Безредици прекратиха заседанието на парламента

Корнелия Нинова атакува Борисов, Волен Сидеров отвърна на удара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Драги ми смехурковци,никоя демокрация не е оцеляла - но диктатура, примери колкото искате, като почнете от Рим и завършите сега. Радвайте се че има някой който мисли за вад по време на вашия сън, сутрешнокафе с баничка или каквото и да е и най вече че се събуждате под националност Българин, с комунисти отдавна да сме всякакво но не и Българи...

а бе аз да попитам , пък някой курнелчо да ми отговори, ако знае де, къде остана интернационалният дълг на социалистите бе?? къде загубихте любовта си към световният пролетариат, драги социалисти? какво се случи с грижата ви за бедните онеправдани и подтиснати народи от първия, втория и третия свят бе! нали обещавахте светло бъдеще на всички онеправдани и подтиснати хора по света???

Тогава имаше Държанв, която не само обещава ! А сега.а -Територия някаква.

Въпросът е отправен към Борисов с основание и е напълно логичен . Но,отговаря перхидроленият палячо,който вече е левия т....ак на европортиеринът. Какво падение ,предвид многогодишните плювни. Екземпляри без достойнство.Гнусно и недостойно.

Несподелената любов на Нинова я докарва до шизофренични кризи.Обаче, защо се занимаваме все още с простотийте на комунистите 28 г след 1989г. Защото българчетата не желаят да ги отсвирят, така че каквито българите такива и политиците. Когато се промените, едва тогава, ще ви управляват по -читави хора. До тогава Корнелия ще Ви забавлява всеки ден..... PS. ББ е за Нобелова награда за управление на изключително прост народ.....,с претенции за нещо по...

всички мигранти трябва да си ходят незабавно! които са най от отдавна да си ходят първи! досвиданья навсегда,, товаришчи

Искам тройка с курнелия и боленчо

извратеняк!

Докъде падна "Атака", да защитава имигрантската политика на ГЕРБ.

Сидеров да не прехвърля вината на социалистите защото участваше в тройна коалиция с тях и управляваше наравно с тях. Преди това громеше джамиите(което е добре) а после седна до Местан. Сега пак управлява с Борисов. Сидеров се върти като пумпал и винаги е с който дава гювеча.

Живея в Лозенец , и пред посолството на САЩ не съм виждал Корнелия , ама Кирчо Добрев си е често там ! Сигурно той праща по дипломатическата поща , бурканите с лютеница и туршия от Крушовица , на малкото банкерче в Щатите !

Единият глупак казал нещо, другият глупак му отговорил и накрая дошъл най-големият глупак, който пък нищо не казал, защото бил прочел само една книга през живота си.

Това е най-логичният задаван някога въпрос: ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ, КАКВО ПРИКАЗВА, ПОДПИСВА И ОБЯВЯВА ОТ НАШЕ ИМЕ БОРИСОВ???? България в момента е всичко друго, но не парламентарна република. Народни представители няма, има назначени, управлявани и хранени от същия хора. Чашата е обърната обратно. Вместо те да го контролират, той им нарежда. До кога?

Помня, че на времето с Влади Мозъка подписаха кредити за 10 милиарда евро и после наредиха НС да ги ратифицира без дебат и без алтернатива. Ето така подписва!

Ееее , Нинова,как ще ти отговори като и те незнаят какво подписват, на тъмно!

влайнката Курни,все скандали.Тя друг начин на общуване със хората около нея не е научена.Да чете повече,както я учи ...Волен Сидеров.Цирк,цирк,цирка,парламентарен цирк.

А ти ако въобще беше чел нещо, а не както Вожда си само "Винету", щеше да разбереш че КурНела е завършила класическата гимназия в София и после право в СУ. Така че може да е всичко друго, но не и тъпо парче, както дежурния пожарникар Боко Тиквата и даскала по физическо Цецо Гуменката!

Долен се разкри за пореден път-урвата на Бойко!!! ХО ХО ХО

златното пръсче по времето на Орешарски му ръкопляскахте бурно.Май бързо забравяте.

Здравейте момичета как сте?

от дъщерята на Илияна Раева!

Какво общо имат идвете с дрънканиците в парламента за бежанците???? Илияна не ми е била любимка никога, Лили Игнатова - да! И на младини Илияна излъчваше злоба и завист-не се скрива това , трябва да целува краката на Нешка,че я направи гимнастичка . Пази Боже сляпо да прогледа е казал народът

Към снимката: "Чукни пет"

не вярвах че ще го напиша, но ето! нинова е права за мигрантите! безусловно!!! ето, написах го правае, и аз фя подкрепям! всички мигранти обратно от където са се довлекли ! назад в афганистан, сирия, иран, палестина, мароко, россия и тнт. всички на самолета и обратно от където са! самолета може да ги разтовари и без да каца!

ние това го викаме от 5 години а вие се гънехте и изпълнявахте препоръките на евреина ви началник,нали така гусин милиционер-сорос,така че не си приписвай чужди заслуги,то бива да сте въртележки ама вие направо станахте на пумпали

веднага почна са съскаш нали бедното ми пумпалче,и по тая логика ти пак ще трябва да се върнеш на перона,щото от козяк спряха помията за днес,и щеш не щеш ще мигрираш на гарата.а ние мигранти от русия нямаме,имаме туристи оттам и такива изкупили доста жилища и допринесли за бюджета доста данъци,ама нали си милиционер

Чудо на чудесата! Депутатите са в парламента в петък.

Крайно време е да се РАЗТУРИ ТОЯ ЦИРК и всеки марш от там дето е изпълзял !

...не обиждай ЦИРКА..,виж за растуряне на .. КОЧИНАТА "НС". съм съгласен ( да ме простят грухтящите и обитатели от които доказано имаме повече полза) !!!

Долнопробни , малоумни , продажни жалкари . И управляващи и опозиция ! Кокълът , дето сте захапали е от живото месо на майка България . Ще ви приседне ... много скоро . Оставка !!!!!!

Оставка, оставка, ама без да ги прогоним от НС-то с камъни няма стане!!!

Златното пръстче имал ученици и последователи. И тоя се взе много на сериозно забравяйки как години наред си въртя задника пред управляващите. Забрави, че искаше да срути паметника на съв.армия, забрави, че ББ е сикаджия, забрави, че винкела е галфон, забрави, как клечеше пред клек-шоповете и вдигаше скандали само и само някой да го забележи, забрави как се криеше под пластмасовата масичка. Шегаджия !

Нинова напразно се хаби. Така и така Бащицата ще подпише това, което му заповядат от ЕС - а той още не знае какви ще са заповедите.

щом не са се сбили,значи нищо сериозно няма,когато почне боя тогава ще е интересно,да гледаш шкембета и баджаци как се подфръгат

няма начин да не продължи щом ТОЙ Бащицата е дошъл...хи хи