Затвориха 87 разходомера на бензиностанции

10 862 са проверените разходомери по бензиностанциите в страната в последния ден от поставения от премиера Борисов срок, съобщи Министерството на икономиката.

Обратно в новината

Коментари - Затвориха 87 разходомера на бензиностанции | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е прах в очите на народа, защо са проверени само някои обекти, вижте колко не са проверени, не са проверени тези за които се знае, че има нередности, под 1 % били злоупотребите, хахахаха. Вижте каква е вече цената на петрола на световните борси, под 45 долара, у нас горивата мръднаха с по 3-4 стотинки, къде е тази комисия за защита на потребителите. Стачки трябват братя, като гърците , да си отвоюваме правата, да ги смажем тази шайка измамници където ни обират толкова години вече.

ТАЗИ ИСТЕРИЯ Е ЗА ДА ВДИГНАТ АКЦИЗА ДОГОДИНА НА ГОРИВАТА.ОБРАБОТВАТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ.

Това не е новина ! Докато не посочите конкретно на коя бензиностанция или верига бензиностанции са колонките и точното местонахождение. Другото е бля..бля - на една баба и откраднали парите. Това не е журналистика , а прах в очите на хората. Подкупни сте !

Така е било винаги - при така наречените проверки на Агенцията по метрология никога не се проверяват "нашите" бензиностанции - които си плащат "такса спокойствие" - тези пари се отчитат до София - до Председателя на ДЪРЖАВНАТА АГЕНЦИЯ ЗА МЕТРОЛОГИЧЕН И ТЕХНИЧЕСКИ НАДЗОР (ДАМТН)

Мафията пловдифска, и, на Дингила тотьо, ташака на бат Бойко и Цецка! Бабите от с. Долна грешница, КН.

Когато рублата се срива и братска Русия има нужда от твърда валута не е четно ние да се оплакваме от цената на горивата.Напротив трябва дапомагаме с твърда валута на нашите двойни освободители

82 затворени разходомера от 10862 проверени = 0,75% = много вятър във вентилатора.

Много на крадат с той бинзин и дизел.Тва на нищо не прилича.Нефта падна а тук е луда работа и оправия нема.Кво е виновен този народ ква е тая орисия кво е тва чудо

Народа е мързелив, крадлив и гласува за комунисти. Това са му греховете и орисията.

Че те други освен кумунисти управлявали ли са България след 1945 та до сега?

Мързеливи и крадливи са любимите ти мутри. И да - народа гласува за тях, т.е. 12-13 % от избирателите. Стига им , за да се правят на велики.

Покажете нелоялните фирми да спрат всички да търгуват от тях та да се замислят да спекулират ли пак с горива ... Другото е прах в очите ...

То лоялни фирми в този бранш има ли?

Списъка къде е?

Голям шум, големи яйца...и колко много интервюта, закани, анализи в сутрешните блокове. Какво ли ни чака още...

Мнооо скъп бинзиня веееее.Що ве

ТЕ ХУБАВО СА ПЛОМБИРАЛИ РАЗХОДОМЕРИТЕ,САМО,ЧЕ КОЙ ЩЕ ПЛОМБИРА ЦИСТЕРНИТЕ И ТОВА КОЕТО СЕ НАЛИВА ВЪТРЕ??? АБЕ МНОГО ШУМ ЗА НИЩО

Четете Швейк, госпожи и господа! Там той достигна до проникновението, че победата на Австрия във войната никне от нужниците, а при нас, според Тиквоний Банкянски, всичко е само магистрали и горива...

Имаше един кръчмар с много мръсно име, което не мога да кажа, а жена му беше г-жа Хуйова....

Кръчмарят е Паливец, а госпожа Хуйова е съпруга на горският Хуйов....

Пак локална война с много пушек, с която се прикрива ЛукОйл!!!

DIDA

Хубава новина, само че НИЩО НЕ НИ СЕ КАЗВА за фалшивото гориво, което ни продават!!! Що така?

Хубава, колко да е хубава? Констатации разни ама нито виждам някъде какво ще последва нито чета за намаляване на цената на горивата

Цените ще намалеят с 5 стотинки преди изборите. След това - с 10 нагоре, поради "пазарната конюнтура" или нещо такова ...

