Байдън "възроди" хипотезата, че COVID-19 е изпуснат от лаборатория в Ухан. Пекин отвърна

Исканата от президента проверка идва дни, след като се разбра за неоповестяван доклад на разузнаване за китайски изследователи, които през 2019 г. са били приети в болница със симптоми на коронавируса

Обратно в новината

Коментари - Байдън "възроди" хипотезата, че COVID-19 е изпуснат от лаборатория в Ухан. Пекин отвърна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, добре е, че най-накрая се заговори за вината на шибаните жълти изроди, които успяха да съборят икономиките на цял свят, без обаче това да се отрази особено ма тяхната.

Всичките противници на комуниста Джо Байдън, рязко почнаха да защитават Китай... :))) Парадокс! Ама като са казали римляните - парите не миришат... :)

Това същото разузнаване ли е, което подаде лъжовния пас на САЩ за нападението върху ИРАК?

След като Русия постави сенилния америслямски лидер на мястото му по въпроса за "Северен поток", Мистър Стълби пак се хвана да се заяжда с превъзхождащ противник.

нещо не се вързва цял свят си мисли, че вируса идва от УСА само тоя си е внушил друго

Тоя с деменцията до кога ще ръси глупости?

Засега произхода на Ковид е следната. 2002г. американска лаборатория започва опити за създаване на ваксина срещу СПИН. За целта се използва корона вирис и ХИВ вирус. През 2013г. за първи път се изпуска новасъздадения вирус между корона и хив. 2018г. се сключва договар между лаборатарията в САЩ и лаборатория в Ухан за изпитания върху хора които по етични съображения не могат да се проведат в САЩ за разлика от Китай където опити върху хора се провеждат без много много да се притесняват. 2019г. новосъздадения вирус Ковид се изпробва в Африка като през септември 2019г. италианка внася вируса от Африка в Италия. Така че Байдън да не търси Ковид някъде другаде по света а да се обърне към тяхната лъборатория създала Ковид макар и с много добри намерения ваксина против СПИН.

Комай си прав. Форт Дитрих. Това обяснява защо индийски учени намират HIV във корона вируса в техни пациенти. Публикуваният им научен труд много бързо е премахнат от интернета, защото уличава. Това също така обяснява защо в някои корона ваксини са изолирани вируси на HUV като в Мелбърн, Австралия. Интересно е, че Били Прозореца заяви в интервю през февруари, че след "грандиозният успех" на модерна ваксина сега усилията ще се насочват към намиране на ваксина срещу СПИН. Той предрича следваща пандемия от СПИН. Интервюто го има в тубата на MSNBC канала.

Пак комедии...в света има такава дълбока и непоклатима вяра в американските тайни служби, само вярата в обективността на американските медии е по-силна!

Значи, чопли ме една мисъл - руски агенти в България е недопустимо, а американски агенти в Китай е нормално? Питам за едно братско разузнавае, не за друго.

Интересно ми е какво ще кажат сега "свободните" социални мрежи като Фейсбуйк, Ютуб, Туитър и т.н, които закриваха канали и блокираха страници на хора, които пишеха, че вирусът е изпуснат от лаборатория и не е от това, че прилеп се е плющял със диво прасе..... би било добре, да се извинят, че не са действали в правото на свобода на словото, а са действали по заповед на тайните служби....

и защо? ти да си видял някое доказателство за което и да е твърдение? или щом кака Пенка от ЦРУ казала значи е така?

Е, истината е на път да излезе, че е от лаборатория а, не да вините любимите ми прилепи.

Че чак сега била иситната на път да излезе. Ами те си го казаха още в края на 2019 някои китайци, безследно изчезнали по настоящем, ама не четете, бе, не учите чижди езици и чакахте само на Боковите телевизиии да ви информират. Затова се докарахте дотук.

