Продължава напора към Сеута, 300 души нахлуха днес

Около 300 мигранти са щурмували днес откъм Мароко границата с испанския анклав Сеута, предаде Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Продължава напора към Сеута, 300 души нахлуха днес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво братя и сестри българи. Много съм доволен Българският дух и патриотизъм отново се надига в българина. И забелязвам, че младите моми и момци сме много-патриотично настроени от старите които знаят само червено и синьо.....

Сеута и Мелиля са били нещо като колонии.Те са част от процеса Реконкиста.-отхвърляне на арабите от Европа.Викайте да не сте там-това е 6 м ограда.Трябна да им разрешат да стрелят на месо.

Неотдавна ми попадна книжката Of Rats and Men - The Last Man's War и интересно, авторът й е българин! Всъщност това е къс разказ за нашествието на безчетни маси, милиони и милиони мутирали плъхове с големината на овце, които само с голи тела, без никакво оръжие нападат съвременната цивилизация - точно както става сега в Европа от афро-орките! Познайте чий е успехът! Препоръчвам книжлето, чете се лесно и бързо, само че е на английски!

Ами не ги превозвайте на Европейския бряг и ще си останат в Африка...

И какво прави "испанска"територия на Африканския бряг?! Така им се пада! Напред към ЕС орки!

Явно се превръщаме все повече, все по-бързо и все по-сигурно в Планетата на маймуните!!! Да завиждам ли на хората, които нямат деца, бели деца???

симо

Глобализацията направи светът едно голямо село/свободно движения на капитали, стоки ,хора/.... сега се местят от махала в махала докато всичко стане ....мазало.

Европейските ценности - свободно движение на хора, стоки и капитали през всякакви огради. В същото време на едно кино на можеш да влезеш, без да ти поискат билет.

100 000 испанци ги поканиха на специален митинг. Да са им честити.

Каталунци. Не съвсем испанци.

Ама,за какво изобщо имат там ограда след като всеки си влиза,когато си поиска и най-важното...може да остане:)))?!?

Оградата е 6 метра. Но законите на ЕО са бездънна яма , така че оградата е здрава само доколкото я пазят мароканците, дето си имат закони.

Където 5 000 000 ислями мюслита, там и 300...кво толкова! Нали така бре еврогейзери!

Хората не са виновни , а шепата господари на света разпределящи благата в свой интерес, неминуемо разликата в жизнения стандарт води до тези планирани действия.

нарочно евреите ги заселват в покорните си европейски земи, за да фашизират населението с надеждата отново да го насочат да воюва срещу Русия. Урокът винаги си остава ненаучен. Слава богу, че тоя път Русия е модернизирана и захитря. Никой вече не е по-хитър от Русия, светът е постмодерен, а джудеите все още си вЕрват, че руснаците са абдали.

Толкова е захитряла русията, че живеят като скотове.

Това вече не са мигранти, а нашественици в истинския смисъл на думите. (Български тълковен речник: "нашественик" = "(същ.) завоевател, окупатор, агресор, нападател"). От хилядолетия на човечеството е ясно как се отблъскват нашественици, които агресивно нападат чужда територия.

Цяла Африка ще се изнесе в Западна Европа през следващите десетина години. Това е проклятието на Кадафи. сърдете се на Хилари, която се радваше, когато го мъчеха, преди да го убият. Ние тук на Изток пък ще посрещаме главно централноазиатци от Ирак и Афганистан. С такива "приятели" като трансатлантическите зомбита - това.

емигрантите прехвърлиха оградата с възгласи - Аллах е велик. Европейската армия гледаше с умиление.

съм тъп, но какъв е проблема, след боя да си ги върнат обратно...

Проблема есамеждународните договори, които сме подписали. Не лично, разбира се а чрез някоя брюкселска министърка. Могерини например -- външния министър на ЕО е ислямистка. Меркел е бездетна, да не говорим за Хюсеин Обама.

Така ще изглежда зомби Апокалипсиса реално..... Някакви безмозъчни, които вместо да променят своите държави се насочват за консумация на готови ресурси. Можем да си пишем коментари колкото искаме. Ако няма заповед за стрелба на месо срещу нарушители на границата, Европа ще стане Африка до 20 години, даже и по-рано. В пълния смисъл на думата - с престъпност, бедност, размирици. Съжалявам, но светът на тези хора е жесток и те могат да бъдат спрени само с жестоки мерки.

ХА, нали имаше протестиращи испанци Испания да приема повече мигранти.... Мръсни червени отрепки, нави сега мороканци... Испания хубаво се отърва от мюсюлманите едно време.....