Защо не се оповестят имената на бензиностанциите и адресите на колонките? Така ще ги знаем тия мерзавци, дето са ни крадяли! А сега държавата пак потули имената им! Може би, даже съм убеден, че от тия кражби се заделят пари за черните каси на партиите. Според зависи, кой чий задник ближе! Ако не съм прав - ГО ДОКАЖЕТЕ! Съмнението остава! Играта ви ПАК не е чиста! Пак се лигавите! Бойкооо, Бойкооо - много си далеч момчето ми от истината! Приказките ти са едно, делата ти друго! А и си забравил свещената приказка - ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ! Той народа ги е забравил, след като избира доказани мерзавци и грабители, Български унищожители за поредни пъти на власт! Сам си е виновен! Не ги избирайте, няма да ви грабят! Не се подлагайте, няма да ви ритат!

Кой написа "-"? защо? Какво не ти харесва в официалността? Защо искаш и харесваш задкулисието? Ти си един от тях - грабителите на Българския народ! Държавен терорист!

Дайте фирмите!!!!!!!!!!

Затвориха 87 настоящи и бивши президенти, министри, зам. министри, депутати и министър-председатели - чакам такава новина!

Проблемните разходомери са под 1 промил и, разбира се, са все на малки фирмички. На това му се вика имитация на дейност.

с всичко в тая държава? Лукарски да не е малолетен??

Борисов обича да го показват по телевизора, а Лукарски си пляска мадамата-танцьорка и хич не му дреме :)

...премиерът Борисов разпореди....Ако премиер беше Станишев, Орешарски или някой друг, с такава ли любов щяха да повтарят като папагали другарите журналя от подопечният на ГЕРБ сайт? Едва ли.....Жалка държавица, жалки президент и премиер, жалки медии, жалко гражданско съзнание, жалко съществуване на подопечният електорат....

"Станишев нареди, Орешарски нареди" - е как да наредят - нали са партньори.

това подобри ли качеството на горивото

От проверката излиза, е проблем няма.

на изборите червената мафия на жида и алкохолика миков вън от парламента а платените атакисти на доган начело с бялата златка да ги пратим при товариш путкин

И какво? Остават само ГЕРБ и ДПС и вечна дружба

знаят само бсп и дпс а има и други герб и младите демократи на радан кънев

ревете платени червени скотове ,времето ви изтича

Да, гнусни комунисти станали гербаджии ,симеоновси побойници ,шофьори от ДС ,ле ле цялата смрад в гЕРБ!

Отдавна изтече. И те го знаят и са в ужас.

От 11000 разходомера неизправни са само 87!!! Те ли клатят държавните финанси? То не бяха пресконференции, то не бяха интервюта, то не бяха заплахи, че се борим с мафията в горивата, то не бяха пъчения и тупане по гърдите, че ще се справи и с тази мафия и накрая се оказа едно и също нещо, дето го върши откакто е в публичното пространство ( демек след СИК)- много пАра в свирката и локомотива върви едва-едва.

Коментарът е скрит, защото съдържа цинизми

Гледайте прасета. Боко така е пробил. Там нема такива ядове.

даваи боико мачкаи крадливата червена сган и слугите им дето реват тука наа умряло ...статистическата грешка бре...маика ви червена е грешка

Коя, гербаджийската ли?ВСИ ГЕРБЕРАСТИ пребоядисани комунисти, начело с най- простия, кариерист-комунист ,малиционер Борисов.

Квичиш като бензинаджия

А как е октановото число при бензина,че май не отговаря на 95 или на 98???

Това след две седмици :) ако позволят на медиите да ни осведомят

Е, Иииии .... ?!!!

Мутромилиционера щял да плати разходите за проверката- подигравка,колкото платил за разходките с въртолетче , фъркането на бИСТРИШКИТЕ тИГРИ и кашуто и черния хайвер,ехеееее!

Браво.

