Коментари - Железниците пред нова стачка | dnes.dir.bg
назад

Железниците пред нова стачка

Синдикатите подготвят нова стачка в БДЖ. На среща на ръководствата на КНСБ и КТ „Подкрепа” е било подписано обръщение към работниците и служителите в компанията да започне събиране на подписка за ефективни стачни действия.

Обратно в новината

Коментари - Железниците пред нова стачка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпрос към кондуктора: Колко струва билета? Отговор: Колкото дадеш....

Това е гадна предизборна комунистическа провокация насочена срещу ГЕРБ.

На кривата ракета космоса и пречи. Но тук случая е друг - на кривия к.. в..... му пречи, та така и с ГЕРБ.

Силве, милиционерите са репресивния апарат на комунистите, така, че е абсурдно ТЕ да си режат дясната ръка /ГЕРБ/. Имай търпение ще управлявате заедно.

Подкрепям стачката по принцип, но имам съмнение, че целта е след стачка да унищожат железницата напълно. Става въпрос за криминални интереси. Можем да запитаме обичните ни "синдикати" къде са в частния сектор - в охранителните фирми, в кол центровете...въобще при новите работни места ? Или просто съдействат когато трябва да се унищожи обществено имущество, но никога не защитават правата на хората в другия бранш ? Да сте ги чули някога да защитят свободното време на хората или ранното пенсиониране, или подоходното облагане ? Не, нали. Ментета са и те, както и цялата бг върхушка.

И да стачкуват - все е тая. Автобусите са в пъти по-чисти.

В пъти по-чисти и след префиксиране на лева в пъти по-скъпи. София Бургас ще стане 200 лева.

Вместо да си мълчат тези комунистически боклуци от БДЖ-то, които ако компанията бе частна щяха да са 80 % изгонени, защото точно 80 % са излишните нахлебници в БДЖ!?!?!?, те се обаждат предизборна в полза на партията мафия и майка БСП...!?!?!? Брей кога ще измрат теди комунисте бе... Идва им края очевидно и сега най-опасно хапят тези змийски изчадия...

точно така е приятелио

На времето някой писа коментар,че В БДЖ МНОГО ВОЖД,МАЛКО ИНДИАНЕЦ! Ама за съжаление пак няма да почнат от "вожд".

Владимиров проигра възможности за навременни реформи в "БДЖ". Как ще се компенсира загубеното време?

Толкова години ръководството на БДЖ не можа да се справи с най-елементарното - прибирането на пари от пътниците, без да се издават билети, особено в пътническите влакове, при което се губят поне 50% от приходите им.

Крадливия персонал на БДЖ да погледнат първо себе си и да видят откъде идват проблемите.Не стига,че са на огромни загуби,а иначе ще стачкуват!

а крадне ли се ,като за световно

Затова да продължават да крадат,от стачки и протести смисъл никакъв!

Само се питам защо синдикатите седят само зад гърба на зверски губещи и некадърно управлявани предпиятия като БДЖ, Кремиковци...

защото искат да го купят без пари нали това е целта!!

Кога най-после ще се случи съкращаването на административен персонал? Май и тези "новобранци" клекнаха пред върхушката в БДЖ? Няма сила която да може да изрита хората които нищо не правят в тази система. Но го правят качественно.

всичко това е верно.пълни нещастници като малки пикльовци с нова играчка една група пишлемета си играят с железницата и безопасността на хората.

Явно и в БДЖ не вярва на ГЕРБ, защото знаят, че глада удря по-силно от тока

Това новото министърче е гола вода.Ще излезе наистина че Борисов е поставил послушко