Разследват полуголи войници, танцуващи ”Харлем шейк” в Белгия

Министърът на отбраната на Белгия Питер де Крем е разпоредил разследване на запис, на който се вижда как двайсетина войници танцуват полуголи "Харлем шейк" (Harlem Shake), съобщи в. "Соар", цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Разследват полуголи войници, танцуващи ”Харлем шейк” в Белгия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

rado_7_6@

Симпатяги :) Сега съм на Вивалди, Марта Санчес и Обитуари, но може да включа Харлема и Гангнама като бонус-тракове заедно с Аут ъф Спейс в някакъв интресен аранжимент. Иначе е забавно как по коментарите на апарентли мъжки никове може да се познае, че не са ходили войници :)

Харлем Шейк НИКОГА няма да измести Чалгата колко и да е тъп.

Язък - изтрили са го :(

сладури

Тия са по-зле от нашата армия щом носят прашки, а може и наще вече да носят..

Разбира се, че няма нищо страшно да се танцува масово някакъв танц - винаги е имало такива световни мании - танго, рокендрол, туист, ламбада и какво ли не. Всички те, обаче, се танцуваха по купони, дискотеки, клубове, барове и т.н. При новите мании говорим за нещо друго. Хората танцуват по работните си места. Това е малоумното. Вчера танцуваха учители, днес войници, ами ако утре хирурзите решат да се тресат като маймуни в операционните???? Ето го проблемът на нашето общество - тотално плиткоумие, прекрачване на всякакви граници, липса на чест, на каквито и да е ценности. Това е страшното, а не поредния моден танц!

Г-н Х,преди години хората се веселяха танцувайки един с друг/разнополово,само в отделни случаи,при липса на достатъчно мъже- жена с жена/.В танците имаше смисъл,стъпки,поведение,кавалерство.Днес с повод и без повод хора от всякакви възрасти се тресат в кючеци,гагнамстайлове и шейкове,всеки сам за себе си,тъй като истински танцови умения за това не трябват,даже напротив - колкото по вулгарно и перверзно е поведението,толкова повече се адмирира.Танците вече не сплотяват хората,не са средство за общуване,а средство за личностна изява.Хората се правят на маймуни,следвайки наложени отвън "модни танци",нямащи нищо общо нито с културните ни традиции,нито с нормално човешко поведение. Сляпото следване и налагане на подобни "стилове",оправдавайки се с антистрес мероприятия е лъжа,нито един нормален човек,имащ поне малко чувство за ритъм и усет за танц не би останал очарован от такива моди.Тъпо подражание,нищо друго.

Ако хирурзите гонеха стреса с танци няма никаква опасност за пациентите. Този Харлем шейк и Гангнам стайл са си чалга. А чалгата е вредна.

След като хората са танцували през личното си време за почивка, защо хирурзите да го правят в операционната?

Е то има си хас да се тресат по прашки и по време на бойно дежурство на ракетния пулт! Не ставайте жалки! В клипа се вижда казарма - за какво свободно време говорим! Ако си на купон ВКЪЩИ или В ДИСКОТЕКА - тогава танцувай както искаш. В казармата, офиса, училището, болницата, общината, министерството.... трябва да имаш чувство за чест и професионализъм. ТАМ не можеш да се правиш на гологъза маймуна.

Идиоти навсякъде!

По-добре така да борят стреса, отколкото да пият и да се друсат! Пък и аз лично не виждам нещо кой знае колко драматично и обезпокоително в тази временна мания!

Истинския мъж лекува стреса с водка. Другото са простотии.

Крайно време е и в България да има Военни синдикати! Както в останалите европейски (и не само) държави. Тогава "министри" като Ньойски щяха да се замислят преди да се гаврят с Армията.

Само още един синдикат ви трябва...:D

Танцували са Харлем Шейк, и какво от това?

Tova se naricha stress management nima nishto losho prosto ako ste zabeliazali po-4esto se praktikuva pri profesii s goliamo nivo na stres. Pri uchitelite ne e malko nivoto na stress taka 4e ... Suvremennia HR tribva dori da izmislia takiva activities

Ми трябвало е да друсат Москау-шейк!

Харлем шейк е танц на наркоманите.В Москва наркоманите не са на почит и все пак Москва е далеч напред в културното и обществето си развитие от този квартал на Ню Йорк.