Коментари - Байдън: Това, което се случва в Газа, не е геноцид | Днес.dir.bg

Байдън: Това, което се случва в Газа, не е геноцид

Над 569 тона помощи са били доставени през временното пристанище край Газа

Обратно в новината

Коментари - Байдън: Това, което се случва в Газа, не е геноцид | Днес.dir.bg

Коментари

Знам че Джо и Камала са просто марионетки на Олигархията но като ги видя на снимката осъзнавам че излъчват зло.

В САЩ живеят най добре. Няма социална система, най-малко отпуска, расистка политика. Корупция на държавно ниво, намеса в политиката на други държави чрез НПОта.

Демокрация в действие. през 2021 година 120 000 деца са отнети от семействата си в САЩ. 30 000 са убити от огнестрелни оръжия, над 130 000 починали от наркотици, 30 000 са починалите заради невъзможност да си платят здравната застраховка, 6 милиона живеят в каравани, с външна тоалетна, и тези хора Учат Украинците как да живеят по добре, не е учудващо че водеики се по акъла им Украинците днес имат съссипани семйства , убиства, раьделни деца от родителите си, живеещив окопите целогодишно, което ще се превърне в норма за Украинското насление, а не в изключение. просперитет по Американски налази Украина.... Харков от руски град стана Детроийт, Детройт и без война е по зле от Харков след война

Повечето американци са научени да мразят социалните системи и са горди че нямат такива. За сметка на това имат повече църкви отколкото бензиностанции. 20-30% от населението има много стабилен пасивен доход и работят само по няколко дена в седмицата ако въобще работят. Взимат си ваканции когато и колкото искат. За останалите мизерници има само гърч и работа, но и те мечтаят да са на мястото на първите и смятат системата за честна. Факт е че че всички раси обичат расизма. На едните създава чувство за превъзходство, на другите чувство за общност и култура от която са особено горди. От наша гледна точка може да изглежда зле но американците като цяло са доволни и горди от системата в която живеят. Просто са друга култура.

Много ясно. Там се случват само цветя и рози, а всичко останало в руска хибридна атака и троловете на Путин.

Един милярд мюсулмани срещу осем милион еврей, във война водена на всички континенти и с всички средства. Тези които говорят за геноцит си нямат елементарна представа за какво става дума. Израел беше нападан всяка вечер от Газа, организира му се голям терористичен акт, терористите се смесват с цивилните, в момента колкото и да са зле палестинците Хамас не освобождава заложниците и тн.

Мухльо!!! От колко години има решение на ООН за създаване на Палестинска държава?! Повече от 50 г. И кой е окупирали земята и населението на Палестина?! Израел!!! Е, кво очакват евреите, след като избиват Повече от 50 години палестинците, окупирали са земите им, казват им кога да работят, кога да имат вода, ток, Интернет, лекарства, кога да учат и т.н. и т.н.?! И кой създаде Хамас?! Мосад и ЦРУ, за да противостоят на Ясер Арарат!!! И после лоши Хамас!!! Ей, мисли и чети бе малоумник!!!

Този горния е най обикновен ционистки трол - пропагандатор и манипулатор. Ще ти поцтария до несцвяст за 7 Ноември - но нито и думичка за геноцида над палестинците от 1948 година насам. Няма да ти обели и половин думичка за десетките хиляди деца и бебета изтребени от най-долната, безморална и безскрупулна нациско-циониска армия във Света.

САЩ не са безгрешни, но хората живеят най добре при техния модел на управление защото е най справедлив. Моделът в САЩ се базира на върховенството на закона, свобода на словото и демокрация. В икономически аспект той гласи " Който не работи не ползва блага".

SirBob

Най-справедлив? За кого? Либия, Ирак, Панама, Афганистан, Сърбия и редица други държави може би не са на това мнение.

Какво да се очаква от нация, чиято финансова система не е рухнала само заради войните, които съвсем умишлено пали по замята. Не знам къде гледа Бог.

Толкова са страдали през хилядолетията, горкичките, че цялото население на Земята да избият, освен себе си, малко ще им е като възмездие и обезщетение...

Това е демократично избиване...

това, което се случва в Газа не е геноцид, а това, което се случва в Щатите пък си е баш-демокрация.. Абе висчко е точно!

Нищо не е точно а е правилно и неправилно :–)

Няма по-точно определение за Геноцид от това, което Израел прави в ГАЗА. Това си е чист тероризъм над цивилно население от една терористична държава!

Когато нещо не ни изнася, просто казваме, че е не-такова и то автоматично става не-такова! Като имаме десетки трилиони дълг, просто му вдигаме тавана и... вече нямаме дълг!

