Безсимптомно сърдечно заболяване е причина за смъртта на Елисавета в УМБАЛ "Св. Георги"

27-годишната жена издъхна на 14 май в Клиниката по инфекциозни болести на пловдивската болница

Обратно в новината

Коментари - Безсимптомно сърдечно заболяване е причина за смъртта на Елисавета в УМБАЛ "Св. Георги" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление е тичпично за ваксинирани млади хора. САЩ ги набутаха с незаконно приети ваксини, при това и напълно ненужно. Пандемията имаше опасност, която заслужава някакъв риск с такива ваксини, само при старите хора и хора в рисково здраве. На същите човеконенавистници САЩ днес започва да робува и да ни прави роби ново проамериканско правителство, което изпълнява заповеди на посолството. Ще ни вкараТ В в кучи задник! САЩ са безмилостни и безпардонни в действията си.

Ковид ваксина + бустер

Каквото и заболяване да е имала ,никой не й е оказал адекватна помощ ,нямало е лекар . Лично съм свидетел как едно женено светило си караше дежурствата у дома ,където на квартира живееше разпасана мед.сестра .Оперираните жени в онкологията бяха оставяни сами.С това ,че се натрапи да оперира и мен и ме осакати е случайно съвпаение ,разбира се. Веднага разтурих публичния дом ( и други лекари идваха ) и направих скандал в отделението .И нищо..Още по голям шеф стана .

Не е в Пловдив моя случай ,но няма да напиша града ,че ще се досетите моментално за светилото .

Да не е от Варна?

36 годишен комшия се върна от Великобритания. Там работеше. Тук беше в отпуск по коронното време със сертификатите. След една седмица вкъщи, една сутрин станал, прилошава му, пада и умира на място. Случайни съвпадения сигурно.

"вписано в резултатите от обстойната вътрешна проверка по случая, съобщиха в официална позиция от лечебното заведение." Досега някой знае ли да е намерена лекарска грешка, мърлявщина и т.н. при подобни проверки?

Не.

Св. Георги не е болница, а касапница с бездушен и некадърен персонал. Там оставиха баба ми да почине преди 20 г., защото не знаеха какво да правят, и пак там от некадърността на една гастроентероложка и бездушието на шефовете й и на целия персонал си отиде и баща ми. Ще кажете защо точно там сте отишли, ами защото всички, които живеят около Пловдив, нямат никакъв избор при спешен случай - пациентите се карат в Спешното на Св. Георги от повиканата линейка. Съжалявам за това младо момиче и нейната майка - тази гилдия никога не признава грешки и се прикрива зад измислени и бесмислени диагнози и резултати от аутопсии.....

безсимптомен ковид защо пък да не измислим и други безсимптомни болести.

Мили хора, на тази възраст сърцето доста често страда безсимптомно. Не подценявайте профилактиката, ходете на прегледи. А при поставена диагноза Хашимото, да не си пиеш лекарствата, това е недопустимо. Бог да прости момичето, много жалко!

При хашимото не винаги трябва да се пият лекарства - пият се само когато има отклонения в хормоните на щитовидната жлеза. Не знам този случай какъв е бил.

Избихте хората с тези т.н. ковид ваксини и ги пишете като синдром на внезапната смърт, а сега и новатори - безсимптомно сърдечно заболяване. Цинични сте, алчни, лицемерни лъжливи с продадени души Бог да я прости!

Ваксина имала ли е?!

По вероятно не. Не си е пиела и лекарствата. Най-вероятоно е "имала имунна система" на която е разчитала...

Близките на жената казват, че е имала 3 (три) ваксини за Ковид...Защо се крие този факт?

журналя прости - няма безсимптомно заболяване . Явно тук е станало или сърдечен арест / ритъмна смърт / или масивна белодробна тромбоемболия . Като на разбирате една материя не се навирайте в нея.

Безсимптомна глупост няма, безсимптомни заболявания има.