НИКОЙ НЕ ЩЕ ДА ЩУРМУВА РУСКИЯ КЕНЕФ.

азиатци от бившите съветски републики масово нападат москва, ленинград и други по-големи градове, овладяват сивия и черния сектор, корумпират полиция, прокуратура, съд и се домогват до властта.

И добре, че не щурмуват в Русия.Нали се сещаш, че там ще търсим убежище, след мангалския напън в ЕС...колкото и да не ти се иска.Иначе дъщеря ти в харем ще бъде.

Е ся, кво са 300 човека....НА ФОНА НА 5 000 000 ИСЛЯМИ МЮСЛИТА, ДЕТО БАБУЛЯ ШМЕРКЕЛ ФЕРЕДЖЕ ХАБИБ ПУСНА В ГЕЙСЪЮЗА! СЪЩИТЕ ТИЯ МЮСЛИТА, ДЕТО КОЛЯТ, ГРАБЯТ, УБИВАТ, НАМУШКВАТ, ИЗНАСИЛВАТ ЖЕНИ И МОМИЧЕТА, ЛОЧАТ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ НЕ РАБОТЯТ И Т.Н....ПЪК ПОСЛЕ СЪЩИТЕ ТИЯ БГ ЕВРОПЕДАЛИ И ЕВРОФАГИТА, ЩЕ НИ ОБЯСНЯВАТ КОЛКО ХУБАВА БИЛА ТОЛЕРАСТИЯТА, ЛИБЕРАСТИЯТА, ЗООФИЛИЯТА, ПЕДЕРАСТИЯТА И Т.Н!!! ЕВАЛА САМО ТАКА!

Либерастията води Европа единствено към погром. Борбата с африканските скакалци трябва да е безмилостна. Нека всеки европеец осъзнае ясно, че става дума за ИНВАЗИЯ в Европа, това е един евфемизъм за ВОЙНА. И Европа трябва да бъде защитена ясно с какво - с оръжие!! Трябва да спрем да се правим на глухи и слепи по този въпрос. Защото идва пролет и тълпите ще плъпнат.

Да те светна малко: Погром е руска дума. Идва от глагола "громить". В момента има международна известност, знаят я както европейци така и американци. Произходът и се свързва с еврейските погроми в Русия по времето на царската власт. Оттам бягат например от Ромни в днешна Украйна много евреи, и къде, къде да избягат? Решили че е най-безопасно в Германия! Германия, преди 1933 г., преди Хитлер е била рай за евреите в сравнение с царска Русия. В Германия е избягал например Хаим Арлозоров както много други известни евреи. Така че не ми разправяй за погроми - най-добър опит с тях имат именно в Русия, в Европа има ред.

В (Западна) Европа сега има ред, защото още от 10-11 век там са започнали масовите погроми - над евреи, цигани, инакомислещи, учени, лични врагове на някой властващ, "еретици", "вещици" и т.н., от които погроми са унищожени милиони хора - чрез изгаряне на клада, обезглавяване, обесване, разчекване...

Ще доживея ли да прочета в новините. МАСОВ ЩУРМ КЪМ БОГАТА И ПРОСПЕРИРАЩА РУСИЯ

Щото там стрелят на месо ! И тия не са будали , знаят ,че ние не стреляме , а напротив - даваме храна ,дрехи фор фрии... Пъки нещо бело може да чу..ат, ще им дадат, жилище , пари , здравеопазване и права още преди да са направили по едно дете !!

АМИ, МОЛЯТ СЕ РУШКИТЕ НЯКОЙ ДА ИДЕ ДА ИМ БАЧКА, АМА НИКОЙ НЕ ЩЕ.

В Русия също има набези от Афганистан, но няма как да се задържат, щото няма педерасти като тоя жадния. Има недостиг на работна ръка. Около 7 милиона украинци работят там. Ама те са руснаци. Пълно е и от тюбитейките. Иначеда, ако посегнат се губят главите.

Не зная дали ще доживееш да прочетеш:"Масов щурм към богата и просперираща Русия", но със сигурност няма да доживееш и прочетеш: Масов щурм към богата, просперираща "ДЕМОКРАТИЧНА" България.

Докато Русия се смята за наша "освободителка" и "братска страна" - така ще бъде. България ще стане просперираща когато твърдо и категорично кажем: Нямаме нищо общо с Русия!

Надявай се жено на пияни и жадни за власт мъъже.

Aйдее и Испания сега ще съсипят. Една от най-хубавите европейски държави...

