Били ли са наистина бабата и дядото на Кирил Петков в концлагера „Белене“, Делян Добрев иска доказателства

Съпредседателят на ПП защити кандидата за кмет на София Васил Терзиев след обвиненията, че миналото на семейството му е свързано със структурите на ДС

Обратно в новината

Коментари - Били ли са наистина бабата и дядото на Кирил Петков в концлагера „Белене“, Делян Добрев иска доказателства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам още точно защо - но Кирчо и Плевнелиев по нещо много си приличат?

НЕ СА УЧИЛИ В ХАРВАРД, А В БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ КЪМ ХАРВАРД! С други думи - НЕ БАШ, А ОКОЛО!!! Що се отнася до Държавната МЕТРЕСА - ЛЕНА ОБЩАТА, ЙОЩ КОСМАТАТА, ТЯ Е КАРАЛА НЕКВА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ, ПАК НЕКЪДЕ ОКОЛО ХАРВАРД! АМА Е МОЖЕЛО И ДА НЕ Я ОГРЕЕ, ЩОТО БАЛЪТ Ѝ, С КОИТО Е КАНДИДАТСТВАЛА Е БИЛ МНОГО НИСЪК! ОКОЛО ТИЯ - ВСИЧКО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА!!!

ЛЕНА Е БИЛА ТРЕТАТА ПОД ЧЕРТАТА! АМА ТРИМА ДУШИ СЕ ОТКАЗВАТ И ТАКА, ТА Е СПЕЧЕЛИЛА СПЕЦИАЛИЗАЦИЯТА!

Приличат си много ,ако снимката е вярна!

Бил ли е дядото на мутрата утрепан оот куманистите

ВИЖТЕ ГО ХУБАВО ТОЙ Е С ЦИГАНСКИ ЧЕРТИ И Е ЛЪЖЕЦ И НИЩО НЕ Е УЧИЛ В ХАРВАРД НЕЩО КАТО КУРСОВЕ НЕ ЗНАЯ ТОЯ ЖЕНА КАК ГО ТЪРПИ НО НЯМА ДА ГО ИЗТРАЯ МНОГО ТЯ ЩЕ СИ ОТИДЕ В КАНАДА ДЕЦАТА СА ГОЛЯМИ И ТЯ Е ДОСТА БОГАТА

ДА НАИСТИНА БАБАТА Е ЦИГАНКА И КИРЕТО Е ЛЪЖЛИВ ЦИГАНИН

Е че то и на тиквата дедо му,и той такова нали .

Така се е омазал че сам не знае какво лъже. Няма да се учудя ако утре излезе и каже че е допринесъл за победата на пакта в втората световна воина и той е бил главнокомандващ. Чудя и се мая на кого да класирам на първо място Зеленски или Кирчо както майстор на късия разказ и измамници

Злобни българче (с малка буква) ще престанеш ли да завиждаш и да започнеш най после да се трудиш за да получиш блага не безплатно от небето както ви казва Баба Корни

Днес в Интернет е публикувана снимка на Кире, а до него възрастна жена. В статията се говори за баба му и снимката я свързваме с нея! Ако това е бабата на Кире, то Кире си е или чисто циганин или джуревец, защото жената на снимката очевидно е циганка! Има типично цигански черти! Не искам да кажа нищо лошо за ромите, някои държат да ги наричаме цигани!

Били са негови роднини откъм на рода на баба му в лагери.

ВСИЧКИ ЛЪЖИ НА-КИРЧО:ГРАЖДАНСТВО,ЧЕ Е ЗАВЪРШИЛ-ХАРВАРД,ЧЕ Е КРУПЕН УСПЯЛ ПРЕДПРИЕМАЧ(ВОДИ ДОМОЧАДИЕТО НА МОРЕ,С ДЪРЖАВЕН БЕНЗИН),БАБА МУ БИЛА В-КОНЦЛАГЕР,ЕДИНСТВЕНАТА ОТ ЦЯЛА БОЛНИЦА,КОЯТО НЕ БИЛА ОТ-ДС(ИЗЛИЗА,ЧЕ ВСИЧКИ ДРУГИ:ЛЕКАРИ,СЕСТРИ,САНИТАРИ,ШОФЬОРИ,ГОТВАЧИ СА-ДС)…БЛЕДНЕЯТ ПРЕД-УМОЗАКЛЮЧЕНИЕТО,РОДЕНО В РАЗМЕКНАТИЯ ОТ-КРИСТАЛИ МОЗЪК: “В БЪЛГАРИЯ -ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ СМЕ-7-%”!!!

естествено че не са били. Жени в Белене никога не е имало , но Кирчо от де да знае това ? Той не е учил история на България защото е живял в Канада от тинейджър. Но понеже мисли ,че тук ядем доматите с колците , плещи всякакви простотии . И като си помвисляче беше премиер на България това нищожество ми идва да гръмна Радев дето го докара от путката си лелина.

