Белгийски съд: В България няма добри условия за бежанците

Условията за прием на мигранти в България са незадоволителни, се посочва в три отделни решения на съдия от Съдебния съвет за чужденците в Белгия.

Обратно в новината

Коментари - Белгийски съд: В България няма добри условия за бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Присъединяваме се към вас.

Белгийският съд да си припомни как хората в Белгийско Конго са били принуждавани да плащат глоби за недостатъчен добив на каучук с отрязаните крайници на децата си и как режимът на краля им Леополд съкращава населението наполовина само за пет години.

при положение че всеки трети белгиец е мюсюлманин,какво да се коментира повече...те искат европа да е халифат, това им е зора...

Чудесна новина! Очаквам през следващите дни поздравителни телеграми до София от Будапеща, Прага, Братислава и Варшава. Насърчения за постигнатия успех от Белград, Загреб, Любляна и даже Скопие , както и "разбиране" на дълбокия "психологически" проблем, който ни е причинен от решението на някакъв съд около Брюксел.

Определят условията за живот на ''бежанците''като незадоволителни- да вземат да си ги приемат у тях тези терористи.Ще си ги гледат като писани яйца.Някой да пита при какви условия живее редовия българин, от Брюксел дали на някой му пука???

Белгийците да си задържат всички неясни субекти нахлули в Европа, ние нито сме ги канили, нито сме длъжни да им подгъзуваме! Явно в Белгия са доволни от атентатите на летището им и нямат проблеми с това!

и за пенсионерите , и за младежите, и за циганите, и за бедните 60% от населението няма добри условия. За сметка на това има отлични условия за чуждестранните монополисти.

Айде бе политици, какво чакате, съдът каза " В БГ няма условия", изпращайте ги веднага в Брюксел.

Какво казва тоя европейски съд, че над половината население живее с под 200 евро месечно на калпак ? После още 25% живеят с мааааалко над 200 евро на калпак?

Ами като не са добри условията, нямаме нищо против да ги земат тез дето ще им дадът по-добри, вместо да лаят.

а,добро утро бюксел(10години българия член на еу)!бог виско-цар далеко!ами то и за нормалните българи отдавна няма човешки условия за живот та камо ли за бежанците!защо не принудите бъгарската върхушка да спазва правилата и да е честна спрямо българските и европеиските данъкоплатци!

И какъв е ИЗВОДА? ДА ГИ МЛАТИМ, да ги ТЕПАМЕ и да ги гоним с бухалки и ножове, за да ни имат СТРАХА и тогава ПЛЕВЕЛИТЕ сами ще ни заобикалят!!! Българите сме поне честно-откровенни и КАТЕГОРИЧНО ЗАЯВЯВАМЕ, НЕ ИСКАМЕ нелегални мюсюлмански престъпници да живеят на наш гръб ! Докато Меркелана ги ПОКАНИ и като разбра, че тия БУРЕНИ не са отишли да работят А ДА живеят БЕЗПЛАТНО и да искат обслужване "1-ва класа", отгоре на това ДА ТЕРОРИЗИРАТ И УБИВАТ ... сега и тя запя друга песен - НЕ ГИ ИСКА и се чуди на коя АХМАШКА държава да ги трапоса... ! Затова БОЙ, ТЕПАНЕ и ЩАВЕНЕ на кожите на тия нелегални убийци - престъпницииии..., за да ни ЗАОБИКАЛЯТ!

Ами да си ги вземат...толкова е просто...И без това тяхната държава е заприличала на арабски халифат :))) Освен това толкова са възможностите на държават. Това да не е бездънна яма?

На мен ми е добре, кво не ви харесва на условията? Лигавщини...

Стига с този белгийски съд. Хич не ме интересува. Не искам да сме като Белгия и да треперим за атентат. Който от къде е дошъл, след като не го приемаме да си върви.

Най ми хареса това че младите афганистанци в никакъв случай не бива да бъдат връщани в България. Е, вече знаят.

Всички да заминават за Белгия и Германия. Там има чудесни условия за бежанците!

