България е една от трите страни в ЕС с най-много бежанци

България е сред трите страни- членки на ЕС, поели най-силната тежест на бежанската вълна от Сирия, заедно с Германия и Швеция.

Обратно в новината

Коментари - България е една от трите страни в ЕС с най-много бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само Е.С. ни ги натресе! Да не забравяме ЕХИДНАТА УСМИВКА НА ОРЕШАРСКИ ,КОГАТО ОТКАЗВАШЕ ЗАТВАРЯНЕ НА ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ, АСДАМО ГИ ОПЛАКВАШЕ ТУРЦИТЕ И ДА СЕМЕ ИМ ПОМОГНЕЛИ НА тУРЦИЯ ,ЗАЩОТО ИМАЛА НАД 500 000 "СИРИЙСКИ БЕЖАНЦИ" оНАЗИ ЛУКОВА ГЛАВА ,КОЯТО Е РАБОТИЛА В данс И В президентство И Т.Н ВСЕ САМО ДА ПОЛУЧАВА ПАРИ ОТ БЪЛГАРИЯ НЕ ЗНАЕШЕ ЛИ ,ЧЕ ТУРЦИЬЯ УМИШЛЕНО НИ ГИ НАТРАПВА И НАЙ- ВАЖНОТО СПЕЦОВЕТЕ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ НЕ ЗНАЕХА ЛИ ,ЧЕАРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИ ИМАТ БЕЗВИЗОВ РЕЖИМ ОТ ТУРЦИЯ РАЗРЕШЕН ОТ ГОДИНИ. ДРУГАТА МРЪСНИЦА - ПОПОВА ПЪК НИ КАРАШЕ ДА ГИ ПРИЕМАМЕ гЛ. СЕКРЕТАР НИ ГИ ДАВАШЕ НА СНИМКИ И С ПАРИТЕ ЕВРО ПО НАД 6000 ЕВРО И НИ ПРИТИСКАХА ДА ГИ ПРИЕМАМЕ. ПОДЛО ДА НЕ ОГ НАРЕКА ПОДЛЕЦ И ВСЕКИ ПОДЛЕЦ Е И ПРЕДАТЕЛ - ЙОВЧЕВ ,КОЙТО ИМ ДАВАШЕ СИГНАЛИ КОЛКО ОЩЕ ЩЕ ВЛЯЗАТ. НА РАЗСТРЕЛЛ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО ,А НЕ ДА ИСКАТ ДА ГИ НАТЪТРУЗЯТ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ.

то с европеиския съюз ще цъфнеш и ще вържеш...!

"Само онези имигранти, които имат право на политическо убежище или международно признато право на защита, ще могат да останат в страната ни. Всички останали ще трябва да напуснат Гърция - доброволно или насила", заяви министърът.

кои са другите страни /от трите/

българската граница най-лесно се преодолява

ЕС ни ги натресе тези бежанци! Да се махаме от Европейската общност за въглища и стомана (ЕС) преди да са ни съсипали съвсем!

Целта на тази контролирана стимулирана с агресия и пари емиграция е заливане на Европа с друговерци, различни по манталитет, вярвания, култура и традиции, неподлежащи на интерграция. ТЕ са инструмент за предизвикване на контролиран хаос в бъдеще в Цяла Европа. Просто ще бъдат индокринизирани и употребени за целите на други хора.

Не зная досегашните коментари тролове ли са ги писали, но за всеки случай имат моето аферим. Прави им чест-много са добри. Аз имам много висок критерии и една моя похвала значи много. Но защо бе мили приятели, всички сте пропуснали най важното? Преди нямаша заграждания, но нямаше и проблем. Нашите приятели сирииците си стояха у дома и си гледаха живота. Защо не посочвате истинската причина- американските агресори, които са на ръба на срива и искат да повлекат с тях целият свят? Заляха с реки от кръв Близкият изток, ей така, за нищо. И забележете най важното-ситуацията е извън контрол-те повече не могат да командват ислямистите в Сирия. Нама да спре потока от бежанци, до като не спре войната там. А войната ще спре тогава, когато се счупят престъпните ръце, които им помагат. Сега пък към Украйна обърнали поглед. Бас държа с всички колеги форумци, че тоя път те ще се затикнат с Крим.

Обаче никой не казва цифри, за да държат хората спокойни. Цофрата в момента е към 25000-30000 хиляди. Това значи експлозивен демографси бум на небългарите и многократно увеличаване на престъпността и социалното напрежение в най-близко бъдеще. До следващата година ще бъдат 100 000 минимум. А вие си трайте. Много ли ще бъдете щастливи да се уствате чужденци в собствената си страна? Или пък ще бягаме позорно? Накъде обаче?

така е. Бг. е страната с най-много избягали хора, от нея. Рядко се срещат толкова попкръстювци на едно място и е нормално нормалните хора да не искат да се развиват с хлебарки.