НИЕ СИ ХУЛИМ:КОМУНИЗЪМ,ДС,ОБАЧЕ ИМАШЕ И ПОЛОЖИТЕЛНИ НЕЩА! ХОРАТА С-ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ,ГИ ЛЕКУВАХА,ВЪДВОРЯВАХА ПРИНУДИТЕЛНО В-ПСИХИАТРИИ,НЯМАШЕ НАЧИН ДА СТАВАТ-ПРЕМИЕРИ!!!

Пиле шарено - как не се сети пръви - можеше да влезеш в ЕК на тази релса(конзола, прът, чеп и тем подобни "уреди")...

Аре у лево ,бе! Нали и на лилето павлова дедо й е бил още по върховен от оня терзиев в ЦК, ама бойче я направи баровка в европейска банка.А, вие дето вашите дедовци са гонели шумците по Балкана / само заради това гонене са взимали по 50 К на глава убит шумец и заради това е трябвало да ги бесят,като клара петачи/ си налягайте парцалките и играйте на тото 2 и тото 3........ дали и там не стават далавер импекси, че смени ли се властта и се сменят началниците на тотото.... не ,че нещо ами ми мяза на златните фараони с билетчетата. Иначе старият Терзиев го зная- живееше на нашата улица в Пд, беше шеф на РО, генерал.. не пишеше да е трепал хора ,може и партизанин да е бил колкото бай тодор в читалището дето играл хан Татар.На къщата им имаше плоча на убит партизанин. брата на васил терзиев.Пишеше,че са го убили фашистите, ама сегашните дърдорят,че не е имало фашисти.... Трябва да питаме Ицето Христов- той ще стане професор по агентури и кумунизъм с писаниците си.Онази комисия по досиетата няма ли вече да я оставят без заплати , работи вече 17 години, не свършиха ли агентите- нека да работят на собствен хъз със собствени пари- като в Германия. Не можем да вържем бюджоета на детските градини от тия измекяри!

и ТЕРЕЛИК ли е с пари от ДС ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ????????????????????????

.

...то и той е за там !!!

Кирчо, като те наритат на следващите избори иди да се гордееш в Канада....

И да са били какво, да вдигнем паметник на този боклук ли???????

На пионерски лагер, вероятно....

СЕГА РАЗБРАХ,ЧЕ НАПРАЗНО ХУЛИМ-ПРОСТО КИРЧО! ВСЪЩНОСТ-ДС-ДОНОСНИКА-ПЕТКО(БАЩА НА КИРЧО),ИЗПРАЩА-МАЙКА СИ И БАЩА СИ(БАБА,ДЯДО НА КИРЧО),В-ЛАГЕР! СЛЕДСТВИЕ НА -ИЗВРАТЕНО ДЕЙСТВИЕ НА-ПЕТКО(ПАВЛИК МОРОЗОВ),ПРЕДАЛ:МАЙКА,БАЩА В ИМЕТО НА-ДС-КИРЧО ПОЛУЧАВА ТИЯ ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ,КОИТО ВСИЧКИ ВИЖДАМЕ!!! ЕДИНСТВЕНО НЕ МИ Е ЯСНО,КОЙ ИДИОТ,МОЖЕ ДА ГЛАСУВА ЗА:КИРЧО,РИСТЮ,ТАНАС???

ТелериК започва като подразделение в Кимкооп, фирма доставчик на военна техника на военното министерство, с активно ДС участие. Първият милион, за който не трябва да се задават въпроси е направен по ДС линия с продажба на военна техника.

пак се обади.... а е влюбена в Кокорчо, но не и отговарят на щенията...

Обади се и пак закова лъжеца кико!

В България може да успееш единствено ,ако баба и дядо са били в Белене ..Много е тъжно това..Всъщност едно и също ,ако баба и дядо са били в партизанските редици преди 9 ти ..В двата случая лежиш на славата на бабата и дядото...Много е тягаво и обременено....Моят дядо Пък трепеше нацисти ..Гордея се с него ..Няма да правя кариера в София. .Искам референдум за отделяне на Бургас у Варна от София ..Тия шопи са токсична маса ..

Република Северна Странджа? Долината на дълбоките гащи?

баба му и дядо му сигурно са били номенклатурни кадри

Тези хаймани от ДБ- ГНОМЪТ, МРАВОЯДА...И сие Как можаха да издигнат това отявлено ченгеларско ДОНОСНИЧЕСКО внуче - Терзиев за кмет на София!?!?!? Направо не мога да си намеря място от гняв!?! Отивам да си полея синьото мушкато на двора....даже ще го препикая...толкова ме е яд!?!?

