Германия и Австрия поискаха спешна лидерска среща на ЕС

Германия и Австрия искат да бъде свикана специална среща на високо равнище на ЕС идната седмица за справяне с бежанската криза.

Обратно в новината

Коментари - Германия и Австрия поискаха спешна лидерска среща на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО. През последните години в различни европейски страни радикалите от местните ислямски общности изискват представителите на другите вероизповедания и просто от гражданите на страните, които са приели мигрантите, да живеят по техните правила. Във Франция с променлив успех върви битката за правото на жените мюсюлманки да ходят на училище с никаб или поне с хиджаб . В Дания например местните власти в едно градче махнаха коледната елха от централния площад по искане на мигрантите ислямисти. Властите в Брюксел (Белгия) също бяха принудени да вземат такова решение. В същата тази Белгия лидерите на мюсюлманите поискаха властите в държавата да забранят на всички, които се намират на територията на страната, да се хранят в светлите часове на деня по време на свещения месец Рамазан. Мюсюлманите в Швейцария настояват да се промени знамето на страната, тъй като кръстът обижда религиозните им чувства. В Лондон пък ислямската нравствена полиция, съставена от мигранти, наказва попадналите в праведните райони аборигени и туристи за тяхното неправилно поведение. И така нататък. С всяка изминала година техният глас става все по-силен, а исканията им все по-нагли и радикални...........

Имало лидери в ЕС! Виц на деня, годината, века. Мижитурки с високи заплати, осигурени от банкерско-лихварската мафия. Покупко-продажба на овчедушните народи. Трагедия!

хвърлете и едно око на "кръстосания огън". "доброто" и "лошото", но все холивудски ченгета... хахахахааа...

"В очите на арабите Германия бързо може да се превърне от Обетована в Презряна земя. В арабския свят почти никой не е информиран за дискусията около бежанците в Германия. .... А тук вече от седмици се водят сериозни спорове за правото на политическо убежище - както в медиите, така и във форумите в интернет. Много от постингите говорят за сериозни тревоги: Ще съумеем ли да се справим? Има ли социалната държава достатъчно ресурси? Ще ни се удаде ли културната интеграция на всички тези хора? И защо политиката изобщо не ни попита какво е нашето мнение? ... Когато Германия реши да позволи на сирийците да влизат безпрепятствено в страната, съседните ѝ държави, най-вече в Източна Европа, реагираха с недоумение. Посъветваха Германия да не приема бежанците без никакъв контрол. Вътре в Германия предстои да се взимат мъчителни решения: колко да бъдат щастливците, на които ще се разреши да влязат в страната? И как да ги подберем? От морална гледна точка тези решения са изключително трудни. Но Германия трябва да ги вземе."

от морална гледна точка, германия не трябва да продава оръжие на режимите в уахабитска арабия (разбирате ме, нали!), от морална гледна точка, конфликтът в сирия започна от протести в един град, който конфликт бе нарочно раздухан до тази степен, че в него бяха включени чрез съзнателно въоръжаване, финансиране и обучение от тайните служби на щазите - всякакви отрепки, откровени бандити и психопати. та за морал не може да се говори тук изобщо, но ако някой си иска да си откупва греховете за това, що е сторил чрез поставянето на карта и мира в европа - той отново е на погрешен път, защото европа е част от злото за всеки новопристигнал "бежанец", защото всеки "бежанец" е станал такъв, именно заради политиката на тез, които днес искат да се откупят, като жертват народите си. подло, долнопробно, слабоумно, предателско и не на последно място -изключително опасно!

"страните, понесли тежестта на вълната от бежанци от Азия, Близкия изток и Африка - не могат да се справят със ситуацията сами." вижте, другарко меркел, вие с всички усилия канихте тези "бежанци". родината на хитлер пък натискаше унгария да пуснат "бежанците", като обвиниха орбан в какво ли не, стига да пасваше на гьобелската ви пропаганда. с ваше финансиране от наши пари върви пропагандата и агитацията за "милионите посрещачи на милите ни нови работници, които ще се справят с лекота с някаква си криза, която ще дойде след 50 години". това всичко според проучвания на разни "интелектуалци" и "професори балканисти", които са чели единствено статиите на бхк- дойче веле за източна европа и за османското "присъствие" в батак....(да речем)

та да си дойдем на думата: вие искате нещо от източните страни, а не те от вас, така че, дръжте се прилично и се Молете!!! колкото до вас, другарко меркел, сама не знаете как подло ви употребиха социалистите от "коалицията" ви. използваха ви за таран за прокарване на болните им идеи. сега те са на сянка и вие ще трябва да оперете пешкира, мамче. да ви е честито,де! и не се облягайте така смело на съветниците си. те са просто поредните народни продатели, които направиха атентат на народа си. стягате ли си куфарчето вече, а другарко меркел? и поздрави на другаря габриел, много лукав е той.

