Генералният им щаб подава отставка! Но ако ги питаш, сигурно са поразили 20-тина цели. Нали имат "невидимки"- Ф-35, що не ги ползват там? Друго е, че самите сирийци като бойци, да не говорим за ПВО - не стават. Арапина мое само да върти меча... другото му е сложно.

И защо да харчат пари за гориво като могат да си стрелят дори и от спалнята си. Времето на пускане на бомби когато си над целта отмина още с края на ВСВ, ама ти май си останал в това време - хахахаах

Не е луд тоя, който яде баницата, а който му я дава!

В нашия случай май по-точната реплика би била "Не е луд този, който яде баницата, а този, който плаща за нея". То не беше Кейн, не бяха Тръмп и Помпео, сега и някакъв генерал изкопаха да ни похвали за правилния "политически избор". Ако някой въобще все още вярва, че е имало избор.

Ф 16 са много добри . За руското ПРО това са недосегаеми космически изтребители-факт в Сирия. Руските ракети не ги ловят. И свалят без усилия руските самолети където им е мястото-на земята и под земята.

КГБ

Единствиния факт е само празната ти глава.

"Спрели разширяване на бойната си мощ"!!! Алооо, кърмещия с любов, България УНИЩОЖИ бойната си мощ. И то с активната помощ на твоите колеги и приятели - консултанти на нашите правителства. Пред мен е летището на Доброславци - бурени, фиданки и разруха. Сега щял да ни помага тоя... с осем самолета... ХА!

Човекът ви казва: ВРЕМЕ Е ДА ВАКСАМЕ ВЪВ ВЪОРЪЖАВАНЕТО Ама само вие де.

Летял съм е F-16, практически през цялата си кариера от 39 години. Нямаше ли някой по-стар модел хем да носи пълна сигурност хем да е по-като за нас в пари ? Тоя емного нов и следователно скъпичък почти като сегашните ни самолети само дето е маалко по-старичък.

Трябваше да се направи референдум! Кому са нужни тези самолети на един беден народ! Тези политици не го ли разбраха, ако имаме такива де! Не се роди 1 такъв да милее за родна България! Продажници!

Да, да...Референдум Баба Куна от Каспичан да каже...

Ама нали скачахте за демокрация. Те ви - когато "баба куна" е 60% от населението - каквото каже "баба куна" - това е.

Щом възпитаници на Спортната академия разбират от бойна авиация, какъв е проблемът и една баба да разбира? Зависи каква е била, преди да стане баба.

Фатмашка му работа. Каква инвестиция са харчовете за оръжие? За САЩ са, защото с армията налагат интересите на компании те си. Но за България какви приходи ще донесът тези раходи, за да се смятат за инжестиция?

КГБ

Вън американските окупатори от България и Европа. И веднъж за винаги разберете едно, България винаги ще бъде с братска Русия.

Разбрахме, че си цървул...

мечтай си..ха.ха никой не е с Русия освен Северна Корея,Идил, Сърбия и Венуцуелья

Явно някои хора не разбраха, че докато заменяме един окупатор с друг все ще купуваме, каквото ни кажат...

"Сърбия има невероятна връзка с армията ни ..." Голям майтап.

Само да попитам, тез Ф16 по-силни ли са от Тока? Защотото на нас ни трябва евтин ток за да не стоиме на студено и заводите да работят! Тез тука дето ги интервюират на студено не са седяли, а аз в неделя със студена вода се къпах.

На бившите комкопелдаци и техните потомци ли, кой държи хр. вкусовата пр. в Бг, кой енергетиката, кой хотелите, кой авиокомпанията, кой морето, кой планината, защо разни черепи, Ганчевци, домуси, догани, пееффци са си все живи, 30г. вече, а десетки други засреляха....

Вярно трябва евтин ток. Затова е хубаво да се изсипят десетки милиарди за да се строи Белене. После да се връща в нвестицията десетки години с надценка на произведената енергия... Ама то най-вероятно който ни окупира ще има не просто евтин, а безплатен ток. Платен от социал-тъпанари...

Реалисте браво точно така говориш за американските централи нали ,за търговските вериги с второ качество храни ,за 0,2 процента концесията за злато браво реалисте прав си .

Тоя колко още пенсии ще докара да ни убеждават и да заработят някой долар? Ние не сме малоумни гербаджии, че да вярваме на разни алцхаймери!

Всичко мога да му простя на Боко, но комплексите никога!

Не ви щем самолетите когато народът гладува! Гадна американска сбирщина! България е на 1300 години, вие на 250...

Изборът на Ф16 е Предателство към ЕС. Швеция е член на ЕС.

И не ев НАТО. Пука им за самолетите и за купувачите веднъж като стане алъш-вериша. А с печалбата кани нови афроазиаъци за отглеждаме

Докато ги построят,и доставят .....другите ще имат ново поколение самолети,т.е ние пак ще имаме нужда да се модернизираме .т.е старата песен наново и .т.н Аве давай да ги дерем тия тъпите българи,да плащат там...

Господаря потупва кученцето по тиквата,а то го гледа с обожание и му ближе ръката!

Не обиждай кученцата, като приравняваш безформена амеба към тях!