моля всички да се третираме като такива-работим и саществуваме като оцеляваме

Тогава да си отиват от където са дошли.

Или да отиват в Белгия.

нема и да има.

В България няма добри условия и за коренното население, тези ненормалници от ЕС ми говорят за условия за бежанците-убийци. Май прекаляват с това даване на негативи за България. Най-бедната от ЕС с доходи в десетки пъти под минимума от другите страни и никой не пише и не дава заповеди да се увеличат доходите на населението ни, а нямали условия тези навляци от кол и въже. Че къде са тръгнали, да си стоят там където условията за живот са прекрасни. В Белград спят по гарите без храна и абсолютно нищо, ние им даваме храна специално за тях като те са с претенции отгоре на всичко, подслон и всичко нужно за оцеляването им като хора, те недоволстват и чупят инвентара и създават само напрежение .Ама България пак е на пангара, България е виновна за всичко. Защо някой не купи тази България та и ние да заживеем като бели хора.

Затожа желикобританиш излезе от Ежросъюза ...

Пръскаш!

...на Евро-чиновничетата искаме да КАЖЕМ, че УСЛОВИЯТА в Б-я СА МИЗЕРНИ ЗА ЦЯЛАТА НАЦИЯ, с изключение само на КРАДЦИТЕ-напълнили гуши НЕЗАКОННО, т.е комунистическите копелдаци и мафиотите, които ОБРУЛИХА държавата ни! Първо ДА ОБЕСИМ КРАДЦИТЕ и да им национализираме краденото, така ще е най-справедливо, нали така???

То за българите няма, вие за бежанците искате. Аре марш... Нещо съвсем не са познали.

Бах ти и тъпанарите! Абе хей, аланкоолу в България няма добри условия за българите, вие давате постулати за някакви афганистанци. Като са недоволни, що не си стоят в Афганистан? Там условията са просто прекрасни! И кой ги е канил да идват в България? Колко българи и цигани са ходили на запад през годините по икономически причини, някой да не им осигурявал луксозни условия на живот? Удряха им печатите, товареха ги на влаковете и ги връщаха обратно.

На мене ''кафявото дете'', се пада честа, да "подобря" генетично белия човек. /според съдиите в Белгия и отиващия в аналите на Историята Барак Хюсеин Обама/ Не така мисли обаче ДРАМАТУРГЪТ - демиургът Господ българина. Ето защо от тази година ще "скапят" мечтите на Дейвид Рокфелер - патриархът на фамилия Рокфелер: "Трябва ни мащабна криза и хората ще приемат новия световен ред", публикувано на 07.04.2016 в Свят. ЕВРЕИТЕ, СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ! ЕГОИЗМЪТ е достигнал своя "таван" на развитие, след като качеството АЛЧНОСТ, насаждано от религията АТЕИЗЪМ /юдаизъм, християнство, ислям/ се възпитава във все повече хора (народи). ИЗХОДЪТ: Учението на Учителя Петър Дънов, за БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ.

Хитлер ще ви се стори, като Дядо Коледа, когато Господ българина се ЗАГРИЖИ ЗА СЪДБАТА НА ПЛАНЕТАТА-ЗЕМЯТА.

Ах-ах! А белгийските съдии кога ще се произнесат има ли нормален живот за българите в България! Поне един да се командирова тука със средната пенсия на редови български пенсионер!

Ееее ми супер, дръжте си ги там афганистанците!

Вземете ги при вас и ще ви ги докараме веднага !

Еврогейска директива е България да бива обвинявана във всички грехове и да се държи ниско без възможност да надигне глава за каквото и да било.

за богаташите като цяло емигрантите са човешка тор.... останалото е работна ръка демек овце за стригане

Еми нямаме възможност да ги настаним в петзвездни хотели... то ако е въпроса в това, в България и за българите няма добри условия.

съдът в бе трябва да бъде подведен под отговорност в съда на ес, защото твърди, че българските власти не могат да вземат решение кой заслужава убежище и кой не, което е точно обратното защото именно в бг много повече от белгия тези решения са правилни.

ДА се знае !!! в България няма добри условия за бежанци.... на се разкарват от територията... Белгия е вашата мека.... поемайте...