Какво ще обсъждаме на тази среща? Как да подпомогнем ИДИЛ срещу лошите руснаци? Или как да разпределяме квоти о бежанци. За ваше сведение тези бежанци, заливащи Европа са тези богаташите лежали цял живот. Бедните нямат пари за каналджии. Те си се мъчат в държавата си. А тези приждащите не само са нагли, но са и злобни. Сякаш някой за нещо им е длъжен. Умишлено съсипват какво могат и оставят кочина след себе си. И постоянно реват искаме помощи.

Има теми - как да ги спрат, как да им клъцнат помощите до минимум, как да не дават никакъв статут, на никого без изключение, как да ги върнат обратно. Макар че последното не е възможно вече.

Какво да си говориш, како, с Бойко и Орбан ? Да не са ти докарали те циганите ? Говори с ингилийската квачка и онези, където прогонват това нещастно население. Говори с тези, кжито разбиват Еврпейския съюз. Или, още не смеете да им го кажете ? Ние тогава ще ви подкрепим.

Tъй наречените лидери е крайно време да слязат от своя Олимп,да оставят напарфюмираните и напудрени приказки за разни ценности и да се държат като лидери на народите си. Ако не могат или не желаят да си вървят и да направят място на водачи които могат да извадят от кризата обречената Европа. Сега Европа е обречена и ако нещата не се поменят в полза на народите на континента,скоро и ние няма да можем да познаем домовете си.

Шът, бе! Никакъв студ не е. Супер е времето, има и сняг, ще се чувстват като на ски-курорт, а ако случайно им омръзне - има още 49 щата, където могат да отидат. Не като в тази все по-враждебна Европа.

Преди една седмица баба Меркел не ги ли канеше? Сега като видя зора ,взе да търси взаимодействие. Скоро ще я изгонят самите германци.

Абе май си се надяваше чисто наивнически, че като види жабата да подковават коня ще вдигне и тя крак /по нейния пример и цяла Европа ще се отвори за бежанската вълна с типично Европейското състрадание и доверие. Хахаха, нещо не й се получи на Меркел драмата! Ам сега?! Ще скрием еврофондовете, докато още имат стойност еврата в тях, белким някой измиращ от глад скоро пръкнал се европеец се принуди да играе по свирката им, т.е. ние като най-големите будали, вероятно ще се пречупим и още има няма 2-3 страни. Ам после, к'о пра'йм?

Защото Бъчварката е пратила да ги вземат за мостра. Малко ще ги изменят в нейн стил като : "Добре дошли! Покрепяме ви безприкословно" :)

Германският вицеканцлер и министър на икономиката Зигмар Габриел заяви днес, че Европа се е "покрила със срам" след вчерашния неуспех на министерското съвещание в Брюксел, посветено на разпределянето на бежанците в страните от ЕС. ... ... Снощи Европа за пореден път се опозори", каза Габриел на пресконференция. "Това, което преживяхме вечерта, заплашва Европа повече от гръцката криза. Ако не се споразумеем, средносрочните европейски бюджетни предвиждания ще са само въздух под налягане. ... Германия не е готова да бъде, така да се каже, платецът на Европа!..." Ами каза ли го и на фрау Меркел??????? Затова ли иска спешна среща?

не само в германия, тук европеиската раса е само 20%, върнахме децата в бг на по спокоино и безопасно място

В щата Северна Дакота щели да купуват ранчо за бежанците?

Не трябва да се обръща никакво внимание на немскоговорящите сатанисти и боклуци.

Каква ли ще бъде темата на срещата? 1. закриване на ЕС 2. обявяване на ИС ( ислямски съюз ) 3. Встъпване в длъжност на новите ни господари 4. Новите господари масово благодарят на Меркел

Скритата тайна е ,че най много пришълци е приемала Италия! Сега ще ви дам материал за размисъл- От Мароко са избягали във Италия до 2005 година-294 945 души, до 2015 стават 449 058 -увеличават се със 52% От Индия до 2005 година са избягали във Италия-37 971 човека,до 2015 стават -147 815 души,или увеличение със 289% От Бангладеш до 2005 са били 35 785 през 2015 вече са 115 301-Увеличение със 222% От Египет са били до 2005 година 52 865 души,През 2015 вече са 103 713-Увеличение със 96% От Шри Ланка до 2005 е имало общо 45 572 души.През 2015 са вече 100 558 души.Увеличение със 121 % Пакистан до 2005 година са 35 509 души 2015 са 96 207!Увеличение със 171%! Тунис до 2005 са били 78 230!През 2015 вече са 96 012!Увеличение със 23 % Сенегал 53 941 са били до 2005 година.Сега са вече 94 030!Увеличение със 74% Нигерия до 2005 -31 647 човека!През 2015 са вече 71 158 души! Увеличение със 125 % Гана-до 2005 са били 32 754.През 2015 вече са 50 414 души!Увеличение със 54 %! Мчсулманите във Италия вече са 1 милион и 500 хиляди души!

