Бивш директор на ОД "Земеделие" - Варна е бил в конфликт на интереси, дал държавна земя на майката на децата си

Това твърди Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, щом не я е дал на бащата на децата си, няма конфликт на интереси.

То не беше ли така и с шефа на ВМА ген.Тонев, ген. Петров, Божидар Димитров, пък и с когото се сетите.

Значи на Майката на децата МУ.?????? А може след това да даде и дъщерята на Тъщата си . А после и на сестрата на Бълдъзата си . Еййй много умно и засукано Майката ..На децата му .!!??

Нека Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество си свърши работата и тогава да видим дали ще върнат земята, па и заедно с направените подобрения на държавата . Сега да говорим ,че при Герб има корупция ,а пък любимото ми- на БСП и ДПС-а при нас изобщо няма дя има,само да ни стъпи крака във властта е губене на време. E ,поне има повод за словесни упражнения , в зависимост на коя партия симпатизирате. Важно е да има воля за противодействие на корупцията и показно държавата да изпържи и който дал и тоя дето се е облажил. Да видим тогава, независимо кой кара влака,дали ще посягат ! Надявам се и други такива далавери да бъдат разкрити,Мечтая за времето ,когато обществото ще се надигне,ще има общественна нетърпимост към подобни практики. Сигурно и във вашите градове има подобни случаи-тогава какво чакате-подавайте сведения в комисията и и дайте публицност ,ако нищо не се предприема. Във всяко управление ще има подобно облагодетелстване ,ако спите и мълчите Поосле другите ви виновни ,всички крадат ,олеле голяма корупция-ами да,като спите ,какво искате да стане? Сега има комисия-действайте и не си измисляйте оправдания. Обратно в новината

Не е луд който яде зелника , а който му го дава ! Сложили "наш човек" на място за далавери и той започва да пълни гушата ! Това си е масова практика , а не новина ! Новина ще е ако го осъдят - едва ли .

този е скромен,цели 5 месеца е чакал!

Абсолютно идентичен ,,почерк" в далавераджийстовото на държавните служители. За съжаление във всичките им далавери обикновено са включени и далавераджии от прокуратурата и затова остават недосегаеми, а лобистките закони на мафията от Парламента им осигурява огромни възможности за измъкване при всяко длъжностно престъпление. С огромна далавера се осигуряват пари и за подкупи по веригата полиция-прокуратура-съд, което осигурява на държавните служители допълнителна сигурност при извършване на престъпления! Затова държавните служители крадат много на едро!

Нямало корупция в ГЕРБ - ти да видиш. А така е навсякъде в страната.

Че на кой да я дада. На бащата на децата ли.

и това ква новина е бе,поне на тая земя ще се гледа нещо полезно,не е като заменките на бсп,защо тая комисия не погледне малко по сериозно на тия заменки ами както винаги в нашта дива родина се занимава с кокошкарите,старите хора са казали че рибата винаги се умирисва откъм главата,или комисията е като друга поговорка-гарван гарвану око не вади,затова ще си псуваме и файда никаква

и даже това че е отдал държавна земя за отглеждане на орехи ми се струва че трябва да се поощри

Значи прав си! Но нека да тъ запитам, макар да се съмнявам, че ше моеш да ми дадеш сввестен отговор! Та ЗАЩО тая баш земя на ми а даде на мене! Аз даже и хотл шех да построя на нея! И Щех и с китайско японски череши да насея около хотела! И басеинче щеше а има, не за друго ми да има от де да се поливат черешите! Та защо не е дадена на мене таз земя ами на майката на децата му!? Това ми кажи!?