Коментари - Белият дом: САЩ не се стреми към ескалация на конфликта в Украйна | Днес.dir.bg

Белият дом: САЩ не се стреми към ескалация на конфликта в Украйна

Важно е одобряването от Конгреса на бюджетни кредити за Киев, за да продължи да защитава своята демокрация, каза говорителката Карин Жан-Пиер

Обратно в новината

Коментари - Белият дом: САЩ не се стреми към ескалация на конфликта в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Какво правят тук в европа сащ тия педераси подпалиха целия свят за тяхната псевдо демокрация .

Провъзгласяването на независимостта на Украйна на 24 август 1991 г. я завари с огромно наследство военна техника от тогавашните арсенали на бившия СССР. Само количеството основни бойни танкове останали на нейна територия от някогашния Западен военен окръг надхвърляше 2,900 бр. Към края на 2008-ма г. - въпреки активното разпродаване на разполагаемото имущество - армията на страната все-още имаше в действащите части и в резерв внушително количество от общо 2,230 танкове, а именно - Т-64 от различни модификации - 1,369 бр., Т-72 - 701 бр. и Т-80 - 160 бр. През 2005 г. под натиска на самото НАТО и колективния Запад на Украйна бе наложено споразумение за ограничаване и ликвидация на "излишъците от конвенционално въоръжение", в замяна на предоставяне на финансиране по линия на присъединителните фондове. Това доведе до изваждане от експлоатация, спиране поддръжката и подготовка за последващо утилизиране на близо половината от основните бойни танкове. Събитията от пролетта на 2014-та г. сложиха частичен край на провежданата в тази насока програма, но изминалите близо 10 год. от нейното действие се оказаха до голяма степен решаващи за боеспособността на армията на страната. (Ситуацията конкретно с танковете е само нагледен пример за общите тогавашни тенденции, касаещи на практика цялата номенклатура от въоръжения). Сега същите тези които някога тъй активно ратуваха да видят Украйна разоръжена, отново харчат парите на поданиците си само че този път в точно обратната насока ..

Нищо ново под слънцето! Говорят едно, правят друго.

Дали има някой, който да вярва на тези "приказки"!?

САЩ защитавала демокрацията в Украйна !? За каква демокрация става дума ? За държава, в която еднолично управлява някаква марионетка с изтекъл мандат и която е забранила провеждането на нови избори ?

Империята на злото! Да излезем да гласуваме и да накажем продажните ни евроатлантици и гъзолизци!

Мдаааа, поучили са се от толкова много загубени войни и наказани агресии. Сега само поддържат огъня, хвърляйки отдалеч съчки и цепеници. Насърчават и дори насърчават и други да го правят.

Украинския народ иска да е свободен, 300 години руско робство стигат

И мозъкът ти е бяла дъска.

УКРАИНЦИ СИ РАЗГОВАРЯЛ БЕ ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ТРОЛСКА ТЪПА ПЛАТЕНА......УКРАИНЦИТЕ ИСКАТ СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ОТ КРЕМЪЛ НО СЪЩЕВРЕМЕННО ТЕЗИ КОИТО ЖИВЕЯТ В ЕС ОСЪЗНАВАТ КАКВО ГИ ЧАКА(НЕ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО ЗЪРНО А ГМО-МОНСАНТО ,НПО-ЛГБТ ПЕДЕРАСТИЯ,И БЕЗПРИКОСЛОВНО ПОДЧИНЕНИЕ НА ЛОНДОН,ЙЕРУСАЛИМ,ВАШНГТОН И БЕРЛИН.....ЗЕЛЕНСКИ Е РАЗПРОДАЛ УКРАЙНА......

Още от началото на новото хилядолетие САЩ упорито работи за осъществяване на това, което се случва в Украйна. Те нека си говорят обратното, лошо няма.

Хем тъпчат Украйна с оръжия и насъскват киевския клоун да продължава да се перчи на Русия и отказва да сяда на масата за преговори. Ама хем не били виновни и не искали ескалация на войната. Това звучи като разпалихме ви войната, избивайте се за да печелим. А ние от САЩисаните щя гледаме отстрани и щя казваме че не сме виновни. Запада е голямото ЗЛО на света. И дано Господ ги накаже тия проклети военолюбци! Че да настъпи МИР.

Ако си мислят, че са далеч от конфликта в Европа, много се лъжат! На всички е ясно какво и как говорят, едва ли някой им вярва.

Как точно даването на оръжие защитава демокрацията на САЩ? Тия там са всичките плоскоземци.

Ще отидем да им напием канчетата на тия от САЩ.

"Белият дом уверява, че администрацията на САЩ не се стреми към ескалация на конфликта в Украйна под каквато и да е форма!" е, по-голяма простотия, не бях чел!