квичите за грип-ен щот е най незападния от всички, това е, отвоерете едно уики и ще разберете, че най-евтиният натовски самолет, който може да се гаври с руските е Ф16!!! Неоспорим факт!!! Затова и радефф подлогата квича за грипен, за да е хем уж натоффски хем да не е много западен, е нема как да стане просто, и не стана. Ф16 е допълнителен съюз със САЩ, от това най-страдат червените троли, инак грипа се преглъщаше някакси. Освен това напоследък се издигна много след като помля наколко руски щайги. Айде кво стана със су-57???? Колко бройки произведоха???

КГБ

Ами обективни сме, но вие американците не сте. Ако бяха ни разрешили ЮП , сега трябваше да затворят терминала за втечнен газ в Александруполис, кой ще им купува скъпата газ. Ето така работят американските ни господари.

КГБ

Ако имаш американци за приятели, то враг не ти трябва.

Да добавя към казаното една народна мъдрост: "Боже, пази ме от приятелите ми, от враговете си сам ще се опазя".

КГБ

С тези пари щяхме да направим ЮП и вече да получаваме милиони от транзитни такси а вместо това американските окупатори ни заробват с невъзвращаеми кредити за американски скрап.

Готов съм да се обзаложа с тоя калъф,че българия ще плати(рекета) тези "чудесни" антики но никога няма да ги вземе. Докъто се построй завода и произведат ще минат години а света ще се промени.Америка се лъзга по пързалката!

Ми явно американците са открили антигравитацията,щото се хлъзгат все нагоре да ги ева :)

F- 4 ...летящ ковчег!

КГБ

Изборът на Ф 16 означава още по-голямо заробване на българския народ.

ако ти си народа -хич няма да те оплаквам :)

Тоя да ходи майната си. Ние с гпипа не можем да се справим, той аероплани ще ни продана! ?

самолетите може и да не летят ама да не са от САЩ

най вероятно е да не летят щатските....

Този е голям смешник !

Всяка Жаба си хвали блатото си ! Купете Българи летящи кофчези Ф-16 !

Имаме си музейни Кугър, Спартан, Пантерки, ще добавим и F-16, блок китосан ветеран. Многоцелеви, става и за музей. А еърполисинг, пак с добрия стар прехващач МИГ-29. Цветанът все едно при Решетников е бил на инструктаж, не при Магнитски. :-)

най големия слугинаж към руските олигарси са българските комунисти - без тях умират като гниди от нафта

В Русия отдавна няма комунисти. А в "Запада" напоследък е пълно с истински троцкисти. Които много ги дразни Тръмп.

Абе за комунистите не знам, ама нашата действителност поне от последните 20 години показва, че по-голям слугинаж на американските и европейските олигарси от българските демократи няма.

Прав е човека, Ф-16 е най добрия избор след като сме член на НАТО и ЕС!

... и излитате със скоростта на Ф16, нали? ... и като се събудите? двата пръста в контакта...

бледите гринговци...да си платят за базите от първия ден до сега!

Най големия слугинаж към Локхийд Мартин и американските олигарси са българските комунисти от ГЕРБ. Постоянно се кълнат във вярност към американските си кукловоди.

сърбахме руския борш 70 години

КГБ

Ама истински , хубав борш.

най големия слугинаж към руските олигарси са българските комунисти - без тях умират като гниди от нафта

Прав е човека, Ф-16 е най добрия избор след като сме член на НАТО и ЕС!

... точно през 5 коментара го пише това, аз му ги броя :)... Момче, иди да пишкаш и си легни, не се мъчи повече с тази амнезия...

Крайно време е да се освободим от комунистическото робство на руските олигарси

КГБ

Ще те освободим , не се притеснявай, ще ви дойде отново реда.

Истината е, че българските военни летци не искат да летят на руски изтребители, защото след пенсионирането им, трудно ще се преквалифицират за пилоти на пътнически самолети, например, Боинг. А ако летят на Ф-16, шансовете им след това ще бъдат по-големи. Така че цялата тази патардия и заради летците. Най-добре е, всеки един от тях за си купи по един частен Ф-16 и да се упражнява на него.

най големия слугинаж към руските олигарси са българските комунисти - без тях умират като гниди от нафта

Туземецо, нещо си се объркал! В България няма руски олигарси, а има немски и американски концерни и картели. В целия свят, никой не протестира срещу социализма и срещу комунизма! Всички протестират срещу капитализма!

Kenn1111

Както един приятел беше написал в фейса на Москвич 403 и да му сложиш електроника от последен модел Порше пак ще си остане Москвич.Та същото и с тия Ф16!

Хайде сега наобратно -ако на порше му махнеш електрониката ,ще ли да стане "москвич"?

Kenn1111

Не но поне ще има красива визия;-)

ама защо го проявява на наш гръб;)

Крайно време е да се освободим от комунистическото робство на руските олигарси

Бе ние отдавна се освободихме, но от малумниците-соросоиди няма отърване.

Прав е човека, Ф-16 е най добрия избор след като сме член на НАТО и ЕС!

Хехе, тоя явно е малоумен, щото го повтаря това на всеки пет коментара... Сега като му научим и трите имена и дано млъкне :)

не е малоумен а е американски комунист обявил се за защита на Българите по начина на Ботьов и Левски