17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смърт на американските лайна

Още една стъпка към диктатура ...

първи ще се отрече от Путя, вервайте ми..

Ами правилно! Който иска да тероризира защо да го хранят и поят..

Припари му на Лукашенко под лъжичката.

Ама, разбира се, съседът ти е с връзки, където трябва и е хвърлил око на имота ти. Колко му е да те обвини в това, че планираш атентат? Пък ти ходи да доказваш обратното.

Страната е единствената в ЕС? Е как да прочетеш цялата статия?

И Лукашенко го чака съдбата на Садам, също като касапина Путин.

от 1984 година насам.

Така беше след 1944 г. в България. Девет от десет души бяха доносници. Дядо ми имаше къщичка край София в селце в подножието на Стара планина, бащина къща. Родители му бяха починали и никой не живееше в нея. Един военен летец обаче я хареса, написа някакъв донос срещу дядо ми /обикновен работник/. Дядо ми веднага "изчезна безследно" в Белене, а летецът взе къщата, Така е при диктатурите. Прав/а сте.

Достатъчно е един донос срещу комшията и комшийката вече е твоя.... В Русия и Беларус и до днес е така.

А за незаконно завземане на властта?

След последните промени в Наказателния им кодекс продължава да не е ясно най- важното- Лукашенко ще го стрелят ли или ще виси?

И правилно. Камикадзето веднага ще се уплаши и ще отмени атентата, който готви.

Белорус не член на ЕС,блядь. Г-жа Тихановска не е в изгнание на някаква опозиция а ЗАКОННО ИЗБРАН ПРЕЗИДЕНТ на Беларусь и има ПРЕЗИДЕНТСКИ СТАТУТ в администрацията на ЕС и САЩ.

А така! Браво! Когато в България имаше смъртно наказание, престъпността беше нула! Всички мишки-престъпници бяха в затвора. Не си заклюпвахме входните врати! Нямаше решетки пи прозорците. После дойде на власт офицерът от ЦРУ Желю Желев и пусна на свобода всички престъпници.. Тогава България започна да потъва.. И още потъва, вече 33 години.. Стана и колония.. Честито овце!

Ще го стрелят направо на улицата като куче. Жалко че Тодор Правешки не го разстреляхме така....днес България щеше да е друга.

Неизбежно осигуряване, когато страната граничи с въоръжена до зъбите от интернационалисите нация във война с другия си съсед.

Желю Желев си беше Доктор по Научен Комунизъм от Партийната школа, мать твою. Антикомунист беше бай Илия Минев, на чиято смърт не посмяха да се поклонят всички брадати СДС- ерасти. След Донбас и Крим ще бъде освободена Белорусия....от БЕЛОРУСКИЯ БАТАЛЬОН биещ се в момента за Свободата на Украину.

"Страната е единствена в ЕС, която изпълнява редовно екзекуции" Пропуснал съм кога Беларус е влязла в ЕС.

Проспал си сигурно !?

И тук трябва да се въведе смъртно наказание , за предателите на Родината ни свята! Един си призна, че майчината му родина е на Юг от БГ и търчи да се моли за помощ; друг пък се кри като плъх в посолство на чужда държава; сега- националните ни интереси предават сформирани самодейци с образование от Америка, начело с върховния главнокомандващ и т.н

Като напада съседите си, ще си носи негативите!

Не виждам нищо извънредно. В САЩ също се изпълняват смъртни наказания. Там няма проблем, а в Беларус има?!? И е време ДИР да си подбере кадърни редактори. Копи-пейст и преводачът на Гугъл в комбинация никога и никого не са довели до смислен резултат. ПП. Преди няколко години присъствах на защита на дипломен проект в ТУ-София. На въпрос на член на комисията да се поясни нечувания дотогава термин в комуникациите кандидат-инженеринЪт небрежно намекна, че така го е превел Гугъл :)

В САЩ има смъртно наказание в някои щати. За ДОКАЗАНИ ПРЕДУМИШЛЕНИ УБИЙСТВА. За участие в избори НИКОГО НЕ СЪДЯТ в САЩ, мать твою сука блядь.

Ако сравним състоянието на икономиката, селското стопанство и ниското нива на корупция в Беларус и нашенското дередже - да, с две ръце съм съгласен дословно да копираме тяхното законодателство и да поканим беларуси да го приложат и у нас. За невярващите - потърсете къде в Европа се предлагат в масовата разпространителска мрежа най-качествените храни. И вижте какъв процент от машинния парк Беларус си произвежда сама. За селското стопанство повече от 90%, камиони и друга тежка техника -100%. В последната вече са световен лидер. Проверете и къде пазаруват и зареждат автомобилите си прибалтите...

А защо е нужно да чакаш някой да извърши убийство и чак тогава да го съдиш? Хванал си го на място или в къщи с взривното устройство, има всички съпътстващи доказателства - защо е нужно да умират хора по този начин. Въпрос към тебе. Чувал ли си, че основната функция на законодателството е възпиращата, а не наказателната? Ако си чувал, посочи нещо по-ефективно. Май досега човечеството не е намерило?

Някой май снощи е сънувал, че е Чаушеску у го блъскат към някаква стена с вързани очи.

Що се правиш на луд, бе? Лукашеско еднолично е наложил смъртното наказание за да се саморазправа с белоруските политически дейци. Не можеш да обвиниш някого априори в нещо, което не е извършил. Това е Дакон още от Римското право. Другото е див Комунизъм без зачитане правата на гражданите. В САЩ гражданите са ДАНЪКОПЛАТЦИ и затова имат права. Точно както в Рим. Едва ли ще ме разбереш, дете на ЛУМПЕНПРОЛЕТАРИАТА.

Пак страната е в ЕС

Мокри сънища скъпа. Продължавай да сънуваш..

В ада има мнооого място … за терористи, политици, гейове, гейки, комунисти, капиталисти, синоптици, лъжци, и т. н. …

сега е момента курвата Рукашенко да избие всички руски терористи.

Скоро к др европейски дърцави ще върнат смъртното наказание.

И на предпоследния Диктатор на Европа

Някoй

Къв диктатор бе?! Смъртното наказание е одобрено на референдум през 1996 година. Това се нарича ДЕМОКРАЦИЯ! Каквото каже народа.

Някoй

Светлана Тихановска била заплашена. хахаххаа Глупости. Законите никъде по света нямат ОБРАТНО действие. Западната пропаганда е малоумна. Мисли, че всички тук са глупаци да й вярват!

Някoй

Била единствената европейска страна със смъртно наказание. Такова обаче има в още две : ДНР и ЛНР. И не ми казвайте, че не били признати. Вече са. То и Косово не е признато от половината страни по света, ама си съществува и се води държава!

Ти ли си народа, цървул малоумен?

Заслужаваш си го

И за такива като теб.

Такива държави няма !

Липсва ти елементарно мислене.

Това кой ти го каза?

Ти ли ще казваш кои са националните интереси?

Евразия е в Средновековието.

Някoй

да, и Крим не е в Русия. така е - хахаха

"Къв" -това какво е? И той знаел какво е "референдум"?

Някoй

аз като гледам какви васали имат САЩ в Европа (тоест ЕС и НАТО), бих казал, че Европа е във феодализма!

Много добре.Хората в Беларус ще набарат Лукашенко и ще го убият по абсолщтно легален начин.Автогол си вкара,мустакат плъх.