Петното и компания превзеха къща в София и не плащат наем

Бисер Миланов-Петното и още около 15 души живеят в къща в София, като нито плащат наем, нито искат да напуснат имота, установи разследване на bTV.

Обратно в новината

Коментари - Петното и компания превзеха къща в София и не плащат наем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мръсно леке! Такива бой с тоягата! Всеки ден!

Няма нищо за чудене.Когато партиите на ДС са на власт този начин на поведение става нормален и се разпространява към всички приятели на властта.Нали Станишев каза паролата"Освободихме се от страха".Сега той е на власт и това е неговият манталитет и начин на управление.Ето причината да се говори и иска нов морал или по-точно да има морал в политиката,но това означава да изчезнат ДС партиите,но тава за сега е невъзможно,тъй като въпросната мафия няма да се даде по този начин.

Човек на Дудука, съотв.на Мамин Шишко, "извършителят" ни забавлява с присъствието си при всяка необходимост от оПетняващи действия в полза на работодателите си. Щом не може в зоопарка, ще му платим кетъринга в пандиза.

Имаме някакво пренареждане отново.Май Петното вече не е нужен и разни медии го нападнаха. Цънцарова, доказано червена репортерка, агресивна винаги само и единствено срещу ГЕРБ, прави репортаж за Петното - да се неначуди човек.Вчера си казах - брей явно й е дошъл акъл в главата. Днес, от преди малко, агенция Блиц прави новина за Петното.Отново са намесени и БТВ.Е тук вече е интересното.Блиц - ай стига бие. Има ново пренареждане или просто Петното вече е неудобен.Затова и след като го търпяхме повече от година и беше показван единствено в Господари на ефира, други медии се сетиха за него.

не разбрах нищо.За смятащите се прави,няма ле съд?Явно че нещо куца в съчинениетоСледвацото съчиненинение как Петното щял да удари журналист ,ама не го ударил и тем подобни Диковщини на чифутската ТВ.

Законът в България пази наемателите. При наличие на договор, няма законно средство, с което да ги изкараш от имота си, дори и да не са ти платили и стотинка. Редът е съд за нарушаване на договора, дело, което често отнема 2-3 години и при наличието на съдебно решение - иск за дължимото. През това време, НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПОЛЗВАШ ИМОТА, поне не и за срока на договора. На тази дама вероятно договорът е изтекъл, затова и са връчили и нотариалната покана. Ако вече няма договор, можеш да разкараш наемателите със съдия изпълнител. Ако обаче договорът ти е за дълъг срок, лошо. Следват едни безкрайни дела, с малка вероятност да си получиш парите. Или имота, за това време. Това е България.

Долни, нагли ЦИГАНИ! Направо ми иде да им размажа арогантните физиономии. Точно такива петна и лекета ни срамят в Европа и по света. Не може ли да се организираме и да идеме там и да ги изкараме както направиха с "цар" Киро в Катуница. И без това има доста Българи на които би им дошло добре да зи изкарат яда за да им олекне малко. Най-добре да си го изкарат на получовеци като тия!

Искаме, ама с оръжие!! Долните, гадни, гнусни отрепки, наречени политици, да приемат закон за свободно носене на оръжие! В Тексас това петно щеше вече да е заровен!

Нали е модерно сега да сме окупатори ! Защо едни може да окупират цял институт, колеж, улици, площади, мостове, кръстопътища, а други да не може да окупират една къща ?!?! Фандъкова като се прави на умряла лисица, така ще е и по-лошо ще става ! Като е закон, да е закон за всички ! Не само да е разрешено за тези, на които симпатизираме !

Ние живеем в правова държава,нали така? Хайде вижте сега как правистите и съдиите тълкуват закона.И обърнете внимание след колко време и дали изобщо собственика ще успее да си върне имота.Но знам едно задължително условие за нашата правова държава --- ЗА ДА СПЕЧЕЛИТЕ СЪДЕБНО ДЕЛО ВИ ТРЯБВАТ ВРЪЗКИ В СЪДА,ТОВА Е! Не случайно съдебната ни система е без никакво доверие.

С риск да ви разочаровам, България не е правова държава. С тази масова корупция, некомпетентност и системна непоследователност в законодателството, няма как да бъде определена като 'правова' държава

Това Петно е поредният експерт на Орешарски... и поредният среден пръст показан на Българите от управляващите престъпници.

мЕнистъра на милиционерщината оня бившия съветник на президента дето имал частен проект да стане мЕнистър ДА ЗАЩИТИ ЧАСТНАТА СОПСТВЕНОСТ НА ГРАЖДАНИНА И ДА АРЕСТУВА КРИМИНАЛА С ПРЯКОР ПЕТНОТО

,

Получаваш "минус"-за нарочно грешен правопис!