Браво на другаря Борисов/простия/.Да коментира факта ,неговите проверяващи бинзиностанциите на аверите му и 0,8%!Те това, ако не е далавера, то е простотия.Ама на зам. министърче на магистралната Павлова,баща му има някоя друга бензиностанцийка в Бургас,простия играе карти със Златев и.....Гнусните гербаджии крадат и после мажат.

само измами в Булгаристан.

Смешно и жалко!!! Кво правим сега - вдигаме акциза.

В Италия цената на бензина варира от 1.34 до 1.79 евро за литър. Разни фирми, разни собственици, разни интереси. Тук също има "разни" фирми, но май всичките се отчитат на едни и същи хора.

Пак прах в очите ни. При проверени почти 11 000 разходомера, под 1% са показали отклонения. И затова ли беше цялата патърдия??? Та това е в статистическата грешка бре... А какво стана с некачествените горива??? Тези дето съдържали терпентин до 40% и сяра над допустимите граници??? Кои са тези бензиностанции и коя държавна агенция ги следи. Проверката в последните дни беше само за апаратите измерващи количеството. А за качеството кой следи??? С грешен разходомер, най-много да откраднеш едни 10%. С терпентин в горивото разбирам, че можеш доста повече да откраднеш, а и да съсипеш автомобилите. Май сме силни на интервютата, а работа никаква!!!

За седмица са ги оправили. Кампанията върви вече дълго време. Тези, които са останали, са най-наглите, които даже и при кампанията не са си оправили разходомерите. Но как да го разбереш?! Нали е по-важно да изпразниш слюнчната жлеза?!

Цирк Бойко - 2-3 ст. за народа са многооооооооооо

оставая ги на персонала в знак на протест, бе, тарикат! нали си голем!

Едно време на това явление му викаха "кампанийност". Смяташе се за лошо. Смяташе се, че е по-добре да се работи постоянно и равномерно, по-добри резултати ще има.

Драги сънародници, да не забравяме къде живеем и да се замислим над въпроса кой ще проверява проверяващите! Бил съм във фирма нарушаваща авторските права. Шефовете винаги знаеха от предния ден че НС БОБ ще атакува на следващия ден и бяха винаги подготвени. Тези дали не са били сега предупредени. Наречете ме Тома неверни, но дълбоко се съмнявам, че проверката е минала образцово...

Навремето в казармата беше така (сигурно още е). Вечерта ни казваха "тази нощ в 3:00 ще има внезапна тревога. Трябва всички за 15мин да са станали и да се снаряжат и да строени на плаца. Като дойдат камионите се качвате и до 40тата мин да сте на 30км от поделението".

Не си Тома неверни, а просто изразяваш на всички нас мнението от тази проверка. На заседанието на МС бяха дадени на Г-жата Заместник някакви снимки. Значи е имало предварителна проверка и то не от ББ и финасовия. Е, предупредени са тези от проверката и по веригата - всички. Електрониката (чрез софтуера) е върната в изходна позиция веднага! Тези от Агенциите сами признаха, че не им проверяват софтуера и той не е един и същи при всички. Даже не знам дали са лицензирани, може би заедно с колонпомпите. Но нищо не се прави за проверка на горивата в баките на бензиностанциите. Там се сипват добавките, а не от доставчика. Цистерната с горивото на доставчика оставя при всяко зареждане едни "марки" (малки запечатани тубички, като бирените). Това им е доказателството за качеството на горивото. Дали е същото това гориво с тези показатели при сравняване после с това в баките, кой да ти каже???? Тези марки се съхраняват до изчерпването. На дъното се слага вода, заради утайките. Затова се изчаква определено време след вливането на горивото в подземните резервоари. Има някои иширети за т.н. кухи баки, ама не знам дали сега го правят. Изобщо не е сложна работа, но затова пък печеливша! Разрешителните са 1001 и се вземат за година, строи се за 2-3 месеца и се печели яко цял живот! Който може, печели :) Но ... трябва всичките пари да са на масата, преди първата копка :) Е, това е номерът в началото :) Не са евтини, защото всичко е под земята и има технологична част, вкл. оборудването.