Бойците са подложили на минометен обстрел жилищни квартали на Дамаск в петък, 28 февруари. Ранени са 18 души, включително 8 жени и 5 деца. Бандитите се опитват да пробият на линията на фронта източно от Дамаск, но са срещнали съпротивата на сирийските войски. Унищожени са повече от 20 терористи. Друга банда е била неутрализирана в района на град Дума, на 12 км от сирийската столица. Убити са 25 бунтовници. Междувременно, в Дамаск преминаха проверка 350 членове на опозицията, доброволно сложили оръжие. Установено бе, че те не са замесени в тероризъм.

и не вярвам на ушите си,половината българи навън в момента,от векове сме търсили чужда помощ по света,включително,украйна,молдова,румъния,а нашите измекяри за татарите се загрижили

Като си толкова възмутен и загрижен за ИСЛЯМСКИТЕ АМУДЖАхидини що не покажеш личен пример и не прибереш Бин Аладин и 2-3-ма негови авера у вас да си ги храниш за своя сметка!И недей да сравняваш румънци,молдовци и украинци-теса европейски народи с тая сволоч събрана от къде ли не и представяща се за сирийци.Достойният сирийски народ е със своя президент д-р Башар Асад и сирийската НАРОДНА армия която разкатава фанатиците на"арабската пролет"

е точно като слушам и не вярвам на очите си! :)

Чакайте да заприиждат шляхтичите ит галичина ;)

Е поне по глупост винаги сме на първите три места. По всичко останало твърдо крепим опашката.

имаме арабели,имаме мугамби,имаме роми, имаме фесове сега трябва да си внесен и татари от крим

държавите с непродажни политици не се напълниха с бежанци - Чехия, Полша, Литва, Латвия, Естония

Далече са от Турция и имат национални граници, в БГ някой ги разруши, ж.ж., май?

Я питай сергей , защо като министър председател , махна системата за охрана на границата ? Гърция , като са с граница с Турция , да не се напълниха ?

8901

Ами така е като сме пичове.За Швеция знам,че много отдавна има проблем с арабски бежанци.Събират се в градчето Содертале и местните не ги долюбват.Обаче не проумявам защо така разградихме границата с Турция?

"Обаче не проумявам защо така разградихме границата с Турция?" Май Желев и Берон го направиха, пуста "демокрация", после НАТО, ЕС... Надолу, надолу, наголу...

Системата по турската граница е обновена за последно през 2002 година . Съселов , с ДПС , я махат през предния си мандат.

"виновниците за сегашното положение - разграждане на границата, премахване на загражденията по българо-турската граница - да бъдат съдени и изпратени на принудителен труд. Да строят нови заграждения. Посочени лично - това са Ж. Желев, Ф. Димитров, Д. Луджев." P.S. Толкова помни Google... Май СДС-то първоначално ни набутаха в "демокрацията"?!?

защо ни е сигурна граница с Турция след като в Парламента ни управляват турци.Защо празнуваме 3МАРТ като национален празник и как сме се освободили след като те са в Народното събрание

ЕС ни ползва за заден двор.

също така ни е*бе в задния двор

грозно говорене

Да ни е честито!!! Освен, че изхранвахме по няколко цигани сега ще трябва да добавим и по няколко бежанци. Браво.

еми така е при социализма, храниш хрантутници и боклуци

Ние ЧЛЕН-ският състав на БХК обичаме АРАБЕЛИ имразим Путин

3 меки китки са писали -

Да ни са честити АМУДЖАхидините "бежанци"от сирийската демократична освободителна армия.ДОЛУ ТИРАНИНА ПУТИН!

Защо не поискахте помощ от европа за охрана на границата , сигурен съм че тогава щяха да помогнат , така , че пиле нямаше да прехвърчи. Ама вие да пускате нелегални африканци а европа да ги приема , съмнява ме че не са толкова прости :)

Бойко Борисов: Това се получи, след като издигнах жизненото Си равнище до второ място в ЕС Преглед на печата , от бТТВ "Трътките"

Я виж ти България е в челната тройка!!!

Най - вероятно сме номер едно, по безхаберно пропускане на нелегални по границата .

Кат можем да си го позволим...Нали трябва да сме като модерните европейски държави? Ред араби, ред гейове...

Ако любимите ви НАТО и САЩ&co. не бяха бъркали в лай.ото наречено Близък Изток, нямаше да ги има тея проблеми. Да са ви честити на всички вас русофоби и т.н.

Каква е тази граница , през която преминаваха по 100 човека на ден , цяло лято ?Сега по колко минават дневно ?Кой ги пуска ? Никой не ни е виновен, каналите се контролираха от мафията , като политиците от БСП и ДПС , си получаваха редовно дяла . Сега едва ли ще получите помощ от Европа , за собствената си алчност.

....на заглавието добавям:....и най-бедната и проблемна в етническо отношение....

австрийците вече се подготвят за бежанците от "лилипутеният рай"