Белоградчик обяви бедствено положение

Кметът на Белоградчик Борис Николов съобщи, че в общината е обявено бедствено положение. Над 20 000 домакинства във Видинско второ денонощие са без ток.

Обратно в новината

Коментари - Белоградчик обяви бедствено положение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тя затова Северна България се обезлюдява ,не е лесен живота там...

70% от населението тъне в мрак и мизерия, а 30% облажени си играят някаква игра на партии, и 4е тия виж ти ли партии били НАРОДА. АЙ ШЕ ВИ ... .................. / Май е време истинския трудов народ да си надига отново главата - и се пригответе, - ще се лее (...) не ракия.

Тия язовири не трябваше ли още септември, началото на валежния период, да бъдат изпразнени до безопасни нива? Колко още трябва да са наводнени и удавени, за да започнат чиновниците да мърдат?

100 години не стигнаха на България да си зарови в земята електрическите кабели между селата. 100 години всяка зима едно и също.

"най-важното е ЧЕЗ да отстранят проблемите и да пуснат тока, обясни Николов." ЧЕЗ, пак ли вие ??! Защо, докога ?

ЧЕЗ си е руска, а сега другаря Путин е нещастен и когато той страда, страда с всичките си пипала и тези , които са в пипалата му също страдат... та така :)

Тогава да си ходи. Услужливо забравят, че са страна по договор за непрекъсваема услуга.

те енерго разпределителите нали инвестират бе .... нямат печалба горките щото инвестират, значи всичко е наред как така бяз ток подготвени сме за зимата не се притеснявайте

Е, ко стана сега? Нали всички декларираха, как са направили есенно-зимна подготовка и са готови да посрещнат предизвикателствата на зимата.... То на приказки лесно... ама като почука баба зима на прага... май, май... пак ни изненадва...

Е нас кво ни пука за раята ? Да ядат пасти като няма хляб! Да мрат като кучета! Ние нали сме си добре?

Евтин ток - липса на ток.