Пътническият влак София-Бургас се запали

Два вагона от пътнически влак се запалиха на на гара Коньово между Нова Загора и Ямбол тази вечер. Хората са евакуирани, няма загинали и пострадали.

Обратно в новината

Коментари - Пътническият влак София-Бургас се запали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Iivanov84

"първоначалната версия причината за огъня е късо съединение в електрическата инсталация, съобщиха от Министерство на транспорта" ПЪЛНИ ИДИОТИ! от кого крият очевадната истина ел инсталацията на вагона е 24 волта НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ЗАПАЛИ ОТ КЪСО СЪЕДИНЕНИЕ...Ето така преди 10 години запалиха хората във влака за Кардам,връзваха всички врати със синджири на спалните вагони само и само някой да не се качи без билет във спалния..в жепепето всички са абсолютни ИДИОТИ като се започне от мургавите чистачки и шлосери та чак и до Владимиров....НЕКАДЪРНИЦИ

Ще си даде ли най-после некадърния министър оставката и да иде където му е мястото /както други, виновни за смъртни случаи/?

Гаранция - умишлено запалване. Във вагоните от последните години няма нищо горимо. Случката е част от негативен маркетинг, целящ да прехвърли пътници към автолиниите. Цялостната политика към БДЖ е насочена към ликвидирането му. За съжаление у нас нещата са тотално прогнили от десетилетия.

Кемерово 3, другари свободни клошари. Ослепително светлата демокрация идва с бързи темпове както я пожелахте другари свободни просяци дето вече излязохте по кръстовищата.

Ай Стига с тези пожари бе!

Iivanov84

само да ви кажа че влак 8613 вагоните са 43-45та серия и са немски произведени 1983г производство

ти май нещо се обърка !да не би да говориш за локомотиви?!?!

Iivanov84

еи малоумник на тия вагони работя през ден

Великден иде, и хайде да не си разваляме настроението с някакъв изгорял влак! Управлението е стабилно, тройната коалиция - непоклатима, ПреЦедателството - О'КЕЙ, оградата - може и да е отнесла реката, ама мигрантите не знаят български и инфото ще остане конфиденциално....

Кога ЗАПАДналите наркомани ще стигнат комунистите. От летището до Пекин 35 км за 7 минути-400км в час.

Влакът е платен от комунизмът от преди 40 лета и експлоатиран от джендърите. Тия примитиви няма ли да купят нещо ново.

Проблемът е системен - проблем на системата и са необходими следните незабавни мерки: 1. Спешно да се извършат капитални ремонти от производителя - в Чехия, Румъния и Германия. 2. в България има условия и персонал само за Тенически прегледи и най-много за периодични ремонти - МПР, ПР и ГПР - всичко друго е лъжа и измама и т.нар. усвояване на средства. 3. Което трябва да е т.1., висшето ръководство на железниците да се подмени от технически грамотен инженерен персонал - не може управленските решения, които засягат безопасност и надеждност на подвижния състав, както и на инфраструктурата да се взимат от технически неграмотни управленци, които отгоре на всичко са арогантни и безотговорни към всякакви предложения, засягащи безопасност и надеждност.

"възникнало запалване"! Боже Господи, няма ли край това скудоумие?

гонете руски дипломати и краи

И сега да видим обяснения на вси1ки гъбки червенушки: как става така, че се палят само стари и руски вагони, а новите влакове на запад не? М? Айде де, не е трудно да си признаете колко е качествено руското производство! Ама... малко не ви отърва, а?

зависи кои ги ,,пали,, избирателно...??? днес един ,,двоен,, агент заяви че сме ,,обявили воина на великобритания,,...!!! хибридната воина на ,,ислямозападните,, спящи клетки тук започна...!!! очакваите и други ...,,случаини,, събития...!!!

Това е нормално за колониалната окупирана територия българия.28 години новините са следните наводнение земетресение производствена авария птп с много жертви кражби престъпления от всички видове корупция на всички нива наркотици болести геноцид срещу населението . Какво да говорим повече. Тотален крах и погром над България изпълнен от продажни предателски правителства под диктовка на тъмни чужди финансово политически субекти.

Причината е ясна.100 годишни вагони,най-вероятно руско производство.От много кражби БДЖ остана в 19 век.На запад влакът се движи с 200 км/ч.София - Бургас - 2 часа,по-бързо отколкото с кола.

Някой е пушил цигари в тоалетната и я е запалил

Не четеш май ,тролче....НЕ ЧЕТЕШ... НЕ са руско производство, а....ГЕРМАНСКО... Вярно,купувани са НОВИ през 1983-та при....СОЦИАЛИЗМА ! А в ,,ДЕМОКРАЦИЯТА"....,само се приватизира,краде и....руши !

Ако някой събере всички задължения на БДЖ които са покрити от държавата сигурно ще минат 1 милиард лева. Във момента са към 400 милиона . И какво имаш насреща - двупотопни локомотиви вагони и инфраструктура.Всеки краде колкото може , и изобщо не говорим за инвестиции. За толкова пари през годините сигурно нова железница може да се по строи.Никой не цени парите на данъкоплатците. Не че нещо ама държавата се кани да купи и ЧЕЗ

с тези забрани за пушене - някои е пушил в тоалетната и си е хварлил фаса в кошчето - 90%

Цялата държава изгоря, сега за един влак ще правим въпрос

намериха ли руска следа по случая ?

Е как да няма руска следа - та вагоните са руски!!!

Това е намек към г-н Хъбов, за решението му да не гони руски дипломати!

Пак ли бе, за тия десет години колко влака изгореха даже имаше и жертви. Имам чуството, че тая изтърбушена държава всеки момент ще рухне.

Държава? За коя държава говориш? Бълхаристан одавна замина....

Пушат вътре и не им пука дали е забранено или е неудобно за другите. И никой не им се кара..

Смее ли? Веднага налитат на бой, а останалите гледат като мишки и никой не се намесва

О, да, много си прав...Трябва да сии много як:) Но както са вече нещата в България, особено в провинцията, трябва да си с широки рамене за да не те пререждат като чакаш на опашка:)

Като дете пътувах с тези вагони и Лили още пее.

Аз пък съм все още само на 65 и Лили винаги ще пее. Колкото до вагоните ..... да ви имам евросубсидиите.....

.... си тук?

интересен ще е резултата от разследването. надявам се,че този път машинистите няма да са виновни?

... че не останаха!

Новата промоция на БДЖ: "Повече минути на същата цена!"

... нов живот без доплащане!

Миналата година пътувах с влака Пловдив-Шумен,през лятото.На места ми се струваше,че излиза пушек от коловозите.Когато попитах представителя на БДЖ, той отговори- ами нормално е,сега е топло.

Релсите са железни, траверсите са бетон. Какъв пушек може да излиза? А и как можеш да видиш коловоза от влака? Някой да не е издрискал топло говно и то да е димяло?

Боже Дано стигна Жив важи с пълна сила, повече от всякога!