Правилно. Това което е в момента,е преди всичко липса на избор. Липсата на смисъл чрез справедливост е запазена марка на мюсюлмански светоглед. Много им е важно всички възможности който дава здравия смисъл да бъдат тотално прецакани. Палестина? Може, в някоя Египетска или Йорданска пустиня. Може и на окенското дъно,там където искат,както го искат е Абсурд - въпреки,че ние хората сме способни на безкрайни глупости. И дявол да е Натаняху - когато дяволът е прав и Бог не може да събере пръсти да прекръсти.

проблемът е много лесно решим! Така като го гледаш Изсраел, колко нюка му трябват по главата, за да кабърдиса напълно?

Вероятно и вие виждате как единствения решаващ проблема е Израел, другото са заигравки с метафизиката на невъзможното.

направо му се чудя на Путин как не ви е натиснал 10 пъти червеното копче досега...

Е как самите евреи оправдават действията си. Те казват помните ли какво направи Америка или Англия? 1млн. деца убити само в Ирак... И са прави, но пак е невероятно как хапят тези които ги хранят. И да не забравяме - Хамас е спонсорирана през банка, т.е. през САЩ, т.е. от ИЗРАЕЛ. Утре може да има гамени българи(примерно жълтопаветната сган) - и хоп, миротворна операция и тук. Само Ф-16ките ни пазят и ще е трудно да избегнат 'фриендли файър' с толкова много тяхни бази по нашата територия.

SirBob

Точно така. "Хамас" е продукт на САЩ. Така че тезата как Израел водели преговори с групировката е смехотворна, меко казано.

7000 деца за две седмици! Не е геноцид, памперса го стяга!

Това не е геноцид в Газа ,а прочистване на територията от палестински граждани Байдане.Тези воени действия на Израел подкрепяни от САЩ срещу Палестина не водят към добро израелските граждани.Колкото по - бързо осъзнаят това израелците и политиците им толкова по- добре за държавата Израел,в противен случай последствията за този регион са непредвидими.

За американците това никога няма да е геноцид, няма изненада! За 40 000 убити и близо 100 000 ранени и незнайно колко човека под развалините, използването на системен глад - това е геноцид!

Е ти да не мислиш, че точно тези, които са избили индианците и са натикали оцелелите в резервати ще кажат на геноцида геноцид?

40 000 убити е терористична пропаганда която вие спамите. Дадена е възможност навсякъде цивилните да се изтеглят и те са получли предупреждение по телефона за предстоящо нападение. Отговорността е също в най-голяма степен на терористите които жертват своето население в името на пропагандата.

"Предупредени по телефона" - в Газа !!! Там няма бебетата бре чифут смотан и смешен. Колко низко ще падаш още? Ционистите - съвест имате ли въобще?

Естествено, че не е - там се провежда антитерористична операция под ръководството на Израелските атитерористични сили, известни с високия си професионализъм в областта. Те знаят какво правят, убитите са терористи, който твърди обратното е нацист и ансисемит и съответно е за пандиза

SirBob

100 %

Сигурно и бебетата там са терористи, нали

Коментарът е ироничен бе, калъф - успокой се!!!

SirBob

Хората явно не са схванали чувството ти за хумор :)))))

Международният съд в Хага друго каза вчера. Издаде и заповед за задържането на Биби и Галант. Нали така дедо, или не помниш?

SirBob

Е, да припомним, че Хитлер и Гьобелс също са отричали съществуването на концлагери и на холокост. От това последните не са изчезнали, нали?

След победата над нацизма, същите лагери преживяват нечуван ренесанс. Не само от към посещаемост, където са закарани милиони, ако не милиарди деца за да учат 'историята', но и сградният фонд се е увеличил значително. Разбира се идеята, че държава която е известна със логиката си ще пренася милиони хора в горивна криза за да експериментира със съмнителен газ в/у тях, вместо да им тегли куршума на място е доста... нелогична. Чудно защо тук не сме запазили турските (примерно) превъзпитателни учреждения? А защо ги няма в Турция, за да си навеждат главата всеки път когато минават от там? Историята на света...

SirBob

След войната, да. Аз неслучайно говорих за тезите на Хитлер и Гьобелс, а не зе разкриването на истината след това.

Да подложим два милиона израелци на жесток глад, да изравним със земята градовете им, да убием 40 000 израелски жени и деца и силно да декларираме, че това не е геноцид! Как ви се струва, каква щеше да е позицията на САЩ, ако се беше случило това

Това е нацизъм, геноцид и холокост

Една снимка, която не показва нищо! Един текст, който не казва нищо... Помощи са доставени до пристанище,но не и до нуждаещите се, тъй като Израел не позволява да се случи това! А борбата с т.н. Хамас всъщност струва 40 000 убити жени и деца от палестинска страна до момента. Но не, това не е геноцид, г-н Алцхаймер!