Брееей... Полиглот се извъдил, да дава акъл за вируси... Dr Robert Redfield, директор на американския Център за контрол на заболяванията (понастоящем май вече бивш), отдавна си призна, че още през лятото на 2019 в някои щати е имало епидемия от КоВид, която са прикрили като обикновен грип. Около 2000 души, ако не се лъжа, тогава са дали фира, ама колко са те 2000 говедаря... Изявлението не беше къде да е , като например в някое интервю пред полуграмотен журналист, а в разследваща комисия към Конгреса. Конгреса на САЩ, таквос... Да не говорим, че списание Нейчър, което е малко по реномирано от "Ню Йорк Таймс" и "Вашингтон пост" взети заедно... че и "Жената днес" добавена... публикува поредица статии от американски микробиолози и вирусолози, които се хвалят как са създали този вирус през 2015. Я да повторим - ДВЕ ХИЛЯДИ И ПЕТНАДЕСЕТА ГОДИНА. Къф байгън, къф Китай, ква 2019... Ама така си е то... Навъдили се ентелектоалци... Един логаритъм не могат да вземат, разлика между вирус и бацил не намират... ама дай им акъл да дават...

Уважаеми олигофрен, Пиша ти бавно, щот четеш трудно. Научи се да четеш с разбиране поне на бългаски . Не знам на кого отоговаряш, със себе си ли разговаряш, но е видно, че няма връзка с онова, кето някой е написал, а ти се пробваш да коментираш. Или хапчетата не си пи тази сутрин и просто така си приказваш.

FFF

Усещате ли как теориите на конспирацията стават реалност. Но докато официалните медии и правилните политици не решат, че нещо може да е така, се громят всички скептични към официалната версия като откачалки, неграмотници, анти-ваксъри, тръмпъри, разпространители на фалшиви новини и т.н. Официалните медии (от типа на Ню Йорк Таймс) заклеймяват необоснованите и опасни теории на неинформирани индивиди, и после без капка свян и най-вече без нови данни обръщат палачинката. Бурканът с надпис "Алекс Джоунс беше прав" се напълни със стотинки, ама хората повече се фокусират върху това кой казва нещо против статуквото, отколкото върху какво точно казва и колко често е прав.

До кога ще ни занимавате с фантасмагориите на краварите и на този дето си турнаха че вече му е много лесно да не помни какви ги говори????

Направете СМЕТКА кой най много има интерес да поизмре пенсионното население (защото пенсионните му фондове са окрадени), кой произвежда най много ваксини, апаратура, и тестове за продаване. Фарма кимпаниите на заоад които са 100% еврейски, те държат и погребалните бюра там. Както и ЗАЩО Израел е ваксиниран на 100%.

'кой най много има интерес да поизмре пенсионното население (защото пенсионните му фондове са окрадени), Ъхм, чакай да помисля...Вова Пуфтин Слънцеликий! И там е окрадена ЦЯЛАТА държава, а не само жалките пенсии..

ВИРУСЬТ Е ПУСНАТ НА ЗАПАД В МАЛКИ КОЛИЧЕСТВА ЗА ПРОБА МНОГО ПРЕДИ Официалната епидемия През 2019 година младо момиче от Шотландия почина от грип,който за кратко време преминава в пневмония-сьобщено на пьрва страница на британските ежедневници. И ОЩЕ ДОСТА ПОДОБНИ СЛУЧАИ БЯХА ПУБЛИКУВАНИ В БРИТАНСКАТА ПРЕСА ЗА ГРИП С УСЛОЖНЕНИЯ,НА КОЕТО ЕСТЕСТВЕНО НИКОЙ НЕ ОБЬРНА ВНИМАНИЕ.

По-интересна е онази загадъчна эпидемия от пневмонии в САЩ през есента 2019, за коята бяха набедени електронните цигари.