петното е съветник на боклушарски по националната сигурност как ша го барате , както и мишо шалвара

бсп е покрила още един контрапротестиращ. Не само назначава с нашите пари адмнистратори като отплата за контрапротест, а става ясно, че и оказва натиск върху граждани, за да подкрепя престъпници. Нещо ново? бсп винаги са били част от престъпността, защото иначе няма как да крепят престъпна власт. Другият им стълб са простаците на село, които не че са толкова простаци, колкото са прости и неуки хора, които лесно можеш да манишулираш. И Петрич, Враца, Димитровград, ще ме извиняват свестните хора от тези граове, но това са градове преди всичко на лумпени. Има ввиццове за тях и вицовете не са политически! бсп ги превръща обаче в политически въпорс, защото когато една партия подбира нискоинтелигентната аудитория и престъпниците за политическа база, нещата стават зле вв една държава. Примерно Бългаиря. Само искам да допълня, че при не дотам интелигентно говорещия Боко такива неща не само не са били практика, а имаше практики за прекратяването им с явна борба срещу несправедливостта в правораздаването ни. Жалко за залитането. Можеше вместо връщане назад с комунисти да има някой нов демократ, който да се сбори с Боко и да потеглим напред.

Бисер Миланов-Петното е едно от лицата на тройната коалиция. Като Мишо Шамара, Нина картечарката, Мая Манолова, Тони Кутев и съсела ...

На това петно мястото му е в умивалника и една хубава струя вода .Така ще попадне където му е мястото в помийната яма на партията закрилница! Взел се е доста на сериозно и действа по примера на волен сидеров/нарочно с малки букви/.Ако прокуратурата и съда не вземат мерки спрямо волен и петното ,ще се народят една камара такива малоумни наглеци!Във видеорепортажа явно се вижда ,че този посяга на репортерката и и дърпа микрофона.Да се самосезира прокурора.

Всички знаем къде са им е местата на такива изроди, въпросът е защо Цацаров и Йовчев се правят на ощипани моми с такива индивиди ? Аз имам само един отговор- Държава няма .

Ами Йовчев е зает за пази червените престъпници от студентите. И няма време за отявлените рецидивисти превзели страната и домовете на хората. Интересно от къде този престъпник кара такъв джип, да не се окаже, че му е подарък за това че работеше като провокатор по време на протестите срещу правителството ??? Интересно също защо полицията го пази от неудобни въпроси ??? И най интересното е защо институциите мълчат ? Може би защото този човек се ползва за мръсни поръчки от правителството ???

В Булгаристан - простакът е непобедим. Народът е казал " Див - та му лесно". Това е - колкото си по-нагъл ,толкова нещата ти се подреждат по-добре. До кога в държавата ни ще се живее без правила ?

АМИ ТО ОТДАВНА СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ПОЛИЦИЯТА ЗАКРИЛЯ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ - черпиш шефчето на РПУ-то и полицията е твоя!

много къщи се разбиват и то доста предизвикателно-предпогледа на съседи и минаващи граждани.кражбите в ж.к.Света троица са стонали 20 пъти повече от преди 1 година.няма никаква информация по медиите.полицията и правителството -малчат.потърпевши има много.нападателите са опитни крадци и снабдени с приспособления за отваряне на врати и прозорци.

КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ РАЗБИРАМ,ЧЕ ДОСТА ХОРА СИ ПИШАТ ЕЙ ТАКА,САМО ЗА ДА КАЖАТ НЕЩО.СУТРИНТА ГО ГЛЕДАХ ТОЗИ ВЪПРОСНИЯ СЕЛЯНДУР КОЛКО Е НАГЪЛ И СЕ ПИТАМ ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА ОЩЕ СПИ И НЕ СЕ Е САМО СЕЗИРАЛА?ЗАЩО СЛЕД КАТО ИМА КРИМИНАЛНИ ПРОЯВИ ОЩЕ Е НА СВОБОДА И НЕ САМО ТОВА АМИ ПРОДЪЛЖАВА ДА ВЪРШИ БЕЗОБРАЗИЯ?И ЗА СВЕДЕНИЕ НА ВСИЧКИ ЩЕ КАЖА,ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА СОЦА ТОЗИ ВЪОБЩЕ НЯМАШЕ ДА Е В СОФИЯ,А ОЩЕ ПО-МАЛКО НА СВОБОДА.АМА СЕГА Е "ДЕМОКРАЦИЯ" И НА ВСЯКАКВИ БОКЛУЦИ Е РАЗРЕШЕНО ДА БЕЗЧИНСТВАТ БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ОТ НИЩО.

Скъпи съгражданино! Не знаеш ли защо? Защото сме в посткомунизъм и в момента управляват отново комунисти! Човекът ее уучаствал в контрапротест!!!! За това не го екскортират, а екскортират унизения окраден българин. Това е помията, която пият всеки ден гражданите на 26 страни, през които е минала комунистическата зараза. Нали не се страхуваме? Нееееее! Не! Никой не ни страхува днес. Само дето официално заплащват протестиращи с уволнение, официално назначават контрапротестиращи на длъжности с нашите пари, официално арестуват по домовете протестирали граждани, официално ни залпашват по телевизията. Но никой не ни страхува вече, откакто Борисов не е премиер. НИКОЙ! Прасета долни!

На мен ми прилича на някой от сексуалните приятели на гея хазарин.

