Белият дом: Тръмп не е заповядал, а е изразил мнение за "руското разследване"

Говорителка на администрацията на президента на САЩ разясни негов туит

Обратно в новината

Коментари - Белият дом: Тръмп не е заповядал, а е изразил мнение за "руското разследване" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В класацията за блокбъстъри настъпи разместване. Американската комедия "Кой ни сложи президента" набира все повече зрители и измести от челното място доскорошният лидер английският научно- фантастичен филм със здравна тематика : " Ако искаш да си вечно жив и здрав, редовно приемай "Новичок".

Така е и да вика и да не вика,разследването ще продължи,няма да му се размине!Особено след резила с Путин!А и къде тръгнал един кандидат за президент да се ангажира с руснаци по време на избори и то с днешния руски елит!Големия натиск да е президент на всяка цена и независимо от нея.Но методите от корпоративния бизнес не са приложими за този пост!

САЩ са една пропаднала държава, която всеки хакер може да я нахакне. Браво на Путин, че постави Тръмп за президент на САЩ, защото онази, лудата (дето ни спря АЕЦ Белене) досега да е запалила света.

Е да де ," браво "за кого?Че е некомпетентен всички разбраха,че е арогантен ,политически кух,и все пак добре,че няма неограничена власт и още го орязват.Колкото до Хилъри и тя толкова струва,но АЕЦ Гьол мечтата на рублажиите в земетръсния район,да ни затрият ,но да вземат рушвета,вече е трагедия!Хилъри може да е имала други сметки,не за сеизмичноста,но конкретно за нас изобщо не е за оплаквачка!

Нещо нервите му не издържат ...

Дано Тръмп измие малко от малко позора на Килърките! Хамериканците се конкурират със Скрипаловите островитяни.

Ей, луд го направиха оранжевия!

Не са го "направили". Той си живее в алтернативна реалност, там, където може за заповяда на разследването и на съда.

"Той си живее в алтернативна реалност, там, където може за заповяда на разследването и на съда." Ясно, за ББ мислите ;)