Чакай бе, к'ви европейски държави, не са ли еврогейски, па и убави ? По-убаво от путлеристан не е имало, нема, нема и да има.

Еврогейските са на второ място.Особено червисани с бради.

Четверо российских военнослужащих погибли в Сирии 16 февраля при подрыве автомашины на радиоуправляемом фугасе. Еще двое ранены, за их жизнь борются медики.

мрат луди говеда от Краварника. Тогава целия свят се радва! Хахахаахаххахах

Не разбрах: Оплакват ли се испанците или се радват? Нали организират митинги за повече бежанци в Испания? Защо изобщо ги спират?

За него време маврите са били, на по високо стъпало на развитие, за разлика от Османлиите, който идват на Балканите с тюрко монголските орди от средна Азия. Има един виц, И на поробители не случихме.

Така изглежда че Европейците найстина са забравили как се пази граница а пък се репчат на Руснаците. Докато не почне да се гърми по границите с истински патрони това няма да спре. Това е все едно някой да се опита да влезне във вас понеже сте си подредили по добре къщата и ако успее да мине през вратата да почнеш да го храниш :-)

На практика така се получава, и ни скачат с : Имаме права! Затова временен статут на тези с документи а на нелегалните самолета, за Афганистан директно.

да са ви честити...

Koгато две цивилизации се срещнат, печели по агресивната и по-организираната, обикновено вълка среща овцата. Само при хората се случва овцата да вика: Ела вълчо изяж ме!

А кой е виновен за тази вакханалия? Меркел, на първо време - нали им дрънкаше, уелкъм, нали ге прегръщаше... Каква стана тя? Сега и тя не ги иска! Но, късно е, защото тези ислямски скакалци надушиха мършата и няма спиране - ще ни залеят, ще опоскат Европа, и после - зад океана, и там няма да могат да ги спрат! Как добре си беше изградена къщичката на демократичното общество, ред, дисциплина, стандарт, култура - Европа бе наистина уникална, сравнена с Африка, Азия, Южна Америка... И сами си я разрушихме! Меркел и Оланд са за международен съд!

онзи ден се пенявеха, че имат малко мигранти! Да вземат всички прииждащи като искат!

Европа е платила с много жертви и страдания привилегията да е една от най-уредените места в света, с общ БНП около 17 трилиона евро (напълно съизмерим с американския). Може да звучи нехуманно, но тези блага трябва да бъдат защитени със строг контрол на миграцията, лагери ИЗВЪН Европа, където да се пресяват мигрантите, желязна завеса на външните си граници (вкл. огневи гнезда, кучета и ток) и една силна общоевропейска армия. Благата трябва да бъдат пазени, защото навън се навъртат всякакъв вид хищници, които дебнат за тях.

Абсолютно точен коментар...!!! Браво Emo...!!! Стопаните отглеждащи домашни животни ги пазят по същия начин от лисици, вълци, чакали... - УБИВАТ ХИЩНИЦИТЕ, А НЕ ГИ ВКАРВАТ ВЪТРЕ В КУРНИЦИТЕ И ОБОРИТЕ СИ...!!! Дааа...!!!

"около 500 африканци преодоляха високата 6 метра телена ограда. подсилена с кълба бодлива тел..."... Тези да не ги е гонил лъв, че с такава лекота са я "преодолели"?... :::))) А какво ли ще се случи с "дувара", симулативно "изграден" от ВИНКЕЛА ВАЛЕРКО по комшулука с аркадашите?... :::))) А?...

На руската граница през определено разстояние има монтирани по-големи вишки с установки ЗУ-23. Едно такова да погърми 5-6 секунди... И от другата страна на кльона от ония и прах няма да остане. С други думи-ще изчезнат като 5 лева на ветър...

Виновна е принцеса Даяна че издейства забрана на противопехотните мини.

Толкова много българи има в Испания, а никой не казва кой организира митинга? 100% това са пак хора на Сорос.

страх от русuя , страх от имигранти :) ебати цирка

Близкия изток, Африка , ред чакат Индия, Китай, Малайзия... дай да съберем целия свят в Европа и какво праим, Меркел? Започваме войната тук, така и така сме се събрали, защо да караме танковете до Сирия и Пакистан. Идват тука и започва световното, но не с футбол, а с калашници и танкове.

Един "малък" Бангладеш само е 200 милиона! Една Нигерия само е над 200 милиона! И двете цитирани страни са характерни със зверска бедност и глад. Само тези две страни са колкото ЕС. Скакалците ще опоскат всичко за нула време ако ЕС я кара така. В някои западни страни са започнали да влизат в частни домове посред бял ден глутници озверели от глад. Търсят храна и жени.