до кога ще наричат джихадистите бежанци.

такива дупки като белгия трябва да бъдат изключвани от шенген.

Имам въпрос на който зная отговора, но все пак! Има ли добри условия за живот в центъра на Брюксел квартала на терористите както е известен.

В България няма добри условия за българите а те искат да е добре за чужденците. Халал да са им тия мили "мигранти" на по 20 години, да видим какво ще мислят след година две

условията за живот в българия са едни и съшти и за бежанци и за българи които не е доволен много му здраве

А какво казва Независимата Съдебна Власт от България. Изтърваха келепира да им станат адвокати защитници и да гепят кинтите.

Най накрая един "минус" който си е чист плюс!!!

защо мълчат, а не отговорят на съда? Отговорете с официална нота, че българския народ живее доста по-зле от незаконно преминалите границата престъпници. Или си взимате своето от Брюксел и друго не ви интересува. Народът ще плаща за "нашествениците", глобите и другите издевателства. Затова се случи Брекзита, а както е тръгнало и разпадането на ЕС.

Никой няма да отговори, заащото всички са ПУТ*КИ!!! Това което ще стане е единствено ПЛЕВЛАНИЕВ да се натъжи от този така негативен репорт от неговите братя и сестри от така "ценния" за България ЕС.

Като сте толкова загрижени за тях ги вземете всичките от нас(ако искате и ромляните ще ви дадем за бонус,че и те така страдат).Даже изисквайте да бъде променена годишната процедурата за прием на бежанци,така че да няма никакви оставащи при нас.

ДО БЕЛГИЙСКИЯ СЪД И МЕДИИ: В България няма място за мигранти, защото няма нормален живот дори за местното население. Вие, Уважаеми евро-съдии и журналисти, много добре знаете коя е най-бедната страна в Европа(не само в ЕС), а искате да спазваме измислените Ви регламенти и директеви. И аз искам да живея във Флорида, ама чакам всяка година лотарията за Зелена карта, която и да спечеля пак няма гаранции за статуд. Так че тия вмирисани талибани да не се правят на свещени крави, а да си налягат парцалите и кротуват там където им е мястото, без претенции.

Някой в Брюксел е хвърлил око на тези три мургави парчета и ще ги използва по предназначение. Само като омръзнат и поостареят да не ги натирят пак насам, обратно в Афганистан да ги пращат, с по една пачка в джоба да си купят истински булки. И така всички доволни.

ДА, незадоволителни са, подскачайте като ощипани лелички и сочете с пръст България. За ваше сведение много неща са незадоволителни в България, като например -ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ. Слагайте ни двойките и черните точки, все едно на някой му ПУКА! Оставете ни на мира с вашите оценки и простотии. Никой вече не ви слуша и не му пука за тъпия ви съюз, който е пред разпад! Само онова нищожество подскача още - пудела на Обама, но и той отива в историята както и тъпия ви ЕС, който е заприличал на торба с найна от която всеки иска да изхвърчи! Нищо добро не се случи на БГ от както е ваша членка, а ревете сега за бежанците, ваща майка недоклатена. Съвет към ДИРА- Не ни заливайте с подобни нищожни новини, които само да дразнят хората, защото те си имат доста по важни проблеми (КАТО КАК ДА ОЦЕЛЕЯ ДНЕС) от това какво мислели евротъпанарите за орките!!!!

В Белгия да си гледат работата! Ние тук сме докарани до просешка тояга. За нормалните българи (не за циганите, които мислите за българи) липсват нормални условия за живеене, работа, образование. А вие сте никакви, за да ни налагате какви хора ще изхранваме! България, за разлика от Белгия, никога не е притежавала колонии с роби, които да експлоатира наготово и безвъзмездно. А вие и в момента експлоатирате цвета на нацията ни! Лицемери!

Ало, белгийския съд, в България няма добри условия за никого и нищо! Я бързо да се самосезирате, чиновнически търбуси такива!

В случаят е изгодно за нас. Да си стоят в Белгия.

още по добре! Взимайте си ги! Не ни трябват!