"Американски самолети нарушиха сирийското въздушно пространство поне осем пъти". И там ли не искате са ескалира конфликт? Мамка ви ....

САЩ се оттеглят лекикнко от Украйна, но меко казано "не много умните пудели от ЕС" все по-силно лаят и се зъбят на мечката. Всички се досещат какво ще се случи при спречкване между пудел с мечка!

Мрете укри. Ние сме с вас

Да, САЩ ескалира конфликта но не това му е стремежа - така го разбирам аз, като в ония виц: пия но с отвращение.

Мъчно ми е за укропите! Ма малко :)

На мен пък за краварите.

На никой пък не му е мъчно за руснаците. Все пак воюват за пари - да мрат! Ха ха ха ха ха

Хитри

Кога станаха 50 страни от ошана

Както вече веднъж беше заявено не е честно чернозема, минералните ресурси, енергийните ресурси, диамантите, горите и природните богатства да принадлежат само на една държава. Човечеството трябва да има свободен достъп до тях. Ние разбира се не искаме ескалация, нашите условия са отдавна известни - Путлер освобождава окупираните територии - Русия плаща репарации - Путлер сдава незаконното си узурпиране на властта - свободни и демократични избори в Русия - Путлер се предава на международния наказателен съд в Хага за да бъде съден за престъпленията си - Свобода за Украйна за членство в ЕС и НАТО Както виждате за никаква война не говорим тук, а за свобода, демокрация, човешки права, либерализъм, свободно движение на хора, стоки и капитали включително и в Русия, разбира се зад всичко това стои силата на оръжието но в името на хората

Айде няма нужда някой да прави нещо от мое име ! 30г стигат ! Край !

Предлагам да започнем с разпределянето на твоите ресурси.

Ми не. Не говорите за това. Говорите за насилствено завземане на държава чрез преврат, премахване на демократичните устои като свобода на словото, свобода на самоопределението, свобода на избора, постигайки всичко това със забраняване на медии, партии и отказ на признаването на победилите на избори през 2014 проруски сили, а в последствие насочвайки оръжие към подкрепилите ги региони и изключвайки ги от избирателната, пенсионната и водоснабдителната системи. Тъпак.

К;во ? Ескалация ???? Ама НЕ бееееееее ! Тия 60 милиарда долара бяха одобрени и гласувани от конгреса на САЩ ЗА СЕМКИ И БОНБОНКИ на Украинските дечица . Мдаааааааа ...

мда, вярваме Виии

От белият дом, говори черния женски негър. Хахахаххахаахахх

Тия го обърнаха на стендъп комеди в тоя бял дом…

пълна от до с оксиморони като САЩ и МИР, Украйна - Демокрация, НАТо не е страна в този конфликт и много други и много други. Ама тя Пипи Пиер винаги се е славила за тъпа гъска.

видяхме го от първия ден - как давахте колкото бавно да отстъпват...но и да сгънат блядовете!. . Имате договорка с москалите за унищожението на киев... вижда се ясно!

Тая негърка, до вчера скачала на палмите в джунглата, днес мърди международни конфликти. ФАЩ умре.

Аха от помощи минахме на кредити. Тоест за държавата 404 остава или да се върне в Русия или да попадне под робството на американските корпорации.

Големите корпорации, които имат активи в бандеристан, ще ви набият канчетата защото с глупостите, които творите, им носите загуби, а те искат да си ползват продбитото и да печелят от него.

Белият ви дом уверява, че администрацията на САЩ не се стреми към ескалация на конфликта в Украйна,................ама верно ли Бе? Има една причина за леко и временно отдръпване от конфликта от страна на САЩ и тя е породена от предизборната им кампания. Защо Байдън отказа да присъства на форумите на НАТО за Украйна, ми защото ще му падне рейтинга още повече и няма да стане президент.

Не прочетох нито дума за спиране на конфликта. Тоест няма да го ескалират и няма да го спират. Ще подържат конфликта до последния украинец а след това ще видим дали няма и други "желаещи" да се включат като пушечно месо.

Голям смях ! Тогава защо им давате оръжия ?! Спрете оръжията и всичко ще приключи !

Крачка нагоре към ескалация и после леко отдръпване на думи колкото да се преспят баламите - така както се сварява жабата без да се усети - плавничко трябва да се вдига температурата иначе ще усети и ще опита да се защити!

САЩ им дава кредити, богата България подаръци в техника , оръжия и пари. Всичко вече е подарено и складовете празни, роби на Бойко и Доган

чета и рупам доматете с колците... що не написахте тая статия на разбираем за стадото език? нещо от сорта на МУУУУ МУУУУ беее бааа меееее.....