ИМАМ ЧУСТВОТО, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ НАРОЧНО ПРАВЯТ ТЕЗИ ПРОВОКАЦИИ, ЗА ДА ВЪВЕДАТ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ!!!!И ДА СА НА ВЛАСТ, КАТО В СЕВЕРНА КОРЕЯ И КИТАЙ.

Какво по-красиво петно по лицата на Станишев, Йовчев, Олигархски...

Продължава старата тактика на ченгетата/комуняги - терор и насилие! Е, за това 3.5 милиона българи са напуснали България.

И против това кои се изправят?ББ,Сорос и еврейските терористи и крадци.НЕ,БЛАГОДАРИМ!

Първанов ще ги оправи! Ма*ата ще разплаче на БСП-то

Имайки се за образован и почтен гражданин, който не е извършвал прeстъпления до сега...БИХ ГО НАРЯЗАЛ С РЕЗАЧКА.

Много ще оцапаш. Ще има кръв навсякъде. По-добре с лопата/винкел в тила и на бунището.

е Бареков? Носителят на най-новите нравствени добродетели.

Как може да те обучават МИЛИЦИОНЕРИ и да станеш ПОЛИЦАЙ? Как може да те обучават КОМУНИСТИ и да станеш ДЕМОКРАТ? Как може да те обучават КОРУМПИРАНИ и да станеш ЧЕСТЕН? Ееее...Нямя как!!!

По-правилно изказване няма в тоя форум! Отделно в България така е устроено гражданското право, че посмъртно не можеш да изгониш нагли наематели, че после ще те съдят за самоуправство.

не е виновен! Обучаващите трябва да се сменят! Обучаващите! Старите корумпирани не си дават лесно "Кокала"!

Чудесна демонстрация на силата и глупостта на властта - арестува журналистите, които показват престъпниците. Е, да, ама нали това Петно защитава властта, защо се чудим, че едно негово позвъняване до полицията докара копоите да го защитят от журналистите. И защо се чудим, че днес два кордона копои пазят "народните" избранници от народа. Но...идват пак избори. Гласувайте пак за тези и техните поддръжници като Петното.

по принцип съм съгласен с теб, ама за кого да гласуваме все пак? за боко - не, мерси! за пръмова- не,мерси! за костов-не, мерси! явно идва време за светльо витков....

До колкото си спомням полицията трябва да защитава ГРАЖДАНИТЕ,а не ПРЕСТЪПНИЦИТЕ! Или нещо съм се объркал?

не си се объркал, тука всичко е наопаки

Такива неща немаше при Бойко.

Мислиш ли? Личи си, по ценностната му система, че този човек цял живот е бил така. Човек на 40 - 45г. не е такъв от година или две.

Да, но такава безпардонна демонстрация на сила наД закона и институциите не е имало до сега...

мошеници.......

Барека го знам , ма кои е мустака .

Петното е човек на Барека, който пък е човек на Мустака, който пък държи правителството. Затова е толкова смел, или както казваше БСП - преборил е страха :) На следващите избори мислете повече и крийте личните карти на пенсионерите от семейството.

Да не сте ми пипнали личната карта ! С кеф ще гласувам против сганта от БСП и ДПС .

На това петънце най ще му отива да му сложа на челото кръстчето на новата ми оптика. Хем жената ще си освободи къщата, хем държавата няма да храни такъв паразит.

Министърчето е гола вода и кал в ушите. Много корумпирано ченге излезе тоя.

Нормално. БСП винаги са поддържали разни такива елементи, за да всяват страх и разделение!

"Петното и компания превзеха къща в София и не плащат наем"!!!!!!!Но пък същото Петно се целува с Лешников на срещите му с НПО,ще арестува протестиращи,абе полезен кадър е.Какво тук значи някаква си къща?

На Бареков прислугата. Това е неговото виждане за нов морал. Така, че мислете като гласувате .....

господин "Заден вход", тва ли ви е подкрепата :)

Абе, тоя откъде има джип??

Джип има, но няма пари за наема. Орешарски, като си му дал джип да обикаля по контрапротестите, дай му и пари за наема.

Лекето е ясен - плаща му се от БСП и ДПС и той като Сидеров си развява коня. Ето какави са провокаторите на протестите и близките на Олигарски. Поведението на пекето е възможно благодарение на полициятас и нарежданията на министъра на вътрешните работи.

Жената има възможност да се справи с него елегантно. Предвидено е незабавно производство пред съд, което завършва със заповед за изстрелването на Петното, с тази заповед полицията се превръща в сполучлив перилен препарат, и петното е изхвърлено. Няма какво да се занимава А журналистите да предават изгонването му на живо.

Съвсем скоро на БКП-то няма да им стигат пари да су плащат само на троловете..

този преговаряше от името на народа в МС, отврат

Правилно. Откъде има тази пари за такава къща ? Нали пак е излъгала , измамила или откраднала парите от някого за нея ? Да го изгонят със съдебно решение ? Какъв е проблема ?

А, баща ти откъде има пари за апартамент?

Любимецът на Станишев. После бабите пак да гласуват за БСП.

Дудука му е спрял финансирането,време е да му вземе и Q7-цата

Родната полиция ... пази, ама престъпниците!