Всички доказателства сочат за световен акт на държавен тероризъм от страна на жълтурите!! В отговор на санкциите наложени от САЩ-жълтите пуснаха коронавируса от лабораторията, като така отмъстиха на америте и то много тежко, САЩ са най-пострадалата държава с над 1 млн. починали и 30 пъти повече поразени тежко от вируса, които скоро няма да са живи!!! Лошото е, че америте ще отговорят на китайците с нещо още по-страшно!!! Очаква ни масово измиране на видове!!! Копайте бункери, и без това новоизлюпеното фюрерче Фуражев скоро ще ни изкара в нелегалност!!!!

и къде са тези доказателства, че никой не ги е виждал? аз пък казвам, че всички доказателства сочат, че САЩ да го пуснали за да спрат Китай, а сега де ;)

A за взривът в руската лаборатория Вектор през септември 2019 г. някой нещо ще каже ли.

А смее ли бе цървул?

и путин са виновни...

Вируса е създаден в модерна западна лаболатория с високи технологии. Не може да е в Китай, щото китайците могат само да завиват винтчета, болтчета и гайчета, и то само с дясна резба, щото лявата е за Запада.

Който си няма представа китайците докъде са стигнали. Ами учете езици, четете и слушайте, бе, ганьовци!

да бе, че нали Китай са комунистическа държава, как ще са толкова напреднали ?

Дори нямате и читави преводачи и журналисти да ви преведат важните новини от света и затова всички се пените според това, което ви пускаше командира толкова години. Затова и никой не ви преведе за безследно изчезналите доктори и всички, споделили съдбата им - всички онези китайци, които се опитаха да предупредят обществото още в края на 2019-Та.

PEYTSCH

Каква „Боколандия“ те лази ? Не сте ли вече „Чалгария“ или „РадевАрия“ ?

Боколандия или иначе казано Чалгария. Не сме, който можа се махнА, пръдльо.

За 30 години западът не измисли нищо друго, освен да започне отново Студената война. От което имат полза само елитите на няколко от най-силните икономически държави в света.

Поредният осрал се неграмотник с теориите на конспирациите. Я кажи и за чипирането нещо, академико?

Нещо взеха да се сбъдват "теориите на конспирациите" - нали уж беше невъзможно вируса да е изпуснат от лаборатория? Малко по малко цялата истина ще излезе наяве. А иначе всеки който се усъмни в нещо веднага е заклеймяван като привърженик на всякакви безумни теории за наночипове, връзка на Ковид-19 с 5G, кемтрейлс, рептилии, Кю-анон и каквото още се сетите. Но народа е казал - "няма пушек без огън". Нищо чудно принтираните ваксинационни сертификати да бъдат обявени за лесни за фалшифициране, електронните паспорти в телефона да станат задължителни (вече започва да се случва) и утре ако медиите по команда запеят, че телефоните могат да се хакват ще стане задължително да чипират хората. И ако това стане, ще бъде по вина на всички, които послушно приемат официалните версии разпространявани от медиите без да подлагат нищо на съмнение.

Ааа, моля, не бъркай понятията! Изпускането на вируса не е никаква конспирация, а доказан факт още от началото.

Здравей КОЛЕГА ... - - -...

Шилo

Болни от нетипична пневмония е имало няколко месеца преди обявения официално първи случай. Били са все от лабораторията в Ухан. Няма начин да е съвпадение.

Че кво му е нетипичното на пмевмония. Ти като се изсекнеш и аз мога да кажа, че изсекването ти е нетипично

PEYTSCH

Как така 1,4 милиарда китайци са без ковид заболявания ? Или лъжат че са толкова...

Защото китаецът не мре да мята гюбеци в чалготеката като теб и не протестира, че му ограничават човешките права, когато го затвориха един медец, но при истински локдаун. Затова китаецът отдавна се отърва, а ти се гърчиш втора година уж в локдауни и ще продължаваш да се гърчиш докато чалготеката ти е приоритет.

Т, панар!

