Белгийската полиция залови близо 4 тона кокаин с помощта на навигацията Waze

Въведен адрес в приложението отвел криминалистите до хангар, в който открили контейнера с дрога

Обратно в новината

Коментари - Белгийската полиция залови близо 4 тона кокаин с помощта на навигацията Waze | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еж затова Нидерландия не иска да ни пуска в "Шенген". Ще им пропадне "бизнеса"!

България била проблем за Шенген!!! Двама холандци- 4 тона кокаин! Е това е производителност- затова са по- богати от нас! Как да пуснеш други народи в тая далавера!

На укроте го откарайте, танкове и ракети не им трябват . За една седмица са в Москва

Статията премълчава повече отколкото казва. Двамцата трябва да са били оперативно интересни от преди това, а и телефоните им ще да са били бъгнати. Или са били достатъчно наивни да са във Wazers групата и куките да са знаели никовете?

Но не четеш - били са подозрителни какво правят в Белгия като са холандци. На телефона на единия го е имало приложението с въведен вече адрес и е бил отключен. Така са го видели полицаите

Интересна работа, а в България, това приложение е вече забранено! Да питаме великият Вожд, и шайката му - ЗАЩО???

Не е забранено, работи си

Големи спецове по тея БГ форуми. Ходил да слага плочки в някое гето в Европа и вече разбира всичко. 2 седмици в някой кенеф и на Ганьо нещата са му ясни.

в ЕС ходя само по бизнес и разходки. Ти продължавай да ядеш яйца и замразени пици, като се прибереш да си купиш БМВ !

Бая торби ще да са, по-скоро чували иначе 68 торби = 4 тона кокаин, по 60 кг. едната 'торба'. Антверпен не е сигурно дали е основен пункт, тъй като на 1 час е Ротердам с кмет Ахмед Абуталеб ;)) Познайте какво е основнот население - от новите холандци и познайте дали им се работи, и какво изобщо работят. Едно време лафа беше да работят маймуните да станат хора, сега - да работят белите.

Много неясно написана статия, та трябваше да търся източник на английски, но и там същата работа. Значи на някого му се сторило подозрително, че холандски автомобил се движи на някакво място в Белгия, макар че двете държави са дупе и гащи. Явно тия типове са изглеждали доста странно или са се паднали на някакъв параноик в затънтено село, където никой не ходи и той е повикал полиция. Полицаите са ги спрели за проверка без никакви предварителни улики, но са им проверили или телефона или инфотеймънт системата на автомобила и оттам са видели къде са ходили преди това. Чисто съвпадение и апликацията WAZE няма нищо общо с това, а то от заглавието човек може да помисли, че самото приложение изпраща сигнали за подозрителни адреси.

регистрирани за предни наркотици, пише. интересният въпрос е защо не се проверяват контейнерите... проверяват по един-два на хиляда (хиляда). после, ... плащаш 40-50% данъци реално, а някой не си върши работата срещу тези пари.

Егати смешната история - тези са пълни аматьори - и полицията и дилърите

Белгийската полиция е доста по-професионална от тази в БГ. Както ги гледаш усмихнати, поздравяват те на улицата и така можеш да настъпиш мотиката и да те опаковат за 30 секунди, ако си подозрителен или се правиш на отворен.

Да, да, я гледай клипове в ютуба - ами правят ги смешни! Теб може и да те опаковат, обаче в арабските гета не смеят да припарят, само когато стане въпрос за джихадисти, тероризъм и т.н. пускат техните 'качулки'. Те са сериозни пичове (и само бели), но това е 1 на хиляда. Останалото смЕх..

Нидерландия вън от Шенген. Аз не искам някой холандски наркодилър да трови живота на децата ни срещу 50евро.