Бивш полицай, който е кметски син, е арестуван за жесток побой над 95-годишната си баба

От прокуратурата в Пловдив съобщиха, че това е един от четирите случая на драстично домашно насилие през последните дни

Обратно в новината

Коментари - Бивш полицай, който е кметски син, е арестуван за жесток побой над 95-годишната си баба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Silverado

а как се съжителства с дементна бабка - знаете ли, посерковци? Това е ти да се грижиш за нея, а тя да не те "познава" и да лелее по някой друг наследник, който дори не стъпва да я посети! Хеле пък, ако му и припише всичко.... Избила му е "ча/и/вията" на човека! Мислете!!!

Абе, какви са тия хора?!

'но бе уволнен от полицията преди повече от десет години след разследване, разкрило множество злоупотреби и нередности" Когато полицаи извършват престъпления не ги съдят, а като наказание ги уволняват?????!!!!!

Милата бабка, тя не е могла да се защити, но защо децата й не са я защитили от внука-насилник?! Защо социалните служби не са се намесили в нейна защита?! Има страшно много семейно наслилие в България. Трябва много по-строги, но и неотменими наказания, а също и активност от социалните служби и обществото.

Не всички изроди са полицаи, но всички полицаи са изроди!

Бабата се е опълчила яко.

Който пада по стълбите и продължава да е женен за бияча си заслужава втори падане.

ако успееш да обвиниш и стълбите цена няма да имаш

Всеки е прав за себе си по своему

Пак си го изберете за кмет баща му....

Нали искахте промяна?! Ето ви я. Българският мъж - едно чудо на природата.

Щот те от миналата година бг мъжете са свине? Пак виц!

ГЕРБ, сър!

Шибани журналя, казва се "взема", а не "взима"!!! Научете български, дебили неграмотни!

А ти пък с твоя литературен изказ...

Ето това се казва развитие и върха на "интелекта " : С всичките връзки на бащата КМЕТ и дплгогодишен политик синчето да достиген висините на развитието да стане полицай който се упражнява в професионализъм над баба си ГОРКАТА ЖЕНА ! Холандците (или Нидерланците ако Ви харесва повече ) това не могат да го разберат и затова не ни пускат в Шенген , защото имат страховете , че тозно такива пазят границата на ЕС и някак си не им е много спокойно !

Те там отиват на доброволна евтаназия, цялото семейство е щастливо и влюбено.

Всички ченгета са едни и същи. Нагли и прости.

Майка ти е руска курва нали

си, но се познават с твоята майка - уйгуро-усуриско-монголската курва... Какви само неща ми е разправяла по нейните думи за тебе пък...

Щом я бие, значи я обича ! А иначе е ясно...ориенталец д тениска на джудже !

Докаро тъпите рушняци не бъдат изгонени от БъГъ ше е тъка

Педалче млъквай

Руските курви сте ми ясни само пълноъо заличаване на тая източна кочина ще свърши работата жлядска смрад

Какво общо има чвнгето с Русия бе джендър непоръбен... Няма да има гех парад в Москва. Спи спокойно.

Когато бяхме при "тъпите Рушняци" , такива като ТЕБ чукаха камъни за пътищата по които още караш , и ги правеха качествени като за Римска мозайка , защото ги пазеха да не се разглезват , а после който успееше да се измъкне по някаквъ начин разказваше на другите като ТЕБ мераклии за чукане на камъни , за какво идеше реч ако не им омекнат главите на време !

Глупости на търкалета Цар Киро е рожба на соца ! Магурта и всичкия човешки отпадък произлязъл от там пак е рожба на Соца . Какви пътища какви 5 лева чак наското направиха първата магистрала БДЖ го построи Стамболов Самия факт преди руснаците сме произвеждали самолети серийно български боини изтребители с лед руснаците .... само каскети като тебе

То затова тази държава се превърна в едно " БъГъ" , защото останахте само неграмотници като теб и живеете от помощи за НЕДОРАЗВИТИ с пълния набор от синдроми на който се сетиш !

куче, да те хапе!

потомствен милиционер

Полицай и бияч са думи синоними. Поне в нашата африканска кочина е така.

Колко да е африканска като имаш на в предвид че половината град Пловдив дефакто е собственост на руския консул Гергов А кордо на града Съветски паметници на года които са избивали хора от самия град ?!

