Националисти готвят Общоевропейски референдум за мигрантите

Заедно с партньорите от "Обединени патриоти" български евродепутати обмислят провеждането на Общоевропейски референдум по политиката на миграция и убежище.

Обратно в новината

Коментари - Националисти готвят Общоевропейски референдум за мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато някой мургав навлек влезне без да съм го поканил в двора ми , да не дава Господ в къщата, следва кютек до сто и едно и обратното.Невинен съм до доказване на противното.Жална му майка на този който успее да докаже че съм виновен.

3-4 държави имат сметка от промяната и референдума, но останалите - дълбоко се съмнявам. Те ще искат да могат да се връщат имигранти в първата влязла, така и ще имат възможност за избор на мат'рияла.

Стига сме се крили зад Европа. Да вземем пример от Унгария. И нека нашия народ да си каже мнението, което да стане задължение за нашите Българските управляващи.

Един милион подписа могат да се съберат само от две държави България и Унгария. Но кои са останалите пет? Не е проблема в подписите, а във времето. България, като най застрашена трябва да бърза. Да се отмени Дъблинското споразумение. България трябва да охранява границите си и да не приема никакви мигранти. Предатели, като Кристалина Георгиева, които искат да решават демографските ни въпроси с мигранти, трябва да бъдат лишавани от българско гражданство.

Господа, на националисти е възложено да организират референдума за да пропадне. Пак ни "литкат" със стари изпитани полицейски трикове. Сега ще успеят - ще плащат утре. "Бесило славно" има Левски, а мерзавците - не.

Да го направим! Стига са си правили ЕС-кариери за наша сметка!

Подкрепям идеята г-н Джамбазки;но защо спахте до сега? Защо не поставяте рязко въпроса пред Европарламента?Защо не гласувате против квотите?Защо не поехте тази инициатива преди 10-12 месеца? Дали това не са предизборни мероприятия

националистите в софия спят ли или чакат кервана да мине спокойно ?

Ако всеки осъзнае, че това е въпрос, свързан с ОЦЕЛЯВАНЕТО на Европа (в частност - България), нещата ще потръгнат и скоро ще треснем портите на Европа за навлеците, подкокоросвани от световното правителство в сянка.

браво!

Възхищавам се от това, което говори и прави Ангел Джамбазки. Понеже съм националист, мисля, че съм пристрастен и необективен. Бих искал някога, някъде да прочета един лош, но обективен коментар за тоя човек и политик. Защото до сега не е имало такъв.

да ходя по улиците вече, навсякъде противни физиономии, не ги знаеме какви са изнасилвачи, главорези, женомразци и примати..! Дошли от мѝната си и с претенции, нагли и гнусни!А ние мълчим да е..., чакаме да ни унищожат и сме толерантни към това!ОТВРАТ! ЕВРОПА УМИРА И КАПИТУЛИРА ДОБРОВОЛНО! $#&€\;!!!!!!!!!!

съвсем скоро арабите ще са толкова много че ще искат да се настанят в домовете ни,без извинения и без обяснения...

Ние този филм вече сме го гледали - 500 години. Глупендерите от европа има много да научат от нас.

много добре...за съжаление никаква подкрепа няма да получат,колко от нас отидоха да протестират в харманли и да подкрепят местните-николко.

Футболните коментатори едно време казваха "хубаво като замисъл, но лошо като изпълнение". Тази идея е същото - добра идея, но изпълнението й ще е лошо. Бюрократщината в ЕС е пословична. Докато се преминат всякакви стъпки Европа ще е вече изцяло в джамии. И докато на запад националистите са единна, то у нас имаме 50 националистически партии. На избори човек се чуди за кого от тях да гласува. Размиват се гласовете на хората и накрая на власт пак са нереализираните комуняги от ГРОБ.

а знаете ли ,че Филипините имат проблем с радикални ислямистки групировки при население около 100 милиона от които 90% са католици.Кое ни кара да мислим ,че в нашата ЕВРОПА този проблем не съществува?Западна Европа избягва да даде статистика за религиозната принадлежност на населението.Голяма част от натресените мюслита(процес от 60 години)са законни граждани на западно европейски държави,видимо неинтегрирани и готови за действия.Една ФРГ интегрира милиони турски граждани,Франция милиони алжирци и мароканци,Испания милиони мароканци...образно изписано,защото и милиони от други афро държави изповядащи исляма.Това вече е проблем,който не е възможно да се реши по мирен начин.Нека не се заблуждаваме,че е виновна Русия,Турция,Китай,САЩ и други знайни и незнайни външни държави,някой от тия със сигурност са доволни,но истинските виновници за тези процеси са нашите алчни управници!!!Жалко за Европа,може да заприлича на една Сирия...

Филипините не са Европа,а и боята им е като на Айше и Хасан...Циганските нации не са приоритет,а ме вълнува Европа и цивилизованите страни

Разследване,арест,съд и строг тъмничен затвор за цялото мръсно котило ЕК.

маѝ ще го обявят за невалиден, защото били малко гласувалите! ако е истина такава незаинтересованост, то сами си копаем гроба в Европа, дупе да ни е яко...

Вместо да настояват за недопускане никакви мигранти, те искат "лагери от закрит тип до границите"! За съжаление и тия не ще да са по-различни от другите политически лидери, щото не виждам особена разика! Дано в други европейски страни им дойде по-скоро акълът, че да се спре това очевидно организирано и добре финансирано унищожение на европейската цивилизация и християнството!

Това с референдума не е лошо, но опре ли до ЕК и май до там, как ще ги принудиш ? Джамбазки, а ние да питаме ти си евродепутат, ЕК кой я избира вие ли, е ако не защо ? ЕК на кого е подчинена и на кого се отчита за дейността си, на вас ли, и ако не, на кого , и знае ли някой ?

Така наречена еврейска комисия е пряко подчинена на комитет 300. Етническа групировка , която държи в ръцете си повече от 80% от всички богатства на Планетата , известна е и като световно правителство в сянка.

а не мислите ли,че вече всичко е "след дъжд,качулка".Потопа се движи от ЗАПАД на ИЗТОК.Орбан ,днес ще тържествува,но е остров сред океана от ЗЛО....Можем ли да се обединим???

докато това се случи арабеските вече ще са се преселили в Европа.

Точно така както мюслитата използват ЕС и демокрацията за да разпространяват влиянието си така и националистите трябва се възползват. Поне ще има някакъв минимален шанс нещата да се решат политически преди да опрат до гражданска война.

Е хайде, хаирлия да е! Дано не си остане само гола декларация, а да е начало на обръщане на нещата в нормалната, правилната посока! Само писаниците ни в коментарите няма да решат нещата! Да се раздвижим да подкрепим събирането на необходимитв подписи!

Предполагам, че у нас ще подпишат всички средно интелигентни и грамотни хора.