Коментари - Белият дом: САЩ не се стреми към ескалация на конфликта в Украйна | Днес.dir.bg

Белият дом: САЩ не се стреми към ескалация на конфликта в Украйна

Важно е одобряването от Конгреса на бюджетни кредити за Киев, за да продължи да защитава своята демокрация, каза говорителката Карин Жан-Пиер

Обратно в новината

Коментари - Белият дом: САЩ не се стреми към ескалация на конфликта в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

Какво правят тук в европа сащ тия педераси подпалиха целия свят за тяхната псевдо демокрация .

Провъзгласяването на независимостта на Украйна на 24 август 1991 г. я завари с огромно наследство военна техника от тогавашните арсенали на бившия СССР. Само количеството основни бойни танкове останали на нейна територия от някогашния Западен военен окръг надхвърляше 2,900 бр. Към края на 2008-ма г. - въпреки активното разпродаване на разполагаемото имущество - армията на страната все-още имаше в действащите части и в резерв внушително количество от общо 2,230 танкове, а именно - Т-64 от различни модификации - 1,369 бр., Т-72 - 701 бр. и Т-80 - 160 бр. През 2005 г. под натиска на самото НАТО и колективния Запад на Украйна бе наложено споразумение за ограничаване и ликвидация на "излишъците от конвенционално въоръжение", в замяна на предоставяне на финансиране по линия на присъединителните фондове. Това доведе до изваждане от експлоатация, спиране поддръжката и подготовка за последващо утилизиране на близо половината от основните бойни танкове. Събитията от пролетта на 2014-та г. сложиха частичен край на провежданата в тази насока програма, но изминалите близо 10 год. от нейното действие се оказаха до голяма степен решаващи за боеспособността на армията на страната. (Ситуацията конкретно с танковете е само нагледен пример за общите тогавашни тенденции, касаещи на практика цялата номенклатура от въоръжения). Сега същите тези които някога тъй активно ратуваха да видят Украйна разоръжена, отново харчат парите на поданиците си само че този път в точно обратната насока ..

Нищо ново под слънцето! Говорят едно, правят друго.

Дали има някой, който да вярва на тези "приказки"!?

САЩ защитавала демокрацията в Украйна !? За каква демокрация става дума ? За държава, в която еднолично управлява някаква марионетка с изтекъл мандат и която е забранила провеждането на нови избори ?

Империята на злото! Да излезем да гласуваме и да накажем продажните ни евроатлантици и гъзолизци!

Мдаааа, поучили са се от толкова много загубени войни и наказани агресии. Сега само поддържат огъня, хвърляйки отдалеч съчки и цепеници. Насърчават и дори насърчават и други да го правят.

Украинския народ иска да е свободен, 300 години руско робство стигат

И мозъкът ти е бяла дъска.

УКРАИНЦИ СИ РАЗГОВАРЯЛ БЕ ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ТРОЛСКА ТЪПА ПЛАТЕНА......УКРАИНЦИТЕ ИСКАТ СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ ОТ КРЕМЪЛ НО СЪЩЕВРЕМЕННО ТЕЗИ КОИТО ЖИВЕЯТ В ЕС ОСЪЗНАВАТ КАКВО ГИ ЧАКА(НЕ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО ЗЪРНО А ГМО-МОНСАНТО ,НПО-ЛГБТ ПЕДЕРАСТИЯ,И БЕЗПРИКОСЛОВНО ПОДЧИНЕНИЕ НА ЛОНДОН,ЙЕРУСАЛИМ,ВАШНГТОН И БЕРЛИН.....ЗЕЛЕНСКИ Е РАЗПРОДАЛ УКРАЙНА......

Още от началото на новото хилядолетие САЩ упорито работи за осъществяване на това, което се случва в Украйна. Те нека си говорят обратното, лошо няма.

Хем тъпчат Украйна с оръжия и насъскват киевския клоун да продължава да се перчи на Русия и отказва да сяда на масата за преговори. Ама хем не били виновни и не искали ескалация на войната. Това звучи като разпалихме ви войната, избивайте се за да печелим. А ние от САЩисаните щя гледаме отстрани и щя казваме че не сме виновни. Запада е голямото ЗЛО на света. И дано Господ ги накаже тия проклети военолюбци! Че да настъпи МИР.

Ако си мислят, че са далеч от конфликта в Европа, много се лъжат! На всички е ясно какво и как говорят, едва ли някой им вярва.

Как точно даването на оръжие защитава демокрацията на САЩ? Тия там са всичките плоскоземци.

Ще отидем да им напием канчетата на тия от САЩ.

"Белият дом уверява, че администрацията на САЩ не се стреми към ескалация на конфликта в Украйна под каквато и да е форма!" е, по-голяма простотия, не бях чел!

