Коментари - Арести след терористичен заговор в Белгия (снимки) | dnes.dir.bg
назад

Арести след терористичен заговор в Белгия (снимки)

При акцията в Белгия е разбита терористична клетка, готова незабавно да "удари" полицаи на обществени места, включително в полицейски участъци. 13 са задържани.

Обратно в новината

Коментари - Арести след терористичен заговор в Белгия (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светът вече е опасно място за живеене. Крайно време е хората с "големи имена в света" да се замислят върху причините за това. Това може би не са предизвикателствата, базиращи се на различни религии, а на различията във подялбата на материалното в света т.е ЛАКОМИЯТА. Не човека, а парите са приоритет в световната икономика. Това трябва да се преразгледа от великите сили, ако искаме да живеем в един по-друг свят, защото живота е само един за всички, където и да си и който и да си.

аз пък си мисля, че това е измислена заплаха

Сега за да им запазитте правата, успокоение и тнт им постройте още 3 джамии, за да могат фриволно вътре оджите да насъскват населението и да упрекват за нищетата "кръстоносците", защото те точно това правят, и малките умствено се поддават на всекидневният вой, без д а подозират че проблема им не са кръстоносците, а ниското им образование и обществото( затвореното) в което са се капсулирали и гният

Проблема не идва от това кой каква религия изповядва, дали Християнин, Мюсулманин и прочее. Както Един вярващ човек така и атейст може да седи зад редица злодеяния. Простият пример Андреш Брайвик ако не бъркам името, предполага се християнин които не му харесва цвета на Кожата различен от белият...Проблема идва от самите хора а не от това какво е казал Христос, Мохамед или Буда и от жаждата за материални блага и власт...

Въпросът със зачохлените трябва да се реши радикално от законодателството, например с ЕС регламент. По летища, гари, банки, стадиони, зали, хотели и т.н. сигурността и на обектите, и на хората се осигурява и чрез "фейс контрол". Та питам, как тази технология ще работи, при положение, че трябва да идентифицира красавици, като тези от снимката. Та за радикалното решение - или се забраняват чохлите, или се забранява "фейс контрол" като средство за осигуряване на сигурност. Лошото на втория вариант е, че може да го заменят с "гъзобрък".

Смотаняк това са маскирани спецполицаи от белгийските служби. Боже, колко простотия и тъпота има по този свят и най-вече в България!

Щом ще се обиждаме - Отворко, защо тези са се зачохлили като кадъни, нали за да не ги разпознаят. Което показва колко удачна превенция срещу "фейс контрол" е тази традиционна ислямска технология. как действа на практика е показано в "Бялото слънце на пустинята", даже има и виц - за майора от разузнаването Иванов. Колкото до гъзобръка, не бой се, в заключителните разпоредби на регламента ще има текст, който ще позволява да се прилага на мераклиите. Пък ако не се вземат мерки, до 20-30 години ще ни е вменен като въпрос на чест и върховен дълг по конституция или там както и казват по халифатите.

Не е имало проблем мюсюлманка, и то европейка - франзузойка, белгийка, да си покаже лицето на летището или на уличен полицай, за да и сверят документите. Защо не, те и на лекар се показват, родени са и са отрасли в европейски страни. Проблем е, че не им дават да ходят забулени и по улиците. Защото уличните полицейски камери не могат да ги разпознават. И под широкия хиджаб всичко може да се пренесе ... Но не е повод за тотални забрани и тормоз на милиони вярващи.

Във Франция арестуваха по подозрение, че вербално (във фейсбук) е подкрепил, със шега, тероризма. По-до-зре-ни-е. Тук паметници им издигат... джихадите си ходят и говорят на гяур и ще ви изколим... и колят, и квооо? Евроатлатническите ценности са предимно двойноаршинни.

съдиите и прокурори от бкп нямат евроатлантически ценности!

stan_posta@

То май не е проблем, дето БКП няма евроатлантически ценности. Проблемът е, че и повечето честни хора с центристки и десни възгледи много се разочароваха напоследък от тези "ценности". Направо като шок им идва.

Така трябва да се действа, с най-сериозни превантивни мерки, за да се докаже на тия самозабравили се и "обучавани" в Близкия Изток момченца, които избиват комплекси за малоценност, използвайки религиозни каузи и големи оръжия, че в Европа има власт и служби за сигурност, които следят всяка тяхна стъпка и мислят доста по-бързо от тях. Уморих се да бъда толерантна... Не ме разбирайте погрешно, нямам никакъв проблем с различността в религия, цвят, език... Но не мога да толерирам социо- и психопати, жадни за екшън и чувстващи се безсмъртни да се правят на по-мюсюлмани от Аллах (ако мога така да перефразирам). Не ги води тях религията, а жаждата за кръв и безнаказаност. Ето срещу това трябва да се бори цивилизована Европа.

Европа трябва да запази неутралитет. Зорлем в вмъкват в чужда война. Нека Израел и арабският свят да се разберат, защо намесват Европа !?

Започна строителството на джамията в Прилепци. Тя ще бъде по-голяма от мюсюлманския храм, който се намира на пазара в Кърджали. Тази новина на всекидневника 24х7 Родопи" от 14 януари стана акцент в брифинга на областния управител Илия Илиев. Не мисля, че в момента Областна администрация е в състояние да спре изграждането на нова джамия в Кърджали. Ако са спазени всички процедури, няма пречки храмът да бъде построен", заяви атакуваният в въпроси областен управител. Според Главно мюфтийство пречки за изграждането на храма от бюрократично естество няма. Това ще бъде втората джамия в Кърджали. Тя ще побира 600 вярващи. link

.. със 600 потенциални терористи...

Брюксел е 1/3 мюслита и престъпността е страшна.

По добре да ни ги пратят в България. На фона на " Българското сметище ", още тринадесет боклука не са проблем .

айде няма нужда.

Лошо, поредната група американски агенти са изловени

Ами, нали са тъпаци и дебелаци. Как да не ги изловят? Чудя се, как още не са ги закрили САЩ... Предполагам, изчакват да се построят жилища за 3 милиона емигранти дето ще трябва да се върнат в рая на земята и тогава ще закрият САЩ.