Без дума "ревизия" в четирите приоритета на МОН

Служебният министърът на образованието Николай Денков представи и заместниците си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Така е, учителите няма да се пипат, защото са избиратели. Хиляди. А и имат добри профорганизации. А и нямат касацелство при провеждане на избори.

Денков, за разлика от Кунева и Вълчев, ще си свърши работата качествено. Вече го е доказал с предишната си работа. А ГЕРБ за 10 години не пожелаха едно нещо да свършат полезно за образованието и науката, при това съвсем умишлено! То беше крадене, то беше пренасочване на средства, то беше бутафорни обещания и неглижиране на проблемите и неизпълнение на поетите ангажименти... Трябва ли да изброявам още???

E като е имало токова крадене, Денков защо не направи една ревизия и да се въздаде справедливост, да се възстанови законността. Иначе излиза, че е там за да покрие и замаже положението, за да се продължи с усвояване и изхарчване на откраднатото.

Денков е най-подъл мазник! Чудя се на Президента ! Научните му постижения са резултат на "фирмата" им !

Коя е мацката най-вдясно? За един академик питам ..;)

Денков за мене не знам дали става за министър!

В коя развита страна едни и съши хора са хем учени, хем усвояват пари по научни проекти, по които те са писали конкурснта документация, хем после сами се контролират, понеже са и в изпълнителната валст, хем и родата си финансират, та дори и професори ги правят. Това и в банановите го няма. Но Радев явно е решил да се самоубива политически.