БКП и ОФ са истинските партии....Трябва да управляват ..както ,по времето ,когато направиха от Бъ,световен износител ..Няма Белене ,няма Мелене ,няма туй ,онуй .Такъв като Кирик щеше да работи на конвейер,за сглобка ...С радост .Тия са световни мошенници и неудачници ..

Д, НО КАТО КОМУНИСТИЧЕСКИ НАДЗИРАТЕЛ !

Кирик тъпия има ,слабостта да се самоизтъква. .Много кофти черта ..Какъв бизнес може да има тоя цървул с мозък на 11 год..??.

Да лежиш на славата на баба и дядо, е кощунство. Това, едните баба и дядо. Да не се окаже, че дургите баба и дядо, са били активни членове на БКП и Комсомола?

по работа... като дължавни служители... лъжливото овчарче кирчо и той е от сой...

ПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,ЧЕ В-СПАСИ СОФИЯ,НЯМА НИТО ЕДИН-ХЕТРОСЕКСУАЛЕН!!! ИНАЧЕ СЕ БОРЯТ,ЗА-ТОЛЕРАНТНОСТ,РАВНОПРАВИЕ!!! Е ЩО ФИЛТРИРАТ,ПИ ПРИЗНАК-СЕКСУАЛНИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ? СИГУРНО МЕЧТАЯТ ЗА-БЪДЕЩЕ,В КОЕТО ПРАВА ЩЕ ИМАТ САМО-ЛГБТ!

Кирчо си е патологичен лъжец и е доста нестабилен. Не знам кой може да му повярва на глупостите и самоизтъкването!

Кире, не се хабете повече, че първоначалния шок, после гняв, сега почва да се превръща в презрение! С тая кандидатура изтървахте конете в реката и събиране няма! Тоя ДС-арски "кадър" няма шанс в София. Никакъв. Особено след безпардонното подминаване на хора като Бонев или Трайков! И протестния вот на тези, които ви вярваха - а вие им се подигрвахте с това червено хюмне - направи ще ви съсипе като партия.

КОАЛИЦИЯТА-ДБ,ПП,СПАСИ СИФИЯ,ВСЪЩНОСТ Е КОАЛИЦИЯ:БКП(ДЕЦА ВНУЦИ),ДС,ГЕЙ ДРУЖИНКА! Е КОЙ ДА ИЗДИГНАТ ЗА-КМЕТ,ОСВЕН-ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ-ДС ОТРОЧЕ? МИСЛЯ,ЧЕ ФАМИЛИЯТА НА-ТЕРЗИЕВ Е-УНИКАЛНА! НАДАЛИ ИМА ДРУГА,В КОЯТО ВСИЧКИ ПО МЪЖКА ЛИНИЯ,ТРИ ПОКОЛЕНИЯ,ДА СА-ДС! СИГУРЕН СЪМ,ЧЕ НЯМА!

От 500 години всички по женска линия са еврейки

Ааааааххаха, всички богопомазани деца и внуци на червената номенклатура, изведнъж се оказаха репресирани дисиденти. На единия му биели дядото и бабата, а другия искал лустрация, щото видиш ли, много лоши били тия комуняги и щял да вдига анти-комунистически музеи. Смеееех, та смех! Жалка пародия на пошлостта!

ИЗДИГАНЕТО НА-ДС ПРОДУКТА-ТЕРЗИЕВ,ОТ-“АНТИКОМУНИСТИЧЕСКАТА ДЕСНИЦА”,ЗА КМЕТ НА СОФИЯ,Е ЧАСТ ОТ-ГОЛЯМАТА КАРТИНА ! ОПОРОЧАВАНЕ,РАЗМИВАНЕ НА ВСИЧКО!!! ДО ПЪЛНО-ДЕБИЛЯСВАНЕ,ШИЗОФРЕНИРАНЕ НА ХОРАТА! РАЗМИВАТ СЕ:ПОНЯТИЯ,РЕЛИГИЯ,ПРИРОДНИ ЗАКОНИ,ПОЛОВЕ…СЕГА И ТОВА: ДС-СА ХУМАНИСТИ-АНТИКОМУНИСТИ! ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ ТОВА? НА СЛЕДВАЩ ЕТАП-ДЕЦА,ВНУЦИ(ДБ,ПП),НА:КОМУНИСТИЧЕСКАТА НОМЕНКЛАТУРА,ДС-ВЪРХУШКАТА,ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВЯТ ЗА-“РЕПРЕСИРАНИ ОТ КОМУНИЗМА”! ДА ПОВЪРНЕ ЧОВЕК!

Под концлагер. Простото разбира някъде на село. Иначе нямаше да е Просто.

Никъде не са били тия щом синът им е бил после в службите,а вниукът им премиер! Ай сиктир .

