Влакът София-Видин закъсня с 2 ч, няма локомотив

Бързият влак №7624 от София за Видин, който трябваше да отпътува в 16.25 ч. от Централна гара, закъсня с близо 2 часа, тъй като нямаше локомотив.

Обратно в новината

Коментари - Влакът София-Видин закъсня с 2 ч, няма локомотив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

наистина звучи като виц... Нямам думи. Ами пътниците да слизат и да бутат, бе! Мързеливци...

Това звучи като виц. Къде е ръководството на БДЖ да ни убеди сега колко добре работи и само жепейците били излишни, та ги посъкратиха. Махнаха и машинистите. Сега може и да прочетем някой ден - влакът не тръгна, защото имаше локомотив, но нямаше машинист.

От 1 май вече няма да има ПОМ.МАШИНИСТИ! Пък и гласят да съкратят около 100 машиниста ! А те не растат по дърветата - вече дори и ВТУ не пройзвежда такива кадри !

Ех,къде е сега др.Бунев да оправи работата?!

И кво? Качват се пътниците, отиват двамата машинисти и ИЗНЕНАДА - Локомотива го няма :)))

вероятно така изглежда реформата в БДЖ.

Така ще да е за напред.Споко.Останаха само началниците другото уволниха.Влакове и вагони на скраб.Няма сега кой да работи и да подържа влака няма и части.Крайно време е не работниците да уволняват а да се почне от ръководството и дирекно в затвора .

не четеш ли? не може да идат в затвора. нямало място *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо не питате онези двамата от лятото до сега колко локомотива и вагона нарязаха ?! А там малко от малко имаше части! А за бонуси не на обикновенния работник ! Конфорта и чистотата не зависи само от БДЖ а и от манталитета на пътуващите ! Пример : вчера 8615 СФ- По-Бс последното купе в пловдив беше оставено като свинарник пътуваха 3 лигли и 2 отворковци студенти ! Дали да не им се намалят преференциите на 25%? За да си помислят и за семките и за другите боклуси ,които оставиха ! А влака от София тръгна извънредно чист!

аззз

не държавата е смешна, а народът, който е представлява. Много прост и недодялан народ, на всички нива пълни невежи, имаме природа имаме дадености, но като задкормилното устройство не е в час нищо не може да се направи. Само като видите как изглеждат служителите на БДЖ ще ви стане ясно за какво иде реч. Тези хора още са в 19 век...

Много си прав/а, за съжаление е така и това е наследено от комунизма. Да си кретаме със старите и отвсякъде изхвърлени вагони, да си ходим със старите униформи и палки, да си взимаме заплатките, а той народа нали няма избор - пак с нас ще пътува, нищо че билетчето струва колкото и струва такова за влак с климатик, тоалетна и музика на запад, където комунизма отдавна е забравен.

вие и двамата сте абсолътни тъпаци!! Слагате общ знаменател всички служители на БДЖ и обвинявате тях за качеството на услугите, които предлага компанията, в която работят! Кво очаквате - един машинист да слиза и като шофьор на лимузина да ви отваря отврата и да ви подава ръка на слизане от влака ли?! Кондуктора да лъска тоалетната с Медикс... а ако може и да минава чат-пат като стюардеса и да ви поднася кафе с бисквитка! Те вършат това което се иска от тях и точка! Вие самите съм абсолютно сигурен че не бихте си мръднали пръста за нещо което не е ваше задължение, но е лесно да нападате друг за същото! Уважавайте труда на другите... особено когато пък въобще не сте в час какво точно прави този "другия"!

аззз

:)