Проверката установи 87 неизправни от около 11 000 броя = 0,8 % ....... Цирка продължава, преди повече от година подобна проверка беше направена на електромери и се оказа че по-малко от 0,6% са неизправни. Все пак се получи добър PR , шумотевица няколко дни и 2-3 стотинки намаление, което ако следим тенденцията на цените беше предопределена.

Цената падна, макар и с малко. Приверката тече, неизправните затворени. и пак недоволни! без пари да го наливат, пак ще има недоволни. Просто си трябва бич за роба прост.

На бензиностанция Газпром в Дружба ми сипват 49 литра газ при бутилка 42 литра (толкова пише на самата бутилка). И това при условие, че на бутилката има и надпис, че не може да се пълни повече от 80% от капацитета й. Кажи ми ти, който не си роб, от какво да бъда доволен? Може би трябва да съм доволен, че литър бензин спрямо заплатата ми е по-високо число от литър бензин спрямо заплатата в другите страни?

Нали това е смисълът на проверките?! Или да не го проверяват?

Потвърждавам! На бутилка 25 литра по паспорт, и метална табелка на самата бутилка, сипаха 26 литра! Как успяха да ги наблъскат, не знам. Освен да вкарват въздух, или помпата да работи на свръхналягане, не виждам друга причина. Да им п...кам на чипа за отсъпка! Тогава бързах за Пловдив и не ми се разправяше.

Когато цената се вдига с толкоз колкото пада сега се нарича техническа корекция. Но падането с 2-3 стотинки СЕГА е "велика победа" на вожда и неговите нещолизци.

7 стотинки А ти не си ги взимай, като не си доволен! Или хем ги взимаш, хем пак си недоволен?

Преди малко заредихме дизел в Белгия. Цена 1.07 евро за литър. А минималните им заплати са над 1000 евро. За каква Една Европа става дума и за какви сравнения

Казват, че на времето турския султан се е разхождал сам из града за да разбере дали управлява умно, как живее народа и дали велможите не крадат. Ние сме е ЕС и преди всякакви избори "султаните" преоткриват топлата вода - краде се, ама ...

браво на БОЙКО така трябва .тези боклуци маса дизели прецакаха .като се има предвид че са собственност на разни стари комуняги,хайдуци от преватизацията,ембарговци,и други подобни мошенници -браво на БОЙКО ТО ТОЙ ДОБРЕ ЗНАЕ КАК СЕ БИЯТ КОМУНЯГИ.

Я не сакам на мене да ми е добре, а сакам на Вуте да му е зле... Само пимисли малко (ако можеш или не си платен) какво би станало ако въведат нови системи по бензиностанциите.... Пак ние ще ги платим!!!!

Значи според теб да си крадат и да ти сипват фалшиво гориво но да си траем????? После онзи горе ми заприказвал за роби и т.н. Ами добре мълчете си, нека ви опрашват!!!!

чугун-бабун-прост, ще стане, че ще плащаш за качествено гориво и то толкова, колкото наистина е налято!

koga ? kade ? "'vervaite mi '" ko ? ne !

Всички журналисти или сте продажни или не сте посещавали часовете по математика при 10862 бр 87 нередовни е 0,8 % под 1 % и това ако е велико нарушение, което ще реши всички проблеми в БГ??? Истината е, че се вдига МНОГО шум за НИЩО!!! Отвличат ни вниманието с глупости...

Е, не само "журналистите". И нпо/гмо/бб тролчетата викат Ура.

Това означаво, че преди това Българския институт по метрология въобще не е работил. Но са получавали заплати.

А какво означава факта че от 10862 проверени 10775 са изрядни. Че се спука поредният предизборен популистки балон(ПР) на ББ

...казва 87 не в норма от 10862 - т.е. 0,8% от всички проверени! Както вчера написах за бензиноколонките - ВЕЛИКО, ЖЕСТОКО, по БОЙКОВСКИ НЕПОВТОРИМО!

Борисовите разпоредби са в сила не случайно, това при бензиностанциите не е от днес, нито пък от вчера. Разшетаха се предизборно със стари проблеми, но явно успяват да залъжат маса народ колко са загрижени.Чиста пропаганда, народа като мишка да се улови в капана!!