А Германия изрева на умряло са някакви си пикливи 40 хиляди броя! Е ако това не е двоен стандарт пък на!

Мама Меркел лъжец!Мама Меркел казала,ние добре дошли всички!

Да се надяваме да не изгубим ценностите си.

тоя съюз недъгав се дели на две както римската империя- с България и Унгария външни граници

2 500 000 тая напаст която се довлече от БГ проститутки, дилари, черноработници простаци и некадърни тапанари, турци и цигани просешти на всеки ъгъл не е по малко противна от арабите но европейците ви търпя

Сред тези 2.5 млн може да има и боклуци, но 90% са поне със средно са образование и работещи хора, докато идващите орки са 98% неграмотни прошляци, натискащи се за социалки.

Точно в Германия, където има дескриминация спрямо циганите. А българските турци, барабар с циганите са в Северна Европа! Айде по-полека с дезинформацията!!!!!!!

Германия и Австрия не са в състояние да се справят с проблема, който създадоха в съдружие със САЩ! Единствената разумна политика е да се дистанцираме от техните грешни решения и да се спасим!

Това го направиха източноевр. страни. Но нашите политически мърши не се присъединиха към единствената правилна политика.

Единственият изход е да се отворят трудовите лагери построени в Германия и Полша след 1936г.От музеи да се превърнат в действащи.На желаещите да се осигурят условия за сносен живот,покрив,храна,баня,душове.Нека работата ги направи свободни.Нали искат да работят в ЕС.И след 6 месеца да се пуснат снимки на щастливите и освободени чрез труд носители на мюсюлманки ценности мигранти!!!Та идващите насам да видят какво значи труд!!И да се замислят дали да идват. Друг по-хуманен вариант е да се предосавя статут на бежанец на мъже които си обръснат брадите,на жени които никога няма да носят забрадка и на мига изпият по 7 блистера с противозачатъчни.На децата да се дават всекиденовно по 1 вртна свинска пържола,а на старците по 200гр унгарски салам,прошуто и хамон.

на европеиски политицн ще повярвам само когато започнем да ,,изнасяме,, свинско за ,,приятелските,, арабски народи!!! ,,катарският,, шеих да яде свинска ,,пача,, за махмурлук!!! саудитският крал свински крачета и глава на ,,сафари,, в пустинята!!! това разбирам под ,,глобализъм,,!!! салам алеикум!!! алеикум но саламът със свинско!!! да не забравя и ,,шаломките,,!!!

Когато си седяха в Италия, Гърция и България, беше къде къде по-приятно, нали г-жо?

Айде, вече прибавиха и Азия! Тези пък какви са и от кой бягат? Не остана континент, който да е по-близо до Европа и да няма бежанци! Само Америките да не решат да преплуват на гумени лодки Океана :)

Тая бабетка нали вече си направи селфи с бежанците, още ли не си е направила сепуко за да си починем малко от глупостите и? Нали тя лично покани бежанците в Германия, а нейните хитърюнген дойдоха в България да протестират срещу оградата с Турция

" ... Германия, Австрия и Швеция - страните, понесли тежестта на вълната от бежанци от Азия, Близкия изток и Африка - не могат да се справят със ситуацията сами." Ауууууу, как така не можете да се справите?! Нали бабата ги канеше да й отидат на гости с продължително преспиване и ПРЕяждане!!!!! Австийският гестаповец до нея й пригласяше и ни заплашваше с наказание! Ега ти излагацията!!!!!!! И това ми било европейски лидери?! Айде да ви видим сега - ще се молите ли или ще налагате СОЛИДАРНОСТ с шизофреничните ви напъни !!!!!!!

да си приберем унгария. да се оградим от австрия и германия.

ганьовците които оплюват Европа са по прости и от арабите и по манталитет принадлежат на Ориента

Ако обичаш, не пиши в български форуми.

мана-фина, от арабите по-прости трудно може да се намерят, но виж по мързел и хитрост със сигурност ни бият.