FFF

Боже, Боже! Как може да има такива кр3т3ни, които да възхваляват Китай че заваряваха вратите на блоковете и оставяха хората да измират вътре, и използваха тоталитарната си власт, за да наложат драконовски мерки. Същото, ама съвсем същото, би направил сигурно и Хитлер, та ми е интересно дали ако бяхме 38-а година пак щеше да наричаш сънародниците си Ганьовци защото не сме като германците при Хитлер. Но под новините за КОВИД от година вече има някакъв, който все нарича другите Ганьо и говори на ти, та предполагам просто си някакъв жалък комплексар, който седи по цял ден във форумите и се чувства голям, защото може анонимно да обижда другите и громейки в съзнанието си опонентите си да се издига над тях. Жалко човече.

Кажи ни в кои книжки ги четеш тези фантастики и ние простите простаци да се ограмотим, бе, ГАНьО? Представи си, че някой може да е имал впечатление от първо лице, какво се случва и случи в Ухан. Хайде със здраве и да си напишеш по-долу списъка с художествена фантастика за другите Ганьовци.

FFF

А, разбрах, комплексарче. Стоиш в Китай и понеже на китайците не можеш да се отваряш, плюеш сънародниците си във всеки коментар, наричайки ги по три пъти Ганьо, за да почустваш успял. Хайде като си в Ухан, да кажеш какви бяха мерките, и ти като беше затворен вкъщи в "истински локдаун" как знаеш какво са и не са правили властите? Защото това, което аз съм написал, са ми го казали хора, които са в Китай, та ми е интересно ти как не си разбрал. Ама не забравяй в коментара да напишеш поне три пъти Ганьо, защото си Пази Боже сляпо да прогледа. :)

То това всеки го знае че вирусът е изпуснат от американска лаборатория в Ухан. Въпроса сега е - кой ще поеме политическата отговорност за неудобството причинено на държавите от целия свят.

Всички дето не си пият хапчетата редовно го знаят ... както и държат цялата световна мъдрост ...

Шилo

Лабораторията е руска. Каза ми го продавача в бакалията, а той е информиран човек.

Лабораторията си е китайска, но са работили по американски проект, с американско финансиране, уредено от директора на американския Национален Здравен Институт д-р Фаучи.

Въх i ах

но даи китайците са го направили ????

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ВИРУСЪТ Е ГЕННО МОДИФИЦИРАН ОТ КОРОНАВИРУС И Е ПОДГОТВЯН ЗА ВАКСИНА ПРОТИВ СПИН!!! ТОВА Е ВЯРНО!

Също така мога да кажа, че ковид се лекува със същите хомеопатични лекарства, с които съм лекувал и спин.

Абе, кой ми сра в памперса, бе ?

са една усмивка от старите ленти.Бананов колос на дървени трупчета.Нулева икономика, космически дефицити по всички сисмети, унищожена средна класа и 80 % работещи бедняци според тяхната федерална статистика.За капак вътрешната олигархия/дълбоката държава/ им натресе този клетник Байдън който да доубие държавата и да завърши перестойката.Въпросът е на каква цена.

Как си обяснявате безследно изчезналите доктори и журналисти, опитали се да предупредят обществото в началото на пандемията в Китай? Като работа на американците, които са пуснали вируса в Китай за икономическо надмощие ли?

и кои са тея "безследно изчезнали"? много пропагандни ютуб канали гледаш май

САЩ и сега американците реват като сарански мечки - това с вируса е само епизод от пропагандата им

Тръгнал да коментира

Байдън както седеше и гледаше в нищото и се чудеше дали още е жив изведнъж му просветна че навън има един вирус и едни китайци и той трябва да се изкаже по темата, без значение какво точно ще каже и дали изобщо ще има някакъв смисъл.

другаря НОЩ-ик Балтов уверено го заяви... Балтов: Това е тунингован в лаборатория вирус (ВИДЕО) а после Oct 19, 2020 — "Вече мога да го кажа. За мен това е един тунингован вирус, в лаборатория", заяви в ефира на NOVA проф. Балтов" а по-късно: Проф. Генчо Начев: Коронавирусът е лабораторно създаден и е вид биологично оръжие

Аха. Значи Джо Деменцията пак дойде на теорията на Тръмп. Еми, тогава да го нарече както Тръмп го наричаше....КИТАЙСКИ вирус! Но дали му стиска, е друг въпрос.