бившия полицай , а настоящия изрод !!!

За да биеш 95 годишна баба която те е създала трябва да имаш 3 сантиметра пишка и да получаваш оргазъм откъм простатата.

Просто мечтаем отново да видим любимата си баба.. Скапан народ, слаба държава!

Това ще е само някой "активист" на възраждане

Тази статия все едно че Джордж Мартин я е писал, ако имаше инсулт и IQ pod 60

George Martin i bil prudutzentat na The Biatles

слаб 2 . седни си

Бавно, но сигурно българинът се превръща в сборен образ на човешкото падение. Боклук до боклуците ...

Изродско племе. Долнопробна сбирщина от всевъзможни боклуци попаднали през вековете по една или друга причина върху таза територия.

Дрогата обаче си е чиста прогресивна ценност от 21 век.

Ко речи? Къде ви намират такива тъпунгери? Ти за опиумните войни в Китай чувал ли си?

Пази Боже, сляпо да прогледаш, аз "ко не ричам", говоря и пиша на чист български език. В комунистически Китай нямат повсеместни пробеми с наркотиците, изглежда това си е характерна ценност на развитите демократични общества.

ММА-ци на свободна практика са най-големите мъже пред баби, жени и ученици...

Жив ли е?

абе жив е да му ЕПМ .

с психопати! Но и безхаберието у хората и властите води до трагични последици.

В Бургас имаше случай, в който едно момче се намеси в побой над жена от съпруга ѝ. Онзи ми ти изверг се помислил за много силен и замахнал да удари момчето. Лошото в случката беше, че момчето се оказа ММА боец. И потроши челюстта на побойника. Познай кой беше арестуван и сега има криминално досие :) Още по-забавното е, че жената на побойника нападнала момчето. Та, ходи се намесай и бъди хаберен!

Българин е синоним на тежък комплексар

Ако биеха така политиците , Швейцария щяхме да изпреварим !

е в основата на всички престъпления у нас. Струва ми се много добра идея изверги като тези, както и насилниците над животни, да бъдат затваряни в зоопарка в клетка до маймуните. Когато видят отношението на другите хора към тях, вероятно ще се замислят, преди да посегнат на бабите и жените си следващия път... А междувременно може и да се избиват помежду си, още по-добре.

Те тия ченгета, я силиконови свиркаджиики , я психари , я каналджии . И отгоре на това кметски син , сега остава и тати да е от Гроб , и все сме я втасали....

е генетично променен мангал

Някой е прекалил на ротативките и го е загазил. Хахахаха

Алкохолът не прощава на никого. Джак Ечемика /на жаргон-уиски/ като ти стане близнак, става страшно. Иначе тоз емигрантите или циганите като го сбарат, ще има да бяга като Юсеин Болт.

С баба си на 95г се бие.. е това е истински мъж...

Убийствена комбинация - некадърник на квадрат!

Най- страшното в България е статут "Синчето". На татко му - големия кмет, полицай или шеф. На мама , голямата успешна бизнес дама или подобно. Тези 99% не стават за хора като отраснат глезени и презадоволени До един са глезени, презадоволени, расли във фалшива среда без грам добра атмосфера . Накрая лигльо с компекси че никой не се кланя на Синчето и че каквото и да стане мама и тати ще го спасят.

Добави онези, които се влачат с диагоналки, кожени клинове, паркират на три места, не подават мигач.... егаси ... то отиде 99% от народонаселението! С други думи, България е пренаселена от идиоти!

Боже Господи... кой ги ражда, гледа и възпитава тези изроди... как може млад, здрав, прав мъж да посяга на болна старица на 95? Баща ми пиеше много...но никога не е посягал нито на нас, нито на майка ни, нито на родителите си... алкохолът си беше само негов демон. Не мисля, че алкохола е основния проблем... а това, че човекът е лош и му липсва възпитание... алкохола просто ги е подсилил!