"Американски самолети нарушиха сирийското въздушно пространство поне осем пъти". И там ли не искате са ескалира конфликт? Мамка ви ....

САЩ се оттеглят лекикнко от Украйна, но меко казано "не много умните пудели от ЕС" все по-силно лаят и се зъбят на мечката. Всички се досещат какво ще се случи при спречкване между пудел с мечка!

Мрете укри. Ние сме с вас

Да, САЩ ескалира конфликта но не това му е стремежа - така го разбирам аз, като в ония виц: пия но с отвращение.

Мъчно ми е за укропите! Ма малко :)

На мен пък за краварите.

На никой пък не му е мъчно за руснаците. Все пак воюват за пари - да мрат! Ха ха ха ха ха

Хитри

Кога станаха 50 страни от ошана

Както вече веднъж беше заявено не е честно чернозема, минералните ресурси, енергийните ресурси, диамантите, горите и природните богатства да принадлежат само на една държава. Човечеството трябва да има свободен достъп до тях. Ние разбира се не искаме ескалация, нашите условия са отдавна известни - Путлер освобождава окупираните територии - Русия плаща репарации - Путлер сдава незаконното си узурпиране на властта - свободни и демократични избори в Русия - Путлер се предава на международния наказателен съд в Хага за да бъде съден за престъпленията си - Свобода за Украйна за членство в ЕС и НАТО Както виждате за никаква война не говорим тук, а за свобода, демокрация, човешки права, либерализъм, свободно движение на хора, стоки и капитали включително и в Русия, разбира се зад всичко това стои силата на оръжието но в името на хората

Айде няма нужда някой да прави нещо от мое име ! 30г стигат ! Край !

Предлагам да започнем с разпределянето на твоите ресурси.

Ми не. Не говорите за това. Говорите за насилствено завземане на държава чрез преврат, премахване на демократичните устои като свобода на словото, свобода на самоопределението, свобода на избора, постигайки всичко това със забраняване на медии, партии и отказ на признаването на победилите на избори през 2014 проруски сили, а в последствие насочвайки оръжие към подкрепилите ги региони и изключвайки ги от избирателната, пенсионната и водоснабдителната системи. Тъпак.

К;во ? Ескалация ???? Ама НЕ бееееееее ! Тия 60 милиарда долара бяха одобрени и гласувани от конгреса на САЩ ЗА СЕМКИ И БОНБОНКИ на Украинските дечица . Мдаааааааа ...

мда, вярваме Виии

От белият дом, говори черния женски негър. Хахахаххахаахахх

Тия го обърнаха на стендъп комеди в тоя бял дом…

пълна от до с оксиморони като САЩ и МИР, Украйна - Демокрация, НАТо не е страна в този конфликт и много други и много други. Ама тя Пипи Пиер винаги се е славила за тъпа гъска.

видяхме го от първия ден - как давахте колкото бавно да отстъпват...но и да сгънат блядовете!. . Имате договорка с москалите за унищожението на киев... вижда се ясно!

Тая негърка, до вчера скачала на палмите в джунглата, днес мърди международни конфликти. ФАЩ умре.

Аха от помощи минахме на кредити. Тоест за държавата 404 остава или да се върне в Русия или да попадне под робството на американските корпорации.

Големите корпорации, които имат активи в бандеристан, ще ви набият канчетата защото с глупостите, които творите, им носите загуби, а те искат да си ползват продбитото и да печелят от него.

Белият ви дом уверява, че администрацията на САЩ не се стреми към ескалация на конфликта в Украйна,................ама верно ли Бе? Има една причина за леко и временно отдръпване от конфликта от страна на САЩ и тя е породена от предизборната им кампания. Защо Байдън отказа да присъства на форумите на НАТО за Украйна, ми защото ще му падне рейтинга още повече и няма да стане президент.

Не прочетох нито дума за спиране на конфликта. Тоест няма да го ескалират и няма да го спират. Ще подържат конфликта до последния украинец а след това ще видим дали няма и други "желаещи" да се включат като пушечно месо.

Голям смях ! Тогава защо им давате оръжия ?! Спрете оръжията и всичко ще приключи !

Крачка нагоре към ескалация и после леко отдръпване на думи колкото да се преспят баламите - така както се сварява жабата без да се усети - плавничко трябва да се вдига температурата иначе ще усети и ще опита да се защити!

САЩ им дава кредити, богата България подаръци в техника , оръжия и пари. Всичко вече е подарено и складовете празни, роби на Бойко и Доган

чета и рупам доматете с колците... що не написахте тая статия на разбираем за стадото език? нещо от сорта на МУУУУ МУУУУ беее бааа меееее.....