7 българи и арменец арестувани за кражби на коли от летища

Седем българи и един арменец се намират в ареста в Белгия по подозрение, че са членове на банда за кражба на луксозни коли от паркингите на европейски летища.

Обратно в новината

Коментари - 7 българи и арменец арестувани за кражби на коли от летища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не разбрах от какъв произход са тези българи.

От 90-те години до преди 5 години беше модерно да си прост, дебел и неграмотен! Никой не обръщаше никакво внимание на образованието, понеже всички се пишеха големи "играчи" и "мутри". Пръкнаха се поколения от неграмотници, които нямат никаква професия, никакво образование, никакъв морал, никакво бъдеще! Тези маси от неграмотници не им остава нищо друго освен да извършват престъпления за да си изкарват прехраната, а България ще има огромни проблеми през следващите 50 години с престъпноста, докато неграмотниците от 90-те не станат на по 70-80 години! Дори и тогава проблемите ще са огромни, понеже те няма да получават и никаква пенсия! * Трябват проекти за квалифициране на тези маси от неграмотници, понеже проблемите тепърва предстоят!

ave hayvan prost, bg sa haydutj, haydutj sa umrat: ograbjhte bg do suska

Българите, за коли, а Арменците , за Цели самолети! Кво се чудите, вижте какво правят, тука, банкерина Хам-хум Пърцомян, и предуцент Магарич Халва-зян?

j da se cudjte j ne, v bg ste jjveat cujdencjte a bg v cujbjna, zastoto vje sj jzgonjhte naroda za da doydat da vj muskat cujdj hayvanj; prodadohte bg j samo cesjte ezjk

Булгар булгаааааар! В много български тикви ум не вирее и друго не им остава на неграмотниците, освен да плячкосват и грабят като диваци!

Булгар- гъзар , Гербер- премиер! Така се случваха нещата в Шибаната беге!

А по време на комунистите и правителството на Луканов, на Виденов, на Станишев, на Орешарски НЯМАШЕ ли престъпност бе льохман? А като Атака бе с ДПС на власт престъпност нямаше ли бе хххххх? А Костов като бе на власт реки от мед ли течаха бе ливадо? ГЕРБ ли са виновни за неуспелия преход и 25 годишната мизерия и нищета, за неграмотноста и липсата на възпитание на българина?

цигани, хазари, турци, сирийци, виетнамци и други имат българско гражданство и паспорт, но това не ги прави БЪЛГАРИ

Много ме радват подобни новини, за заловени навън българи. Там ще влезнат на топло, а тук за същото ще ги пуснат навън поради недостатъчно доказателства!

Питам се какво прави арменеца в тази банда?

Ти виждал ли, си Арменец- шофйор, или пък, скромен Арменец- минйор, а кво ще кажеш, за Арменец- строител! Той, ще се стопи от глат, но Работа няма да помирише нито да пипне!

Всичката сган, дето ни излага по Европата, да се вкара в затвора за 100 години! Или да се прати в Сибир, по програма за партньорство с Путин!

Теоретически, много добра идея, ама практически можеш ли да предложиш нещо? Защото както белгийската полиция си пуска терористите, уж нямало доказателства, тези ще ги пусне още по-бързо.