17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе да, кое БГ село има път, на който да може да се вдигне повече от 80? Аз такова не съм виждал. :) Това да не е скрита реклама на новите пътища на Боко? :)

_stankow

В Моравица настилката е нова и шосето е много широко - 4 ленти, маркирани като 2. Силен спуск отгоре, откъм Антоново. Всеки автомобил може да вдигне тази скорост при тези условия. Но не бива !!

Главен път І-4 минава през въпросното село и точно там е в добро техническо състояние. Баш "майсторите" зад волана стига да искат там могат да минат и с двестатачка! Въпрос на разум!

Като отворих гугъла, за това се яви село близо до Враца и наистина си няма дълга и здрава улица за такава скорост. Но покрай селото има добър четирилентов път, а там спокойно може да се вдигне такава скорост. Та затова вервайте умерено на такива "новини".

такова село има и до антоново , и там пътят е супер

е значи полицаите да полегнат там

Джигити срещу катаджии. Долу-горе еднакво умни. Тези двама служители на снимката я как умно гледат техниката :)

Симката не е от Моравица или Антоново, а е от разклона за с.Леденик на магистралката малко след В.Търново в посока София. Там има дълга права отсечка, която минава през малко възвишение, на върха на което има знак с ограничение 60 км/ч. Зад възвишението застават с камера катаджиите и снимат.

трябва за такива нарушения директно в затвора за 6 месеца + отнемане на превозното средство. С тия смешни глоби които даже не се събират няма смисъл.

Тази разрушителна бяс е обхванала не само водачите на мощни и скоростни автомобили, а и почти всички млади хора в днешна България, обсебени от култ към злото и подражаващи на килърите от киното и компютърните игри.............. Натрапващата ни се отвън антикултура продължава да опустошава безвъзвратно мозъците на много хора.

За такова превишаване трябва книжката завинаги да се отнема. И след месец няколко проверки и хванат ли го да кара в пандиза и толкова.

Айде сега право в дрънголника и солидна глоба. Само ако има строги мерки , глоби и наказания ще се стреснат тези копелдаци.

Взимай книжките на изродите и давай по 3000 лв глоба!

Nai dobroto reshenie e RIAZANE NA MADETE i to na miasto.