Швайцарска Эвровизия

Коментари - Байдън: Това, което се случва в Газа, не е геноцид | Днес.dir.bg

Байдън: Това, което се случва в Газа, не е геноцид

Над 569 тона помощи са били доставени през временното пристанище край Газа

Обратно в новината

Коментари - Байдън: Това, което се случва в Газа, не е геноцид | Днес.dir.bg

Коментари

Знам че Джо и Камала са просто марионетки на Олигархията но като ги видя на снимката осъзнавам че излъчват зло.

В САЩ живеят най добре. Няма социална система, най-малко отпуска, расистка политика. Корупция на държавно ниво, намеса в политиката на други държави чрез НПОта.

Демокрация в действие. през 2021 година 120 000 деца са отнети от семействата си в САЩ. 30 000 са убити от огнестрелни оръжия, над 130 000 починали от наркотици, 30 000 са починалите заради невъзможност да си платят здравната застраховка, 6 милиона живеят в каравани, с външна тоалетна, и тези хора Учат Украинците как да живеят по добре, не е учудващо че водеики се по акъла им Украинците днес имат съссипани семйства , убиства, раьделни деца от родителите си, живеещив окопите целогодишно, което ще се превърне в норма за Украинското насление, а не в изключение. просперитет по Американски налази Украина.... Харков от руски град стана Детроийт, Детройт и без война е по зле от Харков след война

Повечето американци са научени да мразят социалните системи и са горди че нямат такива. За сметка на това имат повече църкви отколкото бензиностанции. 20-30% от населението има много стабилен пасивен доход и работят само по няколко дена в седмицата ако въобще работят. Взимат си ваканции когато и колкото искат. За останалите мизерници има само гърч и работа, но и те мечтаят да са на мястото на първите и смятат системата за честна. Факт е че че всички раси обичат расизма. На едните създава чувство за превъзходство, на другите чувство за общност и култура от която са особено горди. От наша гледна точка може да изглежда зле но американците като цяло са доволни и горди от системата в която живеят. Просто са друга култура.

Много ясно. Там се случват само цветя и рози, а всичко останало в руска хибридна атака и троловете на Путин.

Един милярд мюсулмани срещу осем милион еврей, във война водена на всички континенти и с всички средства. Тези които говорят за геноцит си нямат елементарна представа за какво става дума. Израел беше нападан всяка вечер от Газа, организира му се голям терористичен акт, терористите се смесват с цивилните, в момента колкото и да са зле палестинците Хамас не освобождава заложниците и тн.

Мухльо!!! От колко години има решение на ООН за създаване на Палестинска държава?! Повече от 50 г. И кой е окупирали земята и населението на Палестина?! Израел!!! Е, кво очакват евреите, след като избиват Повече от 50 години палестинците, окупирали са земите им, казват им кога да работят, кога да имат вода, ток, Интернет, лекарства, кога да учат и т.н. и т.н.?! И кой създаде Хамас?! Мосад и ЦРУ, за да противостоят на Ясер Арарат!!! И после лоши Хамас!!! Ей, мисли и чети бе малоумник!!!

Този горния е най обикновен ционистки трол - пропагандатор и манипулатор. Ще ти поцтария до несцвяст за 7 Ноември - но нито и думичка за геноцида над палестинците от 1948 година насам. Няма да ти обели и половин думичка за десетките хиляди деца и бебета изтребени от най-долната, безморална и безскрупулна нациско-циониска армия във Света.

САЩ не са безгрешни, но хората живеят най добре при техния модел на управление защото е най справедлив. Моделът в САЩ се базира на върховенството на закона, свобода на словото и демокрация. В икономически аспект той гласи " Който не работи не ползва блага".

SirBob

Най-справедлив? За кого? Либия, Ирак, Панама, Афганистан, Сърбия и редица други държави може би не са на това мнение.

Какво да се очаква от нация, чиято финансова система не е рухнала само заради войните, които съвсем умишлено пали по замята. Не знам къде гледа Бог.

Толкова са страдали през хилядолетията, горкичките, че цялото население на Земята да избият, освен себе си, малко ще им е като възмездие и обезщетение...

Това е демократично избиване...

това, което се случва в Газа не е геноцид, а това, което се случва в Щатите пък си е баш-демокрация.. Абе висчко е точно!

Нищо не е точно а е правилно и неправилно :–)

Няма по-точно определение за Геноцид от това, което Израел прави в ГАЗА. Това си е чист тероризъм над цивилно население от една терористична държава!

Когато нещо не ни изнася, просто казваме, че е не-такова и то автоматично става не-такова! Като имаме десетки трилиони дълг, просто му вдигаме тавана и... вече нямаме дълг!

