Папата: Старите да работят по-малко, за сметка на младите

По-възрастните хора би трябвало да работят по-малко или да се пенсионират по-рано, за да се създаде заетост за по-младите поколения.

Обратно в новината

Коментари - Папата: Старите да работят по-малко, за сметка на младите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички трябва да работят до пределна старост, защото трябват пари на световната олигархия да преяжда!!!

Е най-накрая един нормален човек. Ами това е толкова ясно и естествено. Само нашите политици не могат да вдянат. Дано от профсъюзите най-накрая разберан тази истина и да започнат да действат в правилната посока. Нека това съобщения го изпратят на Бойко и на нашите дупетати. Боже,най-накрая Папата да им каже какво да правят. ДЕЙСТВАЙТЕ УПРАВЛЕНЦИ СЕГА ЯСНО ЛИ ВИ Е НАЙ-НАКРАЯ.

Ей и този икуфя! Идват му вече гениални мисли. Абе отче, като се пенсионират старите няма да има повече работа, ще има по-малко защото ще има по-малко клиенти. А в страните дето имат останки от соц законодателства, като Франция, Испания, Италия,... пенсионната възраст вече е надминала амортизационната, та работата на старите работници е поета от младите, защото на 67 години вече никой не може да работи както трябва (даже и папата). Та като се пенсионира дъртака просто фирмата никой не назначава на негово място. Не само няма едно работно место ами има и по-малко пари на пазара за харчене и производството спада. Изобщо, за да се създаде работа се иска жените да си стоят в къщи и да гледат децата докато са малки а заплатите да са такива, че да стигат за едно семейство с две деца. Като расте населението се консумира повече и има работа.

- Да се кастрират такива говеда, като се започне, с онова, в Банкя! България за младите хора е мащеха.

изкара поне един, ще се сменят поне 100 календара

Оня, дето три папи са го галили по главичката чете ли?

Този говори, като профпредседател. Ще му работят нашествениците, които подържа. Едно време папите са участвали в организацията на кръстоносните походи, а този предава цивилизацията. Не е и много умен. Назначен е от враговете на белите хора.

Първо рицарите тамплиери са монаси, второ войни и те в началото са много бедни. Първоначалното идеята за тяхното създаване е да защитават от нападения и смърт поклониците които са отивали в светите земи за да поконят на гроба Господен. В подлествие идеята е подкрепена от Католическата църква и идеята се развива в това тези земи да бъдат освободени от неверниците. Воюването с мюсулманите и причиняването им някакви щети, никога не е било самоцел, а вие само показвате невежеството си. Обърнете внимание, че хрстияните за разлика от повечето хора трябва трябва да обичат не само приятелите си, но враговете си. Думите на Христос са: "И ако правите добро само на ония, които на вас правят добро, каква благодарност ви се пада? защото и грешниците правят същото, И ако заемате само на тия, от които се надявате да вземете, каква благодарност ви се пада? защото и грешни на грешни заемат, за да вземат назад равното. Но вие обичайте неприятелите си, правете добро, и заемайте, без да очаквате да приемете назад; и наградата ви ще бъде голяма, и ще бъдете чада на Всевишния; защото Той е благ към неблагодарните и злите."