Белият дом: Тръмп не е заповядал, а е изразил мнение за "руското разследване"

Говорителка на администрацията на президента на САЩ разясни негов туит

Обратно в новината

Коментари - Белият дом: Тръмп не е заповядал, а е изразил мнение за "руското разследване" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, луд го направиха оранжевия!

Не са го "направили". Той си живее в алтернативна реалност, там, където може за заповяда на разследването и на съда.

Дано Тръмп измие малко от малко позора на Килърките! Хамериканците се конкурират със Скрипаловите островитяни.

"Той си живее в алтернативна реалност, там, където може за заповяда на разследването и на съда." Ясно, за ББ мислите ;)

Нещо нервите му не издържат ...

САЩ са една пропаднала държава, която всеки хакер може да я нахакне. Браво на Путин, че постави Тръмп за президент на САЩ, защото онази, лудата (дето ни спря АЕЦ Белене) досега да е запалила света.

Така е и да вика и да не вика,разследването ще продължи,няма да му се размине!Особено след резила с Путин!А и къде тръгнал един кандидат за президент да се ангажира с руснаци по време на избори и то с днешния руски елит!Големия натиск да е президент на всяка цена и независимо от нея.Но методите от корпоративния бизнес не са приложими за този пост!

Е да де ," браво "за кого?Че е некомпетентен всички разбраха,че е арогантен ,политически кух,и все пак добре,че няма неограничена власт и още го орязват.Колкото до Хилъри и тя толкова струва,но АЕЦ Гьол мечтата на рублажиите в земетръсния район,да ни затрият ,но да вземат рушвета,вече е трагедия!Хилъри може да е имала други сметки,не за сеизмичноста,но конкретно за нас изобщо не е за оплаквачка!

В класацията за блокбъстъри настъпи разместване. Американската комедия "Кой ни сложи президента" набира все повече зрители и измести от челното място доскорошният лидер английският научно- фантастичен филм със здравна тематика : " Ако искаш да си вечно жив и здрав, редовно приемай "Новичок".