Ами добре, извадили сте късмет. Но имах съсед, който получаваше делириум и почваше да вижда примерно гущери и подобни по стените вътре в къщатат си и вземаше вож да ги убива. Познай какви изпълнения бяха у тях

Щеше да е странно да не беше полицай

Странно е как скоро ще се намекне, че само това е начина за оправяне с домашното насилие и той се нарича Истанбулска конвенция. И представете си, че приемем по някаква случайност тази гнусотия, после какво? Тя ли ще спре такива изроди да бият? То и сега има закони, които би трябвало да забраняват подобни дела, но това да ги спира? Има само едно решение, но западното лицемерие не го позволява! Пребил жена си! Голям мъж! Хващат го милиционерите (така правеха навремето), смилат го едно хубаво от бой. Ама хубаво, болница, смяна на паспортна снимка и въобще пълна програма и като се оправи се напикава при мисълта пак да посегне. А пък недай Боже да е убил човек! Е тогава с краката напред.

Представяте ли си тоя как у арестите е пребивал наще деца щом собствената си баба е пребивал която е била безпомощна само чупене на крака и ръце над полицайчета и нагли мангали имат се за недосегаеми карат си както искат надуват се ама докато не срещнат некой по ербап майка та ще ви еба полицейска

Твойте деца често ли пребивават в арестите?

Не, че може да се намери оправдание за някакво престъпление, но някой ако са разбираеми в подбудите си, това да посегнеш на възрастен човек в безпомощно състояние /та това е баба на 95 години!/, дете или животно граничи с извращение.

Какво да кажа? Полицайчето е още едно изпуснато копеленце! Да гние у панделата! За бизнесменчето също нямам думи. Преди години в една "елитна" BG IT фирма (името ще го спестя, пък тя може вече и да не съществува) аз самата бях подложена на тотално подслушване, следене и прочие, дори копеленцата се опитаха и на гинеколог да ме заведат (!), ама номерът не мина. Беше ги обзела тотална параноя да не съм бременна - не защото не могат да ме уволнят, аз официално нямам трудов договор ("Тук колегите вече половин година работят и нямат договор, коя си ти, че на втората седмица договор да искаш?! Ние тук договорите ги даваме за награда!"), не се и натискам особено, защото от предишна работа с трудов договор и двумесечно предизвестие се откопчих с много мъка и се наложи да изманипулирам щефчето да ми подари свободата. Е, чак сега осъзнах, че аз откровено съм се гаврела с този нещастник шефчето, което май не ми прави чест, но просто наистина нямах друг начин да се откопча! :) Тоталната параноя и следене беше години преди Цецо Хунтата. Сега не мога да си представя какво ли е у тази фирма, ако отдавна не е ритнала камбаната. На тези копеленца, както и на почти всичките си шефчета в БГ ИТ съм им обещала, че на гробовете им ще танцувам, ако трябва и гол кьочек посред зима, аз с това проблем няма да имам. :) Този пост е в отговор на въпрос на някой тук какво точно разбирам под сексисъм на работното място в БГ ИТ. Бизнесменчето дали законно е следял близките си или той е над тези неща? Вероятно следи и подченените си. Хм, дали и там е законно? Това би било интересно да се провери и да си лепне още някое и обвинение.

кво ще ти подарява свободата като си без договор ???? ставаш и си заминаваш .. последните 10 години не съм чувал за ИТ с повече от 5 човека фирма да работят без договори

и защо са искали да те карат на гинеколог ?

Точно така напуснах, където бях без договор - една яка хандбална забивка с връзката ключове от офиса по копелдака и ариведерчи Рома. Ела да ме осъдиш за неспазено предизвестие!

Бях им супер ценна като работно добиче и за да не ме изпуснат, затова ме дебнат да не съм бременна - така поне предполагам. Отделно просто са си control freaks, искат те да командват парада. На интервюто за работа на въпроса дали имам намерение да забременявам и прочие, накратко казано, просто им казах, че това не е тяхна работа и да духат супата. Една голяма част от ИТ-заплатаджиите, както им викам, тоест служители и служителки по разни BG IT фирми са ментали, пациенти, тежки психиатрични случаи, неспасяема работа!

ДЕМОКРАЦИЯ СЪЪР, ДЕМОКРАЦИЯ.

А баща му изобщо не е знаел, нали? Сега доживотна , за назидание.

Както всички тежки престъпления в БГ и тези са предшествани от множество по-малки, на които няма кой да обърне внимание, т.е. в БГ личната собственост и здраве и достойнство не са неприкосновенни. Всеки може да те пребие, обере, малтретира и да му се размине, стига жертвата да не е роднина на прокурор или съдия.

All Cats Are Beautiful !

Много измет има в полицията.

Де да бяха само там :) 99% не стават за нищо!