Много лъжеш бе батко, :-).

Ток му е майката..по оградката ток....и стреляне на месо....

1974 - 76 година - граничната бразда - Елхово, Малко Търново... За заловен жив нарушител - една седмица домашен отпуск, за застрелян - две седмици домашен отпуск...

аз съм бил на елхово ! така беше ...

Гнус, да се гордеете, че сте застрелвали невинни немски младежи, търсещи свобода. Ясно е, че се действаше по заповед, но поне си мълчете и не се гордейте.

Я сега кажи накъде отиваха нарушителите, навън или навътре? През 74-76та нарушителите бяха в посока юг.

Така беше. И аз бях граничар. Имахме едно много свястно момче, застреля нарушител на границата. Това му нанесе доста сериозни психически проблеми, все пак не всички граничари са закостенели убийци и главорези.

айде сваляйте гащите и си мажете сфинктерите с лубрикант `е те на негрите са бая големи продажни европейци и глупаци да не очаквате от джагалете дето се молят по 10 пъти на ден и не знаят да броят до 10 да ви работят във заводите - много сте наивни че ще ни повлечете и нас

Приятели, ценя мненията ви и споделям тревогата ви за бъдещето на нашите деца. Защото ние получихме родината си от нашите бащи добра, но ще я предадем на наследниците си по лоша. Аз разгжлеждам тоя въпрос в контекста на модерната расова теория. Основното и правило гласи - СМЕСВАНЕТО НА РАСИТЕ ВОДИ ДО ДЕГРАДАЦИЯТА ИМ. Няма как едно дете, родено от брак на бяла със черен, да притежава качествата на бялата раса Дори от самият му външен вид си личи, че това е негърче, което няма почти нищо общо с бялата раса. Пиша всичко това с тъга. Израждаме се, изчезваме.

Испанците, и те като нас, доста години са били в робство. Изглежда историята ще се повтори. Но така става като не се поучиш от грешките си първия път - правиш ги отново.

докато през комунизма на нас ни убеждаваха че всички сме равни и глупака и професора в европа са ги убеждавали че черните са като нас белите че исляма е религията на мира и понеже тяхната пропагандна машина е къде по развита от тази на комунизма успаха да им промият мозъците и резултатите ще са катастрофални. разбира се цялата тази идеология беше докарана от щатите с идеята да се спрат войните в европа и да се превърне в подобие наамерика където хората им пука само за футбол и бира и дори не могат да покажат европа на картата.

Зареди! Огън!

Да. Не е противозаконно следното, цитирам: "30 000 лв. заплата за Бареков (български евродепутат) за работа няколко дни в месеца, сигурна пенсия 4 000 лв. след 5 години трудов стаж, безплатни обиколки на Европа и света и бюджет отг 50 000 лв. на месец за персонал, който работи за теб и всичко това без да носищ голяма отговорност. "

Тръмп се е объркал, не било Швеция ами Суета Суета.

Това се очаква и на Южната граница с Турция ако не се изпълняват исканията на султана само че в много по големи мащаби след месец два дано да греша

"Благодаря Ти, Боже!", "Ето ме в Европа отговорът на властите тряваше да бъде "Зареди! .По врага ,огън!!!!!"

Абсолютно. С повечко картечници няма да има никакви проблеми.

Не може всички аборигени да идват в Европа, испанците нали стачкуваха че искат мигрантите да се зачитат като хора и ги жалеха, е сега хак да им е. Тръмп правилно подхожда, в САЩ такова нещо няма и не може да има. Цели тумби от стотици бежанци да превземат цивилизования свят е недопустимо. Всеки се е родил някъде и да си живее там. И аз искам в Америка, ама няма да ме пуснат, това се отнася за всеки и всяка жаба да си знае гьола важи с пълна сила.

така ще бъде, докато не се стреля "на месо" - освен това трябва да се пусне и ток по оградите за да може максимално да се ограничат желанията на отрепките за лек и безгрижен живот на гърба на европееца - още от границата в затвора, а след изтърпяване на наказанието - незабавно екстрадиране обратно откъдето са дошли - добре би било да знаят, че за тях няма място в европа и тези, които им мътят главите за охолен живот без да работят и да правят по 5 - 10 деца за да останат в европа , да бъдат санкциконирани с поне 20 години затвор - за да продължаваме да живеем като цивилозовани хора, трябва да не ги допускаме в европа даже и като туристи - тази т.нар. толерантност наложена ни от малоумните политици ни струва твърде скъпо и води до унищожаването на християните в европа