Св. Георги в Пловдив е най-тежката и натоварена болница в Южна България. За съжаление последните 2 години цялото здравеопазване е изключително зле. В момента който попадне в болница шанса да излезне жив или неувреден е малък. В Св. Георги работят само стажанти и студенти, които гледат да натрупат някакъв стаж и бягат по частните болници или някъде навън. Всички други лекари си имат частни кабинети и само пращат пациентите си към Св. Георги за безплатни изследвания като ги настаняват фиктивно в болницата на легло. Нямаш ли познат, не си ли платиш никой няма да ти обърне внимание в държавните болници!

имаше ли три ваксини от пфайзер?

ако е безсимптомно как се установява едно заболяване бре мисирки :))

В случая с аутопсия. Какво не разбра? Безсимптомно могат да протичат много заболявания. Установяват се и при профилактични изследвания.

Все си намират причина да се оневинят. Дори и да е имала такова заболяване, то не е повод за смъртта - някъде другаде е заровено кучето.

Няма такова понятие за сърдечно заболяване! Винаги има причина за заболяването!

Причината на което и да е заболяване няма нищо общо със симптомите му. И, да, сърдечни заболявания протичат безсимптомно, особено в детска възраст и при млади хора.

Ваксата. Е прощава! Добре, че все пак имаме критично мислене и най-малко от целия ЕС сме вапцани.

Факсинирана ли е била ? Всички комшии факсинирани им хлопат сърцата тук ,а трима вече търкалят бакъра в отвъдното. Моето също не е добре съжалявам ,че се факсинирах. Бъдете живи и здрави/

БЕЗСИМТОМНО , ТО ЩЕ ДА Е някаква извънземна диагноза , много учени доктори бе , то направо са елита на медицината . То и безсимтмно някои лекари работят не усещат демек нищо работя с лекота ........ дано и те така да си отидаат , ама със силни пулсиращи симптоми по кълбовидните им кухи компютри.....

На бас, че е била и ваксинирана срещу Ковид. Що народ си отиде след 'сърдечни' проблеми..

Умбал свети Георги е пълна с мърльовци ТГова е бардак с проститутки ,които се разхождат напред назад по коридорите Една измет от малоумни доценти и прочие боклук от комунизма вегериращ там. Практическия обученият персонал там е нула елементарни процедури и неща не могат не стават би за ветеринари. Нагли безочливи и да им имате доверие че ще свършат. Събират труповете на умрелите в коридора в една обикновенна стаичка.Не в моргата а в стаичка в коридора. М/у часа на смъртта и съобщаването на близките минават над 12 часа, докато измислят обяснение и какво да съобщят и стъкмят. Пълни некадърници и престъпници в престилки.Съд за такива.

Бог да прости момичето! Майка и каза,че не е имала никакви такива сърдечни заболявания. Вярвам, че тук има допусната груба лекарска грешка. Сега искат да си измият ръцете с това измислено заболяване.,тази болница е УЖАСНА!

Нищо нe оправдава лекарите! Кардиомиопатия се установява рутинно на ЕКГ, каквато би следвало да й направят при приема в болница (нищо че е инфекциозна). Нека Бог да прости момичето и да съди виновните безхаберници!

Честито! УМБАЛ "Свети Георги" с номинация за наградата „Хюго“...

Почина внезапно млад човек.... от какво ли може да е .... напоследък много такива... dir.bg обикновенно махат коментарите под такива статии за по сигурно.... който знае, знае ... който не знае все още няма да повярва на знаещия.. времето ще покаже

ех, жената трябваше да умре , за да го открият

Със сигурност е била "ваксинирана" за ковид.

Я малко прочетете за хилядите подобни случай на починали със същата диагноза по целия свят - следствие на ваксинации срещу Ковид. Не знам дали случая е такъв , но в Германия, Щатите , Англия и още много места има бум на подобни .....