На южния полюс американците правят сондажи в леда. После пробите ги разнасят напред назад. Ами от там идват всичките праисторически вируси. Google street view никога няма да ни го покажат. Ледниците се топят затуй. Обаче вируса не тръгва с въздушните маси защото там има UV-C лъчи. Разпространява се с океанските течения.

Тактиката "крадеца вика дръжте крадеца", е генетично заложена у краварите.

значи 3 души отишли в болница да се прегледат с грипо-подобни симпотми и американците веднага направиха заключение, че е ковид? хехе ами тогава ние какво заключение да си направим за стотиците болни с грипо-подобни симптоми в САЩ през август-септември 2019?

Ей, Гей, определи ли къв пол искаш да си вече!?

Петърчо нещо си объркал новината, тук е за вируса не за гей-паради

на СЕАЩ им се стъжни и сега искат да изкарат Кита като враг на човечеството - елементарно и няма да им се вържат

МНОГО ЯСНО, ЧЕ Е РАЗРАБОТКА И МАЗНИТЕ КОМУНИСТИ ЛЪЖАТ ЗА ВСИЧКО

Минали китайците покрай комунистите :)

Е, ако Китайците не са комунисти не знам кой е!

Добре, че има такива "знаещи" хора да ни осветлят какво точно става... :))))

така е, "мазните комунисти" винаги лъжат - и за оръжията на Садам и за оръжията на Асад, за "правата на човека" в Китай, сега и за вируса ....

А чичко Бил дали ще го разследват? През ноември си направиха сбирка "Event 201" с цел проиграване на ситуацията при пандемия?!? Става дума за ноември 2019, когато никой по света нямаше идея какво ще стане след 2 месеца. Знаеха само Бил Гейтс, Фаучи, СЗО, "Джон Хопкинс", GAVI (друга фондация на Гейтс) и други "избрани"...

А можеха да я направят тайно тази сбирка за избрани и ти никога нямаше да разбереш. Ама виж как го направха за да може такива като теб да разберат и да пиша по форумите колко са лоши и какви ги вършат :) Кефи ги да знаеш, че са те ама да не можеш нищо да докажеш и света да ги мрази и обвинява и конспирира :)

Е кой знае още колко тайни срещи са имали преди това? Ама Билчо от няколко години се е обсебил от темата за пандемии и ваксиниране, но всичко е "случайно"....

И на малките деца е ясно, че вирусът е изпуснат от лаборатория... Иначе защо да почва от Ухан точно, където от десетилетия съществува една от важните лаборатории на Китай!

точно, само на малките деца, които не разбират им е "ясно" от къде е дошъл вируса, а възрастните хора, които могат да мислят чакат да видят логично обяснение с доказателства за да им стане ясно

Малките деца е ироничен изказ! Иначе едва ли в близко бъдеще истината ще излезе наяве, а спекулации ще има милион!

Само лек корекция, лабпраторията е в Ухан, но НЕ е Китайска!! Има достатъчно информация какви хора я посещават в периода 2016-2018, Килъри Клинтън, Обонго итн.

Щом е допусната под контрола на Китай, няма значение чия дефакто е!

Значи американците следят кой с какви симптоми влиза в китайските болници, ама реват, че Китай ги шпионира ???

Трябва хората да са наясно че няма значение какво всъщност е станало. Тия две страни са се вплели в яка битка за световно господство и няма да се спрат пред нищо да постигнат целта си. Най-добре ще е, разбира се, да не се стигне до война. Но историята учи че когато една империя залязва (САЩ в този случай) война винаги има.

Браво на Байдън! Изказва се като един от най-видните вирусолози в целия свят!

не е хипотеза, ей Моника лъжлива