"Ганьовците" даже не ги карат да избират чии роби да са, за това нямаше и референдуми за членството нито в ЕС нито в НАТО. Взеха ги с всичките им кусури и вече 8 години ни хокат как не сме изпълнявали този или онзи критерии. Но защо ни приеха тогава като не ги изпълняваме ? И защо сега не ни приемат в Шенген като формално ги изпълняваме ? Няма кой да отговаря на такива неудобни въпроси. Оценката за текущото състояние населението на държавата ни я дава само - Б-я се "стопи" и се изнесе...

Заминавай за Турция да помагаш на Ердоган да "изтреби" кюрдите. Тук не си ни нужен.

Ти си явно твърде едноизмерен за да можеш да направиш разлика между европеец и евробюрократ. Европейците са създали модерната наука, методите на диференциалното смятане, евклидовата и неевклидовата геометрия. Открили са всички фундаментални закони във физиката, химията, биологията, геологията... Европейците са създали велика музика, написали са велики книги, нарисували са шедьоври, създали са невероятни скулптури, издигнали са грандиозни храмове... Кой е идиота който би казал нещо лошо за европейците? ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ С ЕВРОБЮРОКРАТИТЕ! Те измислиха законите за кривите краставици, за прахосмукачките по 750 вата, за ограничаване на водата в тоалетните казанчета и още много такива "велики" открития! Ти на кой се кефиш, на европейците или на бюрократите?

австриецът на снимката ,,показва,, големината на ,,проблемът,,!!! меркел до него уж ,,небрежна,, но гледа с краят на очите!!! ,,какво,, ли си мисли за ,,проблемът,, и големината му???

Каква среща? Нали казах, 4е съм съгласна безусловно!

Ех, защо ЕС си няма президент и той да се казваше Орбан - един орки нямаше да препари, че и ония дето са от три поколения в Европата щаха да драпат да се махнат. А по КПП-тата само наши митничари - да не могат да избягат от Европата, без да бутнат няколко хилядарки....

"Заплахите не са правилният начин за постигане на споразумение." ======================= :) немския дух на дисциплина и глоби нема да свърши работа иска се принципиално решение в това число на причините

Дотук беше с ЕС!!!

Да подкрепяш малоумието на Меркел и Юнкер, това си е пълен политически кретенизъм от страна на българското правителство, в частност на Премиера.

на европейците! АЗ ще се справя!

Като се замисля, САЩ започнаха европейската ислямизация с Косово и съдейки по разкрачената поза на баба Меркел, ще я завършат с Германия.

Хаха, щеше да е смешно, ако не е направо трагично ;)

Абе няма ли някой накрая да каже, че царят е гол? Стига демагодия! Поведението на т.н. "бежанци" не е поведение на измъчени и изплашени хора. Там почти липсват жени и деца! Това не са бежанци, а агресивни млади мъже, които са кандидати за професия "безработен" /немците да му мислят - канцлерката, която са си избрали надроби тази попара/, дезертьори от сирийската армия, или най-лошото - пратеници на Ислямска държава.

Да си прави селфита у психиатрията!

мама меркел до вчера ги канеше на селфита а сега и били много ...няма ли психиятрия в германия за тая дърта комсомолка ...

и защо "спешна" госпожата от снимката до вчера си правише селфита с орките и хич не изглеждаше да е притеснена ?

БЪРЗО ПРЕМАХВАНЕ НА САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ. И БЕЖАНСКАТА ПАСМИНА ДА УСВОЯВА СИБИР.

МОЖЕ И В АЛЯСКА И СЕВЕРНА КАНАДА. ЗЕМЯ БОЛ

Аз виждам само една шизофрени4ка, която решава за вси4ки.

Европейските кухи политици ще ни докарат до там, че във вестниците ще запонат да пишат, че старците отиват на война. До там я докарахме че да се водим по акъла на една гедерийска германка с завършена руска филология, и тя да ни казава какво да правим.

Защо лидерска среща? Нима свършиха цветята и покачите за посрещане на "бежанците"? Да не си губят времето по срещи амо да започват да им строят джамии час по-скоро, че така правата са им нарушени...

погачите

КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА!!!

Да си сърбат "кашата дето си я надробиха" и да ни оставят намира! Писна ни от хора дето ни крещят "кой ми с.. в гащите"!

Не става дума само за тяхната издръжка,а за тяхното размножаване-те ще станат много,ще искат права,сблъсък не само на религии,но и на цивилизации и начин на живот.Не щем в Европа бежанци-да отиват в богатити арабски емирства.