Някой бая е оплел експертизата, щом 4 часа след смъртта си по време на визитация починалата се е чувствала много добре. Жалко за младата жена и съболезнования на близките. Ако наистина това е диагнозата - непредвидимо и внезапно. Но ако лъжат, за да си измият ръцете, не знам дали има достатъчно голямо наказание.

как така починала на 14 май в 12 и 45, а на 14 май в следобедната визитация в 17 и 20 се чувствала много добре, вие изобщо гледате ли като пишете... А после очаквате хората да ви вярват

Ами явно е възкръснала спрямо малоумните писания на ДИРНИЦИТЕ...Жалко за момичето, Бог да го прости. Определено и за мен си е ваксината...На моята братовчедка, мъжа й се беше ваксинирал и след ден или два му прилошава и почина, а нямаше никакви сериозни болести и тн...Господ ще ги съди тези нещастници, отговорни за тая измислена пандемия!

Сърдечно заболяване без симптоми?!?Пълен фарс.Няма такова нещо.И друго ,липсва лекаря в отделението,а сестрата спи!Това трябва да се наказва строго от закона,защото е умишлено.

Всъщност много от сърдечните заболявания са безсимптомни. За това не сте прав. За липсата на лекар и сестра сте прав - вярвам на майката, че само санитарката е била там. От личен опит знам, че една сестра се грижи за по 30-40 пациенти, а лекари не се вясват със седмици - те са по частните кабинети.

Безсимптомно? Хайде стига, бе.. Създадохме нов раздел в медицината!

Последните 2-3 години се нагледахме на доста "нова медицина" и "нови" медицински подходи.

Вие кога завършихте медицина, че се изказвате така "компетентно"?

В нашата държава няма виновни лекари, политици, митничари, само тук там по някой заблуден полицай.

Сърдечните заболявания имат симптоми, това е пълен фарс!

Могат и да нямат симптоми сърдечните заболявания. Факт.

Бог да прости младата жена! Милост и утеха за близките й! Хора, правете си профилактични прегледи, независимо от възрастта и липсата на оплаквания. Тук, в моето диво села на другия край на света, за част от изследванията напомня работодателя. И за мъже, и за жени. И няма не искам, млад съм и пр. Достапът до специалист е много по-труден, отколкото в България, но и не се налага толкова. Защото профилактиката си върши работата преди да е станало късно.

Миокардитът води до кардиомиопатия. Лека й пръст.

Чудя се какви диагнози да сложат на здрави и прави хора, умрели поради тяхната небрежност, при изпълнение на служебните си задължения!

Само в Кочината се мре безсимптомно и без причинно

И то в болницата под наблюдение.

Напоследък това е тенденция в т.нар. развит свят

Хайде стига сте хейтили! Явно не знаете, колко извънредни /над средните стойности/ смъртни случаи има в западните държави, Автралия и Нова Зенландия. В някой седмици достигат до 20 %. Говоря за групата 15-65 годишни. Направо е драма там. Тук сме ок, няма подобно нещо. Защо ли!

Безсимптомно заболяване да причини смърт... Не знам, не знам.

Има много такива, но точно това не е от безсимптоматичните, особено щом се е стигнало до сърдечен арест. Да не говорим, че е трябвало да има рентгенова снимка на която при толкова напреднало заболяване да се видят изменения на сърдечните предсърдия на рентгеновата снимка. Изключително немарливи безобразници.

Не бих заявявал на твое място, че съм лекар в публичното пространство, особено след подобно вещо изказване.

Мога да ви кажа като лекар, че това е пълно безумие. Рестриктивната кардиомиопатия е безсимптоматична единствено в много ранните фази на заболяването. Впоследтствие става симптоматична. Изключителни наглеци. По-скоро бих отказал лечение отколкото да отида при тези откровени некадърници. Въобще няма да коментирам състоянието на медицинската база и недостига на персонал, породен от отвратителните работни условия. Жалко за момичето, светла и памет.

Докато българските лекари разследват лекарите, заради които умират пациенти, резултата винаги ще е в полза на лекарите.