Правилно. Това което е в момента,е преди всичко липса на избор. Липсата на смисъл чрез справедливост е запазена марка на мюсюлмански светоглед. Много им е важно всички възможности който дава здравия смисъл да бъдат тотално прецакани. Палестина? Може, в някоя Египетска или Йорданска пустиня. Може и на окенското дъно,там където искат,както го искат е Абсурд - въпреки,че ние хората сме способни на безкрайни глупости. И дявол да е Натаняху - когато дяволът е прав и Бог не може да събере пръсти да прекръсти.

проблемът е много лесно решим! Така като го гледаш Изсраел, колко нюка му трябват по главата, за да кабърдиса напълно?

Вероятно и вие виждате как единствения решаващ проблема е Израел, другото са заигравки с метафизиката на невъзможното.

направо му се чудя на Путин как не ви е натиснал 10 пъти червеното копче досега...

Е как самите евреи оправдават действията си. Те казват помните ли какво направи Америка или Англия? 1млн. деца убити само в Ирак... И са прави, но пак е невероятно как хапят тези които ги хранят. И да не забравяме - Хамас е спонсорирана през банка, т.е. през САЩ, т.е. от ИЗРАЕЛ. Утре може да има гамени българи(примерно жълтопаветната сган) - и хоп, миротворна операция и тук. Само Ф-16ките ни пазят и ще е трудно да избегнат 'фриендли файър' с толкова много тяхни бази по нашата територия.

SirBob

Точно така. "Хамас" е продукт на САЩ. Така че тезата как Израел водели преговори с групировката е смехотворна, меко казано.

7000 деца за две седмици! Не е геноцид, памперса го стяга!

Това не е геноцид в Газа ,а прочистване на територията от палестински граждани Байдане.Тези воени действия на Израел подкрепяни от САЩ срещу Палестина не водят към добро израелските граждани.Колкото по - бързо осъзнаят това израелците и политиците им толкова по- добре за държавата Израел,в противен случай последствията за този регион са непредвидими.

За американците това никога няма да е геноцид, няма изненада! За 40 000 убити и близо 100 000 ранени и незнайно колко човека под развалините, използването на системен глад - това е геноцид!

Е ти да не мислиш, че точно тези, които са избили индианците и са натикали оцелелите в резервати ще кажат на геноцида геноцид?

40 000 убити е терористична пропаганда която вие спамите. Дадена е възможност навсякъде цивилните да се изтеглят и те са получли предупреждение по телефона за предстоящо нападение. Отговорността е също в най-голяма степен на терористите които жертват своето население в името на пропагандата.

"Предупредени по телефона" - в Газа !!! Там няма бебетата бре чифут смотан и смешен. Колко низко ще падаш още? Ционистите - съвест имате ли въобще?

Естествено, че не е - там се провежда антитерористична операция под ръководството на Израелските атитерористични сили, известни с високия си професионализъм в областта. Те знаят какво правят, убитите са терористи, който твърди обратното е нацист и ансисемит и съответно е за пандиза

SirBob

100 %

Сигурно и бебетата там са терористи, нали

Коментарът е ироничен бе, калъф - успокой се!!!

SirBob

Хората явно не са схванали чувството ти за хумор :)))))

Международният съд в Хага друго каза вчера. Издаде и заповед за задържането на Биби и Галант. Нали така дедо, или не помниш?

SirBob

Е, да припомним, че Хитлер и Гьобелс също са отричали съществуването на концлагери и на холокост. От това последните не са изчезнали, нали?

След победата над нацизма, същите лагери преживяват нечуван ренесанс. Не само от към посещаемост, където са закарани милиони, ако не милиарди деца за да учат 'историята', но и сградният фонд се е увеличил значително. Разбира се идеята, че държава която е известна със логиката си ще пренася милиони хора в горивна криза за да експериментира със съмнителен газ в/у тях, вместо да им тегли куршума на място е доста... нелогична. Чудно защо тук не сме запазили турските (примерно) превъзпитателни учреждения? А защо ги няма в Турция, за да си навеждат главата всеки път когато минават от там? Историята на света...

SirBob

След войната, да. Аз неслучайно говорих за тезите на Хитлер и Гьобелс, а не зе разкриването на истината след това.

Да подложим два милиона израелци на жесток глад, да изравним със земята градовете им, да убием 40 000 израелски жени и деца и силно да декларираме, че това не е геноцид! Как ви се струва, каква щеше да е позицията на САЩ, ако се беше случило това

Това е нацизъм, геноцид и холокост

Една снимка, която не показва нищо! Един текст, който не казва нищо... Помощи са доставени до пристанище,но не и до нуждаещите се, тъй като Израел не позволява да се случи това! А борбата с т.н. Хамас всъщност струва 40 000 убити жени и деца от палестинска страна до момента. Но не, това не е геноцид, г-н Алцхаймер!

Швайцарска Эвровизия