Задържането в комунистически концлагер много лесно се доказва със документ за парично възмездяване за месеците задържане в концентрационен лагер. Бай Петко ако родителите му са били задържани в лагер или ТВУ има такова писмо. Няма нужда от специални процедури за доказване. Или има, или няма. Спомням си ,как след девети септември съседа ми стана борец срещу каквото ти дойде на ум, че като обущар ковял налчета на цървулите на партизаните. Истинските концлагеристи си мълчат, не съм чул за титла борец срещу комунизма. А на Кирето и устата, и въображението са големи. Кире ,покажи писмото, получено от баща ти.Аз мога да ти покажа писмото до моя баща за възмездяване на престоя на дядо ми в комунистически концлагер .И още-в цялото ни семейство това се криеше, защото трябвало да запазят децата. Ти знаеш ли какво е да си внук на концлагерист, при това с трите същи имена като дядо си?

Този път всички с десни убеждения ще ходим да пуснем бюлетина срещу кадрсарите от пп и герб. Вероятно ще гласуваме с отвращение за бсп. Понеже възражданския кратен Е опасен. Отвратително но факт. Подобна наглост като кадесар за кмет не може да бъде пропусната с просто не отиване за гласуване,

ОБИКНОВЕНО-УСПЕЛИТЕ ПРЕДПРИЕМАЧИ МИЛИОНЕРИ(ЗА ТАКЪВ НИ ОРЕДСТАВИХА-КИРЧО),ДАРЯВАТ,ПРАЩАТ ДЕЦА НА МОРЕ,ЗА ТЯХНА СМЕТКА,…! НАШ-КИРЧО-“НИЛИОНЕРА”,СИ ВОДИ ДЕЦАТА,ЖЕНАТА НА МОРЕ,ЗА СМЕТКА НА-РАБОТЕЩИТЕ ЗА-800-1500 лв.-БЪЛГАРИ! НЕ СИ ПЛАЩА И БЕНЗИНА-“ТОЗ УСПЯЛ МИЛИОНЕР”! НАЙ-ОБИКНОВЕН-ИЗМАМНИК-СХЕМАДЖИЯ,КАКВИТО СА ВСИЧКИ ОТ-ПП-ДБ!!!

Ако наистина баба му и дядо му са биле в Белене,значи са биле национални предатели. Той Киро също е национален предател. Това си го е наследил по кръвна линия.

А ти си идиот.

Бабата със сигурност е била в пандиза ,за джебчийство .Копанарка ..

ИСТИНАТА ЗА-ТЕРЗИЕВ Е-ПРОСТА! НЯМА НИЩО ОБЩО,С МЕДИЙНАТА ПРОПАГАНДА! ТРИ ПИКОЛЕНИЯ-ДС,ПОМАГАТ НА-ВНУЧЕТО ДА РАЗВИЕ БИЗНЕС,ПРОДАВА ГО ЗА-250-МИЛИОНА,И ВЖИВЯВАЙКИ СЕ НА-“УСПЯЛ СЪС СОБСТВЕНИ СИЛИ”,ПРОФУКВА ВСИЧКО В-РИСКОВИ ИНВЕСТИЦИИ,ЗАТЪВА В ДЪЛГОВЕ!!! ЩОТО НА СВЕТОВНИТЕ БОРСИ-ДС,НЕ МОЖЕ ДА МУ ПОМАГА,ДА-“УСПЯВА СЪС СОБСТВЕНИ СИЛИ”! ВСЕ ПАК-ДС НЕ ЗАБРАВЯ ВНУЧЕТАТА СИ,СЕГА МУ ГОТВЯТ НОВ БИЗНЕС,ДА СЕ СЪВЗЕМЕ ФИНАНСОВО-КМЕТ НА СОФИЯ!!! ЩЕ ДОПУСНЕМ ЛИ?

Пък дядо трепеше нацисти в Унгария ..Хлапе на 24 гид...Гордея се с дядо ..Почивай в мир ..!!

И моят. Но сега плюят ,, безсмъртния полк,,

Точно във ДБ няма как никой да е бил щото те вкарваха там !! Всички жълтопаветняци са бивши на ДС или свързани със БкП !! Един няма от тях да е чист !! Сега се барат за демократи и Юроатлантици !! Абе знаем ви бе !!

Той и КИРЧО,БЕШЕ-“МНОГО УСПЯЛ ПРЕДПРИЕМАЧ-МИЛИОНЕР),ОТ НЯКАКЪВ-БИЗНЕС,ЗА КОЙТО НИКОЙ НЕ ЗНАЕ,КАКЪВ Е!!! УСПЕЛИЯТ МИЛИОНЕР(КИРЧО),ХОДИ ДА КАТА СЪРФ,ЗА НАША СМЕТКА,НЕ СИ ПЛАЩА ТРАНСПОРТА! ТЕ ТАКА И С-ТЕРЗИЕВ!

Баба ти е отказала, но баща ти не е могъл!