Премиерът: Има ли някъде пожар, Ненчев и Николов отиват

Правителството одобри допълнителни 15 865 758 лв. за превенция и справяне с последиците от бедствията. Премиерът благодари на участващите в гасенето на пожари.

Обратно в новината

Коментари - Премиерът: Има ли някъде пожар, Ненчев и Николов отиват | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ненчев и Николов! А ти бе тикво нали си пожарникар иди ти,или чакаш някой да ти извади горещите кестени от пещта а ти да отрежеш лентичката така ли?То за друго не ставащ.

...За Ненчев и Николов ,ясно,а толумбестата "Магистралка" с тясната устичка,нея къде я пращаш?

Новата ни техника ни предаде от всякъде. Модерните пожарни коли Рено и Ивеко не отговарят на нашите условия. Тръгвам към произшествието със "свръхмодерният" пожарен автомобил и всички ламбички на таблото светват. На средата на платното. Изключих спецсигнала, и стоя задънил лентата на и без това тесния път. В друг случай колега ВСА в продължение на две минути не може да приведе в действие помпата на ново Ивеко и да подаде вода. За единият автомобил се указа, че имало производствена грешка в софтуера, а за другия два пъти идваха немците, вдигат ръце и сякъж те не са го произвели. Как да работим при тези услвия. И бойните ни облекла са под всякаква критика.

Не тиквеник, а обикновен простак е този ваш премиер!

Тиквеник

Няма ли акъл някой (ББ) да съобрази, че спешно освен ремонта на МИГ 29 и СУ-27 следва да се ремонтира и 2-рия хеликоптер МИ-17 и то в РУСИЯ от производителя (това е най-евтината оферта, тъй като вече няма посредници от руска страна - т.е. не дават комисионни и подкупи!). Докога хибридния министър ще се мотка с идиотските идеи за ремонт в Полша, която ибе това няма лиценз от руснаците за ремонт на чужди изтребители?! Но може пък да дават комисионни???

Ненчев и Николов отиват- за да поддържат огъня.....

премиер е тъп примат ....

Защо не купим един противопожарен самолет ?? или още по-добре да се създаде флотилия от 3-4 такива самолета, и да се договори разходите по поддръжката и закупуването им да се поемат от съвместно от България, Гърция, Турция, Румъния, Сърбия, Македония и Хърватска например ....

И преди всичко наградите.А когато правят топчета от носа си само заплати.

Премиерът: Има ли някъде пожар Ненчев и Николов отиват Тези двамата , явно обединяват в едно образа на Крали Марко.

И ако станат пожари на 100 места, Ненчев на едното място, перуката му на другото ?

Прочети по надолу ,За 1 денонощие 255

Я не се заяждай,ние от дървената мафия работим по плана на правителството.Другите ще си играят на стражари и апаши.А бе бойко ти наистина ли не знаеш кой предизвиква пожарите?

Я-а-а-а-а! Разгеле, сетиха се, че при пожар армията трябва да е преди журналистите на място. Да си изкарат манджата!

По-добре военният мистир да обясни как ще придвижи тежката военна техника по магистралата на 14 през нощта.Навремето танк нямаше право да стъпи върху асвалт, товареха се на влакови композиции или влекачи, зависеше от разстоянието.

Предполагам " - " е за ради "В" вмест "Ф" в "асфалт". Грешка в бързината - извинявам се.

Само така Бойко! Тая армия с този министър и без друго за нищо друго не става. До къде доживяхме, пожарникари да командват армията!?

"С министър Ненчев съм се разбрал..." Няма какво да се разбираш. Ти му заповядваш, а той изпълнява. Ако не- има други агрономи за министри. А защо министърът да ходи, при положение, че има два автобуса генерали? А и работа на армията ли е да гаси пожари? Няма пожар непредизвикан от човек. Пресечете апетитите на дървената мафия. Там да действат генералите от полицията и генералите от прокуратурата. Иначе ще се задействат опълченците.

"С министър Ненчев съм се разбрал..."Един само Боко си знае за какво и с кого се е разбрал, дали за поредната далавера/ри или за поредния кьорфишек-видите ли, тук има власт и тя, властта си върши перфектно работата и разсейва с "мъдростите", които ръси както свари и добре, че журналята слагат кавички на автентичните му плямпания, та вече и народа му свикна на подобни негови непоискани доклади на махленски език, за напечената обстановка посред лято и вече и кусур не му връзва. От пожарникар-толкова. Да сте си отваряли очите при избори...Аааааааа! :(((

По надолу има статия,тази нощ 255 пожара Разкривихте ги от тичане тез двамата

На пожарникаря му се отвори работа по неговата специалност.......

Не спирам да се възмущавам с какви глупости се занимава Мракобесът Борисов!!! Вместо като Експерта Орешарски да мисли за банките и енергийните проекти на братска Русия, той пожари гаси!!! На есен - лилавата бюлетина! Да го накажем за тези безобразия!

Абе лъолъо не ти ли омръзна да седиш и да пишеш глупости . Всички гербаджии очевидно сте такива -Тъпи и прости дебили .

Кой е "прост и тъп дебил" аз обикновено познавам по речника ;))

На единия това му е работата - пожарникарите това и трябва да правят. Ама на другия, на министъра на отбраната не му плащаме бясната заплата и бонусите за да търчи по пожарите! Ама имало военни - е и?! Ако на 30-тина военни им трябва цял министър за да ги ръководи, баси и държавата, егати и армията! По логиката на Бащицата, министърът на образованието трябва да влиза непрекъснато в часовете, а министърът на здравеопазването - на всяка операция - да наблюдават и да дават ценни указания на място! Нещастници!