Бившата съпруга на Брендо осъди прокуратурата за близо 120 000 лева

Моника Добринова беше съдена и оправдана по делото за организирана престъпна група за пране на над 20 млн. лева от наркотрафик

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каскета ли ще плати санкцията или бедния народ?...

Представете си каква прокуратура имаме, след като, всеки един може да я осъди, за нанасяне на вреда, от некомпетентност??

По принцип е редно всеки нормален човек да води такива дела. Не за друго, но наистина 11 години си е много време. Във всяка нормална западна държава, тая щеше да е осъдена още на втората година и щеше да е излязла до сега, и нямаше да има паник атаки. В Русия сигурно на първия месец, ако не са заложили на правилния олигарх, а в Китай направо на стадиона ... тогава паник атаките щяха да са им последния проблем на тези хора. В България - хоп на това дело този се разболял, на другото оня не се явил, на третото съдията се успал и хайдеее 11 години влачене и накрая ... нищо! Това не е нормално! Ако всички, на които делото се точи повече от три години имат право да съдят държавата, и за проточено дело съдии и магистрати биват глобявани, щеше да е съвсем друго - още на първото заседание ще има присъда, а ти ако искаш я обжалвай после!

Както е казал Дънов нищо не остава неплатено, това семейство ще плаща с децата си или в следващ живот. Сега се мислят За много хитри, но възмездие ще има.

Как от април насам настъпва рай за бандити и мутрите в България? Голяма част ги пуснаха от затвора, други ги обезщетяват с държавни пари, а на трети им постилат червен килим,за да се приберат най накрая от Дубай и Сърбия

Тая, Желяска, когато и да махнат,все ще е късно.

ммм, това си е една чисто нова S-класа, платена от нас, данъкоплатците. Да и е честита, да си я кара дълго и безаварийно!

Неуважението към мутресите се заплаща при демокрацията .

В татковината бандитите тихичко се подкрепят. Тази женска мутра трабва да е затвора, а ходи между нас.

Мерси, Гешеф! Ти ги хващаш, ние им плащаме, а!

мен много ме мъчи въпроса: С толкова кинти и бело, дали Брендо шляпа звезди? Дали е намерил любовта.

Значи Брендо ще ги осъди за поне